Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wiesz, w moim słowniku jest zakazane powiedzenie "gorzej już być nie może". Trzy razy w życiu w ten sposób pomyślałam i w każdym przypadku mijało max 5 minut i działo się coś tak strasznego, czego nawet sobie nie potrafiłam wcześniej wyobrazić. Po trzecim razie obiecałam sobie już nigdy tak nie pomyśleć
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I ja należę do Klubu Nieugiętych, nie dam się nikomu dobrowolnie robić w bambuko. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A, to przynajmniej wiem, dlaczego jeszcze nie dostałam rachunku... Niech żyje Kraków! Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No widzisz, czytam w Twoich myślach
To dobrze, że jeszcze 11 nie ma właściciela, bo bardzo czekam na tę datę. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Bardzo dziękuję
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No i kolejny powód do wkurzania się dzisiaj, bo moi rodzice mają akurat opla
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gracet, jest jeszcze taka bardzo stara maść Cepan - na bazie cebuli. Nieładnie pachnie, ale widziałam bardzo dobre efekty w gojeniu się blizn po ranach, musisz sprawdzić, czy na oparzenia też działa. Oczywiście rana musi się najpierw zagoić. Bio-oil używam i nie widzę efektów póki co.
W temacie, strasznie mi źle, że mam dzisiaj urodziny, a czuję się jakby cały świat chciał mi podłożyć nogę, począwszy od rana, gdy nieudane ciasto wylądowało w koszu na śmieci (nie pamiętam, żebym kiedykolwiek musiała wyrzucić ciasto). O reszcie nawet mi się nie chce pisać, bo potem było tylko gorzej. O konkursach nie wspomnę... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To jest kwestia przede wszystkim braku odpowiedzialności za to, co pisze się w internecie i marzę o czasach, kiedy ludzie będą karani za to, co tutaj wypisują. Bo przecież dopóki Jan Kowalski nie wystąpi do sądu przeciwko jakiemuś portalowi, ten może sobie wypisywać co chce i usuwać informacje kiedy chce. Franciszek nie czytuje naszych portali więc można o nim napisać nawet, że jest transwestytą. Jeszcze gorzej jest z anonimowymi "wpisywaczami". A jak informacja jest niewygodna to gumka myszka i po sprawie. I to jest podstawa o czym piszesz - nie ma tekstu "jest podejrzewany", "prawdopodobnie" itd. Nasze społeczeństwo musi się jeszcze wiele nauczyć... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Serio wierzycie w to? Że wybraliby papieża z taką przeszłością? Ja jakoś nie... Poza tym czytałam też inne informacje - że go o to podejrzewano, a on twierdzi, że ostrzegał tych księży przed niebezpieczeństwem. Gdzie leży prawda - tylko on wie. A mnie intuicyjnie ten człowiek się podoba... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ja tez nie dostałam laptopa, a moje pieniądze na podatek mają już chyba od 2 miesięcy. Strasznie mnie to wkurza. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Claudia, nie myl specjalistów z oszustami - to są dwie różne grupy osób. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No otóż mnie właśnie wtedy konkursy zajmowały o wiele mniej czasu, z kilkakrotnie lepszym skutkiem
Druga sprawa, to kwestia pisania - patrząc na teksty z zeszłego roku - no takie trochę niektóre kiepskawe... Teraz nie mogę wygrać dużo lepszymi - może warto nic nie wiedzieć i średnio dobrze pisać, nie wiem
Visserarthur, to nie jest odpowiedź, bo znam osoby, które kupowały po 100-200 litrów mleka i niczego nie wygrały... Wyświetl w wątku >>