Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6350268 Napisano: 26.04.2017 12:50:05 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy działa Wam zakładka "zwycięzcy" w czystej loterii ? Od kilku dni nie można się dowiedzieć, na jakim dniu stanęli... emotka

Dziala,na 24.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349968 Napisano: 25.04.2017 16:46:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
wioleczka83 napisał(a):

masza napisał(a):

Vizir 3-in-1 Pods Gratulacje! Zostałeś/aś wybrany/a do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw Ambasadora

mam i ja vizir  emotka  

I u mnie,jest wiadomość w profilu,maila jeszcze brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349906 Napisano: 25.04.2017 14:32:01 w Platformy dla testerów- trnd itp.
agniehaha89 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Przed chwilą telefon ze Streetcom - Wymiana punktów na udział w kampanii Okocim  emotka
Po raz pierwszy u mnie taka sytuacja  emotka

a ile punktow wymienilas?

3 000 

dzieki, bo ja mam ponad 3600 ale mi nikt nic nie proponowal:), ale kampania piwna i tak nie dla mnie....

Mnie kiedyś bodajże za 4tys wymienili na kampanię lego

oki, dzieki, czyli musze jeszcze troche nazbierac emotka

ja mam prawie 9000 i nikt mi jeszcze takich propozycji nigdy nie składał.

o to tak jak ja. od początku zbieram punkty i ani razu nikt mi nie złożył propozycji, aby je wymienić. chociaż wcale nie głupie to by było gdybyśmy mogli sami o tym decydować

Punkty podobno co roku przepadają więc może to zależy od tego ile czasu ma się te punkty na swoim koncie. Może wybierają tych, którym te punkty i tak niedługo przepadną. 

Wątpię by tym się kierowali, ja jestem u nich od prawie samego początku,już nie raz doszłam do ponad 12 tys punktów i nic,zero propozycji wymiany,tylko patrzę jak mi ich ubywa,potem przybywa i tak na okrągło... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349784 Napisano: 25.04.2017 11:27:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
iceflower napisał(a):

u mnie również Nivea - wersja Ylang Ylang

i u mnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349645 Napisano: 24.04.2017 22:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

scrabble napisał(a):

trampek, napisał(a):

Pitach napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zotarelli - czy po wpisaniu kodu i odpowiedzi na pytanie powinna pojawić się możliwość wgrania skanu paragonu lub cokolwiek innego ? W regulaminie jest o tym wspomniane,ale na stronie pojawił się tylko komunikat o przyznanym rabacie emotka  coś pokręciłam czy to normalne  ?

normalnie paragon wgrywa sie chyba jak sie wygra emotka tak przynajmniej mi sie wydaje bo mam tak samo.

Tak, uzupełniasz dane adresowe i paragon w mailu o wygranej.

jak wygrasz to dostaniesz formularz do wypełnienia i tam wgrywasz skan paragonu

Regulamin jakoś słabo poprawiony, w stosunku do ostatniej akcji,która była...Pytanie inne niż w konkursie, daty losowań jakieś dziwne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348894 Napisano: 21.04.2017 19:06:21 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

emotka w soboty Lidia publikuje wyniki czy raczej czekamy do poniedziałku?

W soboty to Lidia ma wolne Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348886 Napisano: 21.04.2017 18:53:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lokales odebrany w duużych ilościach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348501 Napisano: 20.04.2017 21:57:42 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka  

A ja dziś zastanawiałam się dlaczego 1/3 rossmana zajmują młode dziewczyny i to własnie przy kosmetykach do makijażu emotka

nawet mi nie mów... chciałam tusz dla siebie, a że używam brązowego, to nie biorę pierwszego lepszego, tylko muszę szukać. Akurat przy moich tuszach rozstawiły się 4 przyjaciółeczki i pytlowały o wszystkim i o niczym... raz trochę się przesunęły, ale zaraz wróciły w to samo miejsce, jakby nie było więcej miejsca w sklepie, tylko akurat przy tej szafie  emotka
Ogólnie średnia wieku, w czasie kiedy tam byłam, to jakieś 17-19  emotka  i ku mojemu zdumieniu kupowały takie kosmetyki, których ja, jako 2 razy od nich starsza nie używam (cena, przeznaczenie - po co takim młodziakom coś liftingującego??? emotka  ) 

Tusz je liftinguje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348325 Napisano: 20.04.2017 15:18:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6347782 Napisano: 19.04.2017 12:58:26 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam numeru telefonu do kompetentnej osoby z Albedo w sprawie reklamacji /Syoss, Piękno niejedno ma imię/

Zadzwoń do nich na ogólny,powinni Ciebie skierować do odpowiedniej osoby od danej kampanii. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6347261 Napisano: 17.04.2017 22:12:11 w Lay's
synk napisał(a):

magnus napisał(a):

synk napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie rozumiesz, że informacja niepotwierdzona jest niewiarygodna i zasługuje tylko na obśmianie?
Było nie zaczynać z wysokiego ce... Ja pass. Nie będę się kopać z koniem.

