Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupię również taniej bony do Mix Elektronics - pw Wyświetl w wątku >>
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mój ma naukę na żywo
Dzidzi tez ma na żywo u siostry to też pokazuje wszędzie a czesci ciała również na mnie, na sobie lub lalce np u kuzynki pokazuje
A tancerz i śpiewak taki że niedługo będzie mógł chodzić z rodzicami na tańce
jak ten czas przeleciał że już mamy takich dorosłych chłopaków
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale wie jaki odgłos małe pieski wydają bo mamy
Piątke umiał przybijac jako pierwsze się nauczył, teraz daje czasami reke na czesc a tak to przesyła buźkę czyli całuski ręką, macha papa, umie brawo i kosi-łapki, pokazuje ile ma lat i jaki duzy urósl.
Nawet wie i pokaze gdzie jest jego Kubus puchatek gdy pytam - a mamy naklejke piankowa na scianie to od razu leci pokazuje, a potem pokazuje na nasze wielkie foto gdzie jest mama tata i Mikołaj
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj to nawet gdy tate ma to musi miec i mame i sie przyczepia do mnie - taki mój cycuś
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mikołaj to nawet gdy tate ma to musi miec i mame i sie przyczepia do mnie - taki mój cycuś
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do przylep to wiele moge wam na ten temat powiedziec - bo moj mimo ze ma rok to ciagle mama i mama, mama... i wszedzie musi isc ze mna, nawet nie chce isc do babci, nie pozwoli mi isc zrobic pranie musi ze mna ostatnio nawet do toalety chodzimy razem
I mimo ze potrafi sam chodzic to czesto przychodzi i czepia sie mojej nogi ze chce na ręce.
Ale generalnie słodki jest a taki przylepny osttnio bardzo mocno bo zęby znow dokuczaja i chyba źle sie czuje a ponadto bardzo mocno związani jestesmy razem bo wszystko zawsze razem robilismy i bylismy razem wiekszosc czesc dnia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A kamerzysta, fotograf, auto i kwiaciarnia - super
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba od 25 listopada maja 3 dni Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my mielismy w restaurcji na pięknej sali wesele ale ciasta sami zamawialiśmy z cukierni
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym dogranie wszystkiego menu, ciast i tortów, przystrojenia, kościoła, zamówienia kamerzysty i fotografa oczywiscie nie pierwszego lepszego tylko również z wyprzedzeniem, suknia ślubna -ile przymierzania lub szyta na miarę - cóż zdawałoby się że ślub chwila moment a jednak tyle przygotować trzeba by było idealnie naprawdę mnóstwo ale gra warta świeczki i u nas było idealnie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet suknię ślubną 5 miesiecy przed ślubem szukałam i przymierzałam w salonach
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do owoców to teraz dajemy: jabłko, banany, mandarynki, czasem ale rzadko winogron lub mrożone maliny, a tak to słoiczki z owocami również
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem oglądam foto lub płytę z ślubu - to było piękne wydarzenie...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176