Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A swoją drogą mam na sprzedaż/wymianę nowe nieotwierane mleka NAN PRO 3 i NAN PRO 4 - jak coś to pw
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- INTERMARCHE - WAKACJE Z NIVEA
-ABC - HOCHLAND - WAKACJE W KOLORACH TĘCZY
-KAUFLAND - JEDZIEMY NA WAKACJE-LOTERIA NESTLE
-BIEDRONKA - FRUGO , HORTEX, MUFFINKI
-TESCO - VALBON,
A także w innych sklepach ze stopki.
Paragony zawsze bardzo ładnie opisane, możliwosć wysłania skanu lub oryginału pocztą na drugi dzień, wiele udanych transakcji - ZAPRASZAM NA PW
A także codziennie zrobię zakupy na nowy konkurs w KAUFLANDZIE - JEDZIEMY NA WAKACJE - codziennie do wygrania bony po 300zł a na koniec Volkswagen
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze coś mnie bierze nie wiem czy alergia czy przeziębienie bo kicham strasznie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć ja i Mikołaj uwielbiamy buraczki zaprawiane i teraz codziennie prawie je jemy - mmmm... mniam mniam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wczoraj kupiłam mu mleko takie male w kartoniku smakowe - truskawkowe z nadzieją że wypije, poczatkowo chcial kartonik mysląc że to picie (soczek), otwarłam i mu podałam wypił kilka łyków potem w ustach trochę posmakował i oddał mi z powrotem mówiąc NIEEEE i na tym sie skończyło bo juz więcej nie ruszył
Ach ten mój łobuziak - dobrze że chociaż jogurty je... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
również gratuluję ja grałam 15
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale Aga o jaki konkurs ci chodzi?
Swoją drogą dziś Hortex śle na raty? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu czy ja wiem czy waga mu idzie - na miesiąc ok 30 -40dag idzie w górę, nie widać po nim bo jest wysoki, baa nawet powiedziałabym że na jego dupkę spodnie musi być mniejsze bo by spadały...
Apetytu tez nie ma i cięzko coś wmusić ale na szczeście jako tako je obiad teraz
Mówicie że te trenerki faktycznie sie zdadza? Dziś już 2 pary majtek osikał takich zwykłych tzn posikał bo resztę zrobil na toaletę
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dobre
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Kali
Co do trenerek nie wiem - ciągle się waham... Niby młody wola, robi na toaletę nocnik lub na dworze, ale czasami zapomina... No i dlatego nadal kupuje pampersy - przez co oszczędności nie widzę póki co... Mam nadzieje ze całkiem odstawimy pampersy przez lato...
A trenerki na niego nie wiem czy znajde bo duży, wysoki i trochę też waży
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no zazwyczaj we wtorki choć ostatnio chyba w środe wysłali... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
napisac im emeil Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miki ma bidon ale kupiłam swego czasu w Inter taki disneya z pokrecona rurką i jak przechylał to się wylewało wiec póki co schowalam - on zreszta ładnie sam potrafi pic z szklanki, z watera i z zwykłej słomki
No i niby mam dziecko które ładnie załatwia potrzeby ale jednak pampersy muszę kupowac bo czasem nie zdazymy w domu dobiec jak powie albo jak zacznie robic kupe dopiero powie i wtedy lecimy do lazienki i tam kończy na nakladce robić...
Za to na dworze pięknie wszystko robi wołając