Twój wybór...nie musisz wierzyć. Nie w takie rzeczy ludzie wierzą bez potwierdzenia. emotka też nikt nie widział a wierzą ludzie w niego

Ja nie lubię takich czczych dyskusji- mówię aa to mówię be, bo inaczej nie ma to sensu!
Ja powiem tak- Lidia baba zimna jak ryba w przeręblu
liczb uczestników nie znam, nie wypowiadam się
ale wiem...  laureaci wybierani są w drodze LOSOWANIA, w zasadzie dwóch niezależnych losowań- 1 na koszulki, 2 na TV, dlatego czasami TV wpadnie komuś komu nie wpadła koszulka.
Ot co , ma się informacje emotka

o losowaniu też ja pisałem emotka

synk- jesteś taki wielce wiedzący w zakresie Avanti i nie chcesz nam się tu pochwalić co wiesz, bo masz sra...ę,że jakiegoś informatora pogonią itd, to ja informuję,że jak tak piszesz to dajesz nam znać,żę albo pracujesz w agencji albo znasz kogos kto tam jest albo znajomy znajomego albo po prostu ściemniasz. Pytałam raz skąd wiesz ile zgłoszeń- cisza. Pierddu,pierdu, coś tak czuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346821 Napisano: 14.04.2017 21:34:22 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dlatego nie mam fazy na kupowanie, jest pelno konkursów w sklepach, które są daleko ale mam na nie wyj
nie jestem typem (a właściwie typką) co musi koniecznie zagrać, bo do wygrania bon albo auto.
Akcja z laską kontra Asper - słaba ale tyle kasy dać za paragon...

No okej, okej. Luz i wolność. Nikt nie zmusza. Ja też przykładowo nie biorę udziału w konkursach o samochód, jeśli organizuje je Woseba emotka
Ale tu jest mowa nie o tym, czy ktoś ma parcie na kupowanie paragonów, ale o braku pewnych zasad podstawowych - UCZCIWOŚCI. Jakie by nie były powody tych zdalnych zakupów, pewne jest tylko jedno: tak, jak załatwiła to dziewczyna się nie pogrywa. emotka  

cb656- ja zdecydowanie tego nie pochwalam, jakaś baba myśli,że jest kimś, a zaraz wyląduję w Uwadze, Ekspresie Reporterów itd, niech ma, będzie sławna:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346818 Napisano: 14.04.2017 21:28:58 w Życzenia na święta i nie tylko
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i oby prognozy (te złe) się nie sprawdziły! emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6346810 Napisano: 14.04.2017 21:21:30 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Ups, przepraszam. chyba chodzi o to, że Asper bez paragonu wygrał 10 tysi. Jako naiwna POSIADACZKA takich paragonów BARDZO MU WSPÓŁCZUJĘ...

Kompletnie mylisz pojęcia.
Kupił paragon, tylko poprosił o wysłanie go jak już wygral..
A może popierasz szantaż?

Zwykłe nieporozumienie wynikające z tego, że ewikewikk nie wczytała się w historię choroby.
Dla przypomnienia małe podsumowanie: poszkodowany z braku sklepu u siebie umówił się z dziewczyną, że ta zrobi zakupy DLA NIEGO, za co dostanie zwrot kasy na wartośc paragonu. Ponieważ nie zażądał wysyłki paragonu od razu, nie wiedząc wszak, czy wygra, był spokojny ze świadomością, że w razie czego ma legalny paragon, tyle tylko, że zdalny. Ale zdobyty w terminie, jak trzeba.
No i gdy jednak wygrał, poprosił o przysłanie, na co odezwała się pazerna część duszy dziewczyny, która zwietrzyła swój dodatkowy biznes w tym wszystkim i zażądała prowizji od wartości nagrody.
Tyle w skrócie - tak przynajmniej ja to sobie pozbierałem z fragmentów wypowiedzi. Fakt, dość chaotycznych i rozrzuconych, jednak na tym samym forum. Jesli jestem w błędzie w jakiejś części, niech autor czyli poszkodowany mnie skoryguje, okej?

Dlatego nie mam fazy na kupowanie,jest pelno konkursów w sklepach,które są daleko ale mam na nie wyj...., nie jestem typem ( a właściwie typką) co musi koniecznie zagrać,bo do wygrania bon albo auto.akcja z laską kontra Asper- słaba ale tyle kasy dać za paragon... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346774 Napisano: 14.04.2017 20:30:57 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

co to może być?: GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK wysłał do Ciebie Paczkę E‑Commerce InPost

podobno kocyki Nivea Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

mczarna

#6346662 Napisano: 14.04.2017 15:01:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Były już maile z Auchan z 13ego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346485 Napisano: 14.04.2017 11:44:55 w Informują
defed napisał(a):

@ o 11:05: Gratulujemy – wygrałaś do przetestowania NIVEA Invisible Fresh

To chyba z tego: https://www.e-kon...sh.html#.WPCUNIiLTIU

Hmmm... dostałam w sumie 3 takie same wiadomości na jeden adres mailowy, o 11:05, 11:12 i 11:18  emotka  (zgłaszałam się do testowania tylko 1x)

U mnie też 3 maile Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6346481 Napisano: 14.04.2017 11:42:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea Invisible Fresh Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346319 Napisano: 13.04.2017 23:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy nagrody 3 st z Aquafresh poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346313 Napisano: 13.04.2017 22:56:06 w Platformy dla testerów- trnd itp.
pakowa napisał(a):

madlette napisał(a):

pakowa napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Dostał ktoś zwrot z Monte trnd?

nie..

wiadomość znaleziona dziś na stronie trnd :

Przelewy zostały wykonane w dniu dzisiejszym (13.04)
Jeśli pieniądze nie pojawią się na Twoim koncie jutro do końca dnia (piątek) prosimy o kontakt na nash@trnd.pl.

Ja już mam emotka

I u mnie już jest emotka

i u nas jest- mbank, pko bp Wyświetl w wątku >>
0 0