Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5268642 Napisano: 02.07.2012 11:02:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Słuchajcie, a co czeka na rozwiązanie/ogloszenie wynikow w tym tygodniu?

w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac...

z tego co kojarze czekamy na wyniki z konkursów:
- cola real
- cola carrefour
- cola biedronka
- cola i carlsberg kaufland
- real zywiec zdroj
- real lirene
- tesco blend a med
- tesco kamis

dzieki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268467 Napisano: 02.07.2012 09:17:55 w Rossmann
Droga ta Sensodyne... a nagród mało... Rzucać się, czy się nie rzucać na nią... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268462 Napisano: 02.07.2012 09:14:31 w Kaufland konkursy
renatak0 napisał(a):

A ja chociaż byłam na odległym miejscu, jestem zadowolona.Super konkurs, oprócz analiz ,znajomości piłki liczyło się głównie szczęście i tu rzeczywiście mógł wygrać każdy emotka

Ja to najbardziej jestem zadowolona, ze pare meczy przed koncem spadlam z pierwszego miejsca i teraz - serio - niczego mi nie zal emotka wręcz przeciwnie, super zabawa emotka

maz mnie skutecznie stopowal w zapedach i marzeniach o autku, za co jestem mu strasznie wdzięczna emotka

Moim zdaniem w tym konkursie stosunek wagi wiedza-szczeście wynosil 30-70 %

a za 100 zł kupię synusiowi zapas mleka z czego się bardzo cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268452 Napisano: 02.07.2012 09:09:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie, a co czeka na rozwiązanie/ogloszenie wynikow w tym tygodniu?

w watku na rossnecie jest zawsze fajna lista, choc wiem, ze przy tylu konkurach w roznych sklepach, chyba nie da sie takiej zrobic dla paragonowych...
Po tyskiem (graniu) dopiero dochodze do siebie i przyznam, ze nie jestem w stanie ogarnąć na co mam (nie)czekac... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268447 Napisano: 02.07.2012 09:06:16 w Udane wymiany - polecane nicki:)
zuzamm napisał(a):

cc_investigator polecam emotka

a ja zuzamm emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268440 Napisano: 02.07.2012 09:03:04 w Kaufland konkursy
pawel1615 napisał(a):

kammaro napisał(a):

29 miejsce, 16pkt brakło do 1! 7 meczy nie obstawionych emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

u mnie zabrakło 15pkt emotka pomyśleć, że w dwóch meczach padły by 2 bramki więcej i miałbym autko emotka

każdemu się wydaje, że było tak blisko, a ja sądzę, że to jest bardzo mylące.
Ja raz mialam strasznego farta, wpuszczony rezerwowy strzelil dla Portugalii gola w 87 minucie. I dwa razy strasznego pecha (ach ten karny dla Hiszpanii w 90 minucie).
I stanęłam przed strasznym pytaniem przed ćwierćfinałami: Niemcy, czy Hiszpania. Nikt inny się nie liczył. Na tamten moment silniejsi wydawali mi sie Niemcy, a zrobiłam naprawdę porządną analizę (również statystyczną). Ta decyzja kosztowała mnie 20 punktów, a do auta zabrakło 15 emotka

Ile jest jeszcze takich osób - myślę, że około 20... Więc może byliście dalej od autka, niż się Wam wydaje emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268420 Napisano: 02.07.2012 08:43:27 w Udane wymiany - polecane nicki:)
karkocka napisał(a):

cc_investigator
również polecam i dziękuję emotka

karkocka - dzięki i polecam również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268112 Napisano: 01.07.2012 08:59:15 w Kaufland konkursy
kammaro napisał(a):

29 miejsce, 16pkt brakło do 1! 7 meczy nie obstawionych emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

kammaro, ja bardzo długo byłam pierwsza i 2 meczami uwaliłam wszystko... więc naprawdę nie ma co płakać... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268109 Napisano: 01.07.2012 08:58:07 w Kaufland konkursy
Obstawiłam dziś jedyną opcję, dającą mi matematyczną szansę na zwycięstwo (po odpadnięciu Niemiec, których wskazałam jako mistrza), czyli wygraną Włochów. Tak jak myślałam, dzisiaj cała tabelka przewaliła się do góry nogami, a ja z 2 spadłam na 25, ale nagroda ta sama emotka

gratulacje dla zwycięzcy, który mam nadzieję, dojrzał, że w regulaminie nie ma informacji o tym, kto płaci podatek za to białe cudo emotka

Zabawa była fajna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5268001 Napisano: 01.07.2012 07:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dochaaa napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale biorąc pod uwagę, że też tam wygrałam i zadzwonili nawet przed opublikowaniem wynikow - nie łudziłabym się chyba.

W tym tygodniu akurat zrobili bardzo dziwnie, bo wyniki z III etapu były już w środę, a do większości osób, w tym do mojego męża, dzwonili dopiero w czwartek emotka

Norweska
, zadzwonić do nich jak najbardziej możesz, zawsze jest możliwość, że pomyliłaś cyferkę w swoim numerze telefonu wypełniając zgłoszenie emotka

chciałam dziś wysłać zgłoszenie, siedziałam kilka dni nad wierszykiem, klikam a tam konkurs zakończony, byłam pewna że zgłoszenia można wysyłać do dnia dzisiejszego, no szlag by to trafił emotka emotka

to przykre... mylące było to, że poprzednie tygodnie kończyły się zawsze w niedzielę, a ten razem z końcem miesiąca. Spróbuję Cię pocieszyć - temat na tyle chodliwy konkursowo, że myślę, że szybko wierszyk wykorzystasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5267161 Napisano: 01.07.2012 08:19:12 w Udane wymiany - polecane nicki:)
sylwika76 napisał(a):

cc_investigator
polecam i dziękuję

sylwika76 - też polecam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5266570 Napisano: 30.06.2012 05:47:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po pierwszym tygodniu dzwonili w czwartek. Ja akurat dostałąm dwa telefony: jeden z zastrzeżonego, drugi z warszawskiego. Po drugim tygodniu dzwonili w srodę (pisał ktoś na forum). Poi trzecim nie wiem, nie zwróciłam uwagi.

Wg regulaminu najpozniej powinni dzwonic w czwartek. Jeśli neie jestescie pewne i ciekawosc Was zżera zadzwońcie do agencji, powiedźcie, że chcecie rozmawiać z Panią od Gorącego Kubka - jest bardzo miła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5266448 Napisano: 30.06.2012 03:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

mam pytanie do osób , które wygrały w konkursie GOR¡CE WAKACJE Z GOR¡CYM KUBKIEM.przeglądając wyniki konkursu z 2 etapu zobaczyłam tam inicjały takie jak mam. ale nikt domnie niedzwonił, niemiałam tez zadnych nieodebranych połaczeń . i tu pytanie-czy możliwe że opublikowali wyniki niedzwoniąc do danej osoby. w regulaminie pisze że podejmują 3próby przez 3 dni. myśle że chodzi to o moja osobe i strasznie bym sie wkurzyła jeśli nagroda by mi przepadła-chodzi o aparat. losowanie było 18czerwca- a czas na odesłanie paragonu to 7 dni czyli już po regulaminowym czasie. napiałam już @ do agencji iq marketing i zadzwonie tam w poniedziałek. wiecie coś może jak ta agencja rozwiązuje takie sprawy

Oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale biorąc pod uwagę, że też tam wygrałam i zadzwonili nawet przed opublikowaniem wynikow - nie łudziłabym się chyba. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5266345 Napisano: 30.06.2012 02:41:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

sledzislaw napisał(a):

powtórzę się emotka brał ktoś udział w konkursie ultrakonkurs.pl national geographic channel i samsunga? to jeden z niewielu konkursów, w których baaaardzo się starałem przy odpowiedzi i nie wiem, jaką mam konkurencję na forum emotka

na pewno konkurencję masz sporą emotka

Też tak sądzę (sama stanowię konkurencję), takie konkursy są zwykle mocno obstawione. Myślę jednak, że mało osób Ci się tutaj przyzna, dla mnie to taki rodzaj konkursu: napisz, wyslij i zapomnij emotka
A wyniki z zaskoczenia bywają bardzo przyjemne emotka

PS. ja tam się zawsze baaardzo staram i szczerze - to chyba nie ma większego znaczenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5266073 Napisano: 30.06.2012 11:18:08 w Carrefour konkursy
nataszka napisał(a):

nie przychdzi mi zwrotka na konkurs auto marzeń z numeru 7055??? -ktoś też tak ma ,a może coś źle wysyłam ale już kukałam do regulaminu i nic....

mi przychodziła wczoraj, dzisiaj chyba też... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5265190 Napisano: 29.06.2012 06:41:54 w Wkurza mnie...
I trochę mi wstyd, ze pierwsze miejsce dostał nauczyciel (?), który w oficjalnym zgłoszeniu ominął część znaków interpunkcyjnych... A miała być oceniana być tez poprawność pod tym względem.

Nie naskoczcie na mnie - moja III miejsce (pisana wczoraj po meczyku, więc średniej jakości):

W wakacje będę….podróżować wszystkimi zmysłami: smakować hiszpańską salsę, wąchać holenderskie tulipany, podziwiać norweskie fiordy – palcem po mapie w zaciszu własnego domu… Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5265183 Napisano: 29.06.2012 06:38:13 w Wkurza mnie...
Wygrana praca - dokończ zdanie W wakacje będę...

W wakcje będę….. odpoczywać, uczniów nie będę odpytywać. Zamiast do główek wiedzę im wciskać, będę się morską wodę pryskać. Na plaży będę leniuchować, miast dyscypliny w klasie pilnować. Na dyskotece szaleństwo z koleżankami, wolne mieć będę od ślęczenia nad testami Egzaminów nie będę analizować, wolę zwiedzać, pić drinki, po świecie wędrować Do ocen, programów, ewaluacji wrócę dopiero pod koniec wakacji. Lecz miło czas letni będę pamiętać, bo będę błogo wypoczęta.

II miejsce - no niech będzie 2 zdania

W wakacje będę…… długo pracować w miejskiej dżungli a potem krótko wypoczywać na łonie natury. Wolałabym oczywiście krótko pracować na łonie natury i długo wypoczywać w prawdziwiej dżungli ale to jeszcze nie w te wakacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5264695 Napisano: 29.06.2012 02:19:35 w Carrefour konkursy
aerdna napisał(a):

Dziś mają być wyniki Colgate ?

Dużo osób grało ??

ja grałąm, ale tylkodlatego, ze mi się pasta akurat skończyła. Hasełka bardzo marniutki, wiec na nic nie liczę (pomijając fakt, jaka agencja to obsługuje). Też mi się wydaje, ze dzisiaj mialo być rozstrzygnięcie. Ale czy to jest jednoznaczne z podaniem wyników?

Tylko Pan Sławek wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5264351 Napisano: 29.06.2012 11:51:37 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie konkursy pt. dokończ zdanie. Myślę, jak tu w jednym zdaniu zmieścić wszystko, by wyglądało i czytało się świetnie. A później czytam zwycięski elaborat złożony ze zdań 10... A tak mnie wczoraj kusiło, żeby napisać coś więcej, ale myślałam, że t niezgodne z regulaminem będzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5262995 Napisano: 28.06.2012 05:25:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

Kolejna zazdrosna, obrażona i pokrzywdzona skarżypyta - Agnieszka Grzywińska emotka Która to? Przyzna się?

A wyniki ze Zgaś diody już zweryfikowane? Jeśli tak, to niezłe bagno... Jedna osoba reklamowała się na forum e-konkursy.info, że wygra kosmetyki za 50 zł. I co, niby dobrze weryfikowaliście? Super! Gratuluję. Żenada. Nigdy już nic NIVEI nie kupię. Żegnam.

https://www.faceb...mp;total_comments=24

emotka

etatowa krzykaczka...

Jak staram się nie oceniać ludzi, aż ich osobiście nie poznam, to to dziewczę się samo prosi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0