Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7108833 Napisano: 14.07.2023 13:21:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Coś z C4- Żywiec Zdrój od Albedo- sprawdzone w podpiętych wynikach, pewnie stówka 🙃 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108112 Napisano: 12.07.2023 20:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To był rysunek wykonany własnoręcznie przez syna, praca malowana zresztą flamastrami która mi zostawił i mam ją przed sobą, a w galerii widnieje kolorowanka wydrukowana z neta ta z muszlą, nawet kontury z drukarki widać, poza tym grafika samochodu obok leży pralina, nic nie ma wspólnego z rysunkiem bynajmniej.
Jest też przez prawnika określone co to plagiat a co praca inspirowaną, zachęcam do lektury i zagłębienie się w to jeśli ktoś ma faktycznie ból d... polecam świetna maść...emotka
Co do głosów to czy te 20 tys pochodzą na pewno z uczciwego mozolnego głosowania? Nie sądzę..
Moje codzienne posty na FB jak i moich znajomych oraz PW na Messenger ci dzień kipiało od żebrania o głosy. Więc nie było u mnie żadnego oszustwa przynajmniej z tego co ja wiem, bo konkurencja potrafi po trupach do celu.
Sprytny donos a wcześniej zrobienie komuś "przysługi" nabiciem głosów... Dziękuję... Wyrzucona  praca nie dostaje zapewne NIC... 
Organizator nie raczy odpowiedzieć na maila.. żałosne...
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie.

Czyli organizator nawet nie raczył poinformować i podać powodu? Jeśli powodem miałby być rzekomy plagiat to powini to umotywować i podać źródło "inspiracji". Jeśli chodzi o głosy to prawda jest taka, że wszystkie prace z ilością kilkanastu tysięcy głosów mają je dlatego, że autorzy o nie w jakiś sposób zabiegali i tyle. Więc przykra sytuacja...

Podano w mailu tylko odnośniki do złamanych punktów regulaminu ( trzeba nieźle przeszukać cały reg żeby odnaleźć je)  i finito, bez dowodów, bez odpowiedzi na wymalowanego na pierdyliard znaków maila zgodnego z prawdą. 
Nie ubolewam już nad tym, trudno, wygrac uczciwie wyborem Jury nagrodę jest większa sztuka niż nabiciem głosów, co to za satysfakcja? ... Dla mnie ż e n u a

No ok, ale w takim razie mail informujący o dyskwalifikacji był i rozumiem, że powołują się punkty dotyczące praw autorskich? Sama w poście sugerujesz, że praca była mocno inspirowana czymś innym, więc rozumiem, że ta tancerka to nie jest "projekt z głowy" tylko mocno inspirowany jakąś praca z neta? I tutaj granica jest bardzo cienka między inspiracją a plagiatem. Dodatkowo możesz kopiować czyjś rysunek czy obraz, ale nie możesz się podpisywać jako autor tej pracy a jedynie jako wykonawca kopii. A warunkiem było posiadanie pełni praw autorskich do wykonanej pracy. 
Zarzucasz też, że jedna z prac jest kolorowanką? Znalazłaś ją w necie? Bo ja się nie mogę dopatrzeć tych konturów z drukarki emotka
I kim są te osoby - "Życzę tym osobom"? Cała 30 która wygra ipady?

Nie, mam na myśli te które lubią innym wchodzić w życie z butami Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7108087 Napisano: 12.07.2023 20:27:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

To był rysunek wykonany własnoręcznie przez syna, praca malowana zresztą flamastrami która mi zostawił i mam ją przed sobą, a w galerii widnieje kolorowanka wydrukowana z neta ta z muszlą, nawet kontury z drukarki widać, poza tym grafika samochodu obok leży pralina, nic nie ma wspólnego z rysunkiem bynajmniej.
Jest też przez prawnika określone co to plagiat a co praca inspirowaną, zachęcam do lektury i zagłębienie się w to jeśli ktoś ma faktycznie ból d... polecam świetna maść...emotka
Co do głosów to czy te 20 tys pochodzą na pewno z uczciwego mozolnego głosowania? Nie sądzę..
Moje codzienne posty na FB jak i moich znajomych oraz PW na Messenger ci dzień kipiało od żebrania o głosy. Więc nie było u mnie żadnego oszustwa przynajmniej z tego co ja wiem, bo konkurencja potrafi po trupach do celu.
Sprytny donos a wcześniej zrobienie komuś "przysługi" nabiciem głosów... Dziękuję... Wyrzucona  praca nie dostaje zapewne NIC... 
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie.

Czyli organizator nawet nie raczył poinformować i podać powodu? Jeśli powodem miałby być rzekomy plagiat to powini to umotywować i podać źródło "inspiracji". Jeśli chodzi o głosy to prawda jest taka, że wszystkie prace z ilością kilkanastu tysięcy głosów mają je dlatego, że autorzy o nie w jakiś sposób zabiegali i tyle. Więc przykra sytuacja...

Podano w mailu tylko odnośniki do złamanych punktów regulaminu ( trzeba nieźle przeszukać cały reg żeby odnaleźć je)  i finito, bez dowodów, bez odpowiedzi na wymalowanego na pierdyliard znaków maila zgodnego z prawdą. 
Nie ubolewam już nad tym, trudno, wygrac uczciwie wyborem Jury nagrodę jest większa sztuka niż nabiciem głosów, co to za satysfakcja? ... Dla mnie ż e n u a Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7108068 Napisano: 12.07.2023 20:05:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Życzę tym osobom aby te nagrody wygrane w tym konkursie przypominały im długi czas  jakim sposobem je wygrali... Tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108015 Napisano: 12.07.2023 18:51:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
malgosia74 napisał(a):

O 18.01 mail o wygranym rocznym zapasie gum Orbit  emotka

I u córki też emotka emotka
Się nam będzie nieźle żu(y)ło  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108014 Napisano: 12.07.2023 18:46:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
O 18.01 mail o wygranym rocznym zapasie gum Orbit  emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7108002 Napisano: 12.07.2023 18:11:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
Agusia szczere Gratulacje 🏆emotka Wyświetl w wątku >>
1 agusia369 0

malgosia74

#7107673 Napisano: 11.07.2023 17:23:42 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

#7107596 Napisano: 11.07.2023 13:51:16 w moje dzisiejsze wygrane :)

malgosia74

#7107478 Napisano: 10.07.2023 22:50:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Studio Rec emotka  - Żywiec Latem - II stopień Go Pro 11 emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7107151 Napisano: 08.07.2023 21:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co to za konkurs z karta 200 Decathlon?

Wydaje mi się że Fuze Tea,ale chyba nie widziałam w bazie Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7107148 Napisano: 08.07.2023 20:54:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 
Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki..

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail.

tak.  Ale niżej już piszą o roboczych 

„ Rozstrzygniecie konkursu nastąpi do 14 dni roboczych od daty zakończenia konkursu i polegać będzie na wyłonieniu, przez komisję konkursową spośród wszystkich prawidłowo zarejestrowanych zgłoszeń w konkursie najciekawszych komentarzy”

Wyniki wynikami, ale powiedzcie mi że dostaliście kawy które kupiliście? Bo u mnie zakup 17 czerwca i zero kawy. Ja rozumiem że konkurs był i nie nadążali, ale tam nie było zgłoszeń setek.

Do mnie kawa przyszła tylko zamiast 1kg przysłali 0.5kg , po złożeniu reklamacji przeprosili i dosłali brakujące 0.5kg po kilku dniach...
Za to u córki brak zamówionej kawy już 3ci tydzień... Napisali jej że mają opóźnienia związane z zamówieniami konkursowymi... 
Nie wiem co o tym myśleć, może przyślą jak konkurs rozwiążą Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7107029 Napisano: 07.07.2023 22:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sesyjnie1 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy Manufaktura Kraftowa z konkursu na FB napisała już cokolwiek do kogoś? Mieli do 14 dni informować mailowo... 
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka

Oni maja chyba czas do 13.07 o ile się nie mylę. Hmm mailowo? Myślałam, ze pod postem coś napiszą. 
Ale czekam czekam 🤣 chociaż poziom b.wysoki..

5. Zdobywca danej nagrody zostanie powiadomiony o wygranej pocztą elektroniczną wprzeciągu 14 (słownie: czternastu) dni od zakończenia Konkursu, na wskazany przez niego wtrakcie Konkursu adres e-mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7107027 Napisano: 07.07.2023 22:32:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pewnie pijąc kawę, czytając i oglądając filmy tak się upoili naszą kreatywnością owianą aromatem kawy, że zapomnieli wysłać maile emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7106995 Napisano: 07.07.2023 18:13:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Columbit zrobił mi weekendemotka

Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106471 Napisano: 05.07.2023 22:32:02 w co chcielibyście wygrać?
Misiek89 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wygrać mi się marzy... emotka
Thermomix rewelacyjny,
Atrakcyjny voucher wakacyjny,
Nowiutkie 4 kółeczka
I duuuża gotóweczka 😇

To koleżance pozostaje szczerze życzyć, 
wygrania tych nagród, które próbuje wyliczyć. emotka
Lipiec ładnie nam zaczęła, 
więc nagrodzić czas jej dzieła! 
A kolega mocno wierzy, 
że odwiedzą ją… kurierzy.
Życzymy wspaniałych konkursowych wrażeń, 
bo wszystko zaczyna się od … marzeń! 😜

I nawzajem... emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106441 Napisano: 05.07.2023 20:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Niestety też się nie spodobało... Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106429 Napisano: 05.07.2023 20:23:03 w co chcielibyście wygrać?
Wygrać mi się marzy... emotka
Thermomix rewelacyjny,
Atrakcyjny voucher wakacyjny,
Nowiutkie 4 kółeczka
I duuuża gotóweczka 😇 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7106155 Napisano: 04.07.2023 21:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Pytanko do bardziej obcykanych:) 
jesli wygralam na paragon WAWEL cukierki na wage kubek:p to czy moge tym samym paragonem zagrac w Wawel c4? Paragon naturalnie jest c 4:-) 

jak ktos sie orientuje bede zobligowana emotka

Tak 👌 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7105774 Napisano: 03.07.2023 21:14:29 w KLIKNIJCIE
Kochani, ja również bardzo proszę o 10 głosików emotka
https://www.marze...uKoIy&lr=galeria Wyświetl w wątku >>