Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6690403 Napisano: 16.03.2020 19:29:13 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Zaczyna się pisanie do firm i agencji, jak można teraz robić konkursy  emotka
Niektórym się chyba wydaje, że sytuacja się za tydzień uspokoi, a wtedy i oni ruszą na maraton po sklepach. Jak teraz nic nie ruszy albo zostanie przełożone na kiedyś tam, tego kiedyś już może nie być  emotka
Bo będą święta, bo wakacje, bo spadek obrotów firmy...
Niestety, to pisanie odnosi się też do osób stąd  emotka

No tak, za mało mamy problemów, to jeszcze niektórzy maja potrzebę dowalenia innym... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6690170 Napisano: 15.03.2020 14:54:48 w WC - rozmowy o wszystkim
miketyson napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Kochani, a jak Wy się czujecie? I Wasi najbliżsi?

Jak na razie dobrze, dziękujemy emotka ciekawe jak sie sytuacja bedzie rozwijac...
W temacie warto przeczytac o podejsciu jakie stosuje Wielka Brytania:
Dlaczego Wielka Brytania reaguje inaczej niż reszta świata?

Własnie jestem po długiej rozmowie ze znajomymi z WB i doszliśmy do jednego wniosku - to czy rację ma nasz rząd czy ich okaże się... po fakcie, a teraz nie ma mądrych. Po fakcie mądrali będzie masa. Co więcej, jeszcze 2 dni temu Brytyjczycy byli zadowoleni z działania swojego rządu (lub braku działania), a już dzisiaj zaczynają się pomruki, przestają sobie radzić, widzą co robi reszta Europy. Zawsze znajdzie się grupa popierająca i grupa przeciwna i zawsze jest to na zasadzie "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia". Już mam przykład w dalszej rodzinie wyśmiewania koronowirusa, gdy był 1000 km od nas, a dzisiaj ta osoba siedzi w domu i się trzęsie, bo okazało się, że miała styczność z osobą chorą.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6689666 Napisano: 12.03.2020 22:53:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

U mnie w Biedrze na półkach z chemią byłe takie:

Ale to nie wchodzi na paragonie jako disc, tylko tamte, które wkleiłam. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6689651 Napisano: 12.03.2020 22:18:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja mam na paragonie KApsPersilDisc28sz
ktoś ma inny opis?

Mam dokładnie ten sam opis (KapsPersilDisc28sz)...i kupiłam kapsułki promocyjne ze standu emotka

A ile zapłaciłaś?

27,99 za opakowanie
Oprócz standu z promocyjnymi kapsułkami/żelami były też zwykłe produkty Persil, jednakże na ich opakowaniach (kapsułek) nie dojrzałam słowa "discs". To już w ogóle musiały być jakieś starocie, bo z drugiej strony na konkursowych kapsułkach Persil z akcji Auchanowo-pralkowej jest dokładnie ten napis  emotka emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6689646 Napisano: 12.03.2020 21:50:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ja mam na paragonie KApsPersilDisc28sz
ktoś ma inny opis?

Mam dokładnie ten sam opis (KapsPersilDisc28sz)...i kupiłam kapsułki promocyjne ze standu emotka

A ile zapłaciłaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6689601 Napisano: 12.03.2020 19:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Aaaa ok emotka  wybaczcie. A standy promocyjne są jakieś?

U mnie był plakat z tymi nowymi dyskami, pod nimi dyski, no to wzięłam jak laik konkursowy, też myśląc, ze ich wcześniej nie było, a w domu okazało się, że to te wcześniejsze, ale na paragonie jest "disc". U mnie w 3 sklepach nie było żeli, ani nowych dysków. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6689599 Napisano: 12.03.2020 19:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

No właśnie wchodzi rabat, tyle że to nie są "te" dyski, tylko jakieś wcześniejsze, zorientowałam się w domu. Ale skoro dowolne to dowolne.

Wcześniej były tradycyjne kapusłki...teraz są nowe dyski emotka  
z regulaminu: kupić minimum dwa opakowania żeli lub dysków marki Persil w sieci sklepówBiedronka oraz zachować oryginalny dowód zakupu tutaj konkretnie o dyskach lub żelach ... nie widzę określenia "dowolne"

A ja nie widzę, żeby miały być jakieś konkretne. Mają być dyski Persil i są emotka

Noo dowolne DYSKI...(czyli kolor lub do białych) ale nie "tradycyjne" kapsułki z Persila. Nie wiem co tam w biedrach konkretnie jest, bo jeszcze nie byłam.
I w sumie mi to tam "rybka" na jakie paragony gracie, ale żeby później lamentów nie było, że nagrody zabiera "okrutne" Albedo emotka

Kobito, mówimy o dyskach, nie wiem czemu się uparłaś, ze ich wcześniej nie było. Mam dyski 28 szt., ale nie te odor coś tam, tylko wcześniejsze, też 4 in 1. Wyświetl w wątku >>
1 luki28 0

asantesana

#6689572 Napisano: 12.03.2020 18:29:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aguagu napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jak cenowo wychodzi zakup persila z biedry?

Persil Dyski 2x 23,99 zł emotka

czy działa Wam formularz bo ja od 4h nie umiem wysłać zgłoszenia z 2 przeglądarek 

W gazetce jest cena 27.99 za te "dyski", u Ciebie jest taniej? Chyba, że są mniejsze opakowania? emotka

Na kasie wchodzi rabat 4 zł. 

