Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika benasia

benasia

#6118316 Napisano: 23.11.2015 22:53:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jakie tu nalezy kupic produktu Nestle - moga byc dla dzieci, ale tez i kawy?
http://www.e-konk...e-w-sieci-tesco.html

I dlaczego nie widzę tego konkursu na stronie tesco?

"Winiary, Kit Kat, Princessa, Zbożaki, NescafeDolce Gusto, Nescafe, Nesvita, Maxer, Smarties, JoJo, After Eight a w następujących
markach wymienione grupy produktów: batony Lion, wafle i kakao Nesquick oraz lody
Nestlé "
- z zapisu reg. nie wynika że mogą być produkty dla dzieci, kawy Nescafe tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118304 Napisano: 23.11.2015 22:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

darog napisał(a):

trebor1, rafi323raf, zabcia0410 dzięki za wasze zdanie! analizuje..czytam wasze argumenty.

doczytałem w Nr 1, jest możliwość zamocowania nadwozia spacerówki w obu kierunkach jazdy,
a ten nr 2 nie wygląda mi na taki, co by miał w ogóle możliwość dopięcia nadwozia spacerówki ( także starczy na okres do 6-mcy), a ten pierwszy zdecydowanie na dłużej. Naprawdę koła skrętne w Nr 1 to jest rzecz nie do pomięcia, mam ta opcję w sowim wózku i praktycznie cały czas jest  "włączona", jazda wózkiem z czterema "sztywnymi" to dla mnie udręka. Posłuchaj mnie a jeszcze Cię będą po rękach ojca (krzestnego) całować emotka

ten drugi też jest głęboko-spacerowy a więc i spacerówkę można wpiąć. Wyglądowo ten drugi ładniejszy, choć faktycznie stelaż lepszy w pierwszym: lżejszy bo aluminiowy i te skrętne koła które sie przydają bardzo.

A przy okazji jak już mowa o wózkach/nosidełkach/dzieciach - szukam nosidełka/fotelika firmy SOJAN może ktoś ma na sprzedaż? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118282 Napisano: 23.11.2015 21:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli mieszkają w domku jednorodzinnym a nie w bloku żeby wnosić ileś pięter to bierz ten bardziej reprezentacyjny - kolor sobie dobierzesz wg upodobania. Jak ktoś pisał ma świetne amortyzatory, fakt jest ciężki ale jak pisałam zależy gdzie mieszkają rodzice to nie powinien być problem. Mi z wyglądu bardziej się podoba. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6118259 Napisano: 23.11.2015 21:31:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

silvia8 napisał(a):

staszek napisał(a):

darog napisał(a):

A ja z tematem "doradztwa"
Który wózek zafundować przyszłemu chrześniakowi?
(rodziców pytać nie będę-zawsze mają odmienne zdanie- więc musiałbym wybrać niefortunnie z każdej strony)

http://babysafe.e...-wozek-explorer.html  niebieski?
http://babysafe.e...t-wozek-venezia.html   szary?

Zamieniłem się właśnie nagrodami i do jutra muszę podać wybór. Nie znam się. Dziewczyny pomocy.

Ten drugi jest beżowy, nie szary emotka i taki bardziej dziewczyński. Jak dla chłopaka to nr 1 emotka

Ja z kolei wybrałabym dla syna ten beżowy, ten niebieski w połączeniu z czarnym dla mnie zbyt ciemny emotka

Też wybrałabym beżowy. Jest jakiś taki bardziej... stylowy. W niebieskim kolory zbyt się od siebie "odcinają" i uderzają po oczach Z drugiej strony, ten beżowy będzie pewnie trudniejszy w "obsłudze" jeśli chodzi o chlapowatą jesienną pogodę, i tak dalej.

ten beżowy faktycznie bardziej stylowy i reprezentacyjny - kolor inny można wybrac bo z niebieskim tez fajnie wygląda jakby się nie chciało całkiem jasnego. A znowu ten drugi chyba łatwiejszy do prowadzenia ze względu na niezależne przednie koła.

A torbę zawsze można odpiąc choć przecież fajna jest   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117700 Napisano: 23.11.2015 10:40:27 w Biedronka
izak1000 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

toka napisał(a):

szprotka napisał(a):

Czy wszyscy już dostali Luksus?

nie ale dzisiaj kurier coś wiezie emotka

Nie, ja nie mam z pierwszego dnia.

do mnie dotarł w piątek z ostatniego dnia a z pierwszego jeszcze nie ma...

do mnie żaden nie dotarł a odsyłałam dane 27.10 - ktoś dostał jak odsyłał tego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117571 Napisano: 22.11.2015 22:42:22 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

benasia napisał(a):

skarb888 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Na biedronkę jubileuszowa ślemy górny nr czy systemowy??

podbijm emotka

Ja wysłałam górny. Nie znalazłam w reg. konkretnego info, że ma być systemowy.

jak przez stronę się sle to coś przychodzi na emeil lub tel - jakies podziękowanie czy tylko na stronie sie wyświetla?

