Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cc_investigator

cc_investigator

#5160141 Napisano: 25.04.2012 09:19:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam kilka zgłoszeń, 4 albo 5. I się zdołowałam jak nic nie wpadło, nawet biżuteria. Jednak teraz zdołowałam się jeszcze bardziej, jak przeczytałam część haseł. Subiektywnie stwierdzę, że się nie popisali.
Ale powiedzmy, że o gustach się nie dyskutuje.
Dyskutować można jednak o konkretnym złamaniu regulaminu, w postaci przekroczenia liczby znaków. I na tym powinny opierać się reklamacje. Gdybym wygrała (nawet biżuterię), na pewno bym jedną wysłała. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5159732 Napisano: 25.04.2012 03:58:35 w Wkurza mnie...
Wkurzyło mnie straszne, okropne wygrane hasło w Palette...

Tragedyja. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5159730 Napisano: 25.04.2012 03:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
usmiech napisał(a):

Wyniki Palette -
Głowna nagroda - samochód za hasło:

PALETTE TAJEMNICA MOJEGO BLASKU TO MEZCZYZNA BEDACY W POTRZASKU KIEDY WIDZI MOJE WLOSY W REKACH MYCH JEGO LOSY , BEZ KOMPLEKSOW I NA TOPIE Z PALETTE ZAWSZE NA WLASCIWYM TROPIE . CZY POWAZNIE CZY LIGHTOWO Z BARWNA FRYZURA JEST BOMBOWO . WIZYTA , BIURO CZY WAKACJE Z KOLOREM PALETTE ZAWSZE MAMY RACJE.     
Katarzyna Konik - Piaseczno

Dłuuugaśny elaborat emotka

A człowiek głupi czyta ten regulamin i stara się zmieścić w przepisowych 160 znakach:
2.4 W SMS konkursowym dopuszcza się użycie/a liter małych i dużych. SMS konkursowy może zawierać łącznie maksimum 160 znaków

Oooo i uuuu... Za coś takiego samochód
emotka

1. Niezgodna regulaminem długość hasła
2. FATALNE chyba pod każdym względem.

Ja na miejscu osób z laptopem bym pisała reklamację!

To zgłoszenie nie spełnia wymogów formalnych.

Jak to mówią moi uczniowie żal. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5159524 Napisano: 24.04.2012 07:39:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Jestem ciekaw, czy główną nagrodę - Audi Q3 - w
Loterii JACOBS Kronung wygra ktoś z naszych... emotka

mogłabym być to np. ja po wysłaniu przysłowiowego jednego smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5159328 Napisano: 24.04.2012 05:47:56 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Sama siebie wkurzyłam znowu dzisiaj. Wygrałam piłkę z Turka. Super. Mąż oświadcza, że musi wpaść na pocztę, więc chwytam kopertę, paragon, opakowanie po turku (podkreślam opakowanie, nie opakowania), piszę liścik miłosny. Mąż wysyła, a po 2h przypomina mi się, że powinnam wysłać 2. Kurcze. Drugie spokojnie leży w szafce.

jeszcze raz napisz liscik miłosny, dołącz drugie opakowanie oraz ksero dowodu nadania listu i jeśli masz również paragonu

każdemu się zdarza pomylić - powinni przyjąć wyjaśnienia

Za 2 - 3 dni możesz też zadzwonić

Mąż kazał olać i sobie odpuścić, ale chyba tak zrobię. Dla pewności doślę 2 następne opakowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5159271 Napisano: 24.04.2012 05:13:18 w Wkurza mnie...
Sama siebie wkurzyłam znowu dzisiaj. Wygrałam piłkę z Turka. Super. Mąż oświadcza, że musi wpaść na pocztę, więc chwytam kopertę, paragon, opakowanie po turku (podkreślam opakowanie, nie opakowania), piszę liścik miłosny. Mąż wysyła, a po 2h przypomina mi się, że powinnam wysłać 2. Kurcze. Drugie spokojnie leży w szafce. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5158866 Napisano: 24.04.2012 12:45:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Mac z Polek (ciekawostka, szedł 11 dni) Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5156880 Napisano: 23.04.2012 12:36:11 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

mia napisał(a):

Wszystko (a raczej wszyscy) mnie dziś wk... od kuriera zaczynając, poprzez listonosza, a na mężu kończąc... emotka
Jak cały tydzień ma być taki, to ja wysiadam emotka

Zapomniałam GFK wymienić emotka

Pod GFK się podpisuję... Kolejna ankieta (chyba 3, czy 4 z rzędu) któej nie mogę wypełnić. Tym razem jakiś error.
Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5155133 Napisano: 22.04.2012 12:21:45 w Wkurza mnie...
Joan, normalnie w głowie mi się to wszystko nie mieści. Współczuję bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5155100 Napisano: 22.04.2012 11:58:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu puściutko emotka
Z rozrzewnieniem wracam do dobrej passy w zeszłym miesiącu, kiedy praktycznie codziennie coś wpadało. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5155096 Napisano: 22.04.2012 11:56:47 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mia napisał(a):

kaki76 napisał(a):

A tak się zastanawiam jak mogli ci z tej karty kasę zawinąć jak masz ją przy sobie ?

