Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika bezaczek7

bezaczek7

#6287188 Napisano: 19.11.2016 20:29:14 w Wkurza mnie...
Znów mam białe wiadomości, czerwona trójka stoi niczym w gardle ościemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6286870 Napisano: 18.11.2016 21:45:48 w Wygraj mi / Wygram za...
Poproszę o laysową podpowiedź, tylko co mogę dać w zamian? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6286843 Napisano: 18.11.2016 20:47:39 w Konkursowiczki w ciąży
Mój dwulatek ma etap fascynacji ciastoliną, prawie codziennie coś lepimy, wykrawamy, odbijamy, a wszystko zaczęło się od konkursu Tesco, kiedy to kupiłam ciastolinę  emotka  Moje niespełnione marzenie dzieciństwa-teraz sobie odbijam bawiąc się z dzieckiem. Uwielbia sortery, łatwe puzzle typu warzywo złożone z dwóch kawałków, książeczki puzzlowe (ja muszę układać emotka  ) i takie puzzle z uchwytami na drewnianej tablicy. Trochę się pobawi takimi kulkami do przesuwania po różnie pokrzywionych drutach. Najbardziej lubi wszystko, co można naciskać, przesuwać, przeciskać i nawet nic się potem nie musi dziać, np myszka i klawiatura komputera, telefony zabawkowe i nasze smartfony, puzzle piankowe-wyciska kształty. Wszystko co gra i miga też lubi. Bratanek męża ma takie autko żółte, które mówi litery, cyfry, jeździ samo chyba, ale firmy nie pamiętam. Lubi układać wieże z klocków, pudełek, albo z garnków w kuchni. Polecam zainwestować w coś "większego", może złożyć się z kimś, autek pewnie dostanie sporo od różnych osób  emotka Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6286320 Napisano: 17.11.2016 23:34:27 w SZUKAM....
Czy jest na forum osoba, która jeszcze nie dostała krowy z mlekiem z płatków? Brakuje mi jednej, będę pisać do nich zaraz, ale może jeszcze nie ogarnęli wysyłki z ostatnich dni? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285570 Napisano: 16.11.2016 23:24:30 w Giełda Kodów ; )
Mam 3 paragony na łącznie 0,7 kg cukierków Wawel, wymienię na jakiś kod czy coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285516 Napisano: 16.11.2016 21:46:09 w Zakupy na konkursy - usługi
W piątek po 16 będę w ITM i Kaufie, jeśli będzie coś nowego, to mogę kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6285480 Napisano: 16.11.2016 21:01:41 w Paragony na trwające konkursy
Chce ktoś paragon na kończący się dziś superfish? Zapomniałam, mam dwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6283354 Napisano: 12.11.2016 00:04:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po dwudziestej ustrzeliłam 500zł z Prince Polo  emotka  szok i niedowierzanie! Wyświetl w wątku >>

bezaczek7

#6280977 Napisano: 07.11.2016 19:59:08 w SZUKAM....
Mam wygrane dwa kody po 100zł do sklepdlakibica. Nie odpisali mi na maila do dziś, może wy podpowiecie. Do kiedy ważne są te bony? Czy mogę w jednym zamówieniu użyć dwóch bonów? Czy obejmują one koszty dostawy?

Czy wszyscy, którzy twierdzili, że są na liście Auchan, a nie dostali maila, już te maile otrzymali? Wiem, że osób o takich inicjałach jest sporo, ale jakaś tam jeszcze nadzieja pozostała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6280194 Napisano: 06.11.2016 02:08:41 w WC - rozmowy o wszystkim
noemi napisał(a):

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi, poczytałam o nich emotka
Carcassonne mi się bardzo spodobało  emotka  Jeszcze mam swój drugi typ, ale przynajmniej zawęziłam poszukiwania  emotka

My mamy podstawowa wersje Carcassonne i to jest fajne na odmozdzenie sie. Nie trzeba duzo myslec, kazda rozgrywka inna. Z dodatkami tworzy juz fajny zestaw i duzo wiecej sytuacji do zbierania punktow. Mamy tez Wsiasc do pociagu wyd Days of wonder, z poczatku lubilam, ale po zagraniu w Osadnikow stwierdzilam, ze za duzo obmyslania tras, a z geografii mialam 2 lub 3, wiec w ogole znalezienie miast na mapie z poczatku to bylo wyzwanie pomimo zaznaczenia ich na kartach, a jak jeszcze mialam plansze do gory nogami... emotka  Mamy jeszcze Smallworld i tez jest ciekawa, z poczatku te zetony przerazaja, duzo elementow, ale potem juz gra sie przyjemnie.
A ja wlasnie obejrzalam ta kreskowke Sausage party czy jaki tam tytul jest, maz wlaczyl, i nie wiem co ze soba poczac. Chyba ide spac, choc przeczuwam koszmary emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279962 Napisano: 05.11.2016 02:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria bezgotówkowa: czyli żadnego potwierdzenia płatności z apteki nie mogę zgłosić? A jak to jest z kaszkami nestle czy bobovita tymi w proszku? Jest to specjalne przeznaczenie żywieniowe, czy tu chodzi tylko o mleka "jedynki"? Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279588 Napisano: 04.11.2016 11:35:04 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

Ale jesteś pewna, że zwrócił do nadawcy? Przecież jak kurier kogoś nie zastanie, to po skontaktowaniu się jeszcze raz powinien przyjechać, a nawet jeśli to podjechanie do mamy sobie policzył jako druga próbę doręczenia, to i tak powinna przesyłka jeszcze przez jakiś czas być w ich magazynie / punkcie odbioru żebyś sobie mogła sama odebrać.

