Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to najbardziej jestem zadowolona, ze pare meczy przed koncem spadlam z pierwszego miejsca i teraz - serio - niczego mi nie zal
maz mnie skutecznie stopowal w zapedach i marzeniach o autku, za co jestem mu strasznie wdzięczna
Moim zdaniem w tym konkursie stosunek wagi wiedza-szczeście wynosil 30-70 %
a za 100 zł kupię synusiowi zapas mleka z czego się bardzo cieszę
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja zuzamm
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
każdemu się wydaje, że było tak blisko, a ja sądzę, że to jest bardzo mylące.
Ja raz mialam strasznego farta, wpuszczony rezerwowy strzelil dla Portugalii gola w 87 minucie. I dwa razy strasznego pecha (ach ten karny dla Hiszpanii w 90 minucie).
I stanęłam przed strasznym pytaniem przed ćwierćfinałami: Niemcy, czy Hiszpania. Nikt inny się nie liczył. Na tamten moment silniejsi wydawali mi sie Niemcy, a zrobiłam naprawdę porządną analizę (również statystyczną). Ta decyzja kosztowała mnie 20 punktów, a do auta zabrakło 15
Ile jest jeszcze takich osób - myślę, że około 20... Więc może byliście dalej od autka, niż się Wam wydaje
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karkocka - dzięki i polecam również
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro, ja bardzo długo byłam pierwsza i 2 meczami uwaliłam wszystko... więc naprawdę nie ma co płakać... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje dla zwycięzcy, który mam nadzieję, dojrzał, że w regulaminie nie ma informacji o tym, kto płaci podatek za to białe cudo
Zabawa była fajna
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to przykre... mylące było to, że poprzednie tygodnie kończyły się zawsze w niedzielę, a ten razem z końcem miesiąca. Spróbuję Cię pocieszyć - temat na tyle chodliwy konkursowo, że myślę, że szybko wierszyk wykorzystasz. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sylwika76 - też polecam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu najpozniej powinni dzwonic w czwartek. Jeśli neie jestescie pewne i ciekawosc Was zżera zadzwońcie do agencji, powiedźcie, że chcecie rozmawiać z Panią od Gorącego Kubka - jest bardzo miła. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale biorąc pod uwagę, że też tam wygrałam i zadzwonili nawet przed opublikowaniem wynikow - nie łudziłabym się chyba. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też tak sądzę (sama stanowię konkurencję), takie konkursy są zwykle mocno obstawione. Myślę jednak, że mało osób Ci się tutaj przyzna, dla mnie to taki rodzaj konkursu: napisz, wyslij i zapomnij
A wyniki z zaskoczenia bywają bardzo przyjemne
PS. ja tam się zawsze baaardzo staram i szczerze - to chyba nie ma większego znaczenia
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi przychodziła wczoraj, dzisiaj chyba też... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie naskoczcie na mnie - moja III miejsce (pisana wczoraj po meczyku, więc średniej jakości):
W wakacje będę….podróżować wszystkimi zmysłami: smakować hiszpańską salsę, wąchać holenderskie tulipany, podziwiać norweskie fiordy – palcem po mapie w zaciszu własnego domu… Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W wakcje będę….. odpoczywać, uczniów nie będę odpytywać. Zamiast do główek wiedzę im wciskać, będę się morską wodę pryskać. Na plaży będę leniuchować, miast dyscypliny w klasie pilnować. Na dyskotece szaleństwo z koleżankami, wolne mieć będę od ślęczenia nad testami Egzaminów nie będę analizować, wolę zwiedzać, pić drinki, po świecie wędrować Do ocen, programów, ewaluacji wrócę dopiero pod koniec wakacji. Lecz miło czas letni będę pamiętać, bo będę błogo wypoczęta.
II miejsce - no niech będzie 2 zdania
W wakacje będę…… długo pracować w miejskiej dżungli a potem krótko wypoczywać na łonie natury. Wolałabym oczywiście krótko pracować na łonie natury i długo wypoczywać w prawdziwiej dżungli ale to jeszcze nie w te wakacje
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja grałąm, ale tylkodlatego, ze mi się pasta akurat skończyła. Hasełka bardzo marniutki, wiec na nic nie liczę (pomijając fakt, jaka agencja to obsługuje). Też mi się wydaje, ze dzisiaj mialo być rozstrzygnięcie. Ale czy to jest jednoznaczne z podaniem wyników?
Tylko Pan Sławek wie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etatowa krzykaczka...
Jak staram się nie oceniać ludzi, aż ich osobiście nie poznam, to to dziewczę się samo prosi