Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5195714 Napisano: 21.05.2012 05:49:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolo napisał(a):

i niby bon na 100 zł wy tez na tyle wygraliscie mi wydawało się że te bony sa na więcej...

w wiośnie pachnącej, miały być na 750... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5193097 Napisano: 19.05.2012 03:35:39 w Kaufland konkursy
Tworzę hasełka na wiosenny budżet. Idzie jako tako, ale mam pytanie: jak mocno wskazane jest wielbienie marki?
Bo te fairy, bonux, czy ambi pur nijak mi się mają do tego, co lubię w wiośnie.
Udało mi się upchnąc ariel raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5193096 Napisano: 19.05.2012 03:34:40 w TESCO konkursy
lavenda7 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Tworzę hasełka na wiosenny budżet. Idzie jako tako, ale mam pytanie: jak mocno wskazane jest wielbienie marki?
Udało mi się upchnąc ariel raz.

dasz link do konkursu?:>

Lavenda7, widzisz dzięki Tobie zorientowałam się, że w złym temacie wpisałam, bo zamiast w Tesco powinien być w Kaflandzie emotka Ta grypa żołądkowa na mózg też chyba pada... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5193018 Napisano: 19.05.2012 01:54:36 w TESCO konkursy
Udało mi się upchnąc ariel raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192902 Napisano: 19.05.2012 11:34:52 w Paragony
Mam 2 paragony palette. Oddam za symboliczne doładowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192778 Napisano: 19.05.2012 09:36:34 w TESCO konkursy
Ja też wolę smsy. Jak idą, to człowiek wie, czy wygrał, czy nie. Czatowanie przy telefonach to tragedia: dzownią, nie dzwonią, kawka?, toaleta?, skończyli, przerwali?

Przy palette to chyba osiwiałam i to bez powodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192769 Napisano: 19.05.2012 09:23:32 w TESCO konkursy
Oświećcie mnie, bo choram i niedomagam. Nie widzę w regulaminie Nestle informacji, do kiedy mają powiadamiać, po tym 28 maja (2 czerwca wyjeżdżam realizować nagrodę, o ile moje choróbsko nie okaże się poważniejsze) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192767 Napisano: 19.05.2012 09:21:34 w TESCO konkursy

skurczol napisał(a):

jeśli chodzi o Nestle - Przedłużamy majówkę, to w regulaminie jest napisane, że będą rozsyłać smsy, prawda?
Moje pytanie brzmi: czy zawsze Tesco się stosuje do regulaminu i w tym wypadku będzie smsowało o wygranej?
Może wydaje wam się to głupie, ale pierwszy raz chyba biorę udział w Tesco konkursie, a telefon mi się zepsuł (głośnik) i będzie trochę kicha jak będą dzwonić emotka

a tam nie było coś o telefonach? Idę szukać regulaminu.
Jak tu mnie nie docenią, to rzucam konkursiki z hasełkami smsowymi i całkowicie przerzucam się na dłuższe kreatywne (tam mnie lubią).

nie miałąm racji smsy:
Po dokonaniu wyboru zgodnie z ust. 5 powyżej laureaci Konkursu otrzymają wiadomość SMS z
powiadomieniem o wygranej w sposób określony w § 11 ust. 1.

Laureaci Konkursu zostaną wybrani według kryterium określonego w § 4 w terminie do dnia 28 maja 2012 r.
przez komisję konkursową wyłonioną przez Organizatora.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192764 Napisano: 19.05.2012 09:18:59 w TESCO konkursy
skurczol napisał(a):

jeśli chodzi o Nestle - Przedłużamy majówkę, to w regulaminie jest napisane, że będą rozsyłać smsy, prawda?
Moje pytanie brzmi: czy zawsze Tesco się stosuje do regulaminu i w tym wypadku będzie smsowało o wygranej?
Może wydaje wam się to głupie, ale pierwszy raz chyba biorę udział w Tesco konkursie, a telefon mi się zepsuł (głośnik) i będzie trochę kicha jak będą dzwonić emotka

a tam nie było coś o telefonach? Idę szukać regulaminu.
Jak tu mnie nie docenią, to rzucam konkursiki z hasełkami smsowymi i całkowicie przerzucam się na dłuższe kreatywne (tam mnie lubią). Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5192252 Napisano: 18.05.2012 06:17:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
moskala22 napisał(a):

zestaw johnson's baby bedtime

i u mnie
+ skarbonka groupona
+ kubek z lokalnego Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5191861 Napisano: 18.05.2012 01:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Z jakiego nr dzwoni Gourmet??

a dzwoni? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5191467 Napisano: 18.05.2012 09:34:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

Nerwów mi szkoda, zdrowia, bo pieniądze przeminęły z wiatrem, więc... Ja rozumiem, nie wszędzie muszę wygrywać, ale widząć sławne nazwisko, tak sobie pomyslałam, że Serenada jednak wybrała prace graficzne, tj. szeroko pojęte laurki itp., no cóż, ja napisałam tekst, w polu tekst... i lypa.

Ja nie brałam udziału, ale czy tn konkurs dopuszczał inną formę, niż tekst, czy pani moniau znowu zaczarowała komisję, a ta oślepła na regulamin?

Trudno mi powiedzieć czy dopuszczał, sądzę, że to nie jest zgodne z reg.. Było pole do wpisania tekstu dlaczego lubisz spędzać czas z Serenadą.

a może moniau jednak napisała coś fantastycznego, czy ona się tylko w swiecąco-grająco-błyskających rzeczach specjalizuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5191453 Napisano: 18.05.2012 09:31:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
like-a-bomb napisał(a):

Nerwów mi szkoda, zdrowia, bo pieniądze przeminęły z wiatrem, więc... Ja rozumiem, nie wszędzie muszę wygrywać, ale widząć sławne nazwisko, tak sobie pomyslałam, że Serenada jednak wybrała prace graficzne, tj. szeroko pojęte laurki itp., no cóż, ja napisałam tekst, w polu tekst... i lypa.

Ja nie brałam udziału, ale czy tn konkurs dopuszczał inną formę, niż tekst, czy pani moniau znowu zaczarowała komisję, a ta oślepła na regulamin? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5190872 Napisano: 17.05.2012 08:13:23 w Kaufland konkursy
dzasmina napisał(a):

Dlaczego ubzdurałam sobie (i gorzej kupiłam), że w wiosennym budżecie można kupić proszki Bonux? Nie mogę otworzyć regulaminu, pojawia mi sie informacja o jakimś błędzie.

pewnie dlatego go kupiłaś, bo regulamin przeczytałaś emotka
hmm coś nie mogę skopiować interesującego Cię fragmentu, ale jest bonux na pewno emotka

dzasmino, dziękuję Ci za tę spokojną noc, która przede mną. Jestem zmęczona i mocno cierpiąca, ale przynajmniej dobrze kojarzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5190856 Napisano: 17.05.2012 08:03:56 w Kaufland konkursy
Dlaczego ubzdurałam sobie (i gorzej kupiłam), że w wiosennym budżecie można kupić proszki Bonux? Nie mogę otworzyć regulaminu, pojawia mi sie informacja o jakimś błędzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5190609 Napisano: 17.05.2012 05:08:40 w Rossmann
u mnie też pusto.
W pędzlach trafiłam 2 razy, ale tu było dużo większe obłozenie.

Tak jak pisałam wczoraj, po kilku wygranych, rossnet pilnuje, żebym nie wygrała za dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189796 Napisano: 17.05.2012 09:22:46 w TESCO konkursy
kinaa napisał(a):

Dzwoniłam do agencji Smolar, w sprawie tego nieszczęsnego konkursu Pur i Somat. Bardzo miły Pan odebrał! Powiedział, że opóźnienia wynikają z tego, że firma Henkel zajmowała się weryfikacją zgłoszeń (dziwne?). I, że najprawdopodobniej dziś będą wysyłane smsy z informacją o wygranej. Zaznaczył, że postara się dziś to załatwić, ale jak na razie czeka na listę zwycięskich numerów. Pożyjemy zobaczymy emotka

Ja nie brałam udziału, ale mam takie podejrzenie, że ta Henkelowska weryfikacja, to z powodu doświadczeń z Palette. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189774 Napisano: 17.05.2012 09:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bloblebla2 napisał(a):

dlaczego do mnie w ogóle nie dzwonili?

Pewnie coś nie tak z Twoim telefonem, tak, jak i z moim...
Tak to sobie tłumaczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189748 Napisano: 17.05.2012 09:05:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słuchajcie - uważam, że taka biżuteria może być świetnym prezentem. Jest naprawdę bardzo ładna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189744 Napisano: 17.05.2012 09:04:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też cisza...
Trudno się mówi.

Idę czarować telefon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0