Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5971771 Napisano: 26.01.2015 13:29:52 w SZUKAM....
carissma napisał(a):

klaudaa napisał(a):

szukam osoby ,ktora moze otworzyc liste sklepów bioracych udzial w promocji ja nie daje rady na roznych przegladarkach: http://develey.pl/promocja-odslona-10

A o jaką miejscowość Ci konkretnie chodzi? Jak wpisałam moją w wyszukiwarkę to mi się Biedronka pokazała.

mi nic nie pokazuje się jak wpiszę miejscowość... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971634 Napisano: 25.01.2015 23:53:35 w SZUKAM....
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, że w Prince Polo w galerii zwycięzców jest pan w łosiowej bluzie z dziwną miną? Czy takie fotki tam wygrywają? emotka

prawie się popłakałam ze smiechu, wyobrażając sobie, jak się wpatrujesz w to zdjęcie- tak, dobrze widzisz emotka

ale dlaczego w galerii są widoczne tylko 4 zdjęcia - czyżby tak mało było zgłoszeń czy te są "wyróżnione" tym przywilejem?    ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971631 Napisano: 25.01.2015 23:43:46 w SZUKAM....
marzenier napisał(a):

benasia napisał(a):

skad mam wiedzieć że zdjęcie na Prince Polo poszło skoro nie widziałam go przy dodawaniu by sie miniaturka załadowana pokazała i nie mam emeila żadnego? zgłoszenie wysłałam pół godz temu.

Przychodzi mail o pozytywnej weryfikacji emotka
Trochę to jednak trwa . 

dzięki   emotka  w takim razie poczekam   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971625 Napisano: 25.01.2015 22:37:24 w SZUKAM....
skad mam wiedzieć że zdjęcie na Prince Polo poszło skoro nie widziałam go przy dodawaniu by sie miniaturka załadowana pokazała i nie mam emeila żadnego? zgłoszenie wysłałam pół godz temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971624 Napisano: 25.01.2015 22:35:53 w Paragony
benasia napisał(a):

Sprzedam paragony na PEŁNY WÓZEK - Intermarche  w dobrej cenie - pw   emotka    

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971623 Napisano: 25.01.2015 22:32:11 w Zakupy na konkursy - usługi
benasia napisał(a):

Mogę zrobić zakupy na konkurs w Intermarche - PEŁNY WÓZEK a także na konkurs w Tesco - COLGATE/PALMOLIVE   - pw   emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971553 Napisano: 25.01.2015 17:16:43 w SZUKAM....
dzieki Kasiu ja właśnie mam te za 35 i 25 i sa bardzo fajne, jednak tych z czarnym ostrzem nie mam i waham się czy wziąc za 50 czy za 70pkt- który na codzień jest poręczniejszy  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971546 Napisano: 25.01.2015 16:38:04 w SZUKAM....
szukam czy ktoś ma może czarny nóż tj z japońskim ostrzem z Fiskersa? Chodzi mi o to, czy faktycznie te noże sa lepsze od zwykłych? I który jest bardziej przydatny i poręczniejszy jeśli chodzi o rozmiar bo na develey sa dwa do wyboru. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971535 Napisano: 25.01.2015 15:08:36 w Intermarche
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

Napiszcie prosze gdzie w regulaminach konkursów organizowanych w danej sieci w tym przypadku w Intermarche widnieje zapis że ma byc konkretnie jakieś słowo produktu bądź zapis wskazujący na tą nazwe? Nie pamiętam by tak było a jak długo gram tak nigdy problemów z odbiorem nagrody nie miałam. Rozumiem gdy konkurs jest ogólnopolski to owszem mogą agencje chcieć mieć jakiś dowód na to,że kupilismy ten a nie inny produkt bo przecież nie muszą być wszechwiedzące i wiedzieć że w sklepie A ten sam towar nazywa sie tak , a w sklepie B ten sam towar juz inaczej jest zapisany na par - ale takie przypadki są zazwyczaj w ogólnopolskich konkursach a nie sieciowych.

Przykład?
Proszę bardzo:
http://uniqueone....ieci-intermarche.pdf emotka

No i co źle były opisane paragony na ten konkurs? Bo o ile dobrze pamietam to było na nich oznaczenie zupa przynajmniej na moim par   emotka
Może źle się wyraziłam - chodziło mi o to,że nie widzę problemu z par. z ITM bo jeśli opisy ich sa niewystarczające to agencje wiedzą co i jak jest opisane, a jak chcą coś konkretnie jak w powyższym konkursie to tez było ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971524 Napisano: 25.01.2015 14:34:46 w Intermarche
Napiszcie prosze gdzie w regulaminach konkursów organizowanych w danej sieci w tym przypadku w Intermarche widnieje zapis że ma byc konkretnie jakieś słowo produktu bądź zapis wskazujący na tą nazwe? Nie pamiętam by tak było a jak długo gram tak nigdy problemów z odbiorem nagrody nie miałam. Rozumiem gdy konkurs jest ogólnopolski to owszem mogą agencje chcieć mieć jakiś dowód na to,że kupilismy ten a nie inny produkt bo przecież nie muszą być wszechwiedzące i wiedzieć że w sklepie A ten sam towar nazywa sie tak , a w sklepie B ten sam towar juz inaczej jest zapisany na par - ale takie przypadki są zazwyczaj w ogólnopolskich konkursach a nie sieciowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971437 Napisano: 24.01.2015 23:14:03 w Intermarche
wg mnie też bez sensu pisać takie rzeczy do ITM - bo prawdę mówiąc bardzo wątpie,że zmienią opisy, po drugie zazwyczaj nie ma żadnego problemu z odebraniem nagrody bo agencje wiedzą jakie sa opisy w siecie w której robią konkurs a po trzecie można wziąć pieczątke jak ktoś baaaardzooo się martwi. W gruncie rzeczy chyba nie chcemy by tych konkursów zaczęli organizować mniej ze względu na nasze roszczenia: to nie tak, a to powinno być inaczej, a to mi się nie podoba, a to poprawcie... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971284 Napisano: 24.01.2015 14:47:28 w Zakupy na konkursy - usługi
Mogę zrobić zakupy na konkurs w Intermarche - PEŁNY WÓZEK a także na konkurs w Tesco - COLGATE/PALMOLIVE   - pw   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971283 Napisano: 24.01.2015 14:46:07 w Paragony
Sprzedam paragony na PEŁNY WÓZEK - Intermarche - pw   emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5971139 Napisano: 23.01.2015 21:25:49 w Paragony
benasia napisał(a):

