Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mężu jest uparty jak osioł - w końcu to baran. Ma rodziców starszych (po 70), jakoś dla niego się przemęczę. Wolę zacisnąć zęby niż potem wysłuchiwać jak to mógł posiedzieć u mamusi.
Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najchętniej święta u siebie w domu, nie lubię siedzieć u teściów, ledwie toleruję rodzinę męża, dla mnie to upierdliwe i męczące i nie czerpię z tego żadnej przyjemności ani radości. Moje preferencje smakowe, hmmm, ryby, śledzie -> Najlepiej w śmietanie, sok pomarańczowy, mandarynki, mięso mi nie smakuje. Tak jak w poprzedniej ciąży. Ale prawie mnie nie mdli więc tu jest plus. No i o dziwo nie mam ochoty na Mc Donalds. Poprzednim razem jakby fundusze pozwalały to bym się tam stołowała.
PS. Mam gdzieś takie przebywanie ze sobą, Święta beznadziejne, w ogóle ich nie czuć choćby jak chodzi o atmosferę, wszyscy całe dnie w dresach, jakaś masakra. Dni jak każde inne. Święta to ludzie, których się kocha, plus odpowiednia oprawa świąteczna, a tu brak tych ludzi i brak oprawy. Nie dziwię się mężowi, że wolał dwa dni świąt spędzić na graniu na Xboxie, przynajmniej nowe Halo przeszedł. Oby do 2 stycznia i do domu.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas ma być 8 stopni, więc chyba biało nie będzie. Byłam wczoraj na zakupach - sama
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My podobnie z ilością ubrań, a tak mnie drażni jak on jest brudny, albo jak jakaś plamka na ubranku się zrobi.
My mamy wszędzie wykładziny poza kuchnią i łazienką. Ale zazwyczaj jemy w pokoju przy stole, a tam wykładzina beżowa. Jest już w takim stanie, że wstyd mi jak ktoś przychodzi. Ale nawet jak upiorę to zaraz brudna bo młody wszędzie z butelką łazi. Nigdy więcej jasnej wykładziny. Następnym razem biorę we wzorki.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nie chce już nam jeść łyżeczką, ani jak my go karmimy, odwaliło mu, że zjada tylko to, co może łapkami sam wziąć lub wymacać i obejrzeć. To normalne? Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam to, u nas wczoraj się dorwał do doniczki z Juką
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brmlakprjn36prlw
brxjbjx3j3a6x7a4
Na zdrowie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego
To drogie? Jak my szukaliśmy to kombinezon 299 kosztował. Puknęłam się w czoło i wyszłam ze sklepu. Kupiliśmy w komisie.
A odnośnie szczepień to ja zadzwoniłam do przychodni i umówiłam nowy termin mówiąc, że moje dziecko jest przeziębione. Nie wyobrażam sobie szczepić dziecka choćby z katarkiem. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupów robić nie muszę (mężu z teściem autem przywieźli), sprzątać nie muszę, prezenty spakowane sobie leżą
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane