Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko allice z piór często uczula pościel... Ja np nie mogę pod taką zwykła bo zaraz kicham... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na razie cisza Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mamy też turystyczne ale używamy tylko na wyjazdy - dla nas lepiej się sprawdza normalne i nigdy mi sie dziecko nie obijało i nie wsadzało łopatek
Co do pościeli kupiłam 5elementową za ok 120zł - polski producent, świetna jakość nic się z nia nie dzieje - mały jako noworodek i tak spał w rożku, potem jak był wiekszy pod kołderka. Śpiworek się u nas nie sprawdził bo małego denerwował. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mierzylam małemu stope gdy stał i obrysowałam ją na kartce i ma 14cm, a jak widziałam wkładki muszą byc wieksze czy 15cm nie bedzie za duze? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do kogoś już dzwonili ale dziwne ze tylko 1 tel z 14 jest... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiec ciekawi mnie czy małemu by nie było zimno w nich, i jak sie je pierze/czyści? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś ma jeszcze jakieś uwagi lub opinie na temat takich paputków?
A odnośnie Mikołaja to fakt zdobywca - wszystkiego
Przed wczoraj u dziadków jak bylismy chciał na meble wchodzić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no szkoda tylko że ja nie ma superpharm blisko
A faktycznie taniutko... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez jestem ciekawa
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to już wiem, że dzieci powinny chodzić w miękkich tylko chodzi mi też o to czy czasem nie bedzie mu zimno w nóżki od podłogi - bo on ma tylko rajtuzki na stópce...
No i kwestia czy takie paputki się pierze bo napewno podeszwa szybko się brudzi? i czy wówczas się nie odkształca? bo zapewne na kaloryferze suszyć ich nie można? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dziewczyny doradźcie - bo musze małemu kolejne kapcie kupić. Mikołaj lata obecnie w Befado z oddychającą podeszwą.
I nie mogę się zdecydować czy nadal Befado czy moze te paputki skórzane. Dodam, że młody biega, wspina się, wszędzie go pełno, a na podłodze mamy panele i kafelki, ale mimo wszystko zimno ciągnie od podłogi gdyby chodzić na boso czy w skarpetce cienkiej i ja na boso nie mogę chodzić po nich bo potem przeziebiona jestem...
Doradźcie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.