Pytałam mailem w firmie kurierskiej. Doręczenie nieudane było w piątek, a drugiego już odebrała agencja  emotka  Dostałam numer paczki, to wiem. Zaznaczył kurier odmowa przyjęcia i po ptokach. To były te wolne dni teraz i myślałam, że może będzie się kontaktował w poniedziałek, skoro nie to może w środę, zresztą miałam wyjazdy na pogotowie przez to wolne w rodzinie, i dopiero wczoraj maila napisałam. Odmowa przyjęcia, to nie będzie leżała przecież gdzieś na magazynie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279461 Napisano: 04.11.2016 02:04:12 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

jak wygrałam jakieś urządzenie do kuchni, za 80 zł, to też chcieli pesel. Zbuntowałam się i nie podałam - nagroda dotarła.
Tak samo w ub roku, czy 2 lata temu, w loterii Faktu, wygrałam 100 zł i też chcieli te dane. Kolejny bunt - nagroda jest u mnie emotka
Później poszukam info i wkleję

Ja się raz zbuntowałam i nagrody nie dostałam emotka  także nie zawsze jest tak różowo. Kompletnie już nie pamiętam co to było, ale na pewno poniżej 100zł i było to raczej w zeszłym roku.

Oj, teraz to się wkurzyłam. Bardziej sama na siebie, ale i na kuriera, mógł wykazać odrobinę dobrej woli, tak myślę. Przepadł mi bon do Kaufa, bo podałam adres mamy, ale numer był mój. Był u mamy, ale nie było jej w domu, podałam kurierowi nr do mamy, umówili się, że podjedzie do niej do pracy, był, ale mama akurat rozmawiała przez telefon i nie wiedziała, że już ma wyjść do recepcji, no i zwrócił paczkę do nadawcy emotka  Nawet nie wiem, czy koszulka też była, czy nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6279021 Napisano: 03.11.2016 11:42:35 w SZUKAM....
Szukam informacji na temat różnych agencji. Czy jeśli podam numer zwycięski, a obok dopisek, że dla kuriera proszę o podanie innego numeru, to potem są jakieś problemy z ponownym wygraniem? Czy któraś agencja tego wybitnie nie lubi? Czy mogę w miarę spokojnie tak robić, jeśli wygram na inny numer niż numer osoby, która mieszka pod podanym adresem? Mam problem z odebraniem jednej nagrody, wyszło nieporozumienie z kurierem, pisałam maila do firmy kurierskiej i czekam na ich odpowiedź czy paczka odesłana do nadawcy czy gdzieś czeka. Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6278122 Napisano: 02.11.2016 01:11:58 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Lactacyd z SPH, sprzeda ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6277982 Napisano: 01.11.2016 10:00:38 w Giełda Kodów ; )
mariolakal napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Mam kod kinder za 2 pkt, mam kod z Prince Polo
Kupię kilka Laysów

W Prince Polo są jakieś kody ? Czy coś mnie ominęło ?  emotka

Chodzi mi o kod na ten gwarantowany rabat po wzieciu udzialu, zle napisalam emotka  moze ktos chce skorzystac (wiem, ze bylo ich mnostwo i chyba nadal sa dostepne, ale moze ktos wezmie, nie mowie, ze za cos). Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6277962 Napisano: 01.11.2016 00:54:06 w Giełda Kodów ; )
Mam kod kinder za 2 pkt, mam kod z Prince Polo
Kupię kilka Laysów Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6277961 Napisano: 01.11.2016 00:43:30 w Udane wymiany - polecane nicki:)
alaalicjaannb, kerocna dziękuję   Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275690 Napisano: 27.10.2016 02:09:53 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Nie wiem gdzie o tym napisać, to napiszę tutaj. Czy ktoś z was też ma problem ze zgłoszeniem paragonu na Provag? Wyskakuje mi błąd niby w telefonie, dacie i mailu oraz w równaniu. Napisałam im już maila, ale może ktoś rozwiązał ten problem lub tutaj się dowiem szybciej co odpisują emotka  zdjęcie ma 300kb, nr tel z myślnikami nie wejdzie, nie wiem.

Próbowalas z innej przegladarki?

O widzisz, takie proste, a takie skuteczne. Zawsze korzystam z Chrome i jakoś tak nie przyszło mi do głowy. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

bezaczek7

#6275687 Napisano: 27.10.2016 01:50:12 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem gdzie o tym napisać, to napiszę tutaj. Czy ktoś z was też ma problem ze zgłoszeniem paragonu na Provag? Wyskakuje mi błąd niby w telefonie, dacie i mailu oraz w równaniu. Napisałam im już maila, ale może ktoś rozwiązał ten problem lub tutaj się dowiem szybciej co odpisują emotka  zdjęcie ma 300kb, nr tel z myślnikami nie wejdzie, nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0