sprzedam paragony na konkurs w Intermarche "Pełny wózek" - pw   emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970990 Napisano: 23.01.2015 17:02:29 w Intermarche
o 15.44 zgrzewka  Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970873 Napisano: 23.01.2015 14:23:27 w Paragony
Sprzedam paragony na aktualny konkurs w Intermarche - Pełny wózek - pw   emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970761 Napisano: 23.01.2015 11:45:49 w Wkurza mnie...
gosposia07 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

napisał(a):kaczord napisał(a):

napisał(a):napisał(a):visserarthur napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):mkrzysiek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):budryska napisał(a):Wkurzaja mnie propozycje obniżenia ceny na Allegro o kilkadziesiąt złotych  emotka  Jeśli coś wystawiam za jakąś cenę, to za tyle chce sprzedać. To i tak dużo taniej! emotka

I wkurza mnie ze teraz, kiedy najbardziej potrzebuje kasy, nie potrafię nic sensownego wygrać! 

Też mnie to wkurza mam wystawiony przedmiot za 1100zł a tu propozycja dam 200 zł ludzieee

Ja na absurdalne propozycje odpisuję: "Na chleb jeszcze mam, a i na bułki czasem wystarcza"

Ja w takich wypadkach nie odpisuję. Po co karmić trolla? emotka

Jak nie mam weny, to oczywiście, nie odpisuję, ale jeśli troll niedomyślny, to czasem warto go oświecić, że fakt, iż ktoś coś sprzedaje (taniej), nie oznacza, że planuje wyprzedać również swoją godność, że tak "obrazowo" to określę.

Ja wystawiłam skórzane buciki po córce, eleganckie założyła je 2 razy, szkoda wyrzucić, bo stan na prawdę świetny , wystawiłam je za  śmieszne 29 zł. I jedna mi pisze , że za 29 chce już z przesyłką i na pojutrze żeby były u niej. Mój M jak to przeczytał to  się śmiał i mówi mi, że odpisze je,j że sprzeda za 30 zł z przesyłką ( ja mu mówię, ani nie odpisuj , bo nie warto) I co? Babka po przeczytaniu 30 zł odpisała - "To nie- kupię w sklepie nowe za taką cenę"
emotka

haha dobre - też nie raz miałam tak "ciekawe" propozycje od potencjalnych kupujących   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970753 Napisano: 23.01.2015 11:30:23 w Intermarche
u mnie ceny z par. zgadzaja sie z tymi w gazetce - ponadto niektóre są oczywiste jak np jabłka czy pomarańcze, masło po 3,49zł to też raczej innego w Intermarche w tej cenie sie nie znajdzie, reczniki papierowe uniwersalne jumbo 60 - to tez wiadomo o jakie chodzi.   Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970745 Napisano: 23.01.2015 11:22:10 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

napisał(a):dolly napisał(a):

napisał(a):napisał(a):filippo napisał(a):Katalog mi się nie otwiera, co to za produkty?

zdaje sie , ze ichniejsze emotka
nie ma co kupic emotka

Katalogi maja przy kasach ,uważajcie jak robicie zakupy -sprawdźcie paragony- u mnie kilka produktów miało starą cenę - nie zdążyli zmienić 

no właśnie się wczoraj naciąłem....
proszek do pieczenia miał być po 49 gr promocja z 59 gr au mnie na paragonie 39 gr... nie żebym się czepiał że taniej kupiony no ale.... dobrze że rachunek wyniósł 22 ponad i te proszki wiele nie zdiałały... ale wkurza mnie opis ich
PROSZEK DO PIECZENIA
MĄKA KRUPCZATKA
a żel... ŻEL DO MYCIA ...

kupiłam wszystkie produkty z katalogu ale na paragonie nie ma ani jednej  nazwy producenta np. Apta czy Reva, tylko "ryż biały" ,masło ekstra 200g."

takie opisy maja wszystkie Intermarche - wiec powinni o tym wiedziec Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5970712 Napisano: 23.01.2015 10:13:35 w Paragony
benasia napisał(a):

sprzedam paragony na konkurs w Intermarche "Pełny wózek" - pw  :)

Wyświetl w wątku >>
0 0