Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5843182 Napisano: 29.03.2014 18:39:03 w Zakupy na konkursy - usługi
Oferuję najlepsze zakupy konkursowe: wiele udanych wymian, \"szczęśliwe\" paragony, produkty dobrze opisane, możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

- TESCO HM - HORTEX, HOCHLAND

- INTERMARCHE - WEDEL - możliwosć codziennych zakupów

- ABC - OKOCIM, GRZEŚKI

-BIEDRONKA - WIOSNA Z E

-KAUFLAND -PERSIL możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

-POLOMARKET

-PIOTR I PAWEŁ - HOCHLAND

-DINO

-ŻABKA

-CHATA POLSKA

****Najnowszy konkurs WEDEL INTERMARCHE - możliwość codziennych zakupów - zapraszam ****

DODATKOWO CODZIENNIE MOGĘ KUPIĆ PAR. NA PRO PLAN 2014 oraz Jeam Bem- PW

Możliwość wysłania skanu lub listu Pocztą Polską
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5843120 Napisano: 29.03.2014 12:08:49 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że dopiero zauważyłam że na głupi parasol z Kubusia potrzeba aż 50 kodów emotka
Byłam pewna do tej pory ze 30 wystarczy - za 50 kodów nie opłaca sie,lepiej kupić nowy w sklepie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5843085 Napisano: 29.03.2014 00:34:06 w Konkursowiczki w ciąży
Właśnie takiemu maluszkowi zadne soczki nie są potrzebne - mleko zaspokaja pragnienie ewentualnie dawać wodę jak mówią dziewczyny (ja polecam wodę Primawerę - poczatkową ja przegotowywałam a jak synek miał ponad rok to już raczej nie), obecnie moj 2,5 latek pije Watera lub wodę przefiltrowaną (rzadko kupuję soczki). Co do herbatek granulowanych - wiem ze w nich duzo cukrów lecz dawałam je synkowi - z tym ze ja minimalnie dosypywałam granulatu do wody wiec była bardzo słabiutka prawie woda wiec moze dlatego moj chętnie pije wodę emotka
Poza tym gdy był mały miał swój kubek niekapek z wodą i się sam nauczył latem że jak chciał pić to sam pił z niego wodę a miał ok 8 mies. wówczas.

a pierwszy kubek z którego nauczył sie pić mieliśmy taki:
http://www.galeri...t-8710103543886.html
Potem przeszliśmy na 360 stopni Lovi i normalnego Watera z ustnikiem lub szklankę . Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5843023 Napisano: 28.03.2014 21:50:11 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 napisał(a):

a czy ta miseczka z canpola?

tak podgrzewacz z miseczką i łyzeczkami w komplecie z Canpola.
Co do niekapków to miałam z Aventu świetny był gdy synek byl mały a potem tak jak kali kubek 360 stopni - który także polecam.
Zapas śliniaków się przyda -szczególnie te z rekawkami ale to niekoniecznie maluszkowi 4mies. (choć nie wiem ile mies. ma twój Szkarb).

Co do dyskusji to fakt każda ma inne zdanie i każdej leży na sercu dobro swego dziecka, ale niekoniecznie trzeba obrzucać błotem mamy które wchodzą do tego watku po to by porozmawiac własnie o dzieciach z związanych z tym sprawach - od tego jest ten wątek by tu o tym pisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842998 Napisano: 28.03.2014 20:47:49 w Konkursowiczki w ciąży
bc14 wg mnie mozesz podać pół słoiczka o ile twój maluch tyle zje. Ja także na poczatku dawałam słoiczki bo prawda jest taka że dla kilku łyżeczek czy potem dla małego słoiczka nie opłacało mi się osobno gotować.
Co dalej? Dania jednoskładnikowe typu ziemniaczek, jabłuszko itd. Potem połaczenia tych składników zgodnie z wiekiem malucha.
Z akcesori: dużo śliniaków, łyzeczki, kubek niekapek na potem, ewentualnie moze podgrzewacz - ja używałam do malych sloiczków bo miał fajną miseczkę w która można nałożyc jedzonka i podgrzewa się (jak coś mam taki sam jak mój który używałam- nowy nieużywany na sprzedaż) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842876 Napisano: 28.03.2014 16:53:00 w Giełda Kodów ; )
Oddam 2 kody z Danon w zamian za kody z Kubusia, mogę także pogłosować w zamian za kody z Kubusia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842762 Napisano: 28.03.2014 11:05:33 w Zakupy na konkursy - usługi
benasia napisał(a):

Oferuję najlepsze zakupy konkursowe: wiele udanych wymian, \"szczęśliwe\" paragony, produkty dobrze opisane, możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

- ABC - OKOCIM, GRZEŚKI

-BIEDRONKA - WIOSNA Z E

-KAUFLAND -PERSIL możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

-POLOMARKET

-DINO

-ŻABKA

-CHATA POLSKA

****Najnowszy konkurs WEDEL INTERMARCHE - możliwość codziennych zakupów - zapraszam ****

DODATKOWO CODZIENNIE MOGĘ KUPIĆ PAR. NA PRO PLAN 2014 oraz Jeam Bem- PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842639 Napisano: 27.03.2014 23:04:24 w Biedronka
czy dobrze rozumiem ze w edenie nie trzeba zaznaczyć zgody na przetwarzanie danych? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842521 Napisano: 27.03.2014 18:57:32 w Zakupy na konkursy - usługi

- ABC - OKOCIM, GRZEŚKI

-BIEDRONKA - WIOSNA Z E

-KAUFLAND -PERSIL

-POLOMARKET

-DINO

-ŻABKA

-CHATA POLSKA

DODATKOWO CODZIENNIE MOGĘ KUPIĆ PAR. NA PRO PLAN 2014 - PW

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842316 Napisano: 27.03.2014 11:36:10 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

arya napisał(a):

Jakoś bez entuzjazmu podchodzę do konkursu po zmianie agencji i wczoraj posłałam aż 2 zgłoszenia, przy poprzedniej średniej 4 emotka Czy TQG ma podobny gust jak 4Frame ?

też mnie to ciekawi, wypowie się ktoś? emotka

ja u nich wygrywałam ale to było tak dawno jak brałam udział w konkursach przez nich organizowanych że szczerze mówiąc nie pamiętam i sama jestem ciekawa jakie smsy wygrają... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842310 Napisano: 27.03.2014 11:33:16 w Kaufland konkursy
Jakby ktos wiedział ile ten persil kosztuje w Kaufie to tez poprosze o info emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842238 Napisano: 27.03.2014 08:55:55 w Kaufland konkursy
ja tez byłam wczoraj zdziwiona że nikt tu nic wieczorem nie pisal - może dużo osób zapomniało że się wczoraj kończył... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842216 Napisano: 27.03.2014 00:06:14 w Konkursowiczki w ciąży
Albo jest też tak że ktoś inny woli w 100% miec 1 rzecz idealnie zrobioną a innemu wystarczy tylko połowicznie i może mieć i 100 rzeczy równocześnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842153 Napisano: 26.03.2014 21:17:10 w Biedronka
doris1 napisał(a):

magnus napisał(a):

benasia napisał(a):

magnus napisał(a):

Nie konkursowe - Fresh Escape (niebieski), Brasilian Samaba (pomarańczowy) i w białej butelce z rysunkiem damy (?) - Fashion ? + 3 konkursowe w takiej samej cenie z takim samym paragonem, sprawdzone w 2 sklepach, w sumie w Centrum dużej wsi. Taka sama cena, taki sam opis emotka

Zgadza się że opisy są takie same ale różnica jest w cenie - sprawdzone w kilku biedronkach w średnim mieście - konkursowe Edeny są po 9,99zł a wszystkie zwykłe po 7,99zł.

Nie ma różnicy w cenie, sprawdzone dzisiaj osobiście w 2 Biedrach w największej wsi- Stolica - Cna taka sama konkursowe i nie konkursowe- 9,99 zł. Nawet z kierowniczka rozmawiałem- EDEN to EDEN i już.
Przedwczoraj nabyłem Brasiliana za 7,99 w nowo otwartej Biedrze. Nie wiem od czego to zależy, kto ustala ceny i kto je zawyża

u mnie dzisiaj kupiałam brasiliana samba za 7,99zł, na paragonie pisze Koncentrat Eden, czyli to może być na konkurs? bo oni w regulaminie piszą, że jeszcze butelka ma być...

Brasilia nie bierze udzialu tylko African, Australian i Mexican. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842097 Napisano: 26.03.2014 19:23:44 w Biedronka
to nie wiem w każdym razie nie tylko u mnie jest taka róznica miedzy konkursowymi a nie konkursowymi Edenami - u innych osób z forum też tak jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842086 Napisano: 26.03.2014 19:02:12 w Paragony
benasia napisał(a):

Sprzedam paragony INTERMARCHE - WEDEL oraz HOCHLAND - PIOTR I PAWEŁ -pw emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5842071 Napisano: 26.03.2014 18:34:51 w Biedronka
magnus napisał(a):

ksantypa napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

mahuska napisał(a):

joan napisał(a):

magnus napisał(a):

O kurde innych nie było a ten pomarańczowy pomylił mi sie z Meksykiem emotka emotka

Spoko koko, miałam tak samo emotka

też pierwszy kupiłam źle...

Najgorzej, że innych nie ma emotka

mi się pofarciło, bo pierwszy kupiłam zły, ale perfumowany i on był za 9,99zł emotka wiec jak cos to mozna jego kupic emotka napisy dokladnie te same i cena co w promocyjnych emotka

Stracony czas, odwiedzone 2 inne Biedronki tylko po to żeby mieć takie same paragony - Koncentrat Eden 2 l - 9,99. Kierowniczka na pytanie dlaczego nie są dokładniej opisane popatrzyła jak na czubka- przecież to ten sam koncentrat EDEN emotka
Wszystkie koncentraty EDEN bez względu na nazwę, kolor butelki i zapach maja jedną cenę - 9,99, W tej nowej Biedronce była promocja specjalna dlatego 7,99 ale te same EDENY

emotka emotka

oj chyba nie u mnie te nie biorace udzialu w konkurie caly czas po przeszlo 7 zl a te konkursowe po przeszlo 9

Nie konkursowe - Fresh Escape (niebieski), Brasilian Samaba (pomarańczowy) i w białej butelce z rysunkiem damy (?) - Fashion ? + 3 konkursowe w takiej samej cenie z takim samym paragonem, sprawdzone w 2 sklepach, w sumie w Centrum dużej wsi. Taka sama cena, taki sam opis emotka

Zgadza się że opisy są takie same ale różnica jest w cenie - sprawdzone w kilku biedronkach w średnim mieście - konkursowe Edeny są po 9,99zł a wszystkie zwykłe po 7,99zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5841899 Napisano: 26.03.2014 13:35:23 w Kaufland konkursy
U mnie dziś na Orange i T-mobile normalnie zwrotki dochodzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5841722 Napisano: 25.03.2014 22:33:43 w Paragony
Sprzedam paragony INTERMARCHE - WEDEL oraz HOCHLAND - PIOTR I PAWEŁ -pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5841675 Napisano: 25.03.2014 21:01:50 w Konkursowiczki w ciąży
A ja nie mam żadnych problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0