Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#5626245 Napisano: 02.04.2013 23:12:19 w Udane wymiany - polecane nicki:)
puszka napisał(a):

Polecam Benasię - uczciwa , życzliwa i szybka emotka

dziękuję i również bardzo polecam Puszkę - bardzo rzetelna osoba, świetny kontakt, naprawdę polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5626103 Napisano: 02.04.2013 19:32:38 w Kaufland konkursy
chyba nie ma żadnego obecnie Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5625882 Napisano: 02.04.2013 14:48:50 w Giełda Kodów ; )
szukam kodów z Kubusia, mam kod z małych Kinderek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5625880 Napisano: 02.04.2013 14:45:03 w Rossmann
wklei ktoś listę kiedy kolejne wyniki?
już znalazłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5624905 Napisano: 30.03.2013 21:59:47 w Konkursowiczki w ciąży
Kasiu ty to umiesz pyszności robić aż ślinka cieknie emotka

Również wam życze zdrowych, pogodnych i radosnych świąt spedzonych w rodzinnym gronie emotka

U nas też już wszystko gotowe - ostatnie porzadki zrobione emotka
Mikuś był dziś z święconką w kościółku - oczywiście miał swoj koszyczek i z chęcią sprobował zaraz po poświęceniu kiełbaski jeszcze w kościele emotka

Size wypróbowałam ten balsam pat&rub w sumie z moich obserwacji: kolor ma inny niż zwykłe balsamy taki bardziej żółty, pachnie jak dla mnie dosyć dziwnie ale skoro jest naturalny to pewnie tak ma być, jest taki jakby dosyć gesty bym powiedziała tzn porównujac np do mleczka jakie używalam do małego, ale chyba generalnie dosyć fajny -popróbujemy wiecej dni to bedziemy miec pełen obraz.

Co do kremiku cutibaza to jestem zadowolona -uzywamy 1,5dnia i już skórka jest ładniejsza, bardziej gładka, nawilżona, uczulenie pomału przechodzi jakby.
Chyba całą buźkę po kapieli tez nim mogę smarować Mikołajkowi?

No i zmieniliśmy tymczasowo kosmetyki kąpielowe tzn zaopatrzyłam małego na razie w Nivea Baby szampon i płyn do kąpieli, a J&J Bedtime chwilowo idzie w odstawkę - może wrócimy za pewien czas do niego...

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5624597 Napisano: 29.03.2013 23:37:14 w Zdjęcia naszych wygranych
benasia napisał(a):

wrzućcie proszę fotkę kufla z kasztelana emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5624460 Napisano: 29.03.2013 19:28:32 w Warka Piwo
nie wszystkie z 6 marca sa wysłane, bo ja z 6 marca miałam 2 nagrody i jedna dojechala a druga napisali że wyślą 3 kwietnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5624329 Napisano: 29.03.2013 15:52:46 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto dzielnie się trzymajcie przez święta - faktycznie synek twój mocny alergik, współczuje bardzo wam, mam nadzieje ze teraz po tych dawkach będzie mu lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5624271 Napisano: 29.03.2013 14:25:00 w Konkursowiczki w ciąży
pisałyscie dziewczyny o kosmetykach pat&rub - Mikołajek dostał od cioci w prezencie balsam do ciała to go wypróbujemy emotka

Swoją drogą w aptece pani mi poleciła do twarzy krem który ma być neutralny na policzki synka - Cutibaza, cóz wypróbujemy tez.

A jeszcze chciałam zapytac jak kremujecie dzieci po kąpieli to buźkę też tym samym co cialo czy jakimś specjalnym do twarzy?
I czy nie będzie problemu jak bede go kąpać w płynie jednej firmy a kremowac innej - bo wiem ze niemowlakom nie zaleca się róznych firm tylko z tej samej ale w końcu mój ma już 17 miesięcy, choć do tej pory starałam się używać z tej samej serii...
Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623979 Napisano: 28.03.2013 23:40:18 w Konkursowiczki w ciąży
dolly widoczne są emotka
Dziękuję również za pomoc emotka
jutro skoczę tylko tyle tego mi naradziłyscie że sama nie wiem co mam kupic -niby mam zdrowe dziecko a jednak coś kupic musze... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623971 Napisano: 28.03.2013 23:31:24 w Konkursowiczki w ciąży
czyli rozumiem że jak sól to sama beż zadnego dodatku do kąpieli?

a co alantalu to chyba krem będzie lżejszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623966 Napisano: 28.03.2013 23:24:08 w Konkursowiczki w ciąży
dziękuję size ten alantan wygląda zachęcająco - chyba kupię i będę rano i wieczorem smarować policzki Mikusia.
Skąd to się bierze że tyle dzieci ma teraz problemy z skóra?
W szoku jestem emotka
Nawet mój Mikołaj przecież nigdy nic nie miał a teraz nagle coś emotka

Tylko w związku z tym chyba mozemy nadal normalne szampony używać do włosków, i chyba normalny płyn do kapieli tzn kupie teraz inny chwilowo np hippa bo w Balneum nie kapie go codziennie bo wszak kończyć mi się będzie niedługo, no i skórę na ciele ma idealną gładką i bez żadnej skazy - tylko policzki takie brzydsze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623963 Napisano: 28.03.2013 23:17:08 w Konkursowiczki w ciąży
no właśnie tylko jaki krem?
Chyba źle zrobiłam bo przed spaniem wazeliną nasmarowałam mu żeby nie miał suchych emotka
A tą sól mogę normalnie dac do Balneum do kapieli?
I jak włoski też moczy i w razie gdyby do oczek naleciało to nic mu nie będzie po tej soli morskiej? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623942 Napisano: 28.03.2013 22:45:29 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto współczuje - wyobrażam sobie jakie to straszne dla synka i jak bardzo mu dokucza, mam nadzieje ze wam się polepszy emotka

A powiedzcie czym ja mam smarować te policzki synka? Dr nic nie mówił, nie zapisał...
Kąpałam go dzis w Balneum a po kąpieli w Balneum juz nie smaruje go dodatkowo - ale policzki miał takie suche i szorstkie nawet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623821 Napisano: 28.03.2013 19:52:59 w Konkursowiczki w ciąży
pierwszy szampon jaki mieliśmy miałam z Hippa - może czas wrócić do niego... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623820 Napisano: 28.03.2013 19:52:28 w Konkursowiczki w ciąży
czyli Kalisto sądzisz że to J&J zaczął uczulać małego?
Bo juz dosyć długo go uzywamy tzn od maja zeszłego roku -choć czasem balneum bo jeszcze miałam, i nigdy nic małemu nie było emotka
Szamponu tez wyłacznie tego uzywam dla Mikołajka i pierwszy raz zauważyłam w jednym miejscu ten "lupież" -sądziłam że to ciemieniucha taka mała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623744 Napisano: 28.03.2013 17:59:21 w Konkursowiczki w ciąży
beniaminowa być może masz rację bo mojemu idzie ostatnia trójka a wszystkie czwórki już ma...
No a co kąpieli to długo go kąpałam w Balneum ale potem zaczelismy J&J Bedtime i nic mu nie było, szampon tez ten używa...
No nie wiem - najpierw odstawimy jedzenie potem zobaczy sie co dalej.

Swoją drogą jakich szamponow dla dzieci używacie?
Bo kilka dni temu widziałam że mały miał taką suchą skóre w jednym miejscu we włosach- potraktowałam oliwką i potem normalna kapiel. Ale mozliwe ze mąz nie spłukał dobrze mu włosów przy kąpieli... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623579 Napisano: 28.03.2013 14:12:11 w Konkursowiczki w ciąży
Jak wychodzimy na dwór to smaruję mu buźke kremem NIVEA baby na każdą pogodę, a po kapieli jeśli w Balneum to niczym juz nie smaruje a jeśli w J&J Bedtime to smaruje z tej samej serii mleczkiem lub bardzo rzadko oliwką.

A byłam u dr z małym bo czasem mi kaszlnie i zdrowy Mikołaj, po prostu znów ząbkuje i katar ma a od tego kaszle czasem.
Co do policzków dr kazał odstawić czekolady,wszystko co ma w składzie kakao - choć mały nie jadł czekolad ale ostatnio te święta i jak dostał to sobie gryza wział zawsze, albo w aptece tez dostał taką czekolade dla dzieci z witaminami biała to tez co którys dzień zjadł kostke wiec moze faktycznie od tego emotka
Ale jakby co to jogurty tez odstawić bo moze być na nabial uczulony.
Gdy zapytałam czy moze do dermatologa to powiedział dr że nie ma potrzeby zeby odstawic tamto i obserwowac bo kakao bardzo uczula... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623358 Napisano: 28.03.2013 09:47:19 w Warka Piwo
u mnie juz dzis dojechały piłki z 6 marca i zgrzewka nie pamietam z kiedy, ale drugiej paczki z 6 marca nie ma wiec pewnie za tydzien przyjedzie emotka

Ps. Piłki te z czarnym są esito
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#5623357 Napisano: 28.03.2013 09:45:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bonik z Intermarche, zgrzewka Warki i piłki z 4-pakami Warki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0