Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5622832 Napisano: 27.03.2013 16:02:23 w Wkurza mnie...
Dziękuję wszystkim...
Tak to jest, że jak człowiekowi wydaje się, że tyle to już nie da rady, to los udowodni mu skutecznie, że zniesie 2x więcej. Tylko skąd czerpać siły. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5622831 Napisano: 27.03.2013 16:00:18 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

a propos zimy

kiedy przed miesiącem zadzwoniła kuzynka (pracuje w jakimś amerykańskim instytucie meteorologii i zmian klimatycznych), nie chciało mi się wierzyć

ale posłusznie zainwestowałam w mega ciepłe kurtki i buciory

podobno zima z mrozami oscylującymi wokół minus 30 stopni ma u nas potrwać przynajmniej do końca kwietnia

ja tam tylko geograf z wykształcenia, specjalizacja nie klimatologia i meteorologia, ale mnie uczyli na w/w przedmiocie, że skutecznie pogodę da się prognozować na okres 3 dni, więcej to już totolotek emotka
Ala co ja tam wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5622554 Napisano: 27.03.2013 11:04:25 w Wkurza mnie...
... że wszystko mi się dzisiaj wali. A już nie wiem,ile jestem w stanie dźwignąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5622432 Napisano: 27.03.2013 09:14:49 w Kaufland konkursy
paryzanka napisał(a):

czy jest teraz jakiś konkurs w kauflandzie?

Dzięki za odp.

byl, skonczył się w niedzielę
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5621104 Napisano: 25.03.2013 18:19:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ostatni bon leclerc dzis dotarł Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5620593 Napisano: 25.03.2013 10:43:16 w Kaufland konkursy
bridget napisał(a):

czmu tel? chyba sa smsy nie?

smsy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5620591 Napisano: 25.03.2013 10:42:15 w Kaufland konkursy
Może uda im sie tak szybko, jak ostatnim razem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5620348 Napisano: 24.03.2013 22:09:35 w Inne mniejsze markety
dzasmina napisał(a):

Mój właśnie po ostatnich zakupach w biedronce stwierdził, że więcej bonami płacił nie będzie emotka a tak ładnie szło. dobrze, że się kończą, bo niedługo ludzie na ulicy będą mnie rozpoznawali emotka

Moj mąż poszedł w obstawie teścia, którego wcześniej zaznajomił z historią o komisariacie. Ustalili, że nie uprzedzą wcześniej kasjerki, tylko w odpowiednim momencie wywrą na niej presję (słowną), żeby przejechała skanerem po boniku. Pani kasjerka (oczywiście niezorientowana w temacie konkursu i bonów), młoda osoba, presji dwóch przekrzykujących (siebie, nie ją) panów się poddała i była na tyle "wylajtowana", że nie bała się spróbować emotka Oczywiście zadziałało, nawet bez kierowniczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5620329 Napisano: 24.03.2013 21:50:56 w Inne mniejsze markety
gocha542 napisał(a):

To ja miałam dzisiaj koszmar z realizacją bonów w Kołobrzegu!Narobiłam takiej awantury,ze kierowniczka wzięła ode mnie te bony i dała mi 200 zł.Najlepsze zawsze jest to,że nikt nie przyjmuję niczego do wiadomosci,tylko z góry zakłada,że się nie da emotka emotka emotka

Bardzo współczuję... Jam spod Warszawy i chyba wyślę męża do tego konkretnego sklepu na Jerozolimskich, co by mi się chłop nie zestresował. Wystarczy, że buńczucznie nastawiony szedł do biedronki (gdzie go jednak nic niemiłego nie spotkało).
Najpierw musi się jednak ostatni bonik z tria doczłapać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5619308 Napisano: 22.03.2013 20:06:16 w Inne mniejsze markety
kammaro napisał(a):

arya napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Mam dzisiaj problemy z percepcją i czytaniem ze zrozumieniem - chodzi mi o ten nowy konkurs Hortex w PGS - czy w koncu mogę kupić dowolne produkty (np 3xLeon), czy 2xsoki +mrozonki (tak jest w opisie na e-konkach). Czy Leona małego zaliczamy do sokow?

Czyta,m regulamin i nie widze tych mrozonek + 2 sokow

Też się zastanawiam, bo w regulaminie jest napisane, że mogą to być dowolne produkty emotka Na stronie sklepu Top Market, który bierze udział w promocji jest napisane 2 soki i jedna mrożonka...

Wczoraj dodawałam ten konkurs i też miałam z tym problem, ale chyba nie może być 3xLeon, bo z reg.:
"...łącznego zakupu 3 sztuk wybranych produktów, wymienionych w punkcie 7 Regulaminu..."
"...7. Konkurs obejmuje zakup produktów firmy Hortex Holding S.A. oraz Polski Ogród Sp. z o.o. dostępne w sprzedaży w sieci PGS..."
Na stronie Top Marketu i Minuta8 jest informacja o konkursie, w której czytamy, że należy kupić 3 dowolne produkty hortex w tym 2 soki i 1 mrożonkę.

czyli rozumiem, że jako kluczowe uznajemy słowo oraz, aczkolwiek jak po raz 10 przeczytam to zdanie (nie zwracajac uwagi na pozaregulaminowa informacje), to oraz już nie ma takiego wydzwięku - tylko spaja pule marek, które objęte sa promocją.

