Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój uwielbia
jak widzi pomarańczowe że jest tzn mandarynki że gdzieś są na meblch to chce je gryźć ze skórka nawet i ciężko mu zabrać ale ja mu każda czasteczkę obieram dodatkowo z tej cienkiej powłoczki - a on przepada za mandarynkami i potrafi dużo zjeść
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ent-i2817015353.html
A co do szczepienia to mam nadzieje że nie zaszczepia i przesuna na za tydzień bo przeciez ten kaszel to naprawde straszny jak by miał jeszcze goraczke to bym była przerażona a tak mysle sobie ze to jakiś wirus czy co i nic zlego sie nie dzieje zadne zapalenie ani nic...
Ale kto wie co tam nasz dr wymysli i jego pielegniarka od szczepien - bo jak nic sie nie dzieje to czasem moze zaszczepic bo pamietam jak mały miał katar to zaszczepili, ale gorzej bo rok temu w styczniu mały tak mi płakał i bylam u dr miał niecałe 3 miesiace i tez zaszczepili i trafilismy do szpitala wówczas na prawie tydzień bo okazało sie że mały miał nieżyt jelitowo żoładkowy i płakał 24h a nasz dr mimo to go zaszczpił i to byla masakra...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje
a sanki chcielismy na roczek i dostalismy w prezencie takie fajne z oparciem, a śpiworek taki trojak przedłuzany z wełna kupiłam i ma i na sanki cieplo i do wózka i spokojnie na 3 lata starczy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mały niestety nadal kaszle czasami przeraźliwie - teraz daje 2razy rano po 4ml i wieczorem też bo mieszam lipomal i neosine - ma lepszy smak a jako że miał brać 5ml jednego i 5ml drugiego 2razy dziennie to lepiej chociaż tak jak bierze...
Niestety nie pomaga -mały katarek ma ale ten kaszel czasem mnie przeraża jak tak kaszlnie z głeboka, na szczeście goraczki nie ma... jeszcze jutro dam NEOSINE i w poniedz. znów do dr, bo przecież tak nie może być...
A teraz siedze i pisze wam tu przy oknie a za oknem sikorki przyleciały do nas bo mamy stara jeszcze słoninkę powieszoną
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
11zł w tej chwili bo jest w promocji
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie znajdziesz bo kawka ponad 10zł kosztuje nawet najtańsza 11zl bym powiedziała bo w tym tyg w promocji jest... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No cóż mam nadzieję że Pan będzie kompetentny i po przypomnieniu mu z mojej strony terminu weźmie się za to... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co jest pewne to to ze lista jest i ktos inny bedzie dzwonil (nie on) być może dziś a jak nie to w poniedziałek. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dołączam się do pytani? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia