Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5605634 Napisano: 08.03.2013 00:13:49 w Kaufland konkursy
rosik93 napisał(a):

asante napisał(a):

Kurcze, dalej nie ma regulaminu - mam problem z kodem pocztowym, czy wpisać tak jak na paragonie czy tak jak w regulaminie (z ostatniego konkursu) emotka

Wpisz ten z paragonu. Miałem z kodami ten sam problem, wpisałem z paragonu i bonik już w domu emotka

Wielkie dzięki, wreszcie jakaś konkretna odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605535 Napisano: 07.03.2013 21:31:53 w WC - rozmowy o wszystkim
emilka1705 napisał(a):

biedna...ważne, że nie marudzą i dają ze wszystkim rade emotka a praca Ci się podoba?
Też tak macie, że ślecie zgłoszenie na konkurs z którego jesteście dumni i nieskromnie myślicie, że musi wygrać. Przy wynikach okazuje sie, że wygrało to drugie co wg Was było nic nie warte. No, a to co było cudne i piękne nic nie dostało?

Do tej pory nie wysyłałam haseł nic nie wartych, ale tak właśnie zacznę robić, bo widzę że coraz częściej wygrywa najgorsze z wysłanych. A przypuszczam, że na myśli masz Tesco Jacobs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605424 Napisano: 07.03.2013 19:52:41 w Kaufland konkursy
Kurcze, dalej nie ma regulaminu - mam problem z kodem pocztowym, czy wpisać tak jak na paragonie czy tak jak w regulaminie (z ostatniego konkursu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605362 Napisano: 07.03.2013 18:51:43 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Jak Was czytam,to jakbym siebie słuchała emotka
Szkoda,ze już za stara jestem na zmiany,bo bym z teg kraju chętnie uciekła.Wszystkie instytucje państwowe tylko kłody pod nogi rzucają,a uczciwość to jakaś wyśmiewana w urzędach cecha!!! emotka

a propos urzędówm mi się zdawało, że o urzedach wiem sporo, bo często tam zawodowo sprawy przepycham, i raczej wydawało mi się, że nic mnie nie zaskoczy, aż tu dowiedziałem się, że możliwa jest sytacja, w której nie dostanie się pozwolenia na budowę, bo jeden z właścicieli działki sasiedniej nie żyje, a w zwiazku z czym nie można go skutecznie powiadomić o zamiarze budowy, i pozostaje tylko założyć sprawę spadkową sąsiadom (za swoje pieniądze), wtedy jak już się ureguluje czyje co je, urząd bedzie mógł dostarczyć zaintersesowanym pocztę, a ja dostanę pozwolenie, fajnie emotka

No to tylko się cieszyć, że Ci nie kazali wskrzesić sąsiada, bo inaczej ani rusz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5605325 Napisano: 07.03.2013 18:24:16 w Kaufland konkursy
Mam pytanie do osób, które wygrały bony w sklepie, w którym była rozbieżność między kodem pocztowym na paragonie i w regulaminie - który wpisywaliście? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5604739 Napisano: 07.03.2013 12:14:58 w Wkurza mnie...
Że im bardziej się staram, tym gorzej wychodzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5604565 Napisano: 07.03.2013 10:56:53 w TESCO konkursy
benon69 napisał(a):

agamaty napisał(a):

kto czeka za mną na 10/02?

ja emotka

I ja emotka
Szkoda, że 6 już zakończyli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603935 Napisano: 06.03.2013 16:43:16 w Wkurza mnie...
ewka656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

WKURZA MNIE WSZYSTKO , a najbardziej mężuś ,mam go dosyć ,od dłuższego czasu myślę nad rozwodem , tylko małego mi szkoda bo straci ojca

Głowa do góry, pewnie bywają gorsi mężowie emotka <przytul>

To chyba najgorsza rzecz jaką można komuś powiedzieć... Co z tego, że są gorsi? Nie bije to ma siedzieć cicho?
To w stylu:
- Słuchaj, mam AIDS
- Nie przejmuj się, z tym można żyć, inni mają raka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603723 Napisano: 06.03.2013 14:12:27 w Inne mniejsze markety
Jakie dni Wedla były obdzwonione? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603558 Napisano: 06.03.2013 12:36:18 w TESCO konkursy
U mnie teraz telefon z 5.02 - czyli nie idą po kolei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603535 Napisano: 06.03.2013 12:23:45 w TESCO konkursy
mia napisał(a):

Jeśli wygrywają banalne, to primo zmieniła się komisja, secundo mogę sobie pogwizdać. emotka
Teoretycznie czekam jeszcze na 7 i 13, ale praktycznie już chyba na nic...

Ja czekam już tylko na 10, ale potwierdzam, komisja musiała się zmienić i z banalnymi hasłami nie mam najmniejszych szans... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603499 Napisano: 06.03.2013 12:06:43 w TESCO konkursy
malutka456 napisał(a):

olunka napisał(a):

mahuska napisał(a):

czy tylko ja nie mam jeszcze ekspresu? jakieś takie wrażenie mam emotka

jestem z Tobą emotka

a ja z Wami emotka emotka

I ja, moje dwie daty już minęły, została jedna i jestem w szoku, bo byłam bardzo zadowolona ze swoich haseł... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603457 Napisano: 06.03.2013 11:38:52 w TESCO konkursy
Nie żartujcie, że 5 luty obdzwoniony... A tak bardzo byłam zadowolona ze swoich haseł z tego dnia... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5603309 Napisano: 06.03.2013 09:50:47 w Kaufland konkursy
O, jest konkurs, jak fajnie emotka
A pytanie dla mnie super, szkoda tylko, że od jutra, bo akurat dzisiaj mam możliwość zakupów.
Dajcie więcej informacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5602728 Napisano: 05.03.2013 15:17:39 w Wkurza mnie...
emilka1705 napisał(a):

abodak napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

wyskakuje komunikat "brak karty sim" emotka

włóż ją do innego aparatu-mi czasem tak robi telefon

niestety nic nie daje już rano próbowałam emotka

Jeśli nie działa w innych telefonach, a starter leżał luzem, mogły się uszkodzić styki. Wtedy pomoże tylko wymiana karty. Ale ja bym zaczęła od zadzwonienie do BOK z innego telefonu i sprawdzenia, czy z numerem jest wszystko ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5602144 Napisano: 04.03.2013 21:46:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Albo gdyby miał podkreślić prawidłowe odpowiedzi na czarno, a użyłby niebieskiego długopisu? emotka

Fakt, można długo dyskutować na ten temat, ale pracowałam kiedyś w firmie (ogólnopolskiej) gdzie umowę należało zawsze podpisywać (ja i klient) niebieskim długopisem. Podpisanie czarnym skutkowało nieważnością dokumentu i ogromnymi kłopotami z tego tytułu(chodziło o to, żeby łatwo dało się odróżnić oryginał od kopii, bo wiele czarnych długopisów wyglądało jak ksero).
Co do czytania ze zrozumieniem - najlepszy przykład to test, o którym ktoś wyżej pisał (a sama w takim brałam udział i na szczęście nie zrobiłam z siebie debila) na umiejętność czytania ze zrozumieniem. W moim teście oczywiście pierwsze zdanie było "zanim zrobisz cokolwiek przeczytaj test do końca". W ostatnim punkcie: "wszystkie polecenia od 2 do 30 są nieistotne, podpisz się i odłóż kartkę". Pomiędzy należało nawet wstawać, obiec stół dookoła, trzy razy klasnąć. Gdybyście widzieli bandę biegających i klaszczących analfabetów...
Tak, czytanie ze zrozumieniem jest bardzo bardzo ważne, o tym każdy konkursowicz chyba dobrze wie. A czy taka forma nauki jak postawienie jedynki jest ok? Nie wiem, ale jednego jestem pewna - dziecko zapamięta to do końca życia i już zawsze będzie dokładnie czytało polecenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5599752 Napisano: 01.03.2013 23:22:04 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Jak napiszę "proszę nie rozrzucać śmieci obok kosza", to zignorują to emotka

Ja bym napisała najpierw miło - w stylu, że wygląd koszy na śmieci jest wizerunkiem miejscowości X i miło by było, aby wszyscy byli dumni, że są jej mieszkańcami" Jeśli nie pomoże, to z grubej rury. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5598258 Napisano: 28.02.2013 16:19:13 w TESCO konkursy
chochliczka napisał(a):

abodak napisał(a):

chochliczka napisał(a):

joan napisał(a):

Tak czy siak, musi być Polski Ogród Sp. z o.o. emotka

a Leony to przeciez polski ogród,wiec nie wiem skad wniosek ze nie mozna? emotka

ja mam napisane na leonie
producent Hortex Holding SA
na mrozonce-Polski Ogrod

kurna mi sie kojarzy cos ze ostatnio tez byl zapis ze produkty polskiego ogrodu i leony jakos mozna bylo kupic-to nie wiem juz sama emotka

Były dwa konkursy równolegle - w Tesco trzeba było kupić dowolny produkt Hortexu (w tym Leony), a w Realu dowolny produkt Polskiego Ogrodu (czyli mrożonki). Teraz można tylko mrożonki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5596843 Napisano: 27.02.2013 10:50:39 w TESCO konkursy
Widzę, że niepotrzebnie wywołałam temat. W moim wpisie chodziło o to, że bardzo chciałabym, żebyśmy nauczyli się grać do jednej bramki. Żebyśmy zrozumieli, że jeśli my będziemy żyć dobrze z agencjami, to oni będą dla nas ok i co ważne - nadal będą konkursy a nie loterie. A telefony nic nie dadzą, bo oni i tak poinformują nas w zaplanowanym przez siebie czasie i dopóki nie jest to po terminie, to jest ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5596121 Napisano: 26.02.2013 15:19:03 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czytam ostatnio o najnowszych doniesieniach i mam podobne odczucia. Najchętniej spakowałabym walizki i pojechała gdzieś do dżungli i zamieszkała w chacie z patyków i liści z dala od TV, Internetu i radia emotka

Nie słuchaj radia, nie oglądaj tv, zobaczysz całkiem inny świat. Media w dzisiejszych czasach służą tylko do tego, żeby wk* ludzi i siać strach. Każde wiadomości zaczynają się od info o czyjejś śmierci na autostradzie - co warte uwagi, nigdy nie podają, czy lub gdzie utworzył się korek, ale to oczywiste, bo chodzi tylko o grę na emocjach. Śmierć ludzi z balonu w Egipcie pobiła wszystko. Dobrze, że radia słucham rzadko, przeważnie, gdy do kogoś na chwilkę wpadam. I już mnie radio nie budzi, choć radiobudzik posiadam: wolę, gdy dzwoni telefon, jestem szczęśliwsza, gdy mi nikt nie pier* nad uchem emotka emotka

Ja dwa lata mieszkałam bez telewizora, budziło to ogólne zdziwienie jak tak w ogóle się da, a mnie kompletnie nie przeszkadzało. Wystarczył mi internet. Teraz mam tv bardziej przez przypadek i załączam go raz na kilka dni, gdy jest coś, co na prawdę chcę zobaczyć. Ostatnio gdy oglądałam jakieś wiadomości wyłączyłam po 5 min. - ten kogoś zabił, tu wypadek, będzie kryzys... i ani jednej dobrej wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0