Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie wyobrażam sobie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oba nie chcą spać w aucie?
A tak się zastanawiam, przyszłościowo. Jak zmieścić z tyłu dwa foteliki i siebie?
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ty to masz gagatka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje dziecko też gra na ipadzie, wgraliśmy mu aplikacje w stylu tańczący hipopotam, gdzie się przyciska ręką i hipopotam inaczej tanczy, albo gadające zwierzątka. Ma też swoje ulubione teledyski z mini mini. Fajny gadżet, a ile spokoju
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale są też matki, co liczą się dla nich tylko ich atrakcje i wygody i ciągną malucha na narty co dla mnie jest poronionym pomysłem. Czy na ten jeden dzień dziecko nie mogło zostać z dziadkami? Świat by się chyba nie zawalił, a dziecko by nie płakało zestresowane. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak, bardzo się cieszę, że się załapię
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasz maluch od urodzenia wręcz uwielbiał podróże w aucie. Przesypiał całe na początku, teraz patrzy przez okno lub bawi się zabawkami, dostał także do auta ipada ze swoimi ulubionymi piosenkami. A zrobiliśmy z nim tysiące kilometrów, bo mamy rodzinę daleko. Miał miesiąc jak do teściów na wielkanoc jechaliśmy 400km, potem spowrotem, potem majówka u moich rodziców 250km w jedną stronę, potem wakacje nad morzem - 600km, teściowie 400km, kilka wizyt u moich rodziców. Jeździ nam się wspaniale. Zmiana klimatu również wchodzi w grę, bo gdzie mazowsze, a gdzie dolny śląsk i Śnieżka.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie gonię
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh wiem jak lipnie się wraca do siebie. Mi tam dobrze jak jadę do swoich, gorzej jak do teściów. Po prostu nie lubię tam jeździć. Ale tak czy inaczej wszędzie wnusiem zajmą się dziadkowie
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agasiam gdzie byliście na urlopie? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I dobrze mi z tym, za młodu dzieciaczki, odchowamy sobie i będzie super. Może za parę lat będzie trzecie dziecko, a jak nie to zawsze dwójka, to żadne nie będzie samotne.
Odnośnie mleka dla małego, to jeśli ktoś w aptece kupuje to rzeczywiście może zostawiać w niej fortunę. Jak młody jadł mleko antykolkowe na początku, to w markecie 28zł puszka kosztowała, u teściowej w aptece 45zł. Dla mnie ogromna różnica. A w skali miesiąca, gdy tych puszek schodziło kilka/kilkanaście to już całkiem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8 mam wizytę u lekarza, i znowu nie mogę się doczekać
Odnośnie kasy to od kiedy się Kamiś urodził to nie wiem czy na ciuszki w sumie wydaliśmy 300zł. Kurcze i cały czas myślę, na co niby można wydać 1000zł miesięcznie na dziecko
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Inseminacja = in vitro? W Częstochowie nawet jakieś dofinansowania były dla Par.
No właśnie zgadzam się
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby człowiek patrzył przez pryzmat pieniędzy to większość polaków czekałaby z potomstwem do 40, bo wtedy ma się w miarę uregulowaną sytuację materialną. 1000zł miesięcznie to lekka przesada. My kupując pieluchy firmy Pampers i mleko Bebilon nie wychodzimy powyżej 300zł miesięcznie. Nie wiem co ta twoja koleżanka kupuje temu dziecku (może smoczki z pozłacaną rączką?). Ciuszki kupujemy na allegro. Czasem za grosze trafiają się mega perełki. Taki maluszek to sprawa bezcenna, a uśmiech wynagradza wszystko
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj ja wiem, soki ogólnie slodzone. Kupię sokowirowke i sama będę robić soczki. Tez mam ssanie na tymbarka, ale powoli mija w stronę wody gazowanej z wycisnieta cutryna. Sorry ze tak raz z pl znakami a raz bez ale pisze na iPhone i on mi poprawia pisownie.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147