Tu chodzi o kartę kredytową... emotka

to już tym bardziej nic z tego nie rozumiem może mnie ktoś oświecić jak to możliwe?

Ja też nie mam karty kredytowej, więc taka super obeznana to nie jestem, ale wiem, że można nią płacić w internecie np. i tu tkwi niebezpieczeństwo.
Poczytaj tu:
http://www.vipkredyt.pl/najlepsze-karty-kredytowe/jak-placic-karta-kredytowa-w-internecie/

Joan, nie chce Cie martwić, ale znam dwa przypadki podobnego zniknięcia pieniędzy - jeden zrobił ponoć zakupy w Egipcie (chociaż nie ruszał się z domu), a drugi dwie transakcje w Peru i gdzieś tam. Do tej pory nie udało się wyjaśnić sprawy, oni maja jakieś kosmiczne sposoby. Jeśli to w porę zauważyłaś, ja bym próbowała walczyć z bakiem bo jutro pieniądze wyjdą z banku i będzie po ptakach. Dzwoń gdzie się da, choćby to miał być prezes banku.

Też mi się wydaje, że jedyna szansa to bank. A śmieszne jest to, że im się palcem nie chce kiwnąć, mimo, że szansa uratowania tych pieniędzy jest. To, co przychodzi mi do głowy to zrobienie maksymalnego szumu wokół sprawy (telewizja, prasa), banki zwykle nie lubią takiej reklamy i wtedy mają troszkę większą motywację do kiwnięcia paluszkiem. No i jako osoba bardzo zwracająca uwagę na kulturę osobistą, uważam, że w takiej sytuacji, trzeba ją niestety schować do kieszeni. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5155049 Napisano: 22.04.2012 11:27:53 w GFK
2 razy ta sama sytuacja, wczoraj programy telewizyjne, dziś podróże. Przerwane po pewnym czasie za nadmiar respondentów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5152018 Napisano: 20.04.2012 11:42:42 w Rossmann
kotmarian napisał(a):

ignam napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

ignam napisał(a):

Czy widział ktoś wyniki konkursu Daj się zaczarować słowem

http://www.rossne....aspx?contestId=1092

Miały być dwa dni temu.
Czy Rossnet zawsze tak się spóźnia?
Rzadko tam próbuję.

Zawsze to może nie, ale często.

ja też na nie czekam!!

Ja coś tam nagryzmoliłam, ale nie czekam specjalnie. Tu im się dziwię - ostatnio mało mieli wyników, a z tymi się nie mogą wyrobić...

Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5151982 Napisano: 20.04.2012 11:27:43 w Rossmann
Marzyłaby mi się taka sesja z mamą, ale ona jest wstydliwa i pewnie by się nie zgodziła... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5151949 Napisano: 20.04.2012 11:15:43 w Rossmann
ignam napisał(a):

Czy widział ktoś wyniki konkursu Daj się zaczarować słowem

http://www.rossne....aspx?contestId=1092

Miały być dwa dni temu.
Czy Rossnet zawsze tak się spóźnia?
Rzadko tam próbuję.

Zawsze to może nie, ale często. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

cc_investigator

#5151743 Napisano: 20.04.2012 09:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

spokojnie ludzie mamy piątek emotka . Nie spinajmy się bo powiększymy odsetek zawałowców w naszym kraju emotka

Ja myślę, że właśnie z powodu piątku się ludzie spinają, bo jak dziś nie będzie wyników to dopiero po weekendzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5151635 Napisano: 20.04.2012 08:59:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mną też Dove na Fb wzgardziło... Czary mary... Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5151509 Napisano: 20.04.2012 07:45:02 w GFK
Usługi, u męża, 122p. Wyświetl w wątku >>
0 0

cc_investigator

#5150131 Napisano: 19.04.2012 11:58:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sliczne skórzane buciki naturino dla synka z konkursu odnośnie racjonalnego rodzicielstwa sosrodzice.pl Wyświetl w wątku >>
0 0