Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6765029 Napisano: 15.02.2021 22:27:21 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Dziewczyny pytałam u źródła czyli u organizatora i powiedział ze musi byc pieczątka sklepu  emotka

Skoro są już Złote Maliny w dziedzinie filmowej, to ja przyznaję agencji Złotego Misia w branży konkursowej.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6764181 Napisano: 10.02.2021 17:35:30 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

Przyszedł wygrany TV z develeya, ale coś wadliwy model bo wszystkie kanały powyłączane a tylko TVP odbiera  emotka

Bo to Narodowy TV  emotka Wyświetl w wątku >>
1 toka 0

asantesana

#6763599 Napisano: 08.02.2021 12:24:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś interweniował u Fortuny w sprawie podawania dowodu osobistego na oświadczeniu dotyczącym konka Wawel? Albo czy w poprzednich konkursach odsyłał bez podania dowodu i dostał nagrodę? Wiem, ze można "pomylić się", ale chyba czas nauczyć agencję przyzwoitości. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6762845 Napisano: 03.02.2021 15:36:10 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak, mówię o tych trzech nagrodzonych w paybacku. Nie widzę tam ani pomysłu, ani humoru. Na siłę można doszukiwać się czegoś w drugim zgłoszeniu, ale też jest słabe. Chociaż rzeczywiście "frico" mnie bawi emotka

Znam autora drugiego tekstu, przekażę Twoją opinię, koniecznie ze wstydu musi schować się pod szafę, bo do tej pory niefrasobliwie czuł sie milionerem  emotka

A przekaż. Jak się ujawni to mogę mu nawet osobiście przekazać moją opinię na temat tego hasła emotka  Chyba nie oczekujesz, że każdy będzie się zachwycał takim zgłoszeniem? A milionerem czuć się przecież może, bez względu na moją opinię. Ja mu nie bronię. Wstydzić też się nie musi. Nie każdy musi być super kreatywny i pomysłowy, a komisja może nagradzać hasła, jakie uzna za stosowne. No chyba, że opinia obcej osoby robi mu taką różnicę, ale to też nie mój problem emotka

Wystarczy, że ja przekażę, zdecydowanie. A może i nie, bo po co komuś psuć radość. Po pierwsze, to zastanów się, czy aby na pewno warto kogoś tak opiniować. Czy kiedy pojawi się Twoje (tak, wiem, fantastyczne) hasło i zaleje Cię fala przykrych komentarzy, to będzie Ci z tym ok. Może wystarczy napisać: "mnie się nie podoba", bo nie wszystko wszystkim musi sie podobać. Po drugie co znaczy, że nie wszyscy muszą być kreatywni? Zapewniam Cię, że ta osoba potrafi być kreatywna, a tekst był pisany pod daną agencję, pod dany konkurs - jedna jaskółka wiosny nie czyni i o niczym nie świadczy, za bardzo uogólniasz. Po trzecie - widziałam już takich, co to kpili z innych, pisali lepiej od Szymborskiej i Mickiewicza, a potem gdy wypływało hasło, okazywało się albo plagiatem, albo... no właśnie... Z mojej strony tyle, nie chcę dalej w to wchodzić. Przemyśl sprawę.      Wyświetl w wątku >>
0 2 luki28, gizoon

asantesana

#6762826 Napisano: 03.02.2021 14:41:20 w Smolar

sylzab2294 napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem  emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka  

zielonaszpilka masz na myśli wszystkie 3 hasła do tej pory nagrodzone? z Tym pomysłem, humorem itp?

Tak, mówię o tych trzech nagrodzonych w paybacku. Nie widzę tam ani pomysłu, ani humoru. Na siłę można doszukiwać się czegoś w drugim zgłoszeniu, ale też jest słabe. Chociaż rzeczywiście "frico" mnie bawi emotka

Znam autora drugiego tekstu, przekażę Twoją opinię, koniecznie ze wstydu musi schować się pod szafę, bo do tej pory niefrasobliwie czuł sie milionerem  emotka Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

asantesana

#6762798 Napisano: 03.02.2021 13:29:05 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Oddaj paragon siostrze z radą niech sama zagra: jeśli wygra będzie miała tysiaka dla siebie.Podejrzewam ,że nikt tam tych zgłoszeń nie czyta, bo tysiące ich przychodzą, tylko losują, patrzą, czy w miarę po polsku zgrabnie napisane i tyle.Niech skleci parę mądrych zdań , nie popełni ortograficznych błędów i czeka na wyniki.Oni tam mega kreatywnych zgłoszeń nawet nie zrozumieją, trzeba prostym, częstochowskim , zgrabnym rymem napisać. Polecam ,,Słownik wyrazów bliskoznacznych" oraz  słowa ,, zajefajny" albo jakieś inne młodzieżowe, bo tam pewnie 30-40-latkowie w tych agencjach siedzą, trzeba do nich mówić ich językiem.Odwołania do lektur , literatury nic nie dadzą i tak nie skapują, o co chodzi.Proste zdania, prosty język, nieco humoru i powinno wystarczyć na tysiaka.

