Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6127319 Napisano: 08.12.2015 19:08:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Serduszko od Batyckiego Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126729 Napisano: 07.12.2015 22:20:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje...

Dziękuje emotka

czy z tymbarka z konkursu tesco z ostatniego dnia już są wybrani laureaci?

what?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126693 Napisano: 07.12.2015 21:24:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
elotta napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja również gratuluję laureatce tego, że wie, czym różni się rymowanka od hasła 

Też mnie to wkurzyło emotka

Ale to mało razy takie coś wygrywa?? Albo "dokończ zdanie"- i wygrywa wielozdaniowa opowieść... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126683 Napisano: 07.12.2015 20:58:11 w Rossmann
adamaszek napisał(a):

Mam pytanie za 100 punktów: czy  w tym całym rossnecie to ktoś odpowiada na mejle? Bo od 10 dni nie mogę się doczekać emotka

Mi odpisali , jeśli chodzi o hasło do konkursu.Jeśli chodzi o zgłoszenie odnośnie wygranej sukienki przez pana to odpisał mi tylko automat,że dziękują za maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126645 Napisano: 07.12.2015 20:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126638 Napisano: 07.12.2015 20:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo...

Już ktoś to wykminił emotka

Jak widzę Albedo + Smart to będę unikać kolejnych promocji,  które  też będą "smart" ale nie dla uczestników...

A co tam właściwie  z nimi jest nie tak? Widziałam negatywne komentarze ale nie wiem o co chodzi konkretnie (oprócz zabierania nagród dla siebie ale chcę znać powody).  Ja zagrałam w Nałęczowiance 1 raz i od razu wyskoczyłam z kapci, teraz czekam na przesyłkę ( choć to zajmuje już miesiąc ale tym się nie przejmuję, bo w końcu muszą mieć czas na zlecenie innej firmie zrobienia koszulki). Czym oni się "wyróżniają" na tle innych? Ja bym mogła bardziej odradzać IQ albo Grafa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126636 Napisano: 07.12.2015 19:56:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

Oświećcie mnie, czy były już portfele i torebki z SORAYA z III ETAPU?
Bo kosmetykami już się chwalono. emotka

portfelem ktoś się chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126599 Napisano: 07.12.2015 18:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125999 Napisano: 06.12.2015 20:32:05 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

No teraz to pewien nawiedzony gościu przegiął. Tego się już nie da czytać. emotka
Zgłaszam post do usunięcia.

W temacie wkurzają mnie (nie tylko dzisiaj) w szczególności: fanatyzm, demagogia, narcyzm, upierdliwość, eufemizmy oraz... wichura za oknem. Chwatit. emotka

Jak ja Ci dziękuję,że byłaś pierwszaemotka To jakieś chore co on wypisuje , czego i kogo  się czepia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125988 Napisano: 06.12.2015 20:10:39 w Giełda Kodów ; )
Mam 2 Okocimy,moe być za lays,zozole albo tic tac. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125891 Napisano: 06.12.2015 14:22:57 w Biedronka
bamfarfe22 napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał może kartę wygraną w konkursie na 20 urodziny Biedronki, co 20 Leonów było? Bo nic nie widziałam, albo przeoczyłam, a tak miałam nadzieję że do Świąt ją przyślą emotka

W piątek jedna osoba się chwliła,że dostała... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125716 Napisano: 05.12.2015 21:26:49 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

aha?!  To ja nie mam małża, zdecydowanie mogę liczyć na więcej emotka

Ehh, ten małż.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125711 Napisano: 05.12.2015 21:13:32 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

radosna napisał(a):

kalka napisał(a):

obstawiam: towarzysz życia  emotka  

Małż to mięczak i co najwyżej może w muszelkę wejść emotka

Na tym właśnie polega noc poślubna emotka

z małżememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125681 Napisano: 05.12.2015 20:07:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
cc_investigator- gratuluję wygrania w tym masakrycznym konkursie ( wiadomo o co chodzi, sama wiesz:P) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125674 Napisano: 05.12.2015 20:00:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asandraa napisał(a):

