Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mówisz o piszczeniu, a nam się kiedyś do kółka od wózka czarny czujnik przykleił, wychodzimy z kasy a tu coś piszczy i piszczy. Ochroniarz na nas jak na złodziei, a my w wózku pusto, wszędzie pusto, tylko siaty. Obciach
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odnośnie grzebania na półkach, moje dziecko kiedyś wyniosło z marketu zabawkę. Byliśmy na zabawkach, postawiłam wózek z boku, tak, żeby nie przeszkadzał tym co będą chcieli przejść. Wracamy do domu, a młody kitra zabawkę pod kocykiem. Jak mi wtedy było wstyd
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no pewnie, bardzo mi się te wózki podobają. Jedno będzie sobie leżało, drugie siedziało. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kupimy wózek taki dla dwójki dzieci, chyba używany, półtora roczny maluch może mieć jeszcze ochotę posiedzieć w wózeczku, a i wiadomo, że łatwiej upilnować przy dwójce mając wszystko pod kontrolą. Już mam nawet coś upatrzone. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jestem
Pod Częstochową robią te wózki, koło moich rodziców, jak zobaczyłam ich ofertę to żałowałam że przepłaciłam za jakieś bee bee co się rozwala, a kosztował dużo.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sojan to dobra firma, mają fajne rzeczy dla dzieci, i ceny ok, ja ogólnie jestem za polskimi produktami. Jakość/cena wypada ciekawie. Tylko jak upolowałam wózek za 100zł z wielkimi kołami to trudno było nie kupić.
PS. Ja po lekarzu, wsio ok, serducho pika. Dostałam syrop na kaszel, witaminę c i jakoś to będzie. Kontrola w styczniu. Kurde ale mam dobry humor
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to był wózek 3w1 tylko go zajechaliśmy. Po wertepach, po piachu, po żwirze, po plaży, po błocie, po lesie, a i kilometrów też sporo zrobiliśmy bo jak jesteśmy zdrowi to codziennie robimy spacer po parę kilometrów, i wracając robimy zakupy, więc swoje przejechał, ale nigdy więcej wózka na podwójnych małych kółkach.
Na wakacje i tak kupimy wózek podwójny na dużych, pompowanych kołach.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam wózek młodemu FREE Runner LT w mega niskiej cenie używany. Teściu obiecał nową tapicerkę zrobić, będzie mega
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co ci wycinał? Coś ci jest? Coś poważnego?
A ja kaszlę już na całego, z nosa mi cieknie, no super po prostu ;(
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od kiedy obok nas rondo budują i poszerzają ulicę (już jakoś rok będzie) to zdarzają się przerwy w dostawie prądu. Ostatnio dzień nie mieliśmy jak koparą coś rozpruli. Tak samo z wodą się zdarza, już dwa razy rurę przebili. Jakby pracowali na trzeźwo nie byłoby pewnie takich problemów.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie ostatnio jeszcze nie było serduszka, idę we wtorek ponownie. Lekarz mnie zamorduje bo badań nie zrobiłam, a nie miałam kiedy iść nawet mając szpital w domu. Przecie młodego nie pociągnę ze sobą chorego do przychodni.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O taaak marzę o czosnku z mleczkiem i miodem, aż z tego marzenia taka gula mi się w gardle zrobiła. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wymiotowałam dwa dni temu. Smażyłam mężowi cebulkę do jajecznicy i tak mnie jakoś pociągnęło. Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam sprawdzony Herbitussin Kaszel i Gardło. U mnie działa zawsze cuda jak chodzi o kaszel.
Tak samo pisze na kroplach, że się nie powinno, a lekarz mi mówił, że jak będzie potrzeba to żeby dwa razy dziennie rano i wieczorem.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba w pierwszym trymestrze trzeba delikatnie z lekami. Przy ostatniej ciąży w ogóle nie chorowałam, a teraz pewnie od synka złapałam, za dużo z nim przebywam, tulę, śpi mi na rękach albo ze mną.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fuuuuj cebula, mdli mnie na samą myśl.
Wyświetl w wątku >>
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0