Jako przedstawicielowi przedziału 35-45 lat jedno mi się ciśnie na usta: Puknij się w czoło. Przyjmę karniaka na klatę. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6762685 Napisano: 02.02.2021 23:23:48 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Wkurza mnie że przyszła dzisiaj do mnie siostra, przyniosła paragon na konkurs chrupek Star i powiedziała że jak wygram tysiaka to dzielimy się po połowie  emotka  Nie dość że sama mam wymyślić hasło, wstrzelić sie w gust agencji, mieć dość dużo szczęścia żeby w ogóle wygrać ten tysiąc a ona da mi jeden paragonik i mam jej oddać 500zł?? No chyba na głowę upadła. Zresztą to nie jej pierwszy raz. Już kiedyś też chciała dać mi paragon z adnotacją, że jak wygram to dzielimy się wygraną po połowie. emotka

Ja bym zapytała, czy chrupki też zjemy po połowie, czy już zjadła całość emotka  Dawno temu też miałam tego typu propozycje, ale szybko niektórych wyleczyłam i sama sobie kupuję produkty konkursowe. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6761608 Napisano: 28.01.2021 12:35:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Apropos Haribo - posłałam zgłoszenie, wyczyściło mi formularz, nie mam zwrotki na maila. Wiem, że takie zgłoszenia nie dochodziły i mam pytanie co w tej sytuacji? Słać 100 razy, aż załapie? Co Wam odpowiedzieli w agencji? 

W agencji odpowiedzieli,ze jak nie ma potwierdzenia na mailu to nie ma zgłoszenia, zmienić przeglądarnkę i spróbowac jeszcze raz...u mnie za 3 razem poszło

Dzięki. Wymiękam z tymi konkursami i agencjami ostatnio... Wyświetl w wątku >>
2 fiona25, mia 0

asantesana

#6761598 Napisano: 28.01.2021 12:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Apropos Haribo - posłałam zgłoszenie, wyczyściło mi formularz, nie mam zwrotki na maila. Wiem, że takie zgłoszenia nie dochodziły i mam pytanie co w tej sytuacji? Słać 100 razy, aż załapie? Co Wam odpowiedzieli w agencji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6760300 Napisano: 22.01.2021 11:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru?  emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też.

Ja wygrałam w ostatnim etapie, kod doszedł grubo po świętach, rozmiarów już wtedy nie było z tego co chciałam, więc taka nagroda, że niech to chudy Mojżesz...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6760297 Napisano: 22.01.2021 11:21:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru? emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6760232 Napisano: 21.01.2021 22:15:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Podpowie ktoś jak wugar pibiate próbowałam kilka razy i nic ️ piszecie eymownake czy coś onego chciałam wygrać 1 na urodziny 

Ja piszę coś onego, ale jeszcze nie wygrałam, więc nie podpowiem emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6759313 Napisano: 18.01.2021 16:09:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
laureat napisał(a):

samuraj napisał(a):

Co niektóre loterie dobijają... Kup dowolne produkty Coccolino lub Coccolino Care za minimum 15 zł i wygraj misia wartości 10zł emotka

A festiwal żenady trwa i w Indykpolu jest do wygrania 5 zł  emotka  Chyba postawili sobie za cel przebić Smolara.

Świat się skończył, tekst do napisania za 5 zł  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6758812 Napisano: 15.01.2021 18:58:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

malmika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

malmika napisał(a):

A podpowiecie jak wprowadzić w loterii Schwarzkopf nr faktury? Zamawiałam przez internet i dostałam fakturę na maila, oczywiście łamaną 1/1/2021 i nie da się tego wprowadzić  emotka

ja bym pewnie wpisała sam numer już bez tego łamania, ale na bank bym się jeszcze upewniła w Agencji, żeby mieć kwit na wypadek wygranej i potem żeby nie było "aaaale to nie tak, proszę pani..."

Napisałam, ale już parę dni cisza.. 

Próbuj pisać znów. Mi dziś od razu odpowiadali. 

To jesteś wybrańcem, bo mnie też nie odpisali. Strona zawiesiła się, a jak chciałam zgłosić ponownie, to miałam komunikat, że paragon był już zgłoszony. Czekam od wczoraj na ich łaskawą odpowiedź czy wygrałam czy też (raczej) nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6758520 Napisano: 14.01.2021 17:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te piniaty w MDW to już z wczoraj? Dlaczego nikt nie pisze dat i trzeba dopytywać?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6756777 Napisano: 07.01.2021 17:18:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon 100 zł na świąteczny sweter z Glade, wymienię na... (pw) Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6754664 Napisano: 28.12.2020 11:22:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Monika11 napisał(a):

Konkurs "Imprezuj stylowo - Pomysł na epicką rozrywkę w domowym zaciszu." 18+  ktoś czeka na bony jeszcze ? 

Tak, ja czekam. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

asantesana

#6753852 Napisano: 21.12.2020 20:47:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

olunka napisał(a):

deva napisał(a):

olunka napisał(a):

deva napisał(a):

Czy maile  z danego etapu Lubisiów idą wszystkie w jednym czasie?

a czy Lubisie poszły juz z ostatniego etapu tez?

ja mam z 5, z ostatniego chyba nie

pytam, bo ktos pisal,ze ma z 5 i słał na sam koniec konkursu

kukuleczka napisała w wątku MDW:
Lubisie V etap, szok bo zgłoszeniem najgorszym z najgorszych 10 min przed końcem konkursu. 
Koniec konkursu to w tym wypadku koniec etapu.

No nie wiem, bo poprawiła na VI etap w mdw, może ktoś potwierdzić, że były maile z ostatniego etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6753714 Napisano: 21.12.2020 11:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To się nadaje do wątku popraw sobie humor, ale jak sobie pomyślę, że takie "jury" mnie potem ocenia, to mi przechodzi dobry nastrój. Z regulaminu Jacobs w ITM:
"Nagroda Główna – 2 (słownie: dwa) x telewizor 55” o wartości 4250 zł brutto(słownie: pięć tysięcy pięćset złotych) każdy" Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6753541 Napisano: 19.12.2020 21:28:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ktoś jeszcze potrzebuje zniżkę do Empiku, proszę pisać na pw. Oddam 3 pierwszym osobom.
Edit. Oddane. Może jutro jeszcze coś wygrzebię emotka Wyświetl w wątku >>