Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#5234098 Napisano: 12.06.2012 01:54:29 w Rossmann
nocti napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie Rossnet do tej pory nie lubił, a dzisiaj 2/3 i w dodatku weekend w SPA emotka Ale czytając dzisiaj moją wypowiedź sama stwierdziłam, ze faktycznie jest niezła emotka

Gratulacje emotka U mnie 1/4 bo tylko Palette siadło, ale dobrze, że cokolwiek bo już sie miałam kolejny raz obrazić na rossnet.

Ja stwierdziłam, że jeśli po tegotygodniowych wynikach nic nie wpadnie to sobie odpuszczam Rossnet bo szkoda czasu. Ale jednak zostanę nimi jeszcze trochę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5234088 Napisano: 12.06.2012 01:52:25 w Rossmann
mia napisał(a):

asante napisał(a):

A mnie Rossnet do tej pory nie lubił, a dzisiaj 2/3 i w dodatku weekend w SPA emotka Ale czytając dzisiaj moją wypowiedź sama stwierdziłam, ze faktycznie jest niezła emotka

Gratulacje! emotka
U mnie też 2/3, ale bez SPA - Scholl i Palette. emotka

Ale z tym testowaniem na literę A, to sobie nieźle polecieli emotka emotka

Dzięki, nadal jestem w szoku emotka
Wczoraj kładąc się do łóżka postanowiłam, że zaczynam o siebie bardziej dbać, tylko jeszcze nie wiem skąd wziąć fundusze. A dzisiaj zestaw do stópek i SPA, lepiej być nie mogło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5234060 Napisano: 12.06.2012 01:44:13 w Rossmann
edzia21 napisał(a):

a mogłabys sie nia podzielic?:) emotka

Jeszcze się przyda emotka Ale chyba miałam dobry humor bo jest taka lekko z jajem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5234050 Napisano: 12.06.2012 01:38:48 w Rossmann
A mnie Rossnet do tej pory nie lubił, a dzisiaj 2/3 i w dodatku weekend w SPA emotka Ale czytając dzisiaj moją wypowiedź sama stwierdziłam, ze faktycznie jest niezła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5233509 Napisano: 12.06.2012 10:26:05 w Rossmann
I u mnie zestawik do stóp, super, przyda się bardzo. No i wreszcie mnie Rossnet docenił, bo jakoś omijał mnie szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5225427 Napisano: 06.06.2012 10:27:14 w Zbieramy kasę!

asantesana

#5224567 Napisano: 06.06.2012 01:30:50 w TESCO konkursy
w Krakowie nadal brak pasty i brak reakcji na mój wpis do książki skarg, a plakaty i reklamy nawet na wózkach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5220800 Napisano: 04.06.2012 05:29:17 w TESCO konkursy
Znalazł ktoś te pastę Blend-a-med w Tesco? Ja sprawdzałam wczoraj w Krakowie, dzisiaj w Częstochowie i pusto. Tylko plakatów od zarąbania... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5220161 Napisano: 04.06.2012 01:36:02 w Rossmann
joan napisał(a):

Nudy na pudy, świecące psie budy, to wszystko już było (niejednej odbiło), nieładnie pisz razem, a nie walcz obrazem, pam param, jak dobrze, że nie gram emotka

Joan, uwielbiam Cię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5219719 Napisano: 04.06.2012 10:48:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

kubatbg napisał(a):

ktos jeszcze czeka na przelewy od szybko i slodko emotka

Ja,na ostatni!

Ja też czekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5219692 Napisano: 04.06.2012 10:32:17 w Carrefour konkursy
0 0

asantesana

#5219078 Napisano: 03.06.2012 09:23:56 w Wkurza mnie...
wsciekly napisał(a):

asante sana, coś w tym jest

ludzie coraz bardziej rozleniwieni emotka

dzwonię do dziewczyny, że w jednym ze sklepów jest konkurs rysunkowy i nic nie trzeba kupować

a tu fochy, że tylko słodycze i puzzle do wygrania

widać sam powinienem coś wypicassować a nie głowę szanownej pani zawracać

a wracając do tematu - sam nie raz o coś pytam, bo nie sposób we wszystkim być alfa i omegą emotka

I nikt od nikogo nie wymaga bycia alfą i omegą emotka . Sama pytam emotka Wkurzają mnie tylko pijawki ot co. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5219008 Napisano: 03.06.2012 08:39:13 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

cb656 napisał(a):

asante napisał(a):

Ale mnie irytują ludzie (nie będę wymieniać personalnie), którzy notorycznie piszą: Dajcie mi link do... bo nie chce mi się szukać, Szukam konkursów takich i siakich, info na PW. No kurcze blade, nie chce Ci się szukać to nie graj! Innym ma się chcieć? W dodatku wkurza mnie to, że ludzie na to reagują i udzielają informacji takiej osobie... No musiałam to napisać...

Podzielam to oburzenie emotka
Apeluję nie tylko o ignorowanie takich wpisów, ale także ich zgłaszanie do moderacji - bezwarunkowego usuwania. Lenistwo i wygodnictwo należy tępić i wypalać gorącym żelazem emotka

A mnie to wcale nie wkurza i apeluję o niestosowanie się do apelu cb656.
Jest wiele osób, które konkursują z doskoku, a poza tym wiadomo, że nie wszystkie konkursy są w bazie (bo np były dodane w teraz).
Ja tam chętnie podaję linki jak jestem aktywna i sama czasami mam ochotę zapytać.

