Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Ci kobieto!
Oczywiście (oficjalnie) nie czekam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
probiotyk stosowany doustnie - zdecydowanie z odstępem, w tym wypadku chodziło mi o provag ginekologiczny Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są leki pierwszego rzutu i drugiego... Przy pewnych typowych schorzeniach nie zaczyna się z grubej rury, tylko od tych typowych.
Augmentin w ulotce chyba na 1 lub 2 miejscu ma zastosowanie w zapaleniu ucha. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wściekły, czyżbyś medycynę studiował?
augemntin jest typowy dla tego typu chorób (mówię z doświadczenia).
Tylko polecam zastosowanie probiotyku typu provag, bo uwielbia wyjaławiać florę bakteryjną i doprowadzać kobiety do strasznych cierpień w okolicach stref intymnych (mam nadzieję, że wystarczająco ładnie to opisałam). Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o taaak. dostałam wczoraj rachunek telefoniczny i zobaczyłam ile mnie smsy premium kosztują...
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w kulki sobie lecą... Coś strasznego. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, przeczytali i wybrali.
z tymi czasami chodzi o to, ze były 2 rodzaje nagród i nie wiadomo kto, którą dostał... Był pomysł, że może wysyłali partiami te smsy (w zależności od nagrody) i po czasie da się poznać. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj nic, dzisiaj nic... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymamy kciuki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podaj linka, to sie ruch stworzy... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie i nie... Zapomniałam, że w przypadku Palette zlecającym organizację było sam Henkel, a tutaj jest to rzeczywiście Tesco i ono jest władne i zainteresowane. Olali sprawę? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwaga, w regulaminie jest informacją, że mają dzwonić:
8.1 Wszyscy uczestnicy konkursu, którzy uzyskali prawo do nagrody, zostaną powiadomieni o wygranej w tym o rodzaju nagrody, najpóźniej w ciągu 48 godzin od dnia przeprowadzenia rozstrzygnięcia konkursu, telefonicznie na numer telefonu, z którego nadeszło zgłoszenie do konkursu. Organizator w trakcie rozmowy telefonicznej ustali z laureatem sposób przekazania przez laureata oryginału dowodu zakupu promocyjnego oraz kompletu niezbędnych danych laureata, które umożliwią przekazanie nagrody. Potwierdzenie ustaleń co do sposobu przekazania przez laureata wymaganych danych, zostanie wysłane przez organizatora SMS-em najpóźniej w ciągu godziny od zakończenia połączenia telefonicznego z laureatem. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
velvet nieaktualny Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane