Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika agusia147

agusia147

#5490558 Napisano: 03.12.2012 10:32:15 w Rossmann
kalisto1986 napisał(a):

ziółko tylko zauważ, że tutaj zostało złamane prawo i jak wiesz, ja potrafię się wkurzyć, a jak czytam coś takiego to mnie zalewa.

cleopatra Pomyliłaś kodeksy moja droga, rozpowszechnianie danych osobowych bez zgody osoby zainteresowanej podlega pod inny kodeks aniżeli cywilny ....

Też bym nie chciała by ktoś upubliczniał moje dane bez mej zgody, nawet jeśli miałoby być to tylko imię i nazwisko i miejscowość w której mieszkam. Do tego próba oczerniania osób, tylko dlatego, że mają to samo nazwisko. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5490550 Napisano: 03.12.2012 10:29:27 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

leoniu napisał(a):

Muszę kupić małej kozaczki. I padam. Jakie? Skórzane? A może takie puchate, ortalionowe, nie przemakające (podobno)... W jakich da się chodzić i szaleć po śniegu? Ktoś coś podpowie???

My lubimy takie nieprzemakalne - tzn ja nie lubie skórzanych dla małego emotka
Teraz są mega promocję więc na pewno upolujesz coś fajnego w ciekawej cenie emotka

Potwierdzam w tesco łączy się promocja - 30 % z tą - 25 zł emotka Najlepiej sprawdzać ceny na czytniku, tam już są po odliczeniu 30 %

U mnie w tesco na metkach są już po tym odliczeniu. Ale z tego co widziałam są całkiem fajne rzeczy, zarówno dla maluszków jak i dla dorosłych. Aż żałuję, że kupiłam płaszczyk miesiąc temu bo teraz zamiast 199 zł zapłaciłabym 75.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5490492 Napisano: 03.12.2012 10:02:06 w Konkursowiczki w ciąży
joaska81 napisał(a):

agusia kupuj, w końcu mikołaj i święta,co nie? emotka ja kupiłam parę rzeczy na nocnej promocji w tesco..

Tak tak, niby tak emotka Mężowi wkręcam, że część wygrana, bo by mnie zastrzelił.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5490221 Napisano: 03.12.2012 08:45:23 w Konkursowiczki w ciąży
Kupiłam młodemu pełno zabawek na allegro, mąż mnie zastrzeli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5490002 Napisano: 03.12.2012 07:34:20 w Wygraj mi / Wygram za...
pawel1615 napisał(a):

Sprzedam wygrany numer na trampki 3bit za 80zł

PW

Co to za trampki, że aż tak drogie są? Kto pomoże z Bacardi?
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489868 Napisano: 03.12.2012 06:42:50 w Rossmann
fryteczka napisał(a):

oj tam niedobrze...nawet zabawne to bylo emotka

Ja też dawno tak się nie ubawiłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489665 Napisano: 03.12.2012 05:23:09 w Rossmann
PS> Pozdrowienia dla pani, której głupota wychodzi uszami. Życzę aby więcej myślała zanim coś na kogoś napisze, no i mniej plotek i pomówień. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489621 Napisano: 03.12.2012 05:09:20 w Rossmann
Ło kurde totalizator nie zamieszcza nazwisk na stronie, nie możemy więc zrobić nagonki na Kowalskiego że 3 listopada wygrał 12 złotych, a 14 listopada 52 złote. Toż to skandal!

