Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6390019 Napisano: 15.08.2017 19:27:50 w SZUKAM....
Szukam info o co chodzi z kodem polecającym przy rejestrowaniu się w apce JBB? Co on daje, jak go znaleźć? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6389264 Napisano: 13.08.2017 15:50:01 w SZUKAM....
Szukam osób, które brały udział w Dzikiej Przygodzie Wrocław i Wawa, chciałabym się wymienić spostrzeżeniami emotka  Jest założona grupa dla Wrocławia 3-5 sierpnia, można się wymienić zdjęciami itp, gdyby ktoś chciał, to zapraszam na PW po link. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6389262 Napisano: 13.08.2017 15:49:15 w Biedronka
Szukam osób, które brały udział w Dzikiej Przygodzie Wrocław i Wawa, chciałabym się wymienić spostrzeżeniami emotka  Jest założona grupa dla Wrocławia 3-5 sierpnia, można się wymienić zdjęciami itp, gdyby ktoś chciał, to zapraszam na PW po link. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6389235 Napisano: 13.08.2017 13:51:20 w SZUKAM....
Szukam informacji:
1. Po ile u was są Cocio w ABC?
2. Kupiłam na konk Lidla blok techniczny, opisany blok techniczny, iść po pieczątkę, czy mogę zgłaszać taki?
3. Aparatu cyfrowego do 400zł, możecie coś polecić? Ma być dla mamy, mały, prosty w obsłudze, a ja się nie znam na tym. Zdjęcia i tak pewnie będzie robiła na ustawieniu "auto"  emotka
4. Czy klej w sztyfcie to produkt piśmienniczy w rozumieniu regulaminu loterii BIC w Biedronce? Nie wiem czy zgłaszać. Niby leżał na promocyjnym standzie, ale ten zapis "piśmienniczy"... Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6388149 Napisano: 09.08.2017 23:45:07 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Niezgloszony paragon c4 wino, tesco bic soleil, lezace od pierwszych dni loterii paragony bic biedro i charatajace nogi maszynki bic soleil. Wiecej pieronstwa nie kupie. Jak na zlosc wygralam tez paczke i nie wiem co z tym zrobic. emotka  generalnie mi jakos ostatnio nie idzie, nie ogarniam aktualnych, odkrywam ciekawe po czasie i olewczo podchodze, na ostatnia chwile, do tych interesujacych. Do tego odeslalam dane po czasie i pewnie nagroda przepadnie, a bylo malo nagrod, wiec takie wyroznienie mnie spotkalo, no brak slow. Potrzebny odwyk konkursowy emotka

jakbyś o mnie pisała... mam podobnie. Paragony na wedla, pudliszki, mam od początku konkursu, a żadne zgłoszenie jeszcze nie poszło:( brak weny, chęci, ogólne przemęczenie:(

Jeszcze henio sie zaraz konczy, mam kilka kodow, a wyslalam 1 do tej pory. Zottarella lezy od miesiaca, na carlsberga nie mam weny do foto, jeszcze chodze pozno spac "z przyzwyczajenia", a praca stazowa meczy psychicznie i fizycznie, a dostaje wyplaty praktycznie 1/3 tego, co zarabiaja inne osoby za prawie takie same zajecia. Kto to w ogole wymyslil emotka  wyzalilam sie, dobranoc, mili panstwo. Jutro bedzie lepiej. Bo planuje nie zaspac emotka Wyświetl w wątku >>
3 andii, lager, mia 0

bezaczek7

#6388138 Napisano: 09.08.2017 23:23:36 w Wkurza mnie...
Niezgloszony paragon c4 wino, tesco bic soleil, lezace od pierwszych dni loterii paragony bic biedro i charatajace nogi maszynki bic soleil. Wiecej pieronstwa nie kupie. Jak na zlosc wygralam tez paczke i nie wiem co z tym zrobic. emotka  generalnie mi jakos ostatnio nie idzie, nie ogarniam aktualnych, odkrywam ciekawe po czasie i olewczo podchodze, na ostatnia chwile, do tych interesujacych. Do tego odeslalam dane po czasie i pewnie nagroda przepadnie, a bylo malo nagrod, wiec takie wyroznienie mnie spotkalo, no brak slow. Potrzebny odwyk konkursowy emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6387640 Napisano: 08.08.2017 23:09:52 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

szukam info czy ma ktoś teraz zwrotkę z kaktusa?

No wlasnie nie mam od ponad pol godziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6387562 Napisano: 08.08.2017 19:30:06 w Giełda Kodów ; )
10 leszkow, 5 carlsbergow, 5 woah, 5 zottarelli wymienie na cokolwiek Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6387210 Napisano: 07.08.2017 19:58:15 w SZUKAM....
Biedronka książeczki Disneya, trzeba paragon gdzieś listem odsyłać, czy czekać na nagrodę? Chcę się upewnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6386138 Napisano: 04.08.2017 01:17:28 w SZUKAM....
Szukam informacji czy na disney biedronka mam odeslac paragon poczta lub mailem? Nic takiego nie widze w reg, ale jest tam oswiadczenie na koncu i juz nic z tego nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6385221 Napisano: 01.08.2017 23:58:08 w Wkurza mnie...
Moje wieczne zapominalstwo, napozniejzostawialstwo itp itd... kilka par bic biedro lezy,  a mogly juz byc dawno zgloszone, kody z piw i serkow to samo, nie zdazylam zglosic wina z c4, a teraz patrze w reg i moja fanta 1,75 l z biedry nie bierze udzialu. No kurde. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6385150 Napisano: 01.08.2017 20:02:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zabawki biedronka kiora hurra emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, dysia 0

bezaczek7

#6385140 Napisano: 01.08.2017 19:32:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
W piatek przyjechal badminton z octedinu (spodziewalam sie samych paletek emotka , a tu mila niespodzianka), a wczoraj zestaw sensodyne sph. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6384523 Napisano: 31.07.2017 13:29:44 w Paragony na trwające konkursy
Garnier pewne dziewczyny sprzedam paragon. Wazne do 20:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6384323 Napisano: 30.07.2017 21:36:22 w Paragony na trwające konkursy
magie1982 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Mam zle paragony na abc emotka , ale dobre na ten konkurs https://www.e-kon...e.html#.WXo20agwhoN. Sztuk piec. Sprzedam tanij lub wymienie na cos.

Sprzedasz, a na zdjęciu ma być produkt, trochę to bez sensu

kupisz produkt raz. Narobisz zdjec. Mozesz smialo wyslac wtedy tyle paragonow ile zgloszen. Co tu bez sensu? Chyba ze nie chca tylu paragonow tylko jeden. To wtedy bedzie bez sensu emotka

To jeśli ktoś ma możliwość kupna tego produktu, to chyba logiczne, że woli mieć produkt i paragon niż sam paragon za tę samą cenę... to jest tania rzecz, więc chyba nie opłaca Ci się brać za paragon 10 gr?

U mnie puszka kosztuje 3,89, wiec nic taniego to nie jest. Moze ktos tego nie pije. Moze ma inne paragony i chetnie sie wymieni. No ja problemu nie widze. Oglosilam sie, ze mam. Moze ktos sie skusi a moze nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6383620 Napisano: 28.07.2017 00:07:10 w Paragony na trwające konkursy
magie1982 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Mam zle paragony na abc emotka , ale dobre na ten konkurs https://www.e-kon...e.html#.WXo20agwhoN. Sztuk piec. Sprzedam tanij lub wymienie na cos.

Sprzedasz, a na zdjęciu ma być produkt, trochę to bez sensu

kupisz produkt raz. Narobisz zdjec. Mozesz smialo wyslac wtedy tyle paragonow ile zgloszen. Co tu bez sensu? Chyba ze nie chca tylu paragonow tylko jeden. To wtedy bedzie bez sensu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6383567 Napisano: 27.07.2017 20:54:41 w Paragony na trwające konkursy
Mam zle paragony na abc emotka , ale dobre na ten konkurs https://www.e-kon...e.html#.WXo20agwhoN. Sztuk piec. Sprzedam tanij lub wymienie na cos. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6383206 Napisano: 26.07.2017 22:51:28 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Wlewaj pomału to się wygazuje emotka  a przez noc rzeczywiście gaz się ulotni tak jak z odkrecona butelka emotka A najszybciej gaz usuniesz mieszając wode, sposob mojego męża emotka

Mieszanie też niewiele daje, potrząsanie butelką, ona dalej ma ten smak taki, zawsze będzie lekko gazowana, taki inny ma ten smak, no.jstmprzyzwyczajona do wody źródlanej albo przefiltrowanej z kranu, no nie da rady w moim przypadku, nic nie poradzę emotka  A tamta pierwsza próba z przefiltrowaniem dała mi nadzieję. Może faktycznie wolno wlewana się całkowicie wygazuje? Muszę tego spróbować jutro. Jeśli nie pomoże, to pozostanie mi szukanie paragonów w koszykach albo wymiana tu na forum emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6383199 Napisano: 26.07.2017 22:45:58 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

A nie możesz np. na noc odkręcić butelki, do rana gaz się ulotni? / też mi ta woda nie smakuje  emotka /

Mogę, ale: mam małe dziecko i ryzyko rozlania jest duże; ona dalej będzie lekko gazowana, taki posmak ma, a ja nie trawię wody gazowanej, lekko gazowanej, wysokozmineralizowanej, dla mnie woda musi być czysta, bez żadnych bąbelków. I jeszcze bez soku z cytryny, mięty, sama woda. Już tak mam odkąd pamiętam i nie cierpię na weselach i komuniach tych dzbanków z dodatkami, wolę jakże "zdrowe" fanty i inne wynalazki. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6383182 Napisano: 26.07.2017 22:24:15 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Szukam informacji czy mogę wodę lekko gazowaną przepuścić przez dzbanek filtrujący? emotka  Czy go to jakoś, tego filtra, nie uszkodzi, albo coś?

Możesz bez żadnej szkody dla urządzenia emotka  Zdarza mi się regularnie i nic się nie dzieje emotka

Dziękuję. A czy usuwa ci gaz, czy on zostaje? Spróbowałam z odrobiną i usunęło, ale jak wlałam więcej, to już gaz zostaje, jest go jedynie nieco mniej może. A już się cieszyłam, że loteria nałęczowianki będzie dla mnie, a tak pozostanę przy jednym zgłoszeniu i męce z dwoma butelkami, trzecią dałam teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0