Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6129286 Napisano: 10.12.2015 22:18:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dużo tego dziś, z fcb:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129238 Napisano: 10.12.2015 21:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

mczarna napisał(a):

Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę...

W sumie też mnie to zastanawiało, że ostatnio mniej więcej z każdym dniem kolejny informowali, a tu nagle już za wczoraj wpis.

Dziś były info z kilku dni, łącznie z tymi wykrajaczami do pierogów i późniejszymi nagrodami.Przecież to tyle telefonów do wykonania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129234 Napisano: 10.12.2015 21:23:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

No to pogadaliście sobie na temat Paczki-Sprzątaczki, super. Notabene, podobnie rzecz ma się w wielu loteriach. A najlepiej w tych, gdzie nie ma rezerwy. emotka
Ja mam kluczowe pytanie - czy ktoś to zgłosi do organizatora/sponsora?  Choćby propozycję Joan?

Ja już coś tam z nimi piszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129169 Napisano: 10.12.2015 20:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128905 Napisano: 10.12.2015 15:37:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co za beznadzieny dzień. ..Odczaruj się!  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128332 Napisano: 09.12.2015 22:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Estera jest za mało oryginalne, a tu chyba im oryginalsze imie tym wieksza szansa na wygraną. Więc Bonifacy, Filomena, Dżesika, Isaura. Alfons chyba był w tym tygodniu emotka ?

Przystopowałam przy 2 naszych imieniach (gdzie wygraliśmy  tzw normalymi) ale jak być łasa na te produkty i mam zawalić sobie szafki to też mam plan na moje drugie imię, baa , nawet dla mojego partnera wymyśliłam...:P Nie no, to jakieś jajca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128328 Napisano: 09.12.2015 22:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja znam i Esterę ale nie widziałam w wygranych ale może po tym wpisie się takie imię pojawi:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128314 Napisano: 09.12.2015 21:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

29renata napisał(a):

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka

Pewnie,że tak- skan dowodu powinien być - tak jak piszesz! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128299 Napisano: 09.12.2015 21:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mia napisał(a):

asandraa napisał(a):

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Jak to nie dostarczy? emotka Prosił Cię kiedyś kurier od dowód? Chyba jak trzeba było na protokole wpisać nr dowodu etc.
A ile razy odbierałaś za siostrę, mamę, czy kogoś z rodziny?
Do pani Esmeraldy? Jasne, mieszka tu, tylko wyszła do sklepu... emotka

Ale czy organizator w ogóle wyśle nagrodę? Przecież taka osoba nie istnieje! Wg mnie powinna być dyskwalifikacja.

Ale jak niby to sprawdzą?Dostają maila z danymi do wysyłki, paragonem i dla nich wszystko gicik malinka. Na tym właśnie żerują cwaniaczki co to po rodzinie już nie mogą zdobyć, a chcą jeszcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128287 Napisano: 09.12.2015 21:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A weźcie z tą Pamelą , moja koleżanka ma tak na imie emotka
A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Oczywiście,że dostarczy, kurier dowodu nie sprawdza... Podpisuje się osoba odbierająca paczką. Dlatego też takie ściemy w tym konkursie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128278 Napisano: 09.12.2015 20:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A weźcie z tą Pamelą , moja koleżanka ma tak na imie emotka
A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128275 Napisano: 09.12.2015 20:30:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Finezyjna napisał(a):

mczarna napisał(a):

babariba napisał(a):

hmm - a mi się wydaje, że regulamin mówi, że jedna osoba - jedna nagroda

sorki, źle zrozumiałam:
Jedna osoba i przypisany do niej nr telefonu lub/i adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż po jednej nagrodzieII stopnia wskazanej w pkt. od 3.1.2.1 do 3.1.2.23 pod warunkiem spełnienia każdorazowo warunków uczestnictwa
wskazanych w pkt. 2.1, w szczególności pod warunkiem zakupienia każdorazowo Produktów Promocyjnych za co
najmniej 10zł potwierdzonego jednym paragonem i wysłania zgłoszenia zgodnie z Regulaminem. Ponadto osoba,
która wygrała nagrodę lub nagrody dzienne może także wygrać nagrodę główną.

w danym rozdaniu można wygrać jedną nagrodę

To już były wyniki pojemników (info w MDW)? Tylko 1 osoba z forum wygrała?