A czy 2xLeon + mrozonka jest wg was ok?

Bo leon to raczej napoj, nie sok emotka aczkolwiek tak chyba robilismy przy jednym z poprzednich konkursow i bylo oki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5619246 Napisano: 22.03.2013 18:42:18 w Inne mniejsze markety
oryginalny80 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

inka113 napisał(a):

czy wszyscy dostali juz bony do Leclerca?

ja czekam

Witam w klubie bo do mnie też jeszcze nie zawitał

2 z 3 dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5619101 Napisano: 22.03.2013 16:04:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dochaaa napisał(a):

na jakim dniu stanely Grzeski? Bo dopiero zaczelam grac emotka

prawdopodobnie do 17.03 włącznie są obdzwonione, na 100% obdzwaniany byl 16.03. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5619100 Napisano: 22.03.2013 16:02:45 w Inne mniejsze markety
Mam dzisiaj problemy z percepcją i czytaniem ze zrozumieniem - chodzi mi o ten nowy konkurs Hortex w PGS - czy w koncu mogę kupić dowolne produkty (np 3xLeon), czy 2xsoki +mrozonki (tak jest w opisie na e-konkach). Czy Leona małego zaliczamy do sokow?

Czyta,m regulamin i nie widze tych mrozonek + 2 sokow Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5619092 Napisano: 22.03.2013 15:55:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bony do leclerca, 1 brak nadal Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5617443 Napisano: 20.03.2013 17:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Ja mam nadzieję że z 14 marca Grześki jeszcze nie powiadamiały emotka

16 marca podobno obdzwoniony.

:(

czy oni tak tygodniami to obdzwaniaja? rozumiem, ze 17 tez juz pewnie byl, a za tydzien powinni ruszyc od 18.03? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5617440 Napisano: 20.03.2013 17:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

Ja mam nadzieję że z 14 marca Grześki jeszcze nie powiadamiały emotka

16 marca podobno obdzwoniony. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5617173 Napisano: 20.03.2013 12:22:18 w Inne mniejsze markety
ekuc2 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ewachem napisał(a):

czy informowali już (smolar) z Intermarche Woseba?

Pewnie na bieżąco informują bo lista jest codziennie uzupełniana:
http://www.smolar...20Laureat%C3%B3w.pdf

woseba też się prosi o wykreślenie z listy zakupów emotka nic jeszcze w wosebie nie wygrałam bez względu na sklep emotka

ten tego, toż to loteria jest...

moze podobnie obstawiona, jak te, o których ostatnio głośno było Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5617102 Napisano: 20.03.2013 11:15:17 w Inne mniejsze markety
efelinkaaa napisał(a):

dostał już ktoś stówkę z leclerca? Z tego konkursu Schwarzkopf&Henkel?
(Cierpię na brak gotówki i nie mogę się jej doczekać ;])

chyba nie. a termin w regulaminie odległy jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5616040 Napisano: 18.03.2013 22:05:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brunetka napisał(a):

Kochani powiedzcie mi w jakie dni Grześki się rozdzwaniają?

grzeski z 7 i 9 marca dzwoniły w ostatni piątek, w godzinach przedpołudniowych. Ale to podobno jakies zlamanie dotychczasowego schematu było, bo pozno informowali.

ps. dobrze, ze u mnie w rodzinie same fiaty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5616032 Napisano: 18.03.2013 21:54:51 w Rossmann
dochaaa napisał(a):

koper napisał(a):

dochaaa napisał(a):

a ja tak z innej beczki, czy sa ttaj mamusie ktore kuuja swojemu dziecku mleko Gerber 3? Od zawsze kupuje je synkowi a w Rossku bylo zawsze tansze niz w innych sklepach (12,50zl/opak gdzie w sklepie potrafilo kosztowac ok 14zl/opak) tak wiec chcialam je kupic od tak jak zasze no i dodatkowo na konkurs ktory trwa i ku mojemu zaskoczeniu (bylam w ok 5 drogeriach) nigdzie go nie bylo emotka ciekawa jestem co jest grane, nie to ze nie bylo go akurat na polce tylko wogole nie bylo dla "niego miejsca" wiecie o co mi chodzi. W 2 drogriach napotkalam Gerbera 2 a tak to zadnego.... Akurat kupilabym 3 i miala paragon na konkurs..

W moim rossmanie też wcale nie ma mleka Gerber i tak jak piszesz, nawet nie ma wolnego miejsca na półce emotka

no to pocieszajace ze nie tylko u mnie tak jest. Ale kurcze no co jest grane? Czyzby Rossman nie bedzie juz prowadzil jego sprzedazy? emotka

U mnie nie ma już żadnego Gerbera. Czyli raczej nie przypadek. Też używamy 3. w C4 ostatnio strasznie podrożało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0