Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5610744 Napisano: 12.03.2013 12:57:42 w Biedronka
Wiecie co, tak czytam ten watek i się zastanawiam jak to jest, bo w zeszłym roku, kiedy nie miałam pojęcia jak funkcjonują loterie, brałam w nich udział i wygrywałam prawie w każdej, w tym np. jedną zgrzewką mleka w osławionym łaciatym. Teraz, kiedy mam obraz świata loteryjnego, nie mogę wygrać nawet błyszczyka w princessie, a droższe loterie odpuszczam, bo po co się stresować. Podobnie w konkursach, gdy byłam kompletnym laikiem, nie analizowałam konkursów, agencji, wygrywałam co chwilę. Teraz jest coraz gorzej. Szukam sposobu, jak wyczyścić mózg do zera, bo stwierdzam, że wiedza bardzo tutaj przeszkadza. Tabulo raso wróć! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5610348 Napisano: 11.03.2013 22:31:42 w Biedronka
damiangoogle napisał(a):

Mówiac ze adres IP jest unikalny, miałem na mysli sytuację, że z jednego IP ktoś w jednej sesji zgłosił te same paragony, z tego samego IP, ale z roznych numerów, a odstępy czasowe to było kilka sekund.

Co więcej nie wiem jak przedstawia się sprawa cookie ze strony, jaki poziom danych zapisuje i jakie dane są zniego zczytywane. Ale organizator który nalezy do miedzynarodowej korporacji EURO RSCG mam nadzieję ze stanie na poziomie zadania.

Ale żeby zgłaszać te same paragony w jednej sesji w odstępie kilku sekund trzeba być idiotą, a o to potencjalnych oszustów nie podejrzewam. nie brałam udziału w tej loterii, ale gdybym chciała oszukiwać to dla mnie oczywiste jest, ze te same numery zgłosiłabym w inny dzień, najlepiej zupełnie z innego miejsca (inny zakres IP). Myślę, ze to da się sprawdzić w jakiś bardziej wiarygodny sposób, wystarczy, by agencje tylko zechciały. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5610343 Napisano: 11.03.2013 22:22:09 w Biedronka
damiangoogle napisał(a):

Pięknie. A więc najlepiej jak nikt nie poda danych, to zatrzymują samochód.

Odnośnie wyeliminowania oszusta to :

Wystarczy aby sprawdzili zapis adresów IP, ten adres ip który wygrał, porównać ile jeszcze razy zgłosił paragony, następnie żadać przekazania wszystkich. Dam sobie rękę uciąć, że wiekszość skopiowanych numerów padła z tego samego adresu IP, a więc ktoś musiałby dostarczyć miliony paragonó i voila. Adres IP jest unikalny.

o jakim unikalnym IP piszesz emotka ?
Ja mam zmienne IP - wystarczy reset routera i już mam inną pulę numerów, a wcześniej miałam takie samo IP jak polowa osiedla - i co, mają ode mnie chcieć paragon, na który grał ktoś w bloku obok? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5609618 Napisano: 11.03.2013 13:53:38 w Inne mniejsze markety
beata21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

olunka napisał(a):

kimolotek napisał(a):

a eko na jakim dniu zakonczyl dzwonienie?

pani z eko juz pracuje, własnie dzwoniła ale w sprawie danych z wygranej z 5.05 bo jej się pogubiły:)

czy ktoś może wygrał 6.03?

Wydaje mi się, że na 05.03 zakończyli

Byłoby cudownie, bo myślałam, że już dawno po 6... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5609587 Napisano: 11.03.2013 13:22:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wie do jakiej daty doszli z powiadamianiem Grześków?
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5609291 Napisano: 11.03.2013 10:26:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dawno mnie tu nie było to i ja sobie ponarzekam. Ten rok jest dużo gorszy od poprzedniego... Czekam na słońce, może chociaż ono zapuka do mojego okna... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5608622 Napisano: 10.03.2013 00:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

asante napisał(a):

alamak napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci i powie jakie jest pytanie w tym konkursie: http://zwierciadl...w_konkurs_3_2013.pdf
Bo ja chyba oślepłam i nie mogę znaleźć emotka

jest napisane, że pytanie jest w miesięczniku, czyli tutaj:
http://zwierciadlo.pl/sens/konkursy
Aby wygrać wybrany warsztat, wymyśl inną nazwę dla Dnia Kobiet i wyślij SMS-em pod nr 72653 wpisując w treści SENS.DK.numer miasta.literę wybranego warsztatu.twoja odpowiedź. emotka

Dzięki Ci emotka emotka

Proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5608620 Napisano: 10.03.2013 00:07:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Czy ktoś mnie oświeci i powie jakie jest pytanie w tym konkursie: http://zwierciadl...w_konkurs_3_2013.pdf
Bo ja chyba oślepłam i nie mogę znaleźć emotka

jest napisane, że pytanie jest w miesięczniku, czyli tutaj:
http://zwierciadlo.pl/sens/konkursy
Aby wygrać wybrany warsztat, wymyśl inną nazwę dla Dnia Kobiet i wyślij SMS-em pod nr 72653 wpisując w treści SENS.DK.numer miasta.literę wybranego warsztatu.twoja odpowiedź. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5606130 Napisano: 08.03.2013 11:30:06 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Ja staram się być normalny, nie rozpieszczam, mówię co mu wolno a czego nie, nie ma czegoś takiego że wchodzi mi na głowię, nie ma u mnie jakiegoś nastawiania przeciwko komuś czy złego mówienia o mamie, ale jak tam jest to nie wiem.

I bardzo dobrze emotka
Tak mi się nasunęła jeszcze jedna rzecz, o której warto pamiętać wychowując dziecko. O dziwo (długo w to nie mogłam uwierzyć, ale sprawdziłam organoleptycznie) dziecko, któremu stawia się wyraźne granice jest bardziej odważne, bardziej pewne siebie. Dzieci rozpieszczone, którym wszystko wolno, okazuje się, są bardzo lękliwe i niepewne siebie. Trudno uwierzyć, ale taka jest prawda. Fajnie zajmujesz się dzieckiem, kieruj się intuicja i nie zamartwiaj się niepotrzebnie, bo taki stan napięcia między Wami pewnie wkrótce minie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605882 Napisano: 08.03.2013 10:15:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Pionas, nie mam dzieci, ale mam z nimi i z ich wychowaniem do czynienia praktycznie codziennie. Musisz pamiętać o jednej rzeczy, że to nie mama a dziecko jest najważniejsze i że 3 pierwsze lata życia to najważniejszy okres w życiu człowieka. Co wtedy zakoduje mu się w mózgu, zostanie do śmierci. Dlatego najważniejsze jest, aby nie był świadkiem Waszych kłótni. Matce nie dogodzisz, może za jakiś czas gdy sobie poukładacie relacje. Pomysł kupienia kilku ubrań jest bardzo dobry - po co kłócić się o pierdoły. Dokupiłabym jeszcze jakieś podstawowe kosmetyki dla dzieci, kilka zabawek - tak, żeby dzieciak czuł się u Ciebie jak u siebie. Co do nocnika i smoczka. Wszystko zależy od dziecka, czy jest na to gotowy czy nie, ale ważne jest, aby uczyć siadania na nocnik w formie zabawy, a przede wszystkim nagradzania. Wiesz, dzieci uwielbiają hymny pochwalne - jaki Ty jesteś zuch chłopak, brawo, już jesteś dużym facetem bo sikasz do nocnika, a nie - o, znowu nasikałeś w pieluchę, brzydki jesteś). Podobnie ze smoczkiem, ale tu myślę, że musi być jednomyślność - co z tego, że Ty mu wytłumaczysz, że smoczek jest tylko na noc, jeśli mama będzie dawała mu w ciągu dnia. Dziecko w głowie będzie miało misz-masz.
I jeszcze jedno mi się nasuwa (z obserwacji znajomych po rozwodzie) - nie staraj się pokazywać dziecku, jaki Ty jesteś fantastyczny a mama zła - kochaj, ucz i wychowuj, a nie rozpieszczaj, by pokazać, że u Ciebie jest fajniej niż u mamy. Powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605634 Napisano: 08.03.2013 00:13:49 w Kaufland konkursy
rosik93 napisał(a):

asante napisał(a):

Kurcze, dalej nie ma regulaminu - mam problem z kodem pocztowym, czy wpisać tak jak na paragonie czy tak jak w regulaminie (z ostatniego konkursu) emotka

Wpisz ten z paragonu. Miałem z kodami ten sam problem, wpisałem z paragonu i bonik już w domu emotka

Wielkie dzięki, wreszcie jakaś konkretna odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605535 Napisano: 07.03.2013 21:31:53 w WC - rozmowy o wszystkim
emilka1705 napisał(a):

biedna...ważne, że nie marudzą i dają ze wszystkim rade emotka a praca Ci się podoba?
Też tak macie, że ślecie zgłoszenie na konkurs z którego jesteście dumni i nieskromnie myślicie, że musi wygrać. Przy wynikach okazuje sie, że wygrało to drugie co wg Was było nic nie warte. No, a to co było cudne i piękne nic nie dostało?

Do tej pory nie wysyłałam haseł nic nie wartych, ale tak właśnie zacznę robić, bo widzę że coraz częściej wygrywa najgorsze z wysłanych. A przypuszczam, że na myśli masz Tesco Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605424 Napisano: 07.03.2013 19:52:41 w Kaufland konkursy
Kurcze, dalej nie ma regulaminu - mam problem z kodem pocztowym, czy wpisać tak jak na paragonie czy tak jak w regulaminie (z ostatniego konkursu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605362 Napisano: 07.03.2013 18:51:43 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka

No to tylko się cieszyć, że Ci nie kazali wskrzesić sąsiada, bo inaczej ani rusz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605325 Napisano: 07.03.2013 18:24:16 w Kaufland konkursy
Mam pytanie do osób, które wygrały bony w sklepie, w którym była rozbieżność między kodem pocztowym na paragonie i w regulaminie - który wpisywaliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5604739 Napisano: 07.03.2013 12:14:58 w Wkurza mnie...
Że im bardziej się staram, tym gorzej wychodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5604565 Napisano: 07.03.2013 10:56:53 w TESCO konkursy
benon69 napisał(a):

agamaty napisał(a):

kto czeka za mną na 10/02?

ja emotka

I ja emotka
Szkoda, że 6 już zakończyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603935 Napisano: 06.03.2013 16:43:16 w Wkurza mnie...
ewka656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

WKURZA MNIE WSZYSTKO , a najbardziej mężuś ,mam go dosyć ,od dłuższego czasu myślę nad rozwodem , tylko małego mi szkoda bo straci ojca

Głowa do góry, pewnie bywają gorsi mężowie emotka <przytul>

To chyba najgorsza rzecz jaką można komuś powiedzieć... Co z tego, że są gorsi? Nie bije to ma siedzieć cicho?
To w stylu:
- Słuchaj, mam AIDS
- Nie przejmuj się, z tym można żyć, inni mają raka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603723 Napisano: 06.03.2013 14:12:27 w Inne mniejsze markety
Jakie dni Wedla były obdzwonione? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603558 Napisano: 06.03.2013 12:36:18 w TESCO konkursy
U mnie teraz telefon z 5.02 - czyli nie idą po kolei emotka Wyświetl w wątku >>