Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ta sama, ktora 2 dni temu mowila o losowaniu i że wszyscy wylosowani, zostali już poinformowani
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
umiera jako ostatnia...
2 dni temu czekalam na moja zaginiona walizke z Danio, dzwoni kurier, że jedzie... Ja w pracy, uprzedzam meża, żeby z domu nie wychodzil.
Biegnę na indywidualne nauczanie, a tu mezusio dzwoni, ze to nie walizka, tylko inna super przeswietna nagroda. No tak, bralam udzialam, nawet szukalam wynikow, ale nie znalazlam. Wieczorem szukam wynikow i widze litanie tych z nadzieja, oczekujacych na to, ze nagroda, ktora juz od 3 godzin stala w moim domu, bedzie ich...
To tyle o nadziei. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kimolotku - a źródło tej przefantastycznej wiadomości (niestety nie dla mnie) to jakie jest?
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
To tym bardziej ja już nie czekam
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczerze - myślę, że nie.
Z 22 wygranych osób aż 9 ujawniło się na forum, myślę, że ta statystyka pokazuje, że obdzwonili wszystkich. Ponadto, widać, że nie chcieli przekraczać ustalonego terminu, żeby nie było kolejnej afery Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
21.02, 13.03, 10.04 Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie oczywiście zero telefonów.
Gratki dla tych, którzy się załapali na dodatkowe nagrody. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam widzę ogromny sens... Można sobie zrobić zapasy (zamknięte się nie zestarzeją), a kawa to moim zdaniem świetny pomysł na prezent. Np. moja babcia uwielbia kawowe prezenty, bo później taką lepszą kawą częstuje gości, a normalnie by jej nie kupiła. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiasia - z ust mi wyjęłaś.
sami narzucili sobie takie tempo, sami wyznaczyli terminy.
widać, że chcieli załatwić to szybko i z klasą. Rozumiem, że wtedy nie wiedzieli jeszcze o plagiatach (a może tak?)
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do dzisiaj.
To moja nowa strategia.
Nie zostawiać wszystkiego na ostatni dzień.
Wczoraj wysłałam ostatnie hasła. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno, ale szczerze... Sami się o to prosili trochę swoim brakiem profesjonalizmu i przede wszystkim: złamaniem regulaminu. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawiam się nad fenomenem doceniania haseł z błędami, nawet jeśli są one tylko interpunkcyjnymi
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Braliście, bo nagrody fajne.
Obkupiliśmy w kawę całą rodzinę, więc zgłoszeń wysłanych więcej niż u Ciebie. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A już myślałam, że będę się drugiego miasta wybierać - z tą agencją szkoda czasu i kasy.
fenomen - dlaczego ciągle istnieje. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a to dla mnie nowość. O jaką ingerencję chodzi? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko kwestia nie dotyczy już tylko wyboru dodatkowych wybranych, ale i sprawdzeniu wszystkich (???) pod katem plagiatu. Jakby przeznaczyć odpowiednie zasoby ludzkie, to moim zdaniem dałoby się to zrobić do dzisiaj (czy sprawdzanie tylko zgłoszonych, konkretnych plagiatów, czy przeszukiwanie internetu z każdym hasłem), ale kto ich tam wie... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że nie zaryzykują. Machina raz poruszona, może ich dobić. Zależy im na kolejnych zleceniach, a myślę, że reputacja jednak podupadła (w oczach zleceniodawcy) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak jak teraz: kocie żarcie Gormete, ja mam tylko 2 paragony, ale mam i kota, który je jednak tańsze saszetki...
moje jedzą Gourmetg, chociaż strasznie wybrzydzają i pasuje im już teraz specjalna puszeczka włoska po 5 zł za 80g.
Ktoś tu pisał, że wysłął ponad 20 zgłoszeń w 1 tygodniu. To ja wysiadam, nawet z 2 kotami. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiośnie pachnącej dziękuję.
Czy możliwe jest sprawdzenie, czy kupony dotarły z mojego miasteczka do Warszawy - pewnie nie. I nie ma na to sposobu.
wyslę jeszcze 1 zgłoszenie na ogólnopolski, bo został mi 1 paragon. Niesmak został straszny, produktów e, jak wcześniej nie kupowałam, tak dalej nie będę.
Pytanie - Wściekły skąd takie info? Wyświetl w wątku >>