Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Trochę mi wstyd, ale będę jutro trzymała kciuki za Rosję, jesli wygra z Brazylią, to jesteśmy w połfinale
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
U mnie to samo, ręce opadają... I znowu przepychanki z nimi mnie czekają... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
i Winiarski nie musi szarżować, spokojnie może sie wykurować na kolejny mecz
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Takiego scenariusza nikt nie przewidział
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Było na ten temat sporo, wg mnie jedynym sposobem na to dziadostwo na wieki wieków jest trzymanie jedzenia w szczelnie zamkniętych pojemnikach. Nie masz pewności, ze się gdzieś nie objawią, ja po wyrzuceniu dwóch kartonów jedzenia zaczęłam wszystko trzymac w słoikach po kawach, puszkach metalowych i ceramicznych itd. Nawet gdy otwieram opakowanie z ryżem czy kaszą w torebkach i używam jednej torebki, pozostale wkładam do słoika i zakręcam. od tej pory nawet jeśli z zewnątrz przyleci jakiś nieproszony gość to go likwiduję i nie boję się, że zdążył złożyć jajeczka w moim jedzeniu. A kokony miałam nawet na gąbkach kuchennych w szafce, tragedia... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A ja sie zastanawiam, czy autor odróżnia farmę od fermy
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Jesli często placze, to ja bym się nie zastanawiała, tylko anonimowo zgłosiła. u mnie byla taka sytuacja, że matka (mloda dziewczyna) też się darła, nikt nie zglaszal, bo to przecież normalne, ze sie drze, az w końcu małym dzieckiem rzucila o ścianę. na szczęście nic poważnego się nei stalo, ale teraz już bym nie czekala. Nie bije, to nic jej nie zrobia, a może się zastanowi, bije to jej założą kartę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie wiem, czy ona się tylko drze, czy też bije to dziecko, ale ja bym zgłosiła to na niebieską linię. Przyjdą, sprawdzą, a może kobieta sie przestraszy i przestanie drzeć japę i uzywac takich słów do małego dziecka, bo co z niego wyrośnie? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Ja bym napisała, że celowo poszłam do sklepu czyhac na kogoś, kto kupi dwa produkty konkursowe. Po zapłaceniu przez delikwenta za zakupy i wyjsciu ze sklepu rzuciłam się na ofiarę wyrywając mu paragon i czem prędzej pobiegłam do domu wysłać zgłoszenie konkursowe.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Wykończy mnie ten mecz... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
oj tam oj tam, zależy jak na to patrzeć, z moich doświadczen wynika, ze należy chodzić z telefonem do wc, bo dzięki temu sprzedałam przesympatycznej dziewczynie wygrany smartfon - niestey jej telefon wpadl do wc i miał g...y koniec
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie wysyłamy i jeśli więcej osób tak zrobi to będzie lepiej. To jakas nowa agencja, moze trzeba ja uświadomic
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W tej chwili praktycznie nie używa się nipu tylko pesel do rozliczeń, nr dowodu nie podaje się nawet przy rozliczeniu rocznym, tak więc imię, nazwisko, adres i pesel powinno im w zupelności wystarczyć. Data urodzenia jest zawarta w nr pesel więc też im mogę napisać