Do lenki:
Dziecinko sama zamieszczasz swojego maila, jest on czymś ogólnodostępnym, mamy więc pełne prawo dowolnie wykorzystywać tą informację, a że prowadzi do twojego profilu na fejsie, to może da ci to do myślenia że całe e-konkursy mają z ciebie niezłe pianie. Linki do profili i blogów równie są ogólnodostępne. Jeśli nie chcesz byśmy rozpowszechniali to po prostu usuń konta. Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489567 Napisano: 03.12.2012 04:52:43 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
A u mnie jakaś mata muzyczna Disney. Jaki to był konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489564 Napisano: 03.12.2012 04:51:08 w Rossmann
zosiekcbr600 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

lenka0210 napisał(a):

Ja tego tak wam nie podaruję, doigracie się.. Jka was boli tak prawda, to nie czytajcie cudzych postów i zajmijcie się czymś bardziej pożytecznym, niż obrabianie komuś tyłka, bez jego wiedzy ! Takie cwane jesteście ? Zobaczymy. Proszę usunąć odnośniki do mojego profilu Fb i bloga !

To ja Ci powiem robaczku coś ciekawego.
Czy zdajesz sobie sprawę, że za rozpowszechnianie danych osobowych bez zgody i wiedzy danej osoby można mieć nieprzyjemności ? A czy wiesz, że obrażanie, szkalowanie, oskarżanie bez dowodów, również jest karalne ?

To powiem ci jeszcze coś ciekawszego

JEŚLI NIE USUNIESZ WSZELKICH NAZWISK I DANYCH OSOBOWYCH, JAK I NIE PRZEPROSISZ PUBLICZNIE NA SWOIM BLOGU I WSZÊDZIE TAM GDZIE PISAŁAŚ OSÓB, KTÓRYCH WYKORZYSTAŁAŚ DANE OSOBOWE BEZ ICH WIEDZY I KTÓRE JEDNOCZEŚNIE OBRAZIŁAŚ, OSKARŻYŁAŚ O OSZUSTWO ITO - GWARANTUJE CI, ŻE DOPIERO ZOBACZYSZ CO ZA TO GROZI I TO TY DOIGRASZ SIÊ GWARANTUJE CI TO emotka

Ps siedziałam cicho i śmiałam się, ale co za dużo to niezdrowo - dla twojej wiadomości, samo usunięcie danych nie pomoże ....

tym bardziej że MY wyrażamy zgodę na przetwarzanie naszych danych osobowych przez ROSSNET a nie jakąś tam.. pfe!
Podpisuję się obiema ręcyma pod cytowanym cytatem emotka

O tak dokładnie. Ja jeszcze dodatkowo nogami się podpiszę pod tym.

grusia napisał(a):

Biorąc przykład z tych Pań co to tak płaczą oficjalnie stwierdzam ze w lotto to pewnie też takie przekręty bo ja jeszcze nie wygrałam 6, pewnie grają tam całymi rodzinami;) jestem oburzona emotka chyba stworzę bloga i to opiszę;)

No Grusia pierwszy raz muszę się z Tobą zgodzić emotka Może razem bloga zrobimy obrabiając tyłek totalizatorowi? W końcu to największy przekręt i to na jaką skalę, toż to kryminałem pachnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5489557 Napisano: 03.12.2012 04:47:00 w Konkursowiczki w ciąży
monika1985monik napisał(a):

Ach pamiętam te chwile z wyborem imienia emotka

Agusia emotka emotka emotka trzymam kciuki i pamiętaj że czym bardziej człowiek czegoś chce tym trudniej czasami warto odpuścić i nie myśleć że chce się już mieć brzuszek

Może masz rację, cholera już mam wrażenie, że mam jakąś blokadę ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488699 Napisano: 03.12.2012 12:39:50 w Rossmann
zarania napisał(a):

ebola21 napisał(a):

Kolejny wpis o Rossnecie, tym razem w innym rytmie - bardzo mi się zresztą spodobał emotka

Kto ma ochotę - niech przeczyta
Kto nie - niech ominie emotka

http://maniawygry...it-czy-kit.html#more

emotka

Hahahah emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488651 Napisano: 03.12.2012 12:21:19 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

dianek napisał(a):

ja już dla drugiego mam wymyślone emotka

ale to.. za parę lat emotka na razie kręcim biznes i doprowadzam zdrówko do stanu jako takiego

a się ostatnio niestety skiepściło emotka

Ja się męczyłam 2 tygodnie z zapaleniem pęcherza. Furaginum mnie wyleczył i tablety z żurawiną. Kurka, będę sobie musiała zrobić badanie moczu.

