Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p
http://www.smyk.c...ubranka-dla-dzieci-p Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o własnie druga sprawa to jak dolly wspomniała jak duże zrobi się wycięcie na nóżki... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie o jakim konkursie mowa? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostaje mieć Aga nadzieję, że stałe zęby będą u was zdrowsze od obecnych mleczaków.
Eveliina taki bujak jest świetny w tym stylu kupiłam swojej chrześnicy gdy miała rok i od razu się bawiła i czasem do tej pory wraca do niego a ma 2,5 roku, poza tym można go wypiąc z płoz
ciriness co do mleka mm wszystko zależne jest od wieku dziecka, od tego czy jest alergikiem, czy dostawał już jakieś np w szpitalu - ciezko mi doradzić nic nie wiedząc...
A próbowaliśmy swego czasu wielu różnych mlek gdy wybieraliśmy dla Mikołaja gdy był niemowlakiem i zdecydowanie najlepszy okazał się Enfamil.
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba zależy od nawyków - gdy już potrafił jeść gotowałam mu brokuły które lubimy wszyscy, fasolkę, dawałam marchewkę z zupy.
Poza tym nie karmiłam go słodyczami - zęby ma w stanie idealnym, jednak ubolewam nad tym, że teraz praktycznie w ostatnim okresie wszyscy dają mu słodycze - tzn w tym okresie świątecznym dostał ich masę zwlaszcza czekolad i innych. Jako tako ich nie je, choć czasem ponadgryzał, nie chce mu całkiem bronić ale trzeba mieć ograniczenie. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z piciem nie ma problemów pije zwykła wode lub czasami kupuję mu watera ale jakiś innych to nie kupuję.
A jak był malutki to też jadł jedzonko słoiczkowe - i gerberki i bobovity i hippa, potem stopniowo przechodził na normalne i bez problemu jadł brokuły w całości ugotowane takie cząstki- fajnie to wyglądało jak robił "żgig" widelczykiem
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam wymiany z anialistopad , luko922 , toudikot , ksantypa , kamcia , awe , staszek , koniczynka123 , krzysiula15 , marlena083 , forget-me-not , bykus75 , ciasssteczko , mallina , lwawa , maria1980 , alamak - wszystkie te osoby bardzo miłe, konkretne, super kontakt, naprawdę polecam
jeśli kogoś pominęłam to przepraszam
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- TESCO -
- INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE
- ABC - FESTIWAL ABC, POCZUJ SŁODYCZ ŚWIĄT
-KAUFLAND
-BIEDRONKA -
-POLOMARKET -
-DINO
-ŻABKA
-CHATA POLSKA
A oprócz tego mogę kupić na konkurs NUTELLĘ
*** Codziennie mogę zrobić zakupy na nowe konkursy w ABC a także INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE - zapraszam na pw ***
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza tym pan Mirek jest bardzo miły
A co do autka z Polo pewnie jak większość miałam też na nie nadzieję, ale widocznie ktoś inny był lepszy. Choć faktycznie dziwne, że tej osoby która je wygrała nie ma na liście wśród innych nagród... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- TESCO -
- INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE
- ABC - FESTIWAL ABC, POCZUJ SŁODYCZ ŚWIĄT
-KAUFLAND
-BIEDRONKA -
-POLOMARKET -
-DINO
-ŻABKA
-CHATA POLSKA
A oprócz tego mogę kupić na konkurs NUTELLĘ
*** Codziennie mogę zrobić zakupy na nowe konkursy w ABC a także INTERMARCHE - COLGATE/PALMOLIVE - zapraszam na pw ***
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pralką, tabletem, aparatem, mikserami, robotem kuchennym, porcelaną, rowerami, dużą ilością bonów, kilkoma kartami przedpłaconymi a do tego standardowo kosmetyki i inne drobne rzeczy
A więc nawet owocny ten rok, choć życzę sobie aby ten Nowy Rok 2014 był jeszcze lepszy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.poloma..._marzen!_id_487.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane