Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malgosia74

malgosia74

#7263399 Napisano: 21.05.2025 08:53:12 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

a Warka w Dino informowała w tym tygodniu?

Mam nadzieję że nie 😉 Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7263120 Napisano: 20.05.2025 12:45:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po dłuuugiej suszy Avanti doceniło w grillowym konkursie 2 x 100 do Biedronki 😁 
Żałuję że nie grałam co dzień 🫣 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7262539 Napisano: 18.05.2025 18:34:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Działa mi skanowanie paragonu w Old Spice. Szkoda tylko, że wystąpił jakiś kolejny błąd. Ale już i tak postęp emotka

ja myślę, że tam AI działa, bo na tel po wielu mozolnych próbach przeskanowało mi w końcu paragon, ale pytanie dziwnie jest skonstruowane, po drugie też jakoś dziwnie po dodaniu odpowiedzi wygląda z tym komunikatem, jakby wystąpił błąd faktycznie, bo wraca do okienka z dodaniem paragonu, a jak chcesz dodać po raz kolejny to pisze żeby skontaktować się z obsługą emotka  
dam se spokój z tym bo od kilku godzin już mnie zaczynają nerwy brac emotka

Mnie się udało wysłać, no ale 100 znaków na odpowiedź to niezłe pole do popisu emotka

a co tam dokładnie było w informacjach po wysłaniu zgłoszenia

Coś tam, że przyjęto zgłoszenie i proszą o uzupełnienie w profilu danych do wysłania potencjalnej nagrody.

dziękuję, to mi chyba jednak nie poszło ... echh, powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262537 Napisano: 18.05.2025 18:28:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Działa mi skanowanie paragonu w Old Spice. Szkoda tylko, że wystąpił jakiś kolejny błąd. Ale już i tak postęp emotka

ja myślę, że tam AI działa, bo na tel po wielu mozolnych próbach przeskanowało mi w końcu paragon, ale pytanie dziwnie jest skonstruowane, po drugie też jakoś dziwnie po dodaniu odpowiedzi wygląda z tym komunikatem, jakby wystąpił błąd faktycznie, bo wraca do okienka z dodaniem paragonu, a jak chcesz dodać po raz kolejny to pisze żeby skontaktować się z obsługą emotka  
dam se spokój z tym bo od kilku godzin już mnie zaczynają nerwy brac emotka

Mnie się udało wysłać, no ale 100 znaków na odpowiedź to niezłe pole do popisu emotka

a co tam dokładnie było w informacjach po wysłaniu zgłoszenia Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262535 Napisano: 18.05.2025 18:12:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dekasia napisał(a):

dam se spokój z tym bo od kilku godzin już mnie zaczynają nerwy brac emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262491 Napisano: 18.05.2025 14:47:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wróci człek do konkursów po przerwie dłuższej i nagle nic nie wie , wszystko jakieś pokomplikowane i nic nie działa jak należy nie wspominając o trafieniu czegokolwiek w bramkach... Hmmm, dziwne... Chyba to zostawię na dobre... 
A tak przy okazji zapytam jeszcze co się podziało z everyday ?? Za żadne skarby nie da się nijak wgrać po paragonu emotka  
Już ze 20 kodów mam weryfikujących konto i NIC emotka
Ktoś pomoże??

Miałam wczoraj tak samo.W efekcie nie wysłałam zgłoszenia .

Z miesiąc temu zgłaszałem paragon do cashback i na telefonie miałem ten problem- na laptopie poszło.

u mnie na laptopie nie da się Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262489 Napisano: 18.05.2025 14:44:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wróci człek do konkursów po przerwie dłuższej i nagle nic nie wie , wszystko jakieś pokomplikowane i nic nie działa jak należy nie wspominając o trafieniu czegokolwiek w bramkach... Hmmm, dziwne... Chyba to zostawię na dobre... 
A tak przy okazji zapytam jeszcze co się podziało z everyday ?? Za żadne skarby nie da się nijak wgrać po paragonu emotka  
Ktoś pomoże??

Miałam wczoraj tak samo.W efekcie nie wysłałam zgłoszenia .

no to se wzięłam udział... echh... a wcześniej to działało? ktoś tam dodawał zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262484 Napisano: 18.05.2025 14:37:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś pomoże?? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262481 Napisano: 18.05.2025 14:30:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka

ale tam nie ma kodów przecież?

to jak zarejestrować to do loterii ??

Jak trafisz na puszkę z kodem to wtedy ,wygrałaś,

No to nieźle zakręcili tą loterię, dziękuję za doinformowanie 😇 Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262477 Napisano: 18.05.2025 14:27:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka

Rozmawiacie o 2 akcjach, ale dlaczego nie ma kodów pod zawleczkami, do loterii ogólnopolskiej, to nie wiem…

No właśnie o to mi chodzi 😁 Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262476 Napisano: 18.05.2025 14:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

W Dino paragon

To wiememotka  chodzi mi o kody, ale jest info o loterii na puszce piwa , niby szukaj kasy pod zawleczką, której w ogóle nie da się trafić, ale poza tym jest info o rejestracji kodów których też niem ma🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

malgosia74

#7262470 Napisano: 18.05.2025 14:20:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

to jak zarejestrować to do loterii ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7262465 Napisano: 18.05.2025 14:02:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7260396 Napisano: 12.05.2025 21:37:10 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

chwilę mnie nie było na forum i się pogubiłam ...
ktoś wie, czy z ten konkurs jest rozwiązany?
https://slodkaene....probestkonkursy.pl/

Kochana, to najwcześniej w sierpniu emotka . Ta agencja potrzebuje wyjątkowo dużo czasu, by wyłonić zwycięzców emotka

ach, no tak, faktycznie, dziekuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malgosia74

#7260389 Napisano: 12.05.2025 21:06:10 w Czy informują/ informowali?
chwilę mnie nie było na forum i się pogubiłam ...
ktoś wie, czy z ten konkurs jest rozwiązany?
https://slodkaene....probestkonkursy.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

malgosia74

#7256121 Napisano: 25.04.2025 09:10:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Wooowemotka  gratulacje dla Was Kochani💕 Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7255344 Napisano: 21.04.2025 20:57:25 w Wkurza mnie...
amenhotep1 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

łączę się w bólu, moje 300 też przepadło, odrzucili paragon, jedna cyferka wyblakła, niestety u NAV nie ma tłumaczenia.. emotka

A reklamacja jest?

nie uznali po prostu bo paragon nieczytelny, regulamin to świętość, z dwojga złego dobrze że wygraną nie był tysiak,  bo bardziej by bolało...

Nie uznali paragonu czy reklamacji?

paragonu

I nie widac wyblaklej cyfry nic a nic?

Nieraz wystarczy zapalniczką podgrzać ostrożnie paragon. To jest papier termiczny, który pod wpływem ciepła czernieje. Potestuj na innych paragonach, najlepiej wyblakłych.

robiłam tak kiedyś i dobrze że zanim zgłosiłam paragon do loterii bo poszedł z dymem emotka Wyświetl w wątku >>

malgosia74

#7255342 Napisano: 21.04.2025 20:54:23 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

łączę się w bólu, moje 300 też przepadło, odrzucili paragon, jedna cyferka wyblakła, niestety u NAV nie ma tłumaczenia.. emotka

A reklamacja jest?

nie uznali po prostu bo paragon nieczytelny, regulamin to świętość, z dwojga złego dobrze że wygraną nie był tysiak,  bo bardziej by bolało...

paragonu

I nie widac wyblaklej cyfry nic a nic?

niestety, ja bym dawała kary w sklepach gdzie nie wymieniają taśmy barwiącej w kasach fiskalnych ... często tez tak jest z paragonami z kas w biedronkach, nerwica czasem bierze, jak kupuję konkursowe produkty na pojedyncze paragony a tu numery ledwo widoczne ... albo skończy się rolka papieru i po zakupie produktu paragpnu ni huhu... wrrr Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

malgosia74

#7255338 Napisano: 21.04.2025 20:41:50 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

A reklamacja jest?

paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0