biedna, wiem co to za ból ;( W ciąży jakoś łatwiej było się wybrać na badania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488550 Napisano: 03.12.2012 11:50:34 w Konkursowiczki w ciąży
Kalisto zazdraszczam emotka My byśmy bardzo chcieli drugiego synka i pracujemy nad tym emotka Trzymajcie kciukaski emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488535 Napisano: 03.12.2012 11:46:55 w Rossmann
joan napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Dobrze, że moje nazwisko jest tak rzadkie, że w tym kraju osobników można policzyć na palcach dwóch rąk.

Właśnie że niedobrze, moje nazwisko również jest rzadkie i ponoć takie właśnie osoby, jak my... nie istnieją emotka

O żesz! Cholera i co ja teraz zrobię? A no pewnie nic nie zrobię, bo mnie nie ma emotka
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488407 Napisano: 03.12.2012 11:16:46 w Rossmann
mariolakal napisał(a):

monikar napisał(a):

Ja osobiści na owej czarnej liście autorki bloga znalazłam także swoją niewielką miejscowość i o dziwo dziewczyna podkreśliła to samo nazwisko z miejscowości na drugim końcu Polski uznajac to za rodzinę konkursowicza z mojego miasta. Jak ona do tego doszła do teraz się zastanawiam... Pewnie wg. niej wszyscy Kowalscy w tym kraju to jedna, wielka rodzina... emotka

O kurde... Kowalskich to prawie tyle co Kałużnych... dziwię się, że jeszcze mnie nikt nie oczerniał, że pewna Magda K./której nie znam/ zabiera mi nagrody... emotka

Dobrze, że moje nazwisko jest tak rzadkie, że w tym kraju osobników można policzyć na palcach dwóch rąk.
Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5488367 Napisano: 03.12.2012 11:03:58 w Konkursowiczki w ciąży
Ja wrzucam. Mam ładnego synka, więc czemu mam nie pokazać go znajomym czy rodzinie, która daleko mieszka? Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5487195 Napisano: 02.12.2012 08:48:15 w Biedronka
olunka napisał(a):

joan napisał(a):

Przeglądam biedrową gazetkę Moje smaki życia i patrzę: świąteczna reklama Coca-Coli z hasłem Uwolnij magię Świąt (str. 27). Oto na wigilijnej kolacji króluje... cola, wiosenna sałatka i faszerowany indyk emotka A za oknem jasne światło poranka i zieleń drzew emotka

no i ja się dziwie,że coraz trudniej wygrac, po prostu moja wyobraźnia nie nadąża za nowymi trendami emotka

Hmm może sugerują by wigilię przenieść na bardziej radosną porę roku, kiedy to drzewa się zielenią, a wieczór widny niczym poranek. I od razu zmieszać z amerykańskim świętem dziękczynienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

agusia147

#5487186 Napisano: 02.12.2012 08:46:34 w Wkurza mnie...
0 0

agusia147

#5486440 Napisano: 02.12.2012 04:16:21 w Rossmann
frodo napisał(a):

lilithbb napisał(a):

frodo napisał(a):

Ja tu sobie spokojnie ze ścierką po domu latam a tu taki ruch w wątku emotka
Mnie przede wszystkim dziwi to, że ktoś bloga prowadzi, na którym zajmuje się analizą list laureatów konkursów. Czy ten ktoś nie ma innych ciekawszych zajęć emotka Kurcze, to się dopiero trzeba nudzić emotka

Ta osoba zarabia na swoim blogu a dzięki wam ma teraz tylko więcej wejść emotka
Także może wdepnęła w mrowisko ale może wyjdzie na tym lepiej niż wy emotka

A niech sobie zarabia, każdy orze jak może... Tylko może przydałaby się odrobina reflaksji i chwila zastanowienia...

Pięknie powiedziane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0