Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5622864 Napisano: 27.03.2013 16:45:17 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Dziękuję wszystkim...
Tak to jest, że jak człowiekowi wydaje się, że tyle to już nie da rady, to los udowodni mu skutecznie, że zniesie 2x więcej. Tylko skąd czerpać siły.

Wiesz, w moim słowniku jest zakazane powiedzenie "gorzej już być nie może". Trzy razy w życiu w ten sposób pomyślałam i w każdym przypadku mijało max 5 minut i działo się coś tak strasznego, czego nawet sobie nie potrafiłam wcześniej wyobrazić. Po trzecim razie obiecałam sobie już nigdy tak nie pomyśleć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5621758 Napisano: 26.03.2013 12:56:20 w dziś mam urodzinki
Dolly, wiosny w sercu i na zewnątrz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5621741 Napisano: 26.03.2013 12:47:31 w Carrefour konkursy
merus napisał(a):

aurorcia napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

nie wszyscy graja, bo ja po ostatnim konkursie juz nie gram u niego emotka

Dokładnie, ja też jestem nieugięta i "jego" konkursy omijam szerokim łukiem emotka

ja również omijam i nawet bon do Ikea mnie nie skusił, bo wiem, że nie mam szans z panem Sławkiem. Gdy widzę Media Contact po prostu nie biorę udziału

I ja należę do Klubu Nieugiętych, nie dam się nikomu dobrowolnie robić w bambuko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5618702 Napisano: 22.03.2013 10:02:06 w Inne mniejsze markety
To raczej nie bony Leclerc, bo do mnie też dzwonił kurier (DPD), a tam nie grałam. Może to Laysy? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5618195 Napisano: 21.03.2013 15:03:58 w Wkurza mnie...
amif napisał(a):

wkurza mnie gazownia - przez 2 tygodnie nie doczekałam się na fakturę, oczywiście termin płatności minął 2 dni temu, dzisiaj musiałam osobiście jechać do nich po duplikat, pani radośnie oświadczyła, że maja małą awarię, na szczęście przedłużyli termin płatności do 3 kwietnia, nie wspomnę już o wysokości tego rachunku, dzisiaj razem z dentystą i drobnymi zakupami - po portfelu przejechał walec emotka

A, to przynajmniej wiem, dlaczego jeszcze nie dostałam rachunku... Niech żyje Kraków! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5617249 Napisano: 20.03.2013 13:29:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A co z Grześkami? Na jakim dniu stanęli, bo jakoś słuch po nich zaginął (moja wiedza sięga 9.03)?

O to samo się właśnie miałam zapytać! emotka
Nikt z forum nie wygrał, czy regularność stracili? Wczoraj powinny być telefony na pewno za 10-11-12.03... emotka

No widzisz, czytam w Twoich myślach emotka
To dobrze, że jeszcze 11 nie ma właściciela, bo bardzo czekam na tę datę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5617230 Napisano: 20.03.2013 13:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z Grześkami? Na jakim dniu stanęli, bo jakoś słuch po nich zaginął (moja wiedza sięga 9.03)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5616298 Napisano: 19.03.2013 12:09:36 w dziś mam urodzinki
Oj, bardzo bardzo wszystkim dziękuję za wczorajsze życzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5616021 Napisano: 18.03.2013 21:41:56 w Wkurza mnie...
Dziękuję wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5615896 Napisano: 18.03.2013 19:27:01 w Wkurza mnie...
kamisiek napisał(a):

mia napisał(a):

asante napisał(a):

W temacie, strasznie mi źle, że mam dzisiaj urodziny, a czuję się jakby cały świat chciał mi podłożyć nogę, począwszy od rana, gdy nieudane ciasto wylądowało w koszu na śmieci (nie pamiętam, żebym kiedykolwiek musiała wyrzucić ciasto). O reszcie nawet mi się nie chce pisać, bo potem było tylko gorzej. O konkursach nie wspomnę...

emotka

emotka emotka emotka

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5615844 Napisano: 18.03.2013 18:50:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

niewiem czy był w bazie czy w topie teraz, ale zagrałam, bo znalazłam go na forum i wysłała w ostatnim dniu rzutem na taśmę...i niewiem czasami czy ten konkurs nie był też jako baner reklamowy na tej stronie...grało więcej osób, więc z pewnością był podany w jakimś topie, bo gram w konkursy, które znajduję na naszym forum emotka

Kochana, zaryzykuję karniaka, ale powiem Ci wprost: Weź nie piernicz!!! emotka

No i kolejny powód do wkurzania się dzisiaj, bo moi rodzice mają akurat opla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5615720 Napisano: 18.03.2013 17:11:45 w dziś mam urodzinki
mia napisał(a):

Asante sana, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! emotka
Spełnienia marzeń - i tych ważniejszych, i tych drobniejszych - i żebyś każdego dnia budziła się z radością, że oto nadchodzi kolejny w Twoim życiu, nowy wspaniały dzień! emotka emotka emotka emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5615704 Napisano: 18.03.2013 16:55:54 w Wkurza mnie...
marzanna napisał(a):

gracet napisał(a):

wkurza mnie, że prześladuje mnie pech
i to nie tylko w konkursach, ale ogólnie w ostatnim czasie
dwa lata temu wywrotka na rowerze - trzy sznity na kolanach zostały (zero spódniczek mini)
w zeszłym roku wypadek samochodowy - dwie stopy złamane (zero obcasów)
w zeszłym tygodniu oparzenie dłoni gorącym olejem - tylko długaśne rękawy pozostały...
za każdym razem zwolnienie i kasa w plecy
nikt mnie nie przebije emotka
a tak swoją drogą - może znacie sposoby na bliznę po oparzeniu, w chwili obecnej mam zmieniane opatrunki w szpitalu z azotanu srebra, ale widzę, że rana nie jest za ciekawa emotka

emotka Mnie ogromną bliznę po operacji praktycznie zminimalizował Contractubex. Dość drogi, ale warto. Poza tym ten słynny krem z masą perłową No-Scar podobno działa cuda, ale osobiście nie próbowałam....No i nowinka, która ostatnio pojawiła się w sklepach Bio-Oil. Rewelacja światowa na blizny i rozstępy. Recenzje ma świetne emotka

Gracet, jest jeszcze taka bardzo stara maść Cepan - na bazie cebuli. Nieładnie pachnie, ale widziałam bardzo dobre efekty w gojeniu się blizn po ranach, musisz sprawdzić, czy na oparzenia też działa. Oczywiście rana musi się najpierw zagoić. Bio-oil używam i nie widzę efektów póki co.
W temacie, strasznie mi źle, że mam dzisiaj urodziny, a czuję się jakby cały świat chciał mi podłożyć nogę, począwszy od rana, gdy nieudane ciasto wylądowało w koszu na śmieci (nie pamiętam, żebym kiedykolwiek musiała wyrzucić ciasto). O reszcie nawet mi się nie chce pisać, bo potem było tylko gorzej. O konkursach nie wspomnę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5612604 Napisano: 14.03.2013 14:00:37 w Inne mniejsze markety
O rany, wróciłam a tu Wedel obdzwoniony, dobiło mnie to już dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5612423 Napisano: 14.03.2013 12:08:38 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asante napisał(a):

Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje...

Trafiłaś w sedno: wobec osób, które obsługują portale. Nie podobają mi się takie zachowania. Jeśli nie mieli wiedzy, jak było naprawdę, trzeba było od razu napisać, że to niesprawdzone informacje. A z zaistniałej sytuacji wynika, że o kardynale można negatywnie pisać, o papieżu już nie wypada...

To jest kwestia przede wszystkim braku odpowiedzialności za to, co pisze się w internecie i marzę o czasach, kiedy ludzie będą karani za to, co tutaj wypisują. Bo przecież dopóki Jan Kowalski nie wystąpi do sądu przeciwko jakiemuś portalowi, ten może sobie wypisywać co chce i usuwać informacje kiedy chce. Franciszek nie czytuje naszych portali więc można o nim napisać nawet, że jest transwestytą. Jeszcze gorzej jest z anonimowymi "wpisywaczami". A jak informacja jest niewygodna to gumka myszka i po sprawie. I to jest podstawa o czym piszesz - nie ma tekstu "jest podejrzewany", "prawdopodobnie" itd. Nasze społeczeństwo musi się jeszcze wiele nauczyć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5612373 Napisano: 14.03.2013 11:38:45 w Wkurza mnie...
Staszek, oczywiście że krystalicznie czystych ludzi nie ma, ale ani Ty ani ja nie wiemy co tam się działo, nie możesz wiedzieć czy musiał "ubrudzić ręce" czy też nie, nie wiemy także jak w rzeczywistości wygląda konklawe, a historia pokazuje, że jesteśmy w stanie oczernić i znaleźć "coś" na każdego - czy to jest papież, czy prezydent Polski czy USA, czy tylko wójt gminy. Mamy to we krwi i strasznie mnie to denerwuje. A przecież nie ma winy póki się jej nie udowodni.

Joan - ale niesmak wobec kogo? Bo można chyba tylko mieć pretensje do osób prowadzących portale, bo chyba nie papież ani Watykan kazali usunąć takie informacje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5612357 Napisano: 14.03.2013 11:19:37 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

ciekawe czy naprawdę w czasie junty donosił na braci i siostry, którzy potem znikali w tajemniczych okolicznościach... Wczoraj to info wyjątkowo szybko zniknęło emotka

Ano zniknęło emotka Mój facet się zirytował, ale PrintScreena zdążył zrobić emotka

Serio wierzycie w to? Że wybraliby papieża z taką przeszłością? Ja jakoś nie... Poza tym czytałam też inne informacje - że go o to podejrzewano, a on twierdzi, że ostrzegał tych księży przed niebezpieczeństwem. Gdzie leży prawda - tylko on wie. A mnie intuicyjnie ten człowiek się podoba... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5611635 Napisano: 13.03.2013 12:12:06 w Konkursy ABC
anus napisał(a):

agamaty napisał(a):

był taki konkurs Magia Świąt, wygrałam niby mikser i jeszcze go nie widziałam. Dostaliście już nagrody?

też jeszcze nie dostałam miksera

Ja tez nie dostałam laptopa, a moje pieniądze na podatek mają już chyba od 2 miesięcy. Strasznie mnie to wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5610764 Napisano: 12.03.2013 13:19:12 w Biedronka
claudia napisał(a):

Ale tu się dzieje...Mi się akurat czyta niefajnie i nie podziwiam jak niektórzy "specjalistów" od loterii. Tłumaczenia, że jedni są od opisówek, inni od foto, kreatywnych itp. gdzie trzeba się cokolwiek wysilić...ja czasem nie śpię, tylko myślę i myślę, co by fajnego wymyślić, czy napisać...mam podziwiać, że jak się komuś nic nie chce to oszukuje? A w życiu też tak należy usprawiedliwiać? że jedni harują po kilkanaście godzin, inni pracują za grosze w sklepie, inni sprzątają i też jakoś żyją, a ci co im się nie chce wysilić z niczym, to najprościej jest wyspecjalizować się z złodziejstwie?

A swoją drogą czy Ci "specjaliści" mają jakieś sumienie???
A może to ze mną jest coś nie tak...

Claudia, nie myl specjalistów z oszustami - to są dwie różne grupy osób. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5610761 Napisano: 12.03.2013 13:16:56 w Biedronka
joan napisał(a):

asante sana - kiedyś mnie również dopadły takie myśli emotka Dawniej, gdy była do wygrania wycieczka, wpłynęło ponad 800 zgłoszeń... ale cóż z tego, zagrałam i wygrałam. A teraz? Yyy aaa ooo, szkoda czasu, już ponad setka zgłoszeń, nie chce mi się emotka

Tabula rasa nie jest zła, jednak powoduje, że konkursy zajmują bardzo dużo czasu. Wolę grać mniej, a skuteczniej. A że się człowiek czasem zdenerwuje, to trudno.

No otóż mnie właśnie wtedy konkursy zajmowały o wiele mniej czasu, z kilkakrotnie lepszym skutkiem emotka
Druga sprawa, to kwestia pisania - patrząc na teksty z zeszłego roku - no takie trochę niektóre kiepskawe... Teraz nie mogę wygrać dużo lepszymi - może warto nic nie wiedzieć i średnio dobrze pisać, nie wiem emotka
Visserarthur, to nie jest odpowiedź, bo znam osoby, które kupowały po 100-200 litrów mleka i niczego nie wygrały... Wyświetl w wątku >>
0 0