Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I z tego, co czytam, można podać nazwę katalogową, ale można i zwyczajową np. meble ogrodowe... Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ten obrazek zmienia się 3 razy dziennie? Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam dokłądnie to samo. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie też od 10 minut taki mam. Dobrze, że 2 pozostałe na Silany znalazłam i wszystkie wiosny pachnące.
Nadzieja ciągle jest, bo wstyd przyznać, że przeszukałam torbę ze śmieciami i go tam nie było.
Chyba dam sobie spokój na razie. Chociaż znając moje szczęście, jak długo (nie licząc pędzli ostatnio) nic nie trafiałam to trafię na ten zgubiony paragon. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rimmel - dawali tylko wersję Wake me up. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że się da
Który kupiłaś?
Ja się zbieram do zakupu Rimmela. Ogólnie bardzo lubię podkłady tej formy, ale tego jeszcze nie próbowałam.
Ostanio próbowałam też wygrany Loreal Lumi Magique i tak beznadziejnego podkładu (regularna cena 55 zł!), dawno nie miałam. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to wiem, ale jest podzielona na ileś tam etapów. W regulaminie jest napisane, że dzwonią w ciągu 48 godzin od wyłonienia zwycięzców danego etapu (w tym tygodniu było to 30.04) Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja brałam, moim zdaniem można było dodawać do północy, która właśnie minęła. Sama się zastanawiałam, o którą północ chodzi. Wspominali coś o 2 dniach na odpowiedź i to by się zgadzało. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam,
wizę od początku do końca załatwialiśmy sami.
Za samą rozmowę z konsulem płaci się ponad 500 zł (od osoby), bez gwarancji, że wizę wydadzą.
Dodatkowe koszty, to telefon na specjalną linię, na którą się dzwoni w celu umówienia wizyty - kosztował nas prawie 50 zł oraz specjalne zdjęcia do wizy.
Od organizatora dostaliśmy pismo, z informacją, że wygraliśmy wycieczkę i oni płacą za bilet i hotel. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może jestem zbyt zmęczona po spacerku z dzieckiem, ale czy mówimy o ogólnopolskim?
Bo już nie łąpię. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jak w poniedziałek rozstrzygnięcie, to jest szansa, że tego samego dnia będą dzwonić?
Chociaż przez ten długi weekend to różnie może wyjść. Chyba za bardzo się nastawiłam, bo mi się fajne hasełko ułożyło. Wyświetl w wątku >>
cc_investigator
Postów 4640
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogólnopolskiej ten etap kończy się w poniedziałek. Kiedy zwykle dzwonią?
Regulamin mam przeczytany, ale interesuje mnie jak to jest w praktyce. Wyświetl w wątku >>