Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5918511 Napisano: 16.09.2014 23:50:44 w Sport
radosna napisał(a):

mia napisał(a):

Koniec!!! Brawa dla naszych, ale więcej nie oglądam żadnego meczu. emotka
Jeszcze chcę parę lat pożyć. emotka

Jeszcze tylko czwarteczek! Musisz kibicować dwa razy mocniej, byśmy wygrali z Rosją! Butelka Nervosolu i będzie dobrze emotka

Trochę mi wstyd, ale będę jutro trzymała kciuki za Rosję, jesli wygra z Brazylią, to jesteśmy w połfinale emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5918410 Napisano: 16.09.2014 20:57:38 w Sport
Uff.. oby dalej tak pięknie grali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5917793 Napisano: 15.09.2014 19:00:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dobra, wpisze sie tu, bo zamiast deszcz nagród to mnie krew zalewa. I jeszcze jednego bona z kauflanda brak, pewnie mi powiedza, ze nie wygrałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5917367 Napisano: 15.09.2014 10:27:30 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

czy kurierzy mają dzisiaj jeszcze jakieś bony??

już wiem że mój nie ma nic, ciekawe co wymyślą, co było nie tak:/

U mnie to samo, ręce opadają... I znowu przepychanki z nimi mnie czekają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5917222 Napisano: 14.09.2014 19:34:51 w Sport
maria1980 napisał(a):

asante napisał(a):

Huuuuraaaaa! Wyszlismy z grupy emotka
Takiego scenariusza nikt nie przewidział emotka

emotka emotka emotka

No tego to się nikt nie spodziewał ,czyli dziś mecz na spokojnie emotka

i Winiarski nie musi szarżować, spokojnie może sie wykurować na kolejny mecz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5917219 Napisano: 14.09.2014 19:29:49 w Sport
Huuuuraaaaa! Wyszlismy z grupy emotka
Takiego scenariusza nikt nie przewidział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5917180 Napisano: 14.09.2014 16:48:47 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Wkurzają mnie mole spożywcze emotka

Normalnie ryczeć mi się chce. Przez te obrzydlistwa wychrzaniłam dzisiaj masę "dobrego" jedzenia. Szafki wymyte i przetarte octem, porozkładane listki laurowe. Normalnie pół dnia dzisiaj z mężem czyściliśmy kuchnię.
Łącznie było tylko 6 latających moli (te ich pajęczynki były w mąkach, kisielu, orzechach). I łudzę się, że może dopiero niedawno dostały się do nas i udało się wszystkie wytłuc i pozbyć wszystkich jajeczek i larw...

Było na ten temat sporo, wg mnie jedynym sposobem na to dziadostwo na wieki wieków jest trzymanie jedzenia w szczelnie zamkniętych pojemnikach. Nie masz pewności, ze się gdzieś nie objawią, ja po wyrzuceniu dwóch kartonów jedzenia zaczęłam wszystko trzymac w słoikach po kawach, puszkach metalowych i ceramicznych itd. Nawet gdy otwieram opakowanie z ryżem czy kaszą w torebkach i używam jednej torebki, pozostale wkładam do słoika i zakręcam. od tej pory nawet jeśli z zewnątrz przyleci jakiś nieproszony gość to go likwiduję i nie boję się, że zdążył złożyć jajeczka w moim jedzeniu. A kokony miałam nawet na gąbkach kuchennych w szafce, tragedia... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5916287 Napisano: 12.09.2014 09:14:39 w Rossmann
Dziękuję Vivacia. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5916280 Napisano: 12.09.2014 09:03:49 w Rossmann
Czy ktoś mógłby mi podac stronę, na której są laureacji Fa rolek? Chciałam sprawdzić, czy z moimi dokumentami jest wszystko ok i nie mogę tego znaleźć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5916034 Napisano: 11.09.2014 16:24:53 w Rossmann
U mnie zestaw pepsi - na słabszy tekst, na drugi dużo lepszy nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5915619 Napisano: 11.09.2014 09:57:20 w Kaufland konkursy
Oni zawsze wysyłają w ostatni regulaminowy dzień, czyli dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5915253 Napisano: 10.09.2014 15:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdyby komuś nie pasowały te talerze, lub miał ich za dużo, to ja chętnie przygarnę/wymienię emotka Wygralam jeden komplet, a dla mojej licznej rodziny na święta to trochę za mało, potrzebuję drugi emotka . Propozycje proszę na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5915226 Napisano: 10.09.2014 14:43:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
79magda napisał(a):

Wycielenie na antenie emotka

Monitoring wycieleń cowCam - nie pozwól, by Cię coś ominęło!

Ech, a ja nie wiedziałam o takim konkursie emotka emotka emotka

A ja sie zastanawiam, czy autor odróżnia farmę od fermy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914953 Napisano: 10.09.2014 00:04:19 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

asante napisał(a):

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie?

nie wiem, ale powiem Ci, że czesto ten chłopczyk płacze...niby wykształceni ludzie, dobrze sytuowani, a taka mentalna patologia emotka rozumiem, dzieci są czasami tak nieznośne, że puszczają nerwy i rodzice (chociaż nie powinni) reagują krzykiem. Ale żeby drzeć papę cały dzień w odstępach co 15 min? To nie jest przybliżenie, ona krzyczy non stop. Wcześniej wynajmowałam mieszkanie w 3 miejscach i nigdy się z takim czymś nie spotkałam emotka rok temu kupiłam swoje i proszę, świetnie! Na początku był święty spokój na osiedlu, ale 4 mies temu wprowadziła się krzykaczka. Czasami, jak zaczyna kreować publicznie swoją wiązankę wulgaryzmów, to słychać u kilku innych sąsiadów "trzask" zamykanych okien. Nie wiem jak to dalej będzie... emotka

Jesli często placze, to ja bym się nie zastanawiała, tylko anonimowo zgłosiła. u mnie byla taka sytuacja, że matka (mloda dziewczyna) też się darła, nikt nie zglaszal, bo to przecież normalne, ze sie drze, az w końcu małym dzieckiem rzucila o ścianę. na szczęście nic poważnego się nei stalo, ale teraz już bym nie czekala. Nie bije, to nic jej nie zrobia, a może się zastanowi, bije to jej założą kartę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914945 Napisano: 09.09.2014 23:51:54 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

To chyba o mnie emotka I wkurza mnie to że muszę drzeć japę emotka

ufff, bo juz sie przestraszylam , ze to o mnie emotka

nie nabijajcie się, bo to jest wydzieranie w stylu, np.:

(do 2 letniego dziecka) o 23:45! - ostatnie tego dnia:

"Krzysiek, w********aj spać, bo Cię k***a z*****dolę"!

Mi osobiście uszy więdną...i nie jest mi do śmiechu. emotka

Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5914835 Napisano: 09.09.2014 19:53:34 w Kaufland konkursy
aguagu napisał(a):

Napisałabym, że babcia mi wydziergała, ale szkoda stówki. emotka

Ja bym napisała, że celowo poszłam do sklepu czyhac na kogoś, kto kupi dwa produkty konkursowe. Po zapłaceniu przez delikwenta za zakupy i wyjsciu ze sklepu rzuciłam się na ofiarę wyrywając mu paragon i czem prędzej pobiegłam do domu wysłać zgłoszenie konkursowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913799 Napisano: 06.09.2014 21:23:45 w Sport
luko922 napisał(a):

W górę serca, kto wygra mecz?
Kamerun wygra mecz, Kamerun wygra mecz... emotka emotka emotka emotka

Wykończy mnie ten mecz... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913455 Napisano: 05.09.2014 18:55:01 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Dlatego właśnie - ku oburzeniu organizatorów konkursów - uważam, że nie należy chodzić z telefonem do wc emotka
Ale rozumiem Cię, mnie też kiedyś wpadł telefon do muszli, nawet wodę spuściłam. Potem wysechł i działał bez zarzutu. Niemniej to nie był smartfon, więc miał sporą siłę przetrwania emotka

oj tam oj tam, zależy jak na to patrzeć, z moich doświadczen wynika, ze należy chodzić z telefonem do wc, bo dzięki temu sprzedałam przesympatycznej dziewczynie wygrany smartfon - niestey jej telefon wpadl do wc i miał g...y koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5913132 Napisano: 05.09.2014 09:54:17 w Carrefour konkursy
carissma napisał(a):

bbbas napisał(a):

Czyli rzeczywiście nie wysyłacie im nr dowodu? Załączacie wtedy jakieś świadczenie?

też jestem ciekawa. podajecie nr dowodu i NIP? chcę odesłać ten formularz ale jakoś taki niesmak czuję, żeby na kosmetyki to wszystko wypełniać emotka

Nie wysyłamy i jeśli więcej osób tak zrobi to będzie lepiej. To jakas nowa agencja, moze trzeba ja uświadomic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5912856 Napisano: 04.09.2014 16:23:14 w Carrefour konkursy
Anonima napisał(a):

asante napisał(a):

is77 napisał(a):

swoją drogą - w tej edycji konkursu niesamowite dane potrzebują emotka nawet do domestosa aż takich nie wymagali emotka

Ja nie podaje Nipu i nr dowodu, to nie sa dane wymagane do odprowadzenia podatku, a o takich mowa w regulaminie. Nie dajcie się, bo potem będziecie płacić za czyjś kredyt emotka W jednym z ostatnich konkursów napisalam do organizatora, ze nie podam takich danych, a jeśli chca to prosze o przedstawienie mi metod zabezpieczeń w ich firmie takich danych. Nagroda przyszła bez problemu emotka

a moge podpytac jakie dane sa wymagane do odprowadzenia podatku?:) ja ostatnio bylam zla bo chcialam sie zapisac na miesieczny kurs przyspieszony jezyka a baba w sekretariacie malej szkolki chciala moj dowod i wszystkie dane z niego, mimo ze chcialam zaplacic z gory, czasem az rece opadaja jak na kazdym kroku wyciagaja od nas dane.

W tej chwili praktycznie nie używa się nipu tylko pesel do rozliczeń, nr dowodu nie podaje się nawet przy rozliczeniu rocznym, tak więc imię, nazwisko, adres i pesel powinno im w zupelności wystarczyć. Data urodzenia jest zawarta w nr pesel więc też im mogę napisać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0