Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika aurorcia

aurorcia

#4652247 Napisano: 05.09.2011 11:16:51 w Inne mniejsze markety
malenka89 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

aurorcia - swoją drogą, to ja jeszcze nie odesłałam 2 paragonów, więc nie rozumiem, jakim cudem mają dziś zamieścić pełna listę laureatów emotka

Nie wiem jakim cudem,ale wejdź na ich tablicę na fb,ktoś zadał pytanie odnośnie tego konkursu chyba w piątek i odpisali,że są w trakcie weryfikacji,ale w poniedziałek powinna już być lista zwycięzców emotka
jak faktycznie w Intermarche ta sama agencja obsługiwała to porażka

eh... czyli koniec nadziei na laptopa
emotka

Koniec nadziei na rower,ale konkurs 100 lat Nivea chyba nie rozwiązany jeszcze,więc szansa zawsze jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4652173 Napisano: 05.09.2011 10:57:15 w Inne mniejsze markety
joan napisał(a):

aurorcia - swoją drogą, to ja jeszcze nie odesłałam 2 paragonów, więc nie rozumiem, jakim cudem mają dziś zamieścić pełna listę laureatów emotka

Nie wiem jakim cudem,ale wejdź na ich tablicę na fb,ktoś zadał pytanie odnośnie tego konkursu chyba w piątek i odpisali,że są w trakcie weryfikacji,ale w poniedziałek powinna już być lista zwycięzców emotka
jak faktycznie w Intermarche ta sama agencja obsługiwała to porażka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4652085 Napisano: 05.09.2011 10:29:12 w Inne mniejsze markety
brzozak napisał(a):

Czy superpharm - konkurs nivea się jeszcze do kogoś odzywał (sms) ???
podobno dziś mieli skończyć informowanie

Oni dzwonili,ale wydaje mi się,że zakończyli w piątek,bo na fb Nivea pisała,że w poniedziałek powinna być lista,ale nie podali gdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4651950 Napisano: 05.09.2011 09:48:32 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

nivea intermarche juz slali?

mam nadzieję,że nie,bo nic nie dostałam,ale oni mają jeszcze parę dni.
A słychać coś o konkursie w ABC kocham wakacjebo tam mieli informować do 7 dni a ten termin mija jutro?

chyba do jutra maja czas emotka

w regulaminie było do 14 dni od zakończenia a zakończył się chyba 30.08 a do tego pytanie czy 14 dni roboczych czy kalendarzowych,bo nie mam pojęcia jak oni to interpretują,ale znając życie to roboczych!

4.7. Każda osoba, która wygra w Konkursie nagrodę zostanie poinformowana o wygranej SMS-em
zwrotnym w terminie do 7 dni od dnia zakończenia konkursu. SMS nadejdzie na numer, z którego
wysłano zgłoszenie do Konkursu

czyli do jutra
emotka

masz rację!pomyliłam te regulaminy,bo w obu brałam udział,z Nivea mają czas do jutra a z kocham wakacje w ABC mają jeszcze sporo czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4651936 Napisano: 05.09.2011 09:43:01 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

aurorcia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

A słychać coś o konkursie w ABC kocham wakacjebo tam mieli informować do 7 dni a ten termin mija jutro?

chyba do jutra maja czas emotka

w regulaminie było do 14 dni od zakończenia a zakończył się chyba 30.08 a do tego pytanie czy 14 dni roboczych czy kalendarzowych,bo nie mam pojęcia jak oni to interpretują,ale znając życie to roboczych!
Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4651905 Napisano: 05.09.2011 09:31:49 w Inne mniejsze markety
iaziaz napisał(a):

A słychać coś o konkursie w ABC kocham wakacjebo tam mieli informować do 7 dni a ten termin mija jutro? Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4651748 Napisano: 05.09.2011 08:46:13 w Rossmann
a ja mam torbę,to znaczy miałabym gdybym znalała ten cholerny paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4647507 Napisano: 02.09.2011 01:39:29 w Inne mniejsze markety
Jestem poważnie zaniepokojona tym konkursem emotka chociaż ja ostatnie prace wysłałam 3 tyg temu,więc liczę,że doszły i jest ok. ale to,dlaczego paczka nie doszła powinna wytłumaczyć poczta!I listy zwykłe tak samo są awizowane,wiem,bo ostatnio taki wysłałam,był dwukrotnie awizowany i wrócił do mnie ,ale po jakiś 2 tygodniach
Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4646886 Napisano: 02.09.2011 09:48:51 w Inne mniejsze markety
aswiercinska napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

elhad napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

wsciekly napisał(a):

tym bardziej, że babka od Nivei w Superpharm jak dziś dzwoniła coś za bardzo kombinowała, gdy zapytałem o te nieszczęsne rowery emotka

coś mi tu więc, mówiąc trywialnie, śmierdzi emotka

mi też emotka emotka

Ja też w trakcie rozmowy pytałam o rowery, więc Pani odpowiedziała, że to kto inny ma informować - ona nie ma zwycięzców rowerów, tylko kosmetyków. Trochę dziwne.

moze Sponsor bedzie dzwonic w sprawie rowerów
emotka no to czekam wczoraj dzwonili do mojego partnera z kosmetykami a do mnie nie, więc czekam na rowerek emotka

to ciekawe, ja brałam udział wpisałam fajne hasło i nawet kosmetyków nie mam emotka emotka

a ja 3 fajne hasła i nic
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4645550 Napisano: 01.09.2011 04:39:19 w Inne mniejsze markety
asiabuczkowska napisał(a):

olunka napisał(a):

edith napisał(a):

Dzwonią Katowice Superpharm u mnie tylko kosmetyki Nivea emotka Kto mi zwinął mój rower emotka

ja niestety nie, tez mam kosmetyki

wszyscy mają kosmetyki emotka a rowery ? ja tez mam kosmetyki, a rowery jakos niewidzialne są emotka

a ja nawet na kosmetyki się nie załapałam!
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4645051 Napisano: 01.09.2011 12:57:44 w Wkurza mnie...
aneti napisał(a):

jeśli ktoś nie dostał nagrody z ilunch to na ich tablicy rozgorzałam mała dyskusja - może coś ruszy w temacie... emotka

ja dziś dostałam,ale jakim cudem skoro już wszystkie wygrane dotarły w zeszłym tygodniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643460 Napisano: 31.08.2011 05:38:20 w Inne mniejsze markety
N
polec napisał(a):

U mnie to grubaśna wyszła ta praca do Biedronki.
Nadałam ją paczką priorytetową dzisiaj po południu.

Mam nadzieje, że dojdzie szybko.

Wysyłał Ktoś paczką ?

nie chcę cię martwić,ale paczka też wróci
emotka
ja takie grube prace wysyłałam w największych dostępnych na poczcie kopertach bąbelkowych a są na prawdę pojemne! Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643404 Napisano: 31.08.2011 05:20:05 w Inne mniejsze markety
mkrzysiek napisał(a):

Do koleżanki dzisiaj wrócił list polecony słany 12.08 na konkurs Biedronkowy awizowany.Udało się jeszcze dzisiaj jej wysłać ponownie listem zwykłym.
Zdziwiona była że za zwrot listu musiała płacić ponownie. emotka

przecież wyraźnie pisało w regulaminie wyłącznie listem zwykłym emotka ale szczęściara,że wróciło dziś a nie jutro Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643099 Napisano: 31.08.2011 02:50:34 w Inne mniejsze markety
emanuela24 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

komisja tych prac nie podzieli,bo nie trzeba było podawać wieku i ja nie podawałam wieku moich chłopców,więc jedyne co mogą zrobić to przedział poniżej 18 lat,oraz od 18-25 lat a co do możliwości kilkulatka to można się zdziwić,moja koleżanka ,która ukończyła kilka lat temu ASP w wieku 5 lat malowała i rysowała tak,że to się w głowie nie mieści emotka ale fakt,regulamin jest regulaminem i każdy,który mieści się w tym przedziale może wziąć udział a co spodoba się szanownej komisji to Bóg raczy wiedzieć emotka

dlatego napisałam o tym iż komisja zna (chyba) możliwości 2 latków - i założę się iż dziecko 2 letnie nie narysuje prawidłowo proporcji np postaci ludzkiej (nawet bardzo utalentowane) - jest wiele cech po których mniej więcej widać czy pracę namalował 4 czy 12 latek
wiadomo że co do roku nikt się nie rozpozna ale tak mniej więcej - wydaje mi się że nie same arcydzieła wygrają
ale być może się mylę emotka to tylko moje domysły

Taką mam nadzieję,że nie wygrają same arcydzieła,bo prace moich synów poza tym,że były fajne,pomysłowe to koło arcydzieł nawet nie leżały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4643061 Napisano: 31.08.2011 02:34:24 w Inne mniejsze markety
komisja tych prac nie podzieli,bo nie trzeba było podawać wieku i ja nie podawałam wieku moich chłopców,więc jedyne co mogą zrobić to przedział poniżej 18 lat,oraz od 18-25 lat a co do możliwości kilkulatka to można się zdziwić,moja koleżanka ,która ukończyła kilka lat temu ASP w wieku 5 lat malowała i rysowała tak,że to się w głowie nie mieści emotka ale fakt,regulamin jest regulaminem i każdy,który mieści się w tym przedziale może wziąć udział a co spodoba się szanownej komisji to Bóg raczy wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642977 Napisano: 31.08.2011 02:04:39 w Rossmann
annaszura napisał(a):

bobilcia napisał(a):

Pudło Gliss kur ale za to na męża kosmetyki Axe.

u mnie oba pudła, ale mam za to Garnier emotka

Ja tak samo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642944 Napisano: 31.08.2011 01:53:15 w Inne mniejsze markety
olunka napisał(a):

edith napisał(a):

Do kiedy mają czas na powiadomienie Superpharm Nivea??Chyba ze juz wszystkich obdzwonili ale Katowice się nie chwalily emotka emotka

no nie chwaliły emotka podobno do 3.09, Katowice widac na deser zostały emotka

tak,bylebyśmy się załapały na ten deser emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642542 Napisano: 31.08.2011 11:38:04 w Wkurza mnie...
zeida napisał(a):

yetko napisał(a):

becia1973 napisał(a):

wiki1985r napisał(a):

ania1234 napisał(a):

Wkurzyło mnie dziś to, że nie udało się wygrać zestawu z Garniera emotka

Mnie tak samo emotka 1000 zestawów i nic emotka

u mnie też nie ma emotka

ja też tak liczyłam na wygraną, bo tyle zestawów było, a tu nic emotka

to samo mnie wkurza !
I jeszcze dostałam maila od Wedla, żeby im przesłać skan dowodu osobistego
Co za ciule ! emotka [/quo
to tak jak ja,bo rzekomo jest więcej osób,które podały ten sam adres
emotka emotka
ciekawe jakim cudem emotka ale już im wysłałam zdjęcie dowodu z każdej strony i kazałam wysłać @ potwierdzającego,że to otrzymali.Ciekawe czy potwierdzą emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642458 Napisano: 31.08.2011 11:08:11 w Rossmann
u mnie kolczyków niet emotka ale chyba mam Garniera,ale @ póki co brak Wyświetl w wątku >>
0 0

aurorcia

#4642041 Napisano: 31.08.2011 09:08:07 w Inne mniejsze markety
anemie82 napisał(a):

przepraszam ale nie mam czasu szukać wiem że była o tym mowa w tym wątku, prace na konkurs biedronki wysyłać listem zwykłym, nie wypełniać potwierdzenia nadania?

zwykłym,ale możesz priorytetem zwłaszcza,że już dosyć późno jest Wyświetl w wątku >>
0 0