Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widocznie dobrych graczy mają
dodam że ja nie grałam
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No chyba że ktoś zadzwoni z pytaniem czy juz poinformowani zwyciezcy to może da im kopa do rozpoczecia dzis - a najlepiej zapytac czy beda smsy choć to pewnie nic nie da
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już znalazłam Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
04.10 - Zadowolony brzuszek, uśmiechnięty maluszek! Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialna współczuję bo wiem jak to jest gdy maluch taki chory bo u nas gdy mial 3- dniowke ktora swoja droga 5 dni trwala to mial tak wysoka goraczke ktora nie dało sie zbić.
Musisz być dzielna tylko Mateuszek musi brać antybiotyk... A temperature jesli wymiotuje sprobuj zbic czopkami. No nie wiem co ci poradzić wiecej
trzymaj się
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra z innej beczki - kolejne foto z sesji Mikołajka - oczarowało mnie to zdj
http://www.fotosi...2899922e9014c12.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po pierwsze: tak jak pisałaś fundusze trzeba mieć spore bo mnostwo ekip jesli od razu z wykończeniówka
po drugie robić coś to porządnie: ściany 3-warstwowe ceramiczne od razu z ociepleniem, strop itd.
po trzecie: dokumentacja na dom i wszystkie sprawy tego typu zajmuja mnóstwo naprawdę miesięcy
po czwarte: sucho? czy sądzisz że przez rok czasu nie spadnie na dom deszcz? wg wielu opinii nie tylko mojej ale i fachowców dom powinien w stanie surowym odstać przez zimę aby to co wsiąkłą wyparowało a poza tym teraz pod domem musi się ukształtować bo jak wiadomo jest to ogromny cieżar
I nie mówię - można się wprowadzić bo niektorzy tak robią ale jak potem ściany pękaja bo dom osiadł a tynk ktoś zrobił już bo chciał zamieszkać, lub po kilku latach wilgość wyjdzie bo dom na łapu capu robiony byle szybko przez rok skończyć i zamieszkać - to później ma taka osoba ładny dom...
Takie jest moje zdanie - i co nie co jestem w temacie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(nie wynajmujemy a mieszkamy z rodzicami) a potem wreszcie będzie swój dom który zawsze dzieci dostaną i będą zabezpieczone poniekąd na przyszłośc
Ale to moje zdanie i my tak robimy, a jak powszechnie wiadomo każdy robi jak uważa.
Ps. Co do wybudowania i zamieszkania w 1 rok to raz że chyba ktoś by musiał miec nie wiem jak dużo pieniedzy by zapłacic tym wszystkim firmom plus opłacić materiał, to po drugie zamieszkanie w domu w ten sam rok co wybuduje się bez odstania domu że tak powiem nie byłoby najlepszym pomysłem choć niektórzy tak robią -ale kazdy powtarzam robi jak uważa. Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to maja byc wyniki? ale chyba nie ma jeszcze tych z poczatku listy prawda? Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do jedzonka to ja tez stawiam na proste - bo moja rodzina lubi takie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko my zaczynamy wieczorem dopiero to nie będę za dużo robić
Ta z kukurydzy bardzo prosta ale u nas wszyscy ją lubią
Kukurydza, ogórki konserwowe, szynka, ser żółty -wszyscko w małą kostkę (kto lubi może dodać też jajko ugotowane w kostce lub zamiast tego odrobinę jabłka), wszystko mieszam, dodaję majonez i trochę ketchupu ale tyci, a majonez tyle by wszystko sie wymieszalo i gotowe
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...ba4706262045b83.html Wyświetl w wątku >>
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do jeżdzenia autem to prawko mam ponad 5 lat - właściwie od samego poczatku gdy dostałam prawko jeździłam (na drugi dzień po odebraniu jechaliśmy do Gdańska i mimo że zupełnie inaczej że tak powiem się jeździ nie było dla mnie to problemem). Teraz to już chyba przez ten 3/4 Polski zjeździliśmy i zawsze razem z mężem kierujemy - ja po prostu lubię jeździć i nie boję się. W ciązy tak samo nie było to dla mnie problemem a że wówczas załatwiałam dokumentację na budowę domu to jeżdżenia było bardzo dużo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mieszkamy na wsi teraz, ale mamy zamiar w niedalekiej przyszłości zamieszkać we wlasnym domku w niewielkim mieście a właściwie jak to mówią sypialni miasta bo cisza i spokój tam a z małego osiedla domków nie słychać hałasu głównej ulicy - ogólnie cisza i fajnie bo blisko pola- jest gdzie się przejść blisko szkola kościół a do centrum zawsze autem można podjechać, choć tu na wsi też cisza i nie jest źle ale i tak się jeździ nie dość że mąż do pracy 45km w 1 stronę codziennie to jeszcze na zakupy czy coś do miasta kilka razy w tyg musimy jechać choć 15km mamy do miasta ale póki co mieszkamy z rodzicami choć wiadomo samemu najlepiej
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane