Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6164488 Napisano: 24.02.2016 14:09:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przejrzałam, przemyślałam, postanowiłam. I uroczyście oświadczam, ze nie będę stać jak debil z boku, patrzeć na to i czekać na prawowite konkursy plastyczne, których jest jak na lekarstwo i zabieram się za prace plastyczne na konkursy nieplastyczne! I polecam, żeby jak najwięcej osób tak zrobiło, bo:
1. panie BS, RP i MU przestaną wygrywać tak małym kosztem i kiepskimi pracami
lub
2. organizatorzy zasypani pracami plastycznymi albo dołożą w regulaminie stosowny zapis o przyjmowaniu takich prac albo przestaną je nagradzać i zaczną wybierać teksty zgodnie z regulaminem.
I niech nikt do mnie nie ma pretensji, gdy zobaczy moje nazwisko wśród laureatów, bo jak widać jedni gadają i nic nie robią, żeby z tym walczyć, a drudzy się śmieją w twarz i zgarniają nagrody. 
HOWGH.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163751 Napisano: 23.02.2016 00:10:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

kurde emotka  zgłaszana przez niego Transakcja, uprawniająca go do udziału w Loterii, nie dotyczyła zakupu produktów takich jak: produkty alkoholowe, wyroby tytoniowe, broń palna, substancje psychotropowe, środki odurzające, a także leki, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego lub wyroby medyczne, podlegające refundacji ze środków publicznych, a jeśli dotyczyła ich częściowo, to kwota Transakcji podana w formularzu zgłoszeniowym nie uwzględnia wartości ww. produktów;
może banalne pytanie, ale czy to wytłuszczone dotyczy mleka modyfikowanego? kupowałam w biedronce, jakoś nie zwróciłam na to wcześniej uwagi emotka  co teraz? zgłoszenie poszło kilka dni temu już. pisać do nich żeby wycofali to zgłoszenie a zgłosić ponownie z kwotą po odjęciu za mm? czego jeszcze może dotyczyć ten zapis? słoiczki hipp, jakieś tabletki przeciwbólowe np? co jeszcze? poza oczywistymi papierosami i piwem.

Możesz ich zapytać co autor miał na myśli, ale ja rozumuję ten zapis jako całość - środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego... podlegające refundacji ze środków publicznych, czyli jeśli kupujesz jakieś leki lub nawet mleko dla dziecka, ale ktoś Ci refunduje go w całości lub części. Nie znajduję powodu, dla którego zwykle mleko odtłuszczone miałoby nie brać udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163469 Napisano: 22.02.2016 14:02:12 w Carrefour konkursy
A czy ktoś już wie, czy można pisać dłuższe zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163386 Napisano: 22.02.2016 11:49:29 w Biedronka
Defed, wszystko byłoby ok, gdyby w regulaminie były stosowne zapisy i adresy/nazwy firm. W regulaminie organizatorem jest M2.0. Nie-Lubie to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163368 Napisano: 22.02.2016 11:19:45 w Biedronka
defed napisał(a):

pang napisał(a):

Frama napisał(a):

pang napisał(a):

na jogobellę to jaki ma być adresat bo podali w e- mailu tylko adres czerska 12

M2.0 Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, kod 00-732, przy ul. Czerskiej 12,

dziękuje, choć pod tym adresem jest agencja Lubię to,

to jest to samo
zaadresuj kopertę:
FIRMA LUBIĘ TO / KONKURS SZCZĘŚLIWA 10-TKA Z ZOTT
UL. CZERSKA 12
00-732 WARSZAWA

Właśnie pakuje dokumenty do koperty i dawno bardziej zakręconej agencji nie widziałam, to jest w końcu M20, czy jakieś Lubie to? emotka  Kolejna agencja, która sobie użycza od kogoś adres? Tak, widzę w mailu jaki ma być dopisek. Co za paranoja. i wystarczą dane + paragon, żadnego oświadczenia?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163167 Napisano: 21.02.2016 14:33:50 w Wkurza mnie...
Jasminum napisał(a):

Wkurza mnie moja choroba. Nie potrafię się wtedy skupić na pisaniu bo brakuje pomysłów. Mam nadzieję, że nowy lek pomoże by jakoś radzić sobie w pracy i w domu.

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, wkrótce będzie wiosna, która przyniesie dużo nowej energii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162849 Napisano: 20.02.2016 10:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Ja na temat milki mialam sie nie wypowiadac ale uwazam ze wygrywa chlam... moze 2 zdjecia sa ok a reszta? Idac tym tokiem nie powinni w kulinarnych nagradzac blogerow a w konkursach nuzycznych tych co ladnie spiewaja... kreatywnosc w ogole sie u nich nie liczy i tyle. Nagrdzaja byle co

Aneto, a przyznaj z ręką na sercu, czy Tobie cokolwiek by się spodobało poza Twoimi zdjęciami? Krytykujesz wybory w każdym konkursie fotograficznym, kulinarnym, pokazujesz swoje zdjęcia jako te o wiele lepsze (czyżby?), których paskudne jury nie chce nagradzać, wypowiadałaś się nawet na temat mojej tapety na zdjęciu kulinarnym, bo "każdy taką ma" - tylko ja swoją wygrałam, a czy Ty swoją też? Nie myśl, że gdy wygra Twoje zdjęcie, to nie posypią się gromy, sama tego ludzi uczysz, zastanów się czy warto wszystko krytykować, zwłaszcza, gdy argumenty są w stylu "nagradzają byle co".    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162318 Napisano: 19.02.2016 11:39:21 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie 0/14 (a wczoraj w itm 0/5). Moja motywacja osiagnela depresje. Juz nawet plakac nie mam sily.

0/20 emotka

Też emotka . Nie wygrać w takim gronie to zaszczyt emotka

0/10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162197 Napisano: 19.02.2016 09:49:24 w Biedronka
Serio były smsy z colgate? To jest niemożliwe...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162080 Napisano: 18.02.2016 23:17:37 w Wkurza mnie...
Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161890 Napisano: 18.02.2016 15:20:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie ma paczki sprzątaczki, ale traktuję tę sprawę honorowo, nie poddam się. emotka
ps. Nie żeby inne nagrody były... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161831 Napisano: 18.02.2016 13:46:21 w Kaufland konkursy
Dzięki aerdna, dla mnie to pomieszanie z poplątaniem, myślałam, ze jak kupię syoss w Kauflandzie, to gram o walizki i o Tokyo... 
Ps. To skąd to pytanie o styl zgodny z wyborem miasta? Musze w Kauflandzie kupując emotka Syoss pisać o Tokyo, a nie mogę go wygrać?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161808 Napisano: 18.02.2016 13:24:08 w Kaufland konkursy
Jako, ze są walizki do wygrania zabieram się pierwszy raz za ten konkurs "Twój styl, twoje miasto" i zgłupiałam, bo czytam w regulaminie:

Zgłoszenia dokonane na stronie internetowej www.twojstyl-twojemiasto.pl/kaufland dają
prawo do starania się nagrody
I stopnia oferowane w Konkursie w Grupie 3 oraz o nagrody I stopnia w Grupie 1 i 2 i nagrody główne - oferowane w konkursie  ogólnopolskim organizowanym pod nazwą „Twój styl, twoje miasto.” Zgłoszenie rejestrowane jest automatycznie w obydwu konkursach, o których mowa powyżej.
a dalej:
Paragon zgłoszony do Konkursu w Kaufland nie może zostać zgłoszony do konkursu
ogólnopolskiego
przez Uczestnika. Konsument dokonuje wyboru co do udziału w Konkursie Kaufland lub Konkursie ogólnopolskim.

Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć jak krowie na rowie? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161671 Napisano: 18.02.2016 11:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ziomal102, żaden z Ciebie ziomal, zmień nick.
Te selfie w większości są fajne, a szczególnie chciałam pogratulować autorce tego zdjęcia ze starszym panem, jest takie... naturalne, niewymuszone, patrzę na niego i ciepło mi się robi na duszy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161653 Napisano: 18.02.2016 11:02:00 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

delvitto napisał(a):

joan napisał(a):

delvitto napisał(a):

wkurzam się, bo na dzień dobry sprawdzam pocztę, a tam m.in. aż 6 @ od Ryszard Rembiszewski-lotto, wchodzę na spam, a tam te samo lotto, ale już x 5 emotka  Czyli w ciągu kilku godzin, przez noc,dostałam 11 spamów o milionach do wygrania! Już kiedyś interweniowałam, i wysyłałam jakieś dezaktualizacje, czy wypisanie się z tego g..., ale nic nie pomaga:( czy można gdzieś to zgłosić, tak, żeby się odczepili? 

W sprawie Rysia nic nie zrobisz, bo wysyła Ci to WP na podstawie tego, że skoro masz u nich konto mejlowe, mogą Cię spamować emotka

pocztę mam na o2. Nie pamiętam, skąd to się wzięło, bo od dawna przychodzi...

O2 oraz WP, to jeden i ten sam podmiot.

Ja mam pocztę na Interii, a Rysiu jest tam częstym gościem. Zakładam, ze to ślad po jakimś konkursie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161489 Napisano: 17.02.2016 20:58:46 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Takie trochę nawrzucane jak psu. I te proporcje jajek do pieczywa emotka
Może dowiedzieli się z neta, ze jajka z wolnego wybiegu są trujące to się chcieli ich pozbyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161279 Napisano: 17.02.2016 15:18:10 w Carrefour konkursy
Pytał ktoś może w Kropce Bordo o ograniczenie znaków? Przeglądam stare konkursy i raz można było pisać dłuższe, innym razem nie, a ostatnio nie grałam. Ktoś coś wie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160917 Napisano: 16.02.2016 18:50:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ani konkursy ani loterie, w łeb se idzie strzelić. Oj, będę narzekać, będę i już! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160834 Napisano: 16.02.2016 15:27:09 w Biedronka
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy wiadomo, co z pozostałą 100-tką zwycięzców z 2 etapu? emotka

Przecież pisałam - uznali, że ma być 100, i zadowoleni, iż mają pełną listę, tym razem bez powtórzeń, poszli na kawę. emotka
A może po raz któryś zmienili regulamin i nagród będzie 100? emotka

Mam ochotę ich pogryźć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6160728 Napisano: 16.02.2016 12:35:01 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ja sobie obserwowałam te śniadania i w połowie przestałam żałować, ze nie wygrałam emotka  Na miejscu niektórych firm kateringowych wstydziłabym się wysyłać komuś śniadania w postaci 2 kromek chleba i 2 plasterków szynki albo sera, bo tyle to ja sobie sama umiem zrobić i to w cenie 3 zł w porywach. I tak sobie myślę, że gdybym była właścicielem takiej firmy, to własnie w konkursowych śniadaniach chciałabym się pokazać z jak najlepszej strony, bo może gdzieś zdjęcia trafią, może zrobię sobie tym darmowa reklamę.
Nie oczekiwałabym śniadań za 60 zł, bo wiadomo, że firma musi zarobić, dowóz kosztuje, ale w cenie 15-20 zł można zrobić śniadanie wypas, jak choćby te naleśniki z kurczakiem chyba Alicji, oczekiwałabym sałatek, których samej nie chce mi się rano robić, jakichś nadziewanych muffinek, omletów z warzywami itd.    Wyświetl w wątku >>
0 0