Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5189669 Napisano: 17.05.2012 08:26:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimolotek napisał(a):

linka132 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

kimolotek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

auto wczoraj wlasciciela jeszcze nie mialo emotka

Chcesz podnieść ciśnienie? emotka emotka

PISZE JAK JEST WIEC NADZIEJA JEST emotka

Kimolotku - a źródło tej przefantastycznej wiadomości (niestety nie dla mnie) to jakie jest? emotka

zrodlem jest nadzieja;p

zrodlem jest pracowniczka firmy albedo oczywiscie emotka

może ta sama, ktora 2 dni temu mowila o losowaniu i że wszyscy wylosowani, zostali już poinformowani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189667 Napisano: 17.05.2012 08:25:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
linka132 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

Kimolotku - a źródło tej przefantastycznej wiadomości (niestety nie dla mnie) to jakie jest? emotka

zrodlem jest nadzieja;p

umiera jako ostatnia...

2 dni temu czekalam na moja zaginiona walizke z Danio, dzwoni kurier, że jedzie... Ja w pracy, uprzedzam meża, żeby z domu nie wychodzil.
Biegnę na indywidualne nauczanie, a tu mezusio dzwoni, ze to nie walizka, tylko inna super przeswietna nagroda. No tak, bralam udzialam, nawet szukalam wynikow, ale nie znalazlam. Wieczorem szukam wynikow i widze litanie tych z nadzieja, oczekujacych na to, ze nagroda, ktora juz od 3 godzin stala w moim domu, bedzie ich...

To tyle o nadziei. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189644 Napisano: 17.05.2012 08:14:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimolotek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

Kimolotku - a źródło tej przefantastycznej wiadomości (niestety nie dla mnie) to jakie jest? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189513 Napisano: 17.05.2012 07:12:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kimolotek napisał(a):

linka132 napisał(a):

jest sznsa ze palette jeszcze nie skonczyło dzwonic?;)

szczerze - myślę, że nie.

Z 22 wygranych osób aż 9 ujawniło się na forum, myślę, że ta statystyka pokazuje, że obdzwonili wszystkich. Ponadto, widać, że nie chcieli przekraczać ustalonego terminu, żeby nie było kolejnej afery

dolaczam sie do listy-jestem 10 emotka

Gratulacje emotka
To tym bardziej ja już nie czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189512 Napisano: 17.05.2012 07:11:15 w Rossmann
O Astor (teoretycznie) dzisiaj emotka A myślałam, że długo będę czekać na następne wyniki, które mnie interesują. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5189507 Napisano: 17.05.2012 07:08:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
linka132 napisał(a):

jest sznsa ze palette jeszcze nie skonczyło dzwonic?;)

szczerze - myślę, że nie.

Z 22 wygranych osób aż 9 ujawniło się na forum, myślę, że ta statystyka pokazuje, że obdzwonili wszystkich. Ponadto, widać, że nie chcieli przekraczać ustalonego terminu, żeby nie było kolejnej afery Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5188973 Napisano: 16.05.2012 06:14:21 w Paragony
Palette
21.02, 13.03, 10.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5188782 Napisano: 16.05.2012 04:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślę, że 9 osób z forum na 22 nowe, oznacza, że wszyscy zostali dziś obdzwonieni.
U mnie oczywiście zero telefonów.
Gratki dla tych, którzy się załapali na dodatkowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5188054 Napisano: 16.05.2012 09:34:32 w TESCO konkursy
bartula napisał(a):

No tak, zapas chemii jeszcze można znieść ale ze spożywką już gorzej emotka Zresztą zakup kawy bez powodu(czyt. bez konkursu) to zupełnie bez sensu emotka emotka

Ja tam widzę ogromny sens... Można sobie zrobić zapasy (zamknięte się nie zestarzeją), a kawa to moim zdaniem świetny pomysł na prezent. Np. moja babcia uwielbia kawowe prezenty, bo później taką lepszą kawą częstuje gości, a normalnie by jej nie kupiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187979 Napisano: 16.05.2012 09:01:04 w Reklamacje wyników konkursów
asiasia napisał(a):

assal napisał(a):

Ja wolę poczekać kilka dni dłużej, ale żeby rozwiązali konkurs porządnie emotka
Jak rozwiązują w terminie, narzekacie, że na pewno losowanie, bo za szybko.
Jak się spóźnią, marudzicie, że po czasie wyniki
emotka
Chcecie szybko. Macie byle jak emotka

Ja nie chcę ani szybko, ani wolno...chcę w terminie który sami wyznaczyli.

asiasia - z ust mi wyjęłaś.
sami narzucili sobie takie tempo, sami wyznaczyli terminy.
widać, że chcieli załatwić to szybko i z klasą. Rozumiem, że wtedy nie wiedzieli jeszcze o plagiatach (a może tak?)
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187953 Napisano: 16.05.2012 08:48:26 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

skurczol napisał(a):

A teraz tak orientacyjnie..
Braliście udział w Przedłużamy majówkę z NESTLE?
Ile wysyłaliście zgłoszeń? emotka
ja wysłałam dwa emotka
Ale chciałabym tego iPada! emotka

Braliście, bo nagrody fajne.
Obkupiliśmy w kawę całą rodzinę, więc zgłoszeń wysłanych więcej niż u Ciebie.

