Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6731701 Napisano: 25.09.2020 16:00:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Usiądę tu i tak sobie będę siedzieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6730936 Napisano: 22.09.2020 17:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te słuchawki z Lay's w mdw to ze Stokrotki z wczoraj? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6730661 Napisano: 21.09.2020 17:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Smolar Tchibo nie powinien dzisiaj informować? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6730287 Napisano: 19.09.2020 17:23:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Pytanie trochę z innej beczki - jak wyglądają wypłaty z bankomatu tego nieszczęsnego banku? Jest jakaś opcja "za free"?  emotka

Opłata za wypłatę gotówki (Opłatanaliczona bezpośrednio na kartach Użytkowników) 3% min 7,00 PLN Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6730281 Napisano: 19.09.2020 17:16:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślałam, że niepotrzebnie rozpętałam dyskusję, a jak się okazuje jednym rejestrują, innym nie, jedni potwierdzają, inni piszą, że to bzdury, no przynajmniej można się pośmiać. Ja pamiętam (przy innym konkursie w tym banku), że odrazu dostałam strzała, że ta karta jest przypisana do innej osoby i tylko to chciałam napisać, fajnie że tu można rejestrować na siebie (albo i nie). Dziękuję za uwagę emotka    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730264 Napisano: 19.09.2020 15:47:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

2asantesana napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane)

Na bank nie mają danych, bo ja zawsze rejestruję karty na siebie, mimo że nie jestem laureatką fajnego konka. 

Ja nie piszę o kartach, tylko o tej konkretnej prepaid Citi Bank Handlowy. Może tylko w przypadku tamtego konkursu tak było. Jeśli ktoś próbował tę z Brefa zarejestrować na kogoś innego to dajcie znać, plizzz.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730262 Napisano: 19.09.2020 15:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

2asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł! 

Nie ogarniam czemu po prostu nie zrobią przelewu emotka  tyle zachodu z przypisywaniem nazwisk do kart, a potem z rejestracją i jeszcze ta złotówka opłaty plus koszty kuriera na wysyłkę tego  emotka

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować. 

A jesteś pewna, ze maja dane laureatow? Od zawsze wszystkie wygrane karty rejestruje na siebie i nigdy zadnych problemow nie mialam (nawet jesli karta byla wygrana na "meskie" dane)

Jestem pewna w przypadku tych samych kart w innym konkursie (chyba też Albedo). Pomyliłam kartę swoją i siostry, oburzona Pani przy rejestracji powiedziała, że ta karta jest przypisana do innej osoby i sobie zanotowała próbę podszycia się, stąd potem siostra dostała szereg dziwnych pytań przy rejestracji.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730257 Napisano: 19.09.2020 15:09:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

chyba każdy płaci za rozmowy, tylko niektórzy płacą raz w miesiącu za pakiet rozmów, a inni płacą za każdą minute rozmowy.
1zł jak zużyje się kartę w jednym miesiącu, a jak np użyjemy kartę 30.09 np. za 20zł a drugą płatność 1.10 to zapłacimy razem 2zł prowizji.
Więc zdecydowanie lepszy by był przelew.

Dobrze, sprecyzuję, jeśli to jest przedmiotem dyskusji - niektórzy płacą za rozmowy DODATKOWO. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6730241 Napisano: 19.09.2020 13:07:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana napisał(a):

Ja też nie ogarniam, zakup 150 kart plastikowych po 50 zł, załatwianie z bankiem, opłata kuriera, problem dla laureata z rejestracją i tracenie wielu minut na połączenie z bankiem (niektórzy jeszcze płaca za rozmowę) i strata niby 1 zł, ale przy 150 kartach to już 150 zł itd. Geniusze tam muszą pracować.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730237 Napisano: 19.09.2020 12:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Aha. Dziękuję bardzo za wiadomość.
W takim razie jutro spróbuję zaś. emotka

To koniecznie daj znać, bo ja 20 minut temu próbowałam, ale też te 50 zł i nie działała karta. Pomijam fakt, że dla 50 zł na karcie życzą sobie w banku wszystkie dane z Peselem i numerem dowodu, adresem. Pan, z którym rozmawiałam i wyraziłam wielkie zdziwienie powiedział, że gdyby były to karty na 1 zł to też takie same dane chcą jak na duże sumy. Doznałam szoku, bo miałam kiedyś kartę na naprawdę dużą sumę i tam po prostu agencja wysłała zupełnie innego dnia pin do tej karty, tak dla bezpieczeństwa, i to wszystko.

Kupowałem za 55 zł 
prosiłem o pobranie z konta karty 49 zł i się udało emotka  reszta poszła gotówką emotka  

trochę głupio to zrobione, bo jeśli 50 zł do wygrania to powinno być 51 zł dane na kartę a nie 50 zł i jeszcze bądż tu mądry że 1 zł trzeba zostawić... głupie to 

To jest najgorszy rodzaj karty prepaid i najgorszy bank, pamiętam że kiedyś miałam duży problem z rejestracją, bo mają dane laureata, a ja pomieszałam dwie karty, kazali żeby zadzwoniła uprawniona osoba, jak zadzwoniła to wzięli ją na przepytki, bo sobie zanotowali że ktoś się podszywał, dobrze że o nr buta nie pytali (dla 50 zł!). Złotówkę pobierają za każdy nowy miesiąc, a żeby było mało - jak ktoś chce doładować taką kartę, to opłata wynosi uwaga... 15 zł!  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730082 Napisano: 18.09.2020 15:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Raczej pretensjonalny ton, że nikt od razu nie odpowiedział. Może nie chciał, może nie widział, to zawsze dobrowolna informacja. Jak zobaczyłam dyskusję, to napisałam odpowiedź. Naprawdę muszą się teraz zgłaszać wszyscy zwycięzcy, bo inaczej kolejna teoria spiskowa, że agencja zapragnęła zostawić sobie kilka rybich ogonów?

Melancholio, taka jest zasada dobrego życia w danym społeczeństwie - raz daję, raz biorę. ja też się nie chwalę nagrodami (bo i nie ma czym aktualnie), nie widzę też potrzeby wpisywania 15 razy "wygrałam piękny rybi ogon", ale gdy nikt nie wpisał, ze dany konkurs/etap rozwiązano, to po prostu warto napisać. Dla dobra tej grupy i żeby spokojnie moc potem brać od innych. Mogłaś nie zauważyć, że nie było wpisu, ale Twoja argumentacja, ze nie musisz się tłumaczyć jest już średnio na miejscu.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6730042 Napisano: 18.09.2020 14:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Albedo odpisało mi na maila twierdząc, że wszyscy laureaci konkursu FA w Auchan zostali już powiadomieni. Coś tu śmierdzi!  

Kolejny podobny numer Albedo, zostaną z furą rybich ogonów. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6727542 Napisano: 07.09.2020 21:17:24 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy znajdzie się tu dobra dusza, która sprzedaje na Vinted i pokieruje mnie co mam robić? Sprzedałam pierwszą rzecz w życiu i trochę zgłupiałam co dalej. Może być na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6727442 Napisano: 07.09.2020 14:30:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na jakim dniu stanął Unique One z Nestle? Ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6727229 Napisano: 06.09.2020 16:15:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

Macie zwrotki od Columbita 7055? Wyprawka., Finish.

Nie mam na Orange z Bic Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6725434 Napisano: 29.08.2020 12:16:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy działa Wam strona everydayme? 
https://www.everydayme.pl/discreet-tampax

niestety nie, ładuje, ładuje i ładuje emotka  Wczoraj było ok

Fatalnie, mogę tylko dzisiaj wysłać zgłoszenia, zostałam z paragonami... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6725429 Napisano: 29.08.2020 11:48:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana

#6725031 Napisano: 27.08.2020 13:22:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Wszystko poszło z Biedronki?

Jeśli tak, to nie mam słów... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6724495 Napisano: 25.08.2020 16:00:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No dobra, pora się tu wpisać. No bez j.aj już, te żarty przestały być śmieszne. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6724214 Napisano: 24.08.2020 16:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z którego tygodnia Fa Auchan te materace w mdw? Wyświetl w wątku >>
0 0