Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6748839 Napisano: 01.12.2020 12:37:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
roksana2802 napisał(a):

Bon- Jedna to za mało- znaleziony w skrzynce na listy...

Z którego etapu, kurier czy poczta? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6746881 Napisano: 24.11.2020 09:02:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zoonder napisał(a):

W konkursie Colian "Jesienna Obfitość Nagród" w intermarche w regulaminie widnieje zapis o tym, że należy używać wyłącznie małych liter (aczkolwiek prefiks chcą napisany z dużej litery) no i po wysłaniu zgłoszenia zorientowałam się, że jeden jedyny "wers" zaczęłam od dużego "I" myślicie, że agencje zwracają uwagę na to tak dokładnie i totalnie odrzucą moje zgłoszenie?  emotka

Nie ma sie co załamywać, raczej chodzi im o to, żeby w środku tekstu NIE PISAĆ WIELKIMI LITERAMI. Kto normalny kazałby zaczynać zdania z małej litery? Aczkolwiek dziwny zapis i też go nie zauważyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6744460 Napisano: 16.11.2020 09:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Fortuna odpisała komuś na maila? Strona nadal nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6744348 Napisano: 15.11.2020 18:50:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu "Wawelowego" ? U mnie errorów permanentny chyba od godziny...ostatni dzień  na zgłoszenie- jak zwykle,brawo ja  emotka

nie działa mi jednatozamalo.pl

Nadal nie działa, czy to już jakaś norma, że w ostatni dzień strony się sypią? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6744021 Napisano: 13.11.2020 17:43:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jupiter4 napisał(a):

Czy ktoś z Was ma telefon na kartę w Orange i może podpowiedzieć, jak odblokować wysyłanie sms premium? W ustawieniach konta wszystko mam odblokowane. Widziałam, że w Play ktoś miał podobny problem, tam pomogła zdaje się zmiana taryfy, więc którą ustawić w Orange, żeby to ruszyło? Doładowałam za 50zl a nawet nie mogę wysłać zgłoszenia.

A kiedy doładowałaś 50 zł? Odblokowanie trwa kilka godzin, wystarczy doładować za 10 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6743936 Napisano: 13.11.2020 14:42:29 w Czy informują/ informowali?
domika napisał(a):

magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Amooco dzwoni cały czas?  emotka  

Podbijam

Chyba po ptokach emotka

E...., ja tam jeszcze sobie poczekam, oni lubią dłuuugo dzwonić. emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6743516 Napisano: 12.11.2020 12:38:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam 2 pytania:
1. Jak informuje Wawel - tzn. kiedy będą wyniki z etapu 2-8.11
2. Czy wszyscy dostali bony od Unique One z konkursu "Wakacje z Nestle trwają cały rok"? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6741450 Napisano: 03.11.2020 13:48:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ja dobrze kojarzę, że komuś odpisali z Wawelu, że może być 2-pak czekolad?

tak, ktoś tu pisał że może być 2-pak, tylko czy należy kupić 2x2-pak czy wystarczy jeden 2-pak tego nie wiem.

2 x 2-pack to można kupić bez pytania emotka  Zatem raczej chodziło o 1 x 2-pack Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6741439 Napisano: 03.11.2020 13:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze kojarzę, że komuś odpisali z Wawelu, że może być 2-pak czekolad? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6741073 Napisano: 02.11.2020 09:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

superloser napisał(a):

asper01 napisał(a):

UG i Smolar, Unique One i First Line emotka

Los Mejeros i Streamline 
Grzegrzolka i oex cursor
Columbit i Happen House
IQ Marketing i ci co robili Bakalland loterie i ci co robia Kinder teraz

A Nairobia z kimś połączona?
Albo Graf z Torunia?
I taka agencja Pink Pepper? z kimś?

Ja bym bardzo chciała wiedzieć z kim to IQ marketing jest w zestawieniu. Ktoś wie? Bo Bakallanda robiła Nairobia. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6740962 Napisano: 01.11.2020 14:17:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

asper01 napisał(a):

UG i Smolar, Unique One i First Line emotka

Los Mejeros i Streamline 
Grzegrzolka i oex cursor
Columbit i Happen House
IQ Marketing i ci co robili Bakalland loterie i ci co robia Kinder teraz

OEX Cursor to to samo co Cursor sprzed paru lat, czy nowa agencja? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6738912 Napisano: 24.10.2020 23:35:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w loterii Winiary jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę? Nic nie widzę, ale dzisiaj sobie nie ufam... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6738146 Napisano: 21.10.2020 19:09:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
veldominik napisał(a):

Witam co znaczy dla organizatora uczestnik? Na podstawie adresu mail czy po danych do wysyłki.
chodzi o to ze wygrałem 8 nagród lecz tylko 1 może wygrać uczestnik. Każde zgłoszenie było na inny mail. Wiec nie wiem czy to przejdzie 8x te same dane do wysyłki.

