Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie cisza, choć się nie nastawiam, bo w winiarach mnie nie lubią. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak mi... Pojechałam dzisiaj do szpitala, co by mi pomogli, tam mnie nie chcieli, wracam, a tu w nestle po ptokach... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak je się na tą majówkę nastawiłam...
Tyle zgłoszeń, kawek i wielkie zero.
Jak mnie wiosenny budżet też nie doceni, to rzucam definitywnie smsowe hasełka. Widocznie się do tego nie nadaję. I czas się z tym pogodzić. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maria, a skad ty taką tajemną wiedzę posiadasz?
Na ich stronie dalej 21.05 widnieje. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My tak zagraliśmy przypadkiem, bo maż pojechał po kawkę na przedłużoną majówkę i musiał dopełnić do 20 zł, to dokupił Princessy. Jak zobaczyłam w domu paragon i przeczytałąm o tych kopiach to sobie zagrałam. A na piłkę za 40 zł, nie będę marnowac paragonu, na który zamierzam wygrać ipada
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem polega na tym, że na tym samym paragonie mam kawkę z Nestle (Tesco).
Czy mogę im wysłąć kopię?
Wszyscy piszecie o oryginałach.
a w regulaminie jest tak:
w przypadku Zgłoszenia wylosowanego do Nagrody II Stopnia – Uczestnik zobowiązany jest
do przesłania SMS-a z danymi niezbędnymi do jego identyfikacji i weryfikacji oraz realizacji
wysyłki Nagrody II Stopnia, w następującym formacie: 2012.DANE.imię_nazwisko_adres
dostarczenia Nagrody, w terminie 3 dni od przesłania do niego zawiadomienia o wygranej.
SMS wysłany musi być na numer określony w pkt 10.2.a) Regulaminu, a w zakresie kosztów i
warunków wysłania SMS-a zastosowanie mają postanowienia pkt 19 Regulaminu. NiezaleŜnie
od powyŜszego na kaŜde Ŝądanie Organizatora, Uczestnik jest zobowiązany przedstawić
Organizatorowi, według jego wyboru, oryginał lub kopię paragonu zgodnego z danymi
podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu, a w przypadku, kiedy uczestnik dokonał więcej niŜ
jednego Zgłoszenia równieŜ oryginały lub kopie pozostałych paragonów stanowiących
podstawy jego wszystkich Zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki.
Nie wiem, chyba jednak sobie odpuszczę, bo na laptop szanse marne, a inne nagrody w większości mnie nie interesują. Ide spojrzeć ile zgłsozeń jest. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a po ile te plastry?
bo generalnie jestem przeciwko gąbkom, a plastry się moga przydać.
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszam się, że wygrałam ostatnio 3 sztuki w innych konkursach, więc mam zapas. A wolałabym wygrać coś co bardziej mi się przyda.
Donoszę również, że dzisiaj już nie miałam problemów z zapisaniem odpowiedzi o Palete Mus i Nivea. A strzeliłam im tak prosto z serca, że jak nie wygram, to się chyba obrażę. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie zastanawiałam się nad tym zapisem:
Po dokonaniu wyboru zgodnie z ust. 5 powyżej laureaci Konkursu otrzymają wiadomość SMS z
powiadomieniem o wygranej w sposób określony w § 11 ust. 1.
Myślicie, że tutaj są szanse na szybszą informację niż 28 maja? Jak to bywa z EURO RSCG 4D? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do 28 to oni mają czas na wybór, a na poinformowanie?
Laureaci Konkursu zostaną wybrani według kryterium określonego w § 4 w terminie do dnia 28 maja 2012 r.
przez komisję konkursową wyłonioną przez Organizatora. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staram się nie nastawiać, staram się nie nastawiać...
za późno. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Krytyczne to ja mam dzisiaj samopoczucie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No więc poszłam odebrać, znaczy się z zamiarem takim. Wyszłam z paczką pieluch, zapasem Gourmety, a o pędzlu zapomniałam