Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5800801 Napisano: 03.01.2014 22:56:13 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

bridget napisał(a):

przypadkiem trafiłam własnei na Fb na taki link i tak troche do mnie to nie przemawia, no ale moze sie sprawdza, moze ktos kupuje emotka widzieliscie gdzies na wypprzedazach w fajnej cenie pizamki bawełniane? musze własnei na 74 cos kupić rozpinane przez calosc.

http://www.tchibo...eska-p400028687.html

http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800775 Napisano: 03.01.2014 22:33:45 w Konkursowiczki w ciąży
keiti nie miałam ale w body kr. rękaw lub na ramionkach powinno się sprawdzić natomiast przy body dł. rękaw to przecież gdy dziecko rośnie rękaw robi się za krotki...
o własnie druga sprawa to jak dolly wspomniała jak duże zrobi się wycięcie na nóżki... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800697 Napisano: 03.01.2014 20:59:26 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka

I dobrze Ci tak, tym razem na pewno pożegnasz je na zawsze emotka

Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem emotka

A już myślałam, ze na te koty to całą podwawelską w Biedronce wykupiłaś emotka

Berlinki to jedne z najgorszych parówek jakie znam. Najlepsze są Łukowskie nieodtłuszczone emotka ale niekonkursowe emotka

a ten konk jeszcze trwa emotka

no własnie o jakim konkursie mowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800574 Napisano: 03.01.2014 17:03:41 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

keiti moj po prostu próbował na początku róznych słoiczkowych dań, szybko zaczął pić samą wodę jak miał ok 8 miesięcy , szybko stał sie też samodzielny tzn sam zaczął jeśc sztućcami dla dzieci, pić z kubka niekapka, przy jedzeniu stopniowo jak był większy zaczął jeśc niektóre rzeczy jak my np buraczki mamy swoje i sami zaprawiamy - do obiadu je uwielbiamy i Mikołaj też, mięso musi być koniecznie, a gdy jesteśmy w sklepie to Miki woła "Pani kiełbasę!" bo lubi kiełbaski tez emotka
To chyba zależy od nawyków - gdy już potrafił jeść gotowałam mu brokuły które lubimy wszyscy, fasolkę, dawałam marchewkę z zupy.
Poza tym nie karmiłam go słodyczami - zęby ma w stanie idealnym, jednak ubolewam nad tym, że teraz praktycznie w ostatnim okresie wszyscy dają mu słodycze - tzn w tym okresie świątecznym dostał ich masę zwlaszcza czekolad i innych. Jako tako ich nie je, choć czasem ponadgryzał, nie chce mu całkiem bronić ale trzeba mieć ograniczenie.

Zazdroszczę tych zębów, bo u nas mimo, że dbamy, myjemy, a młody słodyczy nie je wcale dużo - czasem zje jakieś ciasto albo lubisia, a tak to nie, to górne zęby żre mu próchnica. Pani doktor stomatolog powiedziała, że młody ma wadę szkliwa - było nierówne na niektórych ząbkach i tam zaczęło się psuć. Jesteśmy więc pod nadzorem dentysty.

Pozostaje mieć Aga nadzieję, że stałe zęby będą u was zdrowsze od obecnych mleczaków.

Eveliina taki bujak jest świetny w tym stylu kupiłam swojej chrześnicy gdy miała rok i od razu się bawiła i czasem do tej pory wraca do niego a ma 2,5 roku, poza tym można go wypiąc z płoz emotka