Dziś NIC! 16 dni nic! Czy ktoś mnie przebije? emotka

Dziś chyba większość, bo mało wyników raczej w weekendy jest:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125671 Napisano: 05.12.2015 19:55:13 w Wkurza mnie...
tomniewkurza widocznie ma dziś wolne i się nudzi i czepia się każdego "słowa" każdego użytkownika. Napisz lepiej czy coś dziś wygrałeś, bo jakoś z tym cicho... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125670 Napisano: 05.12.2015 19:53:05 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

mczarna napisał(a):

(...) Ja rozumiem ,że na forum wiele skrótów jest odnośnie sklepów ale żeby takie słowa skracać?! Powinna być dumna z tej nagrody, a nie upłycać to do, jak dla mnie, MAŁŻA czy MAŁŻY

Nie wiem, jak bardzo los cię skrzywdził, ale łał - jestem pod wrażeniem takiej opinii, że "mąż to nagroda" emotka

O co Ci chodzi?? To był wpis w MDW, więc odebrałam to, jak już wiem,że to małżonek,że to dziejsza/wczorajsza  NAGRODA/WYGRANA. Czytasz ze zrozumieniem czy tylko wszystkich krytykujesz? P.S. Los mnie akurat nie skrzywdził, więc odpier papier się od mojego losu i zajmij się swoim! Nosz, normalnie na tym forum nie można formalnie funkcjonować... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125631 Napisano: 05.12.2015 18:50:10 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

staszek napisał(a):

radosna napisał(a):

staszek napisał(a):

Słowo "małż" w sensie mąż. Kto to wymyślił? emotka

MAŁŻ to skrót od małżonek. Taki skrót wynika z oszczędności liter i języka emotka

Ale mąż jest jeszcze krótsze emotka

otóż to. to nie żadna oszczędność, tylko taka chęć bycia strasznie fajnym. takie mizdrzenie się młodych żonek, jak się już rzekło.
mnie też to irytuje, podobnie jak TŻ. choć TŻ zdecydowanie bardziej . 

w ogóle takie nazewnictwo w parach mnie wkurza: kochanie, skarbie, misiu. jakby się naprawdę nie umiało wymyślić nic oryginalnego, niepowtarzalnego i odnoszącego się TYLKO do tej mojej pary..  

ale w sumie, cóż się dziwić, w konkursach jest to samo i w kółko wygrywają wtórne banały. taka już jest specyfika ludzkości.

Dzięki za oświecenie mnie co to małż, bo już myślałam,że jakiś konkurs z owocami morza był     Nie rozumiem takiej pisaniny, to żaden skrót skoro słowo mąż jest krótsze. Ja rozumiem ,że na forum wiele skrótów jest odnośnie sklepów ale żeby takie słowa skracać?! Powinna być dumna z tej nagrody, a nie upłycać to do, jak dla mnie, MAŁŻA czy MAŁŻY Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125367 Napisano: 04.12.2015 21:31:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stefania7 napisał(a):

kwiatek777 napisał(a):

u mnie zero filiżanki w łaciatym, choć zastanawia mnie dlaczego nie przysłali w większości moich zgłoszeń potwierdzenia   na maila, tak jak to robili w poprzednich etapach

Może nie wszystkie maile wysłali? W poprzednich edycjach część osób dostawała maile, a kompletna lista zwycięzców była publikowana dopiero tydzień później na stronie.

Ostatnio to Łaciate maile wysyłało ale o ilości dowiadywaliśmy się przy dostaniu przesyłki. Z Kubkami z tego kolejnego ubkowego etapu , nie miałam maila, a facet miał. 1 mail, a 2 kubki. Raczej wątpię aby w ostatnim etapie maili nie wysyłali. Tak zagrali w środku.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125364 Napisano: 04.12.2015 21:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zefir175 napisał(a):

http://it-szkola....a,det?img=MTU1OTJNUw głosujcie licze na wasze glosy, jak wygram bede miec wyzsza ocene na
koniec semstru ;d . piszcie priv  odwdziecze sie tym samym ))

ej, to nie tu, nie spamuj klikami Wyświetl w wątku >>
0 0