Myślałam, że ten konkurs trwa do dzisiaj?
Czy nie?! emotka

Do dzisiaj.
To moja nowa strategia.
Nie zostawiać wszystkiego na ostatni dzień.
Wczoraj wysłałam ostatnie hasła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187952 Napisano: 16.05.2012 08:47:24 w Reklamacje wyników konkursów
maro napisał(a):

Kurcze oni mają już was dosyć w tym Albedo emotka

Na pewno, ale szczerze... Sami się o to prosili trochę swoim brakiem profesjonalizmu i przede wszystkim: złamaniem regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187943 Napisano: 16.05.2012 08:45:12 w Reklamacje wyników konkursów
seba_pl napisał(a):

Czy w Poznaniu czy w Londynie,Moskwie Sydney czy Turynie-Palette wszedzie znana,za
swa jakosc doceniana

takie hasło wygrało w Wyborowej w zeszłym roku główną, oczywiście zamiast Palette Wyborowa

Zastanawiam się nad fenomenem doceniania haseł z błędami, nawet jeśli są one tylko interpunkcyjnymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187937 Napisano: 16.05.2012 08:41:30 w TESCO konkursy
skurczol napisał(a):

A teraz tak orientacyjnie..
Braliście udział w Przedłużamy majówkę z NESTLE?
Ile wysyłaliście zgłoszeń? emotka
ja wysłałam dwa emotka
Ale chciałabym tego iPada! emotka

Braliście, bo nagrody fajne.
Obkupiliśmy w kawę całą rodzinę, więc zgłoszeń wysłanych więcej niż u Ciebie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187935 Napisano: 16.05.2012 08:40:20 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

kotmarian napisał(a):

ok, już wszystko wiem, media - contact- czyli konkurs dla rodzin i pracowników tejże agencji: Jola B, Kraków, Izabella K. Białystok... itp, dziekuję postoję:D

Żartujesz... a tak ładnie się zapowiadał emotka

A już myślałam, że będę się drugiego miasta wybierać - z tą agencją szkoda czasu i kasy.
fenomen - dlaczego ciągle istnieje. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187926 Napisano: 16.05.2012 08:38:37 w Inne mniejsze markety
drzemek napisał(a):

A ja mam nadzieję, że Smolar nie ingeruje w loterie tak jak ma to miejsce w przypadku konkursów sms emotka

a to dla mnie nowość. O jaką ingerencję chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187917 Napisano: 16.05.2012 08:36:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skurczol napisał(a):

mia napisał(a):

skurczol napisał(a):

Do kogoś dzwoniło Palette? emotka

Niewykluczone, że raczej prędko nie zadzwoni...
Patrz: wątek Reklamacje emotka

dzięki za wiadomość..
teoretycznie w regulaminie jest podane, że do 16 maja i nawet jeśli to może dłużej potrwać, to myślicie, że będą teraz ryzykować i podadzą wyniki później? Chyba nie będą chcieli się ośmieszać..

Tylko kwestia nie dotyczy już tylko wyboru dodatkowych wybranych, ale i sprawdzeniu wszystkich (???) pod katem plagiatu. Jakby przeznaczyć odpowiednie zasoby ludzkie, to moim zdaniem dałoby się to zrobić do dzisiaj (czy sprawdzanie tylko zgłoszonych, konkretnych plagiatów, czy przeszukiwanie internetu z każdym hasłem), ale kto ich tam wie... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187850 Napisano: 16.05.2012 08:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

ja myślę że się spiszą emotka

boją się a kolejny numer nie przejdzie bez większego echa emotka

myślę, że nie zaryzykują. Machina raz poruszona, może ich dobić. Zależy im na kolejnych zleceniach, a myślę, że reputacja jednak podupadła (w oczach zleceniodawcy) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187658 Napisano: 16.05.2012 06:06:06 w Inne mniejsze markety
kotmarian napisał(a):

PS2: A do d* to są Moi Drodzy loterie, gdzie się żadnych danych nie wpisuje; pozwolę sobie przypomnieć akcję z gumiaczkami Timotei, gdzie ludzie z giwerą w ręce (tudzież z procą) paragonów poszukiwali, takie mieli szczęście w loterii emotka

tak jak teraz: kocie żarcie Gormete, ja mam tylko 2 paragony, ale mam i kota, który je jednak tańsze saszetki... emotka
moje jedzą Gourmetg, chociaż strasznie wybrzydzają i pasuje im już teraz specjalna puszeczka włoska po 5 zł za 80g.
Ktoś tu pisał, że wysłął ponad 20 zgłoszeń w 1 tygodniu. To ja wysiadam, nawet z 2 kotami. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5187655 Napisano: 16.05.2012 06:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

aurorcia napisał(a):

A co z wiosną pachnącą???Nie dzwonią,czy po prostu mnie olali? emotka

z większości sklepów nie dotarły kupony

nadesłane pocztą się nie liczą

a terminy rozstrzygnięcia w większości minęły

Ale jak nie dotarły,skoro to należy do przedstawiciela,który powinien urne z kuponami zabrać i dowieźć pustą z nowymi kuponami?????? emotka emotka

Wiośnie pachnącej dziękuję.
Czy możliwe jest sprawdzenie, czy kupony dotarły z mojego miasteczka do Warszawy - pewnie nie. I nie ma na to sposobu.
wyslę jeszcze 1 zgłoszenie na ogólnopolski, bo został mi 1 paragon. Niesmak został straszny, produktów e, jak wcześniej nie kupowałam, tak dalej nie będę.
Pytanie - Wściekły skąd takie info? Wyświetl w wątku >>
0 0