Tylko na stronie - "Wiadomość została wysłana. Dziękujemy."

dziękuję   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117563 Napisano: 22.11.2015 22:24:04 w Biedronka
skarb888 napisał(a):

Masza86 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Na biedronkę jubileuszowa ślemy górny nr czy systemowy??

podbijm emotka

Ja wysłałam górny. Nie znalazłam w reg. konkretnego info, że ma być systemowy.

jak przez stronę się sle to coś przychodzi na emeil lub tel - jakies podziękowanie czy tylko na stronie sie wyświetla? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117497 Napisano: 22.11.2015 19:54:23 w Biedronka
Ale niektórzy są zazdrośni - ja wygrałam kartę, nie samochód ale nie leję tu żółci, trzeba grać dalej może kiedyś się uda. Aut było tylko (a może aż 20) i wiadomo pretendentów było o  wiele, wiele, wiele więcej - ale jak syf będzie się tak robić po każdym konkursie to niestety już tak fajnych konkursów nie będą potem organizować... Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117485 Napisano: 22.11.2015 19:39:31 w Konkursy ABC
liczą się te produkty (rodzaje) co sa w regulaminie - jak ktoś ma wątpliwości co się co do czego tyczy to wszystko jest na stronie knorra kategoriami opisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6117477 Napisano: 22.11.2015 19:24:16 w Konkursy ABC
pioge7 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czy na konkurs Knorr można zakupić Gorące Kubki?

raczej nie,
*Produkty biorące udział w akcji:
Knorr Fixy, Knorr Buliony, Knorr Bulionetki, Knorr Przyprawy, Knorr
zupy w torebkach, Knorr sosy w torebkach - wszystkie warianty
wg mnie zupy w torebkach to chodzi o te większe Barszcze i tym podobne, co są chyba na 4 porcje 1 torebka. Wydaje mi się że najlepiej patrzeć na fotkę.
http://sklepyabc.pl/promocje
Tam gorących kubków nie ma

dokładnie - wg mnie gorące kubki nie moga być - zobaczcie na stronie http://www.knorr....zupy/zupy-ekspresowe
tu sa różnymi kategoriami opisane i zupy to nie są gorące kubki. Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6116849 Napisano: 20.11.2015 23:02:43 w SZUKAM....
dziękuję  kadett33   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6116766 Napisano: 20.11.2015 21:37:38 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

benasia napisał(a):

jaką kartę startową najkorzystniej obecnie jest kupić - chodzi mi o łatwe i miarę dostępności darmowe włączenie usługi rok ważności konta - podpowie ktoś  emotka

Fakt mobile
Virign Mobile
Klucz mobile
We wszystkich tych sieciach po doładowaniu odblokowuję się smsy premium oraz konto zostaje przedłużone o rok.

dzięki ,a za ile trzeba minimum doładować? Kiedyś tak było z orange,że nic nie kosztowała ta usługa - a czy obecnie też można darmowo włączyć rok ważności - orientuje się ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6116662 Napisano: 20.11.2015 19:50:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
silvia8 napisał(a):

benasia napisał(a):

Emeil od Łaciatego z miską - czy w razie wygranej więcej niż 1 szt wysyłają odpowiednio tyle emeili czy zawsze 1?

ja w tym etapie dostałam 4 maila o wygraniu 4 misek, proszą mnie o kody

ok dziękuje Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6116613 Napisano: 20.11.2015 19:00:53 w SZUKAM....
jaką kartę startową najkorzystniej obecnie jest kupić - chodzi mi o łatwe i miarę dostępności darmowe włączenie usługi rok ważności konta - podpowie ktoś  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6116602 Napisano: 20.11.2015 18:55:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emeil od Łaciatego z miską - czy w razie wygranej więcej niż 1 szt wysyłają odpowiednio tyle emeili czy zawsze 1? Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6115893 Napisano: 20.11.2015 09:24:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka sprzątaczka - FEDEX    emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6115761 Napisano: 19.11.2015 22:26:07 w Wkurza mnie...
erychta00 napisał(a):

benasia napisał(a):

wkurza mnie notoryczny spam z nr 72978 - skąd to się przyplątało i jak się tego pozbyć   emotka

STOP na numer 80198, mi pomogło emotka  

dziękuję - pomogło   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6115625 Napisano: 19.11.2015 19:42:23 w Wkurza mnie...
wkurza mnie notoryczny spam z nr 72978 - skąd to się przyplątało i jak się tego pozbyć   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6115609 Napisano: 19.11.2015 19:19:08 w SZUKAM....
Czy ma ktoś taką zabawkę "Pieszczoch ktoś, kudłate coś" - czy to w ogóle coś robi i czy wart jest swojej ceny?

Ewentualnie może ktoś kupił i wypróbował pieska Fado z Biedronki? czekam na opinie   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

benasia

#6115252 Napisano: 19.11.2015 13:31:28 w Biedronka
może to zależy w którym dniu się odsyłało dane... Wyświetl w wątku >>
0 0