Ale dostrzegasz różnicę między dajcie bo mi się nie chce szukać a pomóżcie bo nie wiem gdzie znaleźć/nie mogę znaleźć? O to tutaj chodzi. Niedługo ludzie zaczną pisać wygraj mi bo mi się nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5218937 Napisano: 03.06.2012 08:13:34 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

asante napisał(a):

ktosiu napisał(a):

falus napisał(a):

Byłem teraz na e-sklepie tesco http://ezakupy.te...0000562&pageNo=2 i tam też nie ma tej pasty emotka
Czyli każdy co wysle hasełko może dostać notebooka, bo i tak po weryfikacji danych okaże się, że nikt nie ma dobrego paragonu, bo takiej pasty w tesco nie ma emotka chyba, że pojawią się w ostatni dzień konkursu emotka

Ja jeszcze nie byłam w Tesco, ale mam pytanie: o co chodzi z tym płynem do płukania ust? To ma być gotowy zestaw pasta BAM Complete 7 + płyn? Czy mogę samodzielnie dokupić byle na 1 paragonie był?

Ktosiu i nie wybieraj się, bo na Kapelance nie ma tej pasty, nawet ze złości wpisałam się do książki skarg. Wszędzie plakaty i reklamy, nawet na wózkach a pasty brak. Wielicka jest wyłączona z tego konkursu, no przegięcie.

Dzięki. Zajrzę tam za parę dni i dam znać jakby się coś zmieniło.

Super, gdybyś mogla proszę o info na PW czy się już pojawiły, bo ja tam muszę jechać przez cały Kraków. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5218684 Napisano: 03.06.2012 06:34:41 w TESCO konkursy
ktosiu napisał(a):

falus napisał(a):

Byłem teraz na e-sklepie tesco http://ezakupy.te...0000562&pageNo=2 i tam też nie ma tej pasty emotka
Czyli każdy co wysle hasełko może dostać notebooka, bo i tak po weryfikacji danych okaże się, że nikt nie ma dobrego paragonu, bo takiej pasty w tesco nie ma emotka chyba, że pojawią się w ostatni dzień konkursu emotka

Ja jeszcze nie byłam w Tesco, ale mam pytanie: o co chodzi z tym płynem do płukania ust? To ma być gotowy zestaw pasta BAM Complete 7 + płyn? Czy mogę samodzielnie dokupić byle na 1 paragonie był?

Ktosiu i nie wybieraj się, bo na Kapelance nie ma tej pasty, nawet ze złości wpisałam się do książki skarg. Wszędzie plakaty i reklamy, nawet na wózkach a pasty brak. Wielicka jest wyłączona z tego konkursu, no przegięcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5218238 Napisano: 03.06.2012 01:28:17 w Wkurza mnie...
Ale mnie irytują ludzie (nie będę wymieniać personalnie), którzy notorycznie piszą: Dajcie mi link do... bo nie chce mi się szukać, Szukam konkursów takich i siakich, info na PW. No kurcze blade, nie chce Ci się szukać to nie graj! Innym ma się chcieć? W dodatku wkurza mnie to, że ludzie na to reagują i udzielają informacji takiej osobie... No musiałam to napisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5217325 Napisano: 02.06.2012 04:49:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie Szybko i Słodko - czy ktoś dostał w ostatnich dniach przelewy za luty? Bo ja i wszyscy znajomi dostajemy z marca, a o lutym jakby zapomnieli... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5216773 Napisano: 02.06.2012 08:41:41 w Carrefour konkursy
vilemo napisał(a):

kum...kum... - uwielbiam swój nowy avatar emotka w temacie - żeby nie było - chyba się skuszę na ten konkurs Aquafresh dla dzieci - lubię smakowe pasty, LEGO też emotka

Smakowe powiadasz emotka No tak, mięta to też smak... nawet ta pasta 0-6 lat u nich jest miętowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5216536 Napisano: 01.06.2012 10:01:06 w Wkurza mnie...
A nie ten dzień wykończył.. Cały tydzień był straszny, ale dzisiaj to już przegięcie, pech pecha poganiał i do tego totalna depresja. Oby 2 czerwca był lepszy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#5215565 Napisano: 01.06.2012 01:54:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

kubatbg napisał(a):

ja tez miałem tele i pani powiedziała ze poczta opóźniła przekazy bo za duzo na raz poszło...

a ja do niej ze ja nie brałem ani 1 przekazu wszystko mialo isc na konto bezpośrednio emotka

tak czy siak kazała dzownic do niech bezpośrednio jak w przyszłym tyg nie bedzie kasiury

Fire Flay niezle im sciemnie, ciekawe ile w tym prawdy, potem nam nie starczy czasu na reklamacje...

To bzdura, tez usłyszałam takie tłumaczenie, ale gdyby szło na raty codziennie, to przecież dostawalibyśmy tez partiami, a tu przez kilka dni cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0