Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My za to lubimy popcorn ale jakoś za tą agencją nie przepadam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Lays Polomarket - 6zł szt
- Popcorn Lorenz Intermarche - 4zł szt
pw
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Codziennie mogę kupić paragony w Polomarkecie:
* Henkel radość w czystej postaci
* LAYS
* MILKA
W Intermarche:
* Henkel - napędzamy świąteczne przemiany
* Super start każdego dnia
* Popcorn Lorenz
pw
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe bo to pewnie już jakiś konkursowicz wystawił na sprzedaż... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój na szczęście nigdy nie miał ciągot do malowania mi ścian - zawsze mamy stól do malowania farbkami zabezpieczony papierem a i on ma taką czystą tendencję,że nie brudzi sie specjalnie i dba o stanowisko pracy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale też nie lubie kupować coś na siłe zwłaszcza jak nie wiem co inne dzieci mają lub chcą- tzn te ktorym mam coś kupić..
Ale te maty i inne bajery do malowania wodą podobają mi sie - musze popatrzeć dokładnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak coś to mogę ci fotke wysłać np jutro to zerkniesz - tylko sie przypomnij
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taki sam wczoraj widziałam w biedronce - fajny
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A widziałam w sklepie ostatnio i często reklamują - Dumel ma takiego zwierzaka co odgaduje myśli - są różne rodzaje np o zwierzętach - zabawka dość fajna i edukacyjna - właśnie dla starszaków
taki jak ten: http://allegro.pl...-pl-i4801142932.html
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lego,wszelkie klocki, hulajnogę, laptop edukacyjny - to mamy jak coś.
A dziewczynka z tego co wiem to ma konika na biegunach wiec też odpada - myślałam nad jeździkiem-pchaczem. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli nie da rady kliknąc np tą osobę (jej nick) i pokaż rozmowy z tą osobą czy coś w tym stylu? szkoda
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no oprócz podpisu było w dokumentach zwrotnych miejsce na nr dowodu... Wyświetl w wątku >>