No właśnie wchodzi rabat, tyle że to nie są "te" dyski, tylko jakieś wcześniejsze, zorientowałam się w domu. Ale skoro dowolne to dowolne. Wyświetl w wątku >>
1 aguagu 0

asantesana

#6689493 Napisano: 12.03.2020 14:37:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś może pytał Albedo czy w konkursie Persila trzeba kupić dowolny produkt, czy musi być ta nowość Against Bad Odors? Wszędzie na stronie tylko ten produkt, a w regulaminie "dowolny". Mnie nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6688976 Napisano: 10.03.2020 13:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

asantesana napisał(a):

1. Czy w konkursie Jordan jest ograniczenie znaków (w regulaminie nie ma żadnego zapisu, a jak to było wcześniej w przypadku tej agencji)?

W ubiegłym roku w marcu So What obsługiwała konkurs Soraya w C4, nie było wówczas limitu w regulaminie, sprawdziłam w notatkach i wygrałam smsem dłuższym niż 160 zn.  emotka  

Bardzo dziękuję za konkretną odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

asantesana

#6688967 Napisano: 10.03.2020 13:07:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam 2 pytania:
1. Czy w konkursie Jordan jest ograniczenie znaków (w regulaminie nie ma żadnego zapisu, a jak to było wcześniej w przypadku tej agencji)?
2. Czy posiada ktoś regulamin do konkursu Velvet w C4? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6688891 Napisano: 10.03.2020 09:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

pikawka napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Loreal - Celine dion. Ktoś pisał wcześniej, że są problemy z wysyłaniem zgłoszeń.. już jest ok ? 

Tak, już naprawili można wysyłać zgłoszenia bez problemu

Dziękuję.  emotka  to wysyłam dziś  emotka

Nie działa mi regulamin - trzeba dowolne 2 farby w dowolnym sklepie ?

Nie dowolne - https://konkursy.columbit.pl/wp-content/uploads/2020/02/1316_regulamin.pdf
"Dokonać zakupu dwóch dowolnych farb do włosów L’Oreal Paris spośród marek: Casting CremeGloss, Colorista, Excellence Creme, Glam Bronde Préférence, Recital Preference, Magic Retouch
(zwanego dalej Zestawem promocyjnym), potwierdzonego na jednym dowodzie zakupu" Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

asantesana

#6686758 Napisano: 29.02.2020 19:57:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Jak myślicie - czy w konkursie kotyfundują loty 300 słów wystarczy do wygranej?

hmm obstawiam ok 500

i ze niby 500 ''kocich'' słów kojarzy sie z podróżą? emotka wątpie że jest tyle emotka

Zobaczymy przy wynikach emotka  Mogę się mylić ale wiem że jestt bardzo dużo

Najgłupszy konkurs świata. Można i "Pokot" wpisać, bo ktoś oglądał w samolocie w drodze na Karaiby...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6686603 Napisano: 28.02.2020 21:17:06 w Auchan
kermit napisał(a):

nelunia napisał(a):

U mnie przemiła Pani koordynator, była  zszokowana, kiedy jej opowiedziałam o cyrkach z odbiorami nagród
Jestem mega szczęśliwa, bo już jestem prawie w domku emotka

Hmm To kim w takim razie są Ci koordynatorzy? To nie są osoby z agencji?

Wątpię, koordynator jest raczej z Ariela czy co to tam trzeba było kupić. Koordynatorzy mają swoje regiony, o które dbają (sprzedaż, zaopatrzenie itd.) Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

asantesana

#6686449 Napisano: 28.02.2020 11:48:02 w Auchan
kammaro napisał(a):

Macie odwagę emotka  Niestety, nauczona doswiadczeniem, nie mam odwagi jechac swoim. Jak macie mozliwosc, to proponuje przewozic je na stojąco. Moja stara pralka wlaczyla sie normalnie, pochodzila z 30 min i "padła".

To dlatego, ze była używana, wtedy w środku jest woda i można je przewozić tylko w pionie. Z nowymi pralkami jest trochę łatwiej, można przewozić na którymś boku (chyba na tym z pojemnikiem z proszkiem, ale nie pamiętam). Oczywiście zalecenie jest na stojąco.
Ps. tutaj jest jeszcze suszarka, więc faktycznie może być problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6686152 Napisano: 27.02.2020 11:49:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy była już powiadamiana główna i rezerwa z loterii Milka? Regulaminowo 25.02 Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6684626 Napisano: 20.02.2020 18:26:04 w Allegro.pl - bez linków
Mam kolejne pytanie o twór pt. Allegro Lokalnie. Czy tam ogłoszenia są jakoś ograniczone czasowo, czy póki nie usunę to są? I czy jeśli chcę, żeby były widoczne w nowszych ogłoszeniach, to muszę je usunąć i dodać jeszcze raz, bo nie widzę żadnej możliwości odświeżenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6684353 Napisano: 19.02.2020 18:55:57 w Pożegnanie Amif

Dziękuję za zaufanie, ale tak dla porządku wklejam emotka

https://www.siepomaga.pl/potrzebujacy/kacpi-boruta/wplata/21329/23090038 tu jeszcze można zobaczyć wpłatę dla Kacperka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6684324 Napisano: 19.02.2020 17:23:37 w Pożegnanie Amif
Kochani, ze swojej strony dziękuję za wpłaty, zaangażowanie,dobre słowo, pomysły na cel charytatywny, a malenkiej89 i bubbie za pomoc. Mam nadzieję, że Amif uśmiecha się do nas z góry.

A teraz konkrety: Wpłat dokonało blisko 200 osób, brawo