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś/eś emotka  Uczestnikiem jest mail czy osoba?  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6735356 Napisano: 11.10.2020 22:25:34 w Wkurza mnie...
roksana2802 napisał(a):

asantesana napisał(a):

FBilona napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Osobiście przechodzę teraz covida ja i moi rodzice. Nie mówcie, że go nie ma, bo jest. Widzę, co dzieje się ze mną i co dzieje się z moimi rodzicami. Grypę przechodziłam nie raz i zapewniam Was, że nie jest to to samo. Przynajmniej ja nie płakałam z bólu mięśni przy zwykłej grypie i nie miałam problemu w przejściu kilku metrów. I wbrew pozorom wcale nie jest tak prosto dostać skierowanie na test.

Ale siły żeby wejść na forum to masz. Dziwne bo każdy porządnie chory to nawet w komórkę nie spojrzy. Atak wirusa to ja wiem jak wygląda, nie biega się wtedy po śniadaniówkach, forach itp tylko walczy o życie a pielęgniarki między sobą sondują czy przeżyje. Tak było w przypadku mojego męża. Wirus który niszczy kraj, za chwilę zamrożą waloryzację i rent i emerytur a budżetówka bez podwyżek bo przez Covida-nie wida tak jesteśmy zadłużeni 

A to Ci się pozmieniało... jeszcze kilka miesięcy temu próbowałaś przekonać tutaj wszystkich, że covida nie ma...

ja?????

Nie, nie Ty, odpowiedź nie jest pod Twoim postem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6735349 Napisano: 11.10.2020 22:01:51 w Wkurza mnie...
FBilona napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

Osobiście przechodzę teraz covida ja i moi rodzice. Nie mówcie, że go nie ma, bo jest. Widzę, co dzieje się ze mną i co dzieje się z moimi rodzicami. Grypę przechodziłam nie raz i zapewniam Was, że nie jest to to samo. Przynajmniej ja nie płakałam z bólu mięśni przy zwykłej grypie i nie miałam problemu w przejściu kilku metrów. I wbrew pozorom wcale nie jest tak prosto dostać skierowanie na test.

Ale siły żeby wejść na forum to masz. Dziwne bo każdy porządnie chory to nawet w komórkę nie spojrzy. Atak wirusa to ja wiem jak wygląda, nie biega się wtedy po śniadaniówkach, forach itp tylko walczy o życie a pielęgniarki między sobą sondują czy przeżyje. Tak było w przypadku mojego męża. Wirus który niszczy kraj, za chwilę zamrożą waloryzację i rent i emerytur a budżetówka bez podwyżek bo przez Covida-nie wida tak jesteśmy zadłużeni 

A to Ci się pozmieniało... jeszcze kilka miesięcy temu próbowałaś przekonać tutaj wszystkich, że covida nie ma... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6735128 Napisano: 10.10.2020 14:21:25 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dostałam pozytywny test na covid emotka
I jak ja teraz zakupy będę robic na konkursy emotka

trzymaj się kochana, zdrowie najważniejsze

ojej emotka oby lekko przeleciało...

A mnie wkurzają godziny dla seniorów, które zaś wprowadzają emotka Seniorzy z mojego domostwa robią wszystko aby chodzić w godzinach które im pasują a nie które im wyznaczyli...

Ale przecież to tak nie działa, o innych godzinach ich wpuszczą do sklepu, za to nas w godzinach dla seniorów nie wpuszczą. I to mnie wkurza, powtórka z rozrywki rozwiązań, które nie miały sensu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6732706 Napisano: 30.09.2020 16:05:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy stówki z konkursu Wedla ITM już były, czy tylko dzwonili do laureatów głównych nagród? Dziwne to powiadamianie.  Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

asantesana

#6732676 Napisano: 30.09.2020 14:27:08 w Wkurza mnie...
kiedystobylo napisał(a):

Wkurza mnie, że kurier zostawił mi bez pytania paczkę u sąsiadki, która mnie już kilka lat prześladuje i wysyła jakieś anonimy. Nie wiadomo, co ona tam z tą paczka będzie robić, zanim ją odbiorę. Każde spotkanie z tą kobietą to koszmar, a dziś mnie to czeka po pracy...

Ja bym zadzwoniła do kuriera i poprosiła o odebranie paczki od sąsiadki. Była tu już historia kuriera goniącego sąsiada po gospodarstwie w celu odebrania przesyłki. Mam takiego sąsiada, którego sam widok przyprawia mnie o ścisk żołądka, więc rozumiem ból, ale on by raczej nie przyjął mojej paczki, na szczęście.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6731818 Napisano: 26.09.2020 12:58:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy z  konkursu #badźmyrazem w Intermarche  były wyniki? miały być 24.09 https://www.e-kon...zem-intermarche.html

Tak, były wpisy w mdw lub w informują. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

asantesana

#6731718 Napisano: 25.09.2020 17:46:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Usiądę tu i tak sobie będę siedzieć...

Usiądę obok, jeśli pozwolisz. Co pijemy?

Siadaj emotka  Co sobie życzysz - od Pepsi i Liptona ze Stokrotki po różne egzotyczne trunki emotka Wyświetl w wątku >>