Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5735247 Napisano: 11.09.2013 14:53:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

kammaro napisał(a):

Ja nie węszę spisku, ale zdecydowanie się przeceniłam. 7 zgłoszeń, 7 paragonów i 0 esków.
emotka emotka

Kochana, dobre samopoczucie mi wracasz! emotka
U mnie 0 esków, 3 zgłoszenia i szczęśliwie tylko 1 paragon, bo od początku złe przeczucia coś miałam. emotka

Nie wiem czy to przecenienie się czy brak szczęścia w losowaniu. Ja wysłałam 2 zgłoszenia 5 minut przed połnocą wpadając do domu z imprezy, napisane byle co (hasła mocno kiepskie) i wygrałam kosz. W innych konkursach odstawiam arcydzieła (wg mojego gustu) i ostatnio same pustki. Zaczynam myśleć, ze 90% konkursów to loteria... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5735189 Napisano: 11.09.2013 14:20:32 w Carrefour konkursy
To może teraz Kraków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5735031 Napisano: 11.09.2013 12:55:44 w Carrefour konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

asante napisał(a):

Ja tam dalej czekam, w końcu gary się same nie umyją, a co!

Jak ktoś mocno wierzy w wygraną, to już od tygodnia garów nie myje emotka

I jeszcze 3 tygodnie na zmywarkę poczeka. Będzie zmywała dzień i noc przez cały pierwszy tydzień emotka

Wyjeżdżam na 2 tygodnie, przynajmniej z kuchni się gary nie wysypią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5735018 Napisano: 11.09.2013 12:48:53 w Carrefour konkursy
Ja tam dalej czekam, w końcu gary się same nie umyją, a co! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734933 Napisano: 11.09.2013 11:27:35 w Carrefour konkursy
To może pamiętam wczesniejsze konkursy - tam dzwonili w miarę wg systemu. Do tego taka mala ilość na forum, ciekawe czy to już koniec czy tak wolno dzwonią. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734927 Napisano: 11.09.2013 11:23:02 w Carrefour konkursy
Rozumiem, ze dzisiaj dzwonili z Warszawy, a wczoraj z łódzkiego. Dziwne to wszystko... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734464 Napisano: 10.09.2013 18:15:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciasssteczko napisał(a):

dzwonili emotka

Czyżby dzwonili do Ciebie? Jeśli tak, to wielkie gratulacje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734307 Napisano: 10.09.2013 15:34:13 w Biedronka
A gdzie moje słuchawki, no gdzie ja się pytam? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734295 Napisano: 10.09.2013 15:27:35 w Carrefour konkursy
Serio dzwonią ze zmywarkami? Jedna i koniec? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5734120 Napisano: 10.09.2013 13:34:40 w Carrefour konkursy
Nestle nadal dzwoni z 1.09 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733945 Napisano: 10.09.2013 11:37:13 w Carrefour konkursy
nataszka napisał(a):

jola_asia napisał(a):

somesmile napisał(a):

Czemu nie dzwonią ze zmywarkami emotka tak wszystko na ostatnią chwile zostawiają emotka

może już rozdali emotka a tak na nią czekałam emotka

emotka emotka emotka teraz kawka a potem zaczną coś tak czuję emotka

No ja już kawę wypiłam, to niech oni się tez pospieszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733432 Napisano: 09.09.2013 16:51:39 w Carrefour konkursy
Jednak nie zaczną dzisiaj zmywarek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733113 Napisano: 09.09.2013 11:00:39 w Carrefour konkursy
arya napisał(a):

Czy można gdzieś pobrać wzór oświadczenia z konkursu nestle 5 posiłków?

Nie, pani przysyła na maila. Jeśli nie dostałas, to może podalas niepoprawny mail (albo ona źle zapisala), zadzwon i poproś o ponowną wysyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5733008 Napisano: 08.09.2013 22:17:11 w Mam problem...
teodozja napisał(a):

Jedno co mnie uderzyło to to że goście, szczególnie z zagranicy, czytaj z Niemiec przyszli ubrani jak na zakupy, getry, klapki emotka W moim odczuciu to wesele to szczególna uroczystość i z samego szacunku dla państwa młodych należy ubrać coś klasycznego i eleganckiego.Drugi dzień czyli poprawiny to już przeżyłam szok. Panie w klapkach japonkach i leginsach w ogromne wzory, włosy zwichrowane po przespanej nocy w koku, normalnie szok!

To nie jest ich zła wola, oni po prostu mają inne zwyczaje, inne podejście do wesela (jak i komunii czy chrzcin). W Niemczech wesele trwa kilka godzin, o 22 już nikogo nie ma. To raczej siedzenie przy stolach (i to wcale nie suto zastawionych), żadnych tańcow i zabaw. Trochę znam ten klimat. Ostatnio nawet znajomi byli na weselu w Niemczech, wiekszośc gości to Niemcy, trochę Polaków. Polacy tak rozkręcili imprezę, że kelnerzy z niedowierzaniem kręcili głowami mowiąc, ze jeszcze czegoś takiego nie widzieli i nie widzieli zeby ktos tyle tańczyl na weselu. Impreza skonczyła sie o 6 rano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732433 Napisano: 06.09.2013 23:54:09 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Idź Ty do niego pozyczyć mięso , bo masz ochotę na gulasz tylko mięsa nie masz w lodówce emotka

No to właśnie jest coś w tym stylu - robienie sałatki z porów bez porów emotka
A jak bym przyszła po mięso to by mnie wyśmiał, bo on jest "biedny student" (słyszę to ciągle), a mamusia go utrzymuje, podsyła torby jedzenia, a on jeszcze dorabia.
Wlasnie mi się przypomniało jak przez miesiąc przychodził pożyczać odkurzacz. W koncu się wkurzyłam, bo worki to ja musiałam kupować i zapytałam, czy nie może myc podłogi mopem skoro nie ma dywanów. Zdziwił się bardzo, ze tak się da emotka W efekcie wydębił stary odkurzacz od mojej siostry - jest nie do zdarcia... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732416 Napisano: 06.09.2013 23:22:47 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

asante napisał(a):

Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz...

- Asante, daj jajko.
- Daj to chiński sprzedawca jaj. Idź sobie kup emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732410 Napisano: 06.09.2013 23:10:26 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

sasiadka mnie wkur.,pozycza i nie oddaje kur..co za ludzie emotka

Jesli kasę, to wspołczuję...
Troche cie rozumiem, bo ja mam dwa pietra wyżej kuzyna (zaznaczam mieszka z dziewczyną, to nie samotny kawaler), regularnie od dwoch lat przychodzi: "pożycz jajko, bo robię kotlety i nie wiedziałem ze nie mam jajka, pożycz szklane soli, pożycz trochę bułki tartej, pożycz herbatę bo nie mam na jutro na śniadanie". A jak ostatnio przyszedł "pożycz por bo robię sałatke" to zapytalam, który mu dac, mały, duży, średni, bo ja mam pęczki porów w lodówce codziennie. I od dwoch lat jeszcze niczego nie udało mu się oddać. Pal licho to jajko czy sól, ale niech powie daj a nie pożycz... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5732296 Napisano: 06.09.2013 19:21:23 w Intermarche
olciak napisał(a):

karlsbad podał wzór paragonów emotka
http://www.karlsb...hp?mid=1&fid=156

Bardzo zabawni są, w przykładzie w regulaminie podają nr 6-cyfrowy wskazujący na ten obok daty, raz piszą nr transakcji raz nr paragonu, a na przykladowym paragonie pokazują 4-cyfrowy nr transakcji i systemowy.Uff... przynajmniej jest jasność... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731947 Napisano: 06.09.2013 11:36:57 w Carrefour konkursy
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka

W Krakowie nie grałam. Ale zdajesz sobie sprawę, że i tak mamy łokropicną konkurencję w naszych sklepach? emotka

Ja się konkurencji nie boję, jak trzeba to im wp... pogratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5731935 Napisano: 06.09.2013 11:26:41 w Carrefour konkursy
Tylko od zmywarek z krakowskich sklepów (no, chociaż z jednego)proszę się odczepić, nie dam! Już sobie wizualizuję telefon od Karlsbada... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0