Ja czytałam dziś o wygranych patelniach (MDW) i też była to tylko jedna osoba

Patelni było 50, pojemników 100, więc większa szansa,że ktoś z forum..Przeciez ile osób chwaliło się wczoraj pralkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128228 Napisano: 09.12.2015 19:26:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
babariba napisał(a):

hmm - a mi się wydaje, że regulamin mówi, że jedna osoba - jedna nagroda

sorki, źle zrozumiałam:
Jedna osoba i przypisany do niej nr telefonu lub/i adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż po jednej nagrodzieII stopnia wskazanej w pkt. od 3.1.2.1 do 3.1.2.23 pod warunkiem spełnienia każdorazowo warunków uczestnictwa
wskazanych w pkt. 2.1, w szczególności pod warunkiem zakupienia każdorazowo Produktów Promocyjnych za co
najmniej 10zł potwierdzonego jednym paragonem i wysłania zgłoszenia zgodnie z Regulaminem. Ponadto osoba,
która wygrała nagrodę lub nagrody dzienne może także wygrać nagrodę główną.

w danym rozdaniu można wygrać jedną nagrodę

To już były wyniki pojemników (info w MDW)? Tylko 1 osoba z forum wygrała? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128215 Napisano: 09.12.2015 19:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

elotta napisał(a):

rettib napisał(a):

elotta napisał(a):

rettib napisał(a):

Co z tym Garnierem? emotka Cisza zapadła, czy ktoś może dostał jeszcze wiadomość? 

To już informują z rytmu piękna?  emotka

Tak, jeden sms był na pewno. Dlatego dopytuję emotka

chlip emotka

Widzę własnie, że ludzie już sprzedają paragony.
Mądrzy jesteście? Ktoś gra jak ostatnia świnia celowo bez paragonu, bo przecież numeru pisać nie trzeba było, a Wy im teraz sprzedajecie? Niech im przepada nagroda emotka

+ wydaje mi się, że nie zdołaliby jeszcze poinformować wszystkich. Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Ale nikt się nie chwalił w MDW...Tylko 1 info w Informują.Dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127572 Napisano: 09.12.2015 08:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą chyba miski laciate i tymbarkowa poduszka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127441 Napisano: 08.12.2015 21:30:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś wygrał tv W Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127439 Napisano: 08.12.2015 21:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika.

pytałam z ciekawości na fb jedną Andrzelikę (dojrzałam ją jako laureatkę pewnego konkursu) czemu tak ma wpisane na fb. okazuje się, że ma tak wpisane w akcie urodzenia, bo tak panie wpisały w urzędzie. także chyba już nic mnie nie zdziwi. może poza tym, że Barbara wygrała po tygodniu a Dorota nie może od miesiąca emotka

Co za urzędników mamy super! Rozumiem już wpis Andżelika ale nie Andrzelika....U mojej mamy swoją drogą kiedyś też błąd popełnili... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127340 Napisano: 08.12.2015 19:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

A ja znam jedną konkursową Kazimierę, więc tu się nie dziwię nawet, ba -nawet Amandę znam. Ale Eryków, Alfonsów,Pamel, Agnesek  konkursowych nie kojarzę.Niedługo pojawią się imiona dzieci Michał Wiśniewskiego:P

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127332 Napisano: 08.12.2015 19:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127329 Napisano: 08.12.2015 19:16:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze,że jednak pralkę kupiłam, a nie liczyłam na cud wygranej...Znów się nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0