Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No napisałam, że smsy były (C4) Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To ja Ci uporządkuję chaos a Ty mi świec tym słońcem, tylko tak wiesz... od środka, nie tylko z nieba... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Oj oj, jakbym siebie czytała... I ciągle te lodowate stopy w w zimie. Kocham lato, chce mi się żyć, a zimą usycham z dnia na dzień... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wiem, widziałam, tylko jakoś bardzo nie lubie oszukiwać. Wołałabym, żeby ktos go uczciwie wygrał, a ja będe spac spokojnie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ja w przypadku przekrętu MC z piłkami w zeszłym roku (kiedy to wysłał podróby warte 360 zł) pisałam skargi gdzie się dalo, łącznie ze sponsorem i Tesco(i nie tylko ja). Wszyscy, w tym sponsor, olali to cienkim sikiem, a MC podało adres mailowy do nieistniejącej firmy, z którą należało się w tej sprawie kontaktować. Mam wrażenie, ze Sławek jest jednostką bezkarną, dlatego gdy widzę MC mówię dziekuję i to jest jedny sposob, żeby moimi pieniędzmi nie nabijał sobie portfela
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ba! Sławek ma dużo znajomych. Jeden czyta, drugi gra w piłke, trzeciemu tablet się zamarzył... I nie dziwota, kto by nie chciał zostać jego znajomym?
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ja ci wytłumacze jak to było: przyszła do Pana Sławka sąsiadka i zapytała "słuchaj Sławuś, nie masz jakiegoś zestawu past czy płynów do płukania zębów, bo mi się skończył", a Sławuś na to: "nie mam,, ale zaraz mogę mieć tylko muszę komuś zap...."
Więc wiesz, Lady Speed możesz dostać albo nie i to nie zalezy od paragrafu w regulaminie, tylko od tego czy akurat ktoś znajomy bedzie w potrzebie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wczoraj byłam przeciw wysyłaniu jej na urlop, ale ponoć tylko krowa nie zmienia poglądów
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To smutno mi, chyba gdy sie mniej staram to lepiej wychodzi... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wielkie gratulacje, zwłaszcza tego pierwszego. Ale tylko facet moze napisac dziecię - kobieta napisalaby córka, syn, mierzy tyle, waży tyle, zdrowe
Ostatniego mniej gratuluję, bo miałam hasło, z którego byłam dumna
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A kysz a kysz zmory nieczyste!!! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Hmmm... mnie zdecydowanie lepiej idzie dopieszczanie pani
Muszę to przemyśleć
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Pewnie tak, tylko wkurzaja mnie niejasności, bo ja we wrzesniu wyjeżdżam i chcialabym wiedziec kiedy ewentualnie będa do mnie dzwonić, bo nie odbiorę telefonu na plaży (a oni moga dzwonić pod rząd). I gdybym wiedziala, że terminy się pokryją,to zrezygnowałabym z udziału.
Swoją drogą nie rozumiem tego - przecież taki regulamin ktoś pisze, ktoś czyta a pewnie jeszcze ktoś sprawdza. I nikt nie widzi oczywistych błędów? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.