ciriness co do mleka mm wszystko zależne jest od wieku dziecka, od tego czy jest alergikiem, czy dostawał już jakieś np w szpitalu - ciezko mi doradzić nic nie wiedząc...
A próbowaliśmy swego czasu wielu różnych mlek gdy wybieraliśmy dla Mikołaja gdy był niemowlakiem i zdecydowanie najlepszy okazał się Enfamil.
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800389 Napisano: 03.01.2014 12:31:35 w Konkursowiczki w ciąży
keiti moj po prostu próbował na początku róznych słoiczkowych dań, szybko zaczął pić samą wodę jak miał ok 8 miesięcy , szybko stał sie też samodzielny tzn sam zaczął jeśc sztućcami dla dzieci, pić z kubka niekapka, przy jedzeniu stopniowo jak był większy zaczął jeśc niektóre rzeczy jak my np buraczki mamy swoje i sami zaprawiamy - do obiadu je uwielbiamy i Mikołaj też, mięso musi być koniecznie, a gdy jesteśmy w sklepie to Miki woła "Pani kiełbasę!" bo lubi kiełbaski tez emotka
To chyba zależy od nawyków - gdy już potrafił jeść gotowałam mu brokuły które lubimy wszyscy, fasolkę, dawałam marchewkę z zupy.
Poza tym nie karmiłam go słodyczami - zęby ma w stanie idealnym, jednak ubolewam nad tym, że teraz praktycznie w ostatnim okresie wszyscy dają mu słodycze - tzn w tym okresie świątecznym dostał ich masę zwlaszcza czekolad i innych. Jako tako ich nie je, choć czasem ponadgryzał, nie chce mu całkiem bronić ale trzeba mieć ograniczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800354 Napisano: 03.01.2014 12:01:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
filiżanki z Tchibo dojechały (4 komplety z 6) Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800329 Napisano: 03.01.2014 11:40:14 w Konkursowiczki w ciąży
Mój 2-latek można powiedzieć że je prawie wszystko: uwielbia mięsko, ziemniaczki, buraczki i inne warzywa też chętnie je, chlebek z dżemem lub z miodem, jajka gotowane, chlebek z pomidorem, wszelkie owoce pochlania - generalnie nie mam z nim problemów jedynie nie przepada za zupkami jak ja zresztą wyjątek stanowi rosół, pomidorowa i barszcz czerwony emotka
z piciem nie ma problemów pije zwykła wode lub czasami kupuję mu watera ale jakiś innych to nie kupuję.

A jak był malutki to też jadł jedzonko słoiczkowe - i gerberki i bobovity i hippa, potem stopniowo przechodził na normalne i bez problemu jadł brokuły w całości ugotowane takie cząstki- fajnie to wyglądało jak robił "żgig" widelczykiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800206 Napisano: 03.01.2014 00:19:56 w Konkursowiczki w ciąży
dolly chyba gerber emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800165 Napisano: 02.01.2014 23:28:56 w Udane wymiany - polecane nicki:)
nie bardzo miałam kiedy tu wpisywać ostatnio osób które polecam więc z ostatniego okresu trochę się nazbierało emotka

Polecam wymiany z anialistopad , luko922 , toudikot , ksantypa , kamcia , awe , staszek , koniczynka123 , krzysiula15 , marlena083 , forget-me-not , bykus75 , ciasssteczko , mallina , lwawa , maria1980 , alamak - wszystkie te osoby bardzo miłe, konkretne, super kontakt, naprawdę polecam emotka emotka emotka
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800160 Napisano: 02.01.2014 23:18:41 w Zakupy na konkursy - usługi
Oferuję najlepsze zakupy konkursowe: wiele udanych wymian, "szczęśliwe" paragony, produkty dobrze opisane, możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

- TESCO -

- INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE

- ABC - FESTIWAL ABC, POCZUJ SŁODYCZ ŚWIĄT

-KAUFLAND

-BIEDRONKA -

-POLOMARKET -

-DINO

-ŻABKA

-CHATA POLSKA

A oprócz tego mogę kupić na konkurs NUTELLĘ

*** Codziennie mogę zrobić zakupy na nowe konkursy w ABC a także INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE - zapraszam na pw ***

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5800150 Napisano: 02.01.2014 22:47:01 w Konkursowiczki w ciąży
my zaczęliśmy rozszerzać jak mały skończył 4 miesiące - od jabłuszka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5799999 Napisano: 02.01.2014 18:09:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

bruce napisał(a):

magnus napisał(a):

ktoś chce paragon z Wawy to go ma emotka a jesli jestes z Wawy i chcesz kupić paragon ze sklepu , którego nie ma w Wawie, to nikt nie widzi Twojego postu emotka

emotka O, to jest bardzo przykre, dyskryminujące i tak absolutnie być nie powinno! Nie zwróciłam na to uwagi.
Natomiast przyznaję Ci również rację co do Warszawy i niektórych konkursów - często sama łapię się na tym, że - przeglądając wyniki konkursowe - nie dostrzegam jej prawie wcale. Za to inne miasta dosłownie mnożą się tam na potęgę emotka

O dzieki emotka
Ty jesteś zawsze super emotka
Wszystkie losowe raczej omijają Wawę,
na lajki niestety zwycięża czynnik chyba nie ludzki
a promocyjne różnie- dużo grających spoza...

Mnie zabolał apel o zakup paragonów, ze sklepów , których zwyczajnie nie mam. Jestem osobą, która rozlicza się od razu, ale tu z propozycją zakupu wyszło kilka osób (grzecznościowo nie wymienię, ale oni wiedzą i serdeczne dzięki emotka )
Natomiast smutne jest to, że ludzie generalanie "nie widzą" niektórych postów emotka

emotka pamiętaj że ja ci zawsze chętnie zrobię zakupy w sklepach których nie masz u siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5799687 Napisano: 02.01.2014 12:46:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja lubię Smolara w tym roku może nie dużo ale kilka razy udało mi się wygrać. Sprawnie obsługują konkursy, szybko odpisują, nagrody szybko docierają - wg mnie wszystko emotka
A poza tym pan Mirek jest bardzo miły emotka

A co do autka z Polo pewnie jak większość miałam też na nie nadzieję, ale widocznie ktoś inny był lepszy. Choć faktycznie dziwne, że tej osoby która je wygrała nie ma na liście wśród innych nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5799610 Napisano: 02.01.2014 11:37:30 w Kaufland konkursy
No ja się pytam - gdzie jest ten konkurs na dobre rozpoczęcie nowego roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5799478 Napisano: 01.01.2014 23:56:05 w Zakupy na konkursy - usługi
Oferuję najlepsze zakupy konkursowe: wiele udanych wymian, "szczęśliwe" paragony, produkty dobrze opisane, możliwość codziennych zakupów emotka emotka emotka

- TESCO -

- INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE

- ABC - FESTIWAL ABC, POCZUJ SŁODYCZ ŚWIĄT

-KAUFLAND

-BIEDRONKA -

-POLOMARKET -

-DINO

-ŻABKA

-CHATA POLSKA

A oprócz tego mogę kupić na konkurs NUTELLĘ

*** Codziennie mogę zrobić zakupy na nowe konkursy w ABC a także INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE - zapraszam na pw ***

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5799073 Napisano: 31.12.2013 20:06:39 w co chcielibyście wygrać?
chciałabym w 2014 roku wygrać wycieczkę tudzież voucher na wycieczkę, samochód, zmywarkę i laptopa a do tego dużo bonów i pieniążków emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5798969 Napisano: 31.12.2013 16:21:55 w Nasze wygrane 2013 roku:)
A u mnie w tym roku z tych lepszych nagród moge pochwalić się:
pralką, tabletem, aparatem, mikserami, robotem kuchennym, porcelaną, rowerami, dużą ilością bonów, kilkoma kartami przedpłaconymi a do tego standardowo kosmetyki i inne drobne rzeczy emotka
A więc nawet owocny ten rok, choć życzę sobie aby ten Nowy Rok 2014 był jeszcze lepszy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5798865 Napisano: 31.12.2013 13:04:53 w Inne mniejsze markety
0 0

benasia

#5798847 Napisano: 31.12.2013 12:09:29 w Inne mniejsze markety
szakal007 napisał(a):

benasia napisał(a):

auto z Polo pojechało, tylko że akurat tej osoby co je wygrała nie ma przy żadnej innej nagrodzie - no chyba ze z poprzednią nagrodą jest w weryfikacji bo widziałam kilka takich osób na liście...

a gdzie są listy laureatów?

http://www.poloma...em_polo!_id_491.html Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5798837 Napisano: 31.12.2013 11:51:31 w Inne mniejsze markety
auto z Polo pojechało, tylko że akurat tej osoby co je wygrała nie ma przy żadnej innej nagrodzie - no chyba ze z poprzednią nagrodą jest w weryfikacji bo widziałam kilka takich osób na liście... Wyświetl w wątku >>
0 0