Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jutro zadzwonie zapytac co i jak
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mleka też już tydzień nie chce pić... jakoś mu się odmnieniło -teraz znów kaszka zamiast mleka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety u nas nie skutkuje ani łyżeczka ani oszukiwanie bo wypluwa...
co ja mam zrobić żeby do niedzieli jakoś brał bo póki co kiepsko wychodzi...
Czy mogę dodać do herbatki żeby wypił? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do kiedy w ogóle mają czas? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie zelmer tylko Braun.
A odnośnie żelazek dowiedziałam się gdy dzwonilam do nich o moje drugie że może wyśla jutro, a może w przyszłym tyg. ale przed świętami może dostane...
masakra...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze czekam na 1
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo Mikołaj czasami zakaszle rzadko ale mocno -podobno od wirusów i dlatego ma to brać, dodatkowo lipomal bierze... Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ta strzykawką mogę głęboko ? tylko jak za głeboko to ma odruch wymiotny wówczas, a jak na siłe że jedno trzyma a drugie daje to wrzeszczy i sie wyrywa i boje sie zeby mu nie poleciało gdzie nie trzeba np płuc czy gdzieś...
A dziś Mikołajki - wię wszystkim dzieciom najlepsze życzenia od naszego małego świetego Mikołaja - już się bawi prezentem swoim - klockami takimi dużymi
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby i do mnie taki Mikolaj zawital - choć swojego rocznego Mikołaja mam na okrągło
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat 18 wysylałam ale koleżanka mnie poratowała, ale dziękuję za chęci
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a te klocki widziałam też w Kauflandzie chyba w przecenie były za 25zł.
Dziewczyny mam problem bo Mikuś ma brać syrop Neosine i Lipomal - i z Lipomal nie jest problem tylko Neosine - nie chce go brać, krzywi się wykręca - po prostu nie da się...
Najgorzej bo ma brać do niedzieli 2 razy dziennie (a bierzemy od wczoraj)- cześć oczywiście wypluje lub poleci bokiem, a podaję z takiego dozownika strzykawkowego co przy Ibumie jest, i najgorzej jest gdy jeszcze pół nam zostanie do podanie wtedy musimy siły użyć żeby choć cześć z tego została w buźce a boję się żeby się nie zakrztusił...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku z tym że przeszukałam wszystkie moje paragony - czy ktoś poratuje 1 w zamian za piękny uśmiech
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W związku z tym że przeszukałam wszystkie moje paragony - czy ktoś poratuje 1 w zamian za piękny uśmiech
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane