Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ale żeby zgłaszać te same paragony w jednej sesji w odstępie kilku sekund trzeba być idiotą, a o to potencjalnych oszustów nie podejrzewam. nie brałam udziału w tej loterii, ale gdybym chciała oszukiwać to dla mnie oczywiste jest, ze te same numery zgłosiłabym w inny dzień, najlepiej zupełnie z innego miejsca (inny zakres IP). Myślę, ze to da się sprawdzić w jakiś bardziej wiarygodny sposób, wystarczy, by agencje tylko zechciały. Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
o jakim unikalnym IP piszesz
Ja mam zmienne IP - wystarczy reset routera i już mam inną pulę numerów, a wcześniej miałam takie samo IP jak polowa osiedla - i co, mają ode mnie chcieć paragon, na który grał ktoś w bloku obok? Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Byłoby cudownie, bo myślałam, że już dawno po 6... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Proszę
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
jest napisane, że pytanie jest w miesięczniku, czyli tutaj:
http://zwierciadlo.pl/sens/konkursy
Aby wygrać wybrany warsztat, wymyśl inną nazwę dla Dnia Kobiet i wyślij SMS-em pod nr 72653 wpisując w treści SENS.DK.numer miasta.literę wybranego warsztatu.twoja odpowiedź.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I bardzo dobrze
Tak mi się nasunęła jeszcze jedna rzecz, o której warto pamiętać wychowując dziecko. O dziwo (długo w to nie mogłam uwierzyć, ale sprawdziłam organoleptycznie) dziecko, któremu stawia się wyraźne granice jest bardziej odważne, bardziej pewne siebie. Dzieci rozpieszczone, którym wszystko wolno, okazuje się, są bardzo lękliwe i niepewne siebie. Trudno uwierzyć, ale taka jest prawda. Fajnie zajmujesz się dzieckiem, kieruj się intuicja i nie zamartwiaj się niepotrzebnie, bo taki stan napięcia między Wami pewnie wkrótce minie
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I jeszcze jedno mi się nasuwa (z obserwacji znajomych po rozwodzie) - nie staraj się pokazywać dziecku, jaki Ty jesteś fantastyczny a mama zła - kochaj, ucz i wychowuj, a nie rozpieszczaj, by pokazać, że u Ciebie jest fajniej niż u mamy. Powodzenia!
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wielkie dzięki, wreszcie jakaś konkretna odpowiedź
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Do tej pory nie wysyłałam haseł nic nie wartych, ale tak właśnie zacznę robić, bo widzę że coraz częściej wygrywa najgorsze z wysłanych. A przypuszczam, że na myśli masz Tesco Jacobs
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No to tylko się cieszyć, że Ci nie kazali wskrzesić sąsiada, bo inaczej ani rusz
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
I ja
Szkoda, że 6 już zakończyli... Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To chyba najgorsza rzecz jaką można komuś powiedzieć... Co z tego, że są gorsi? Nie bije to ma siedzieć cicho?
To w stylu:
- Słuchaj, mam AIDS
- Nie przejmuj się, z tym można żyć, inni mają raka
Wyświetl w wątku >>
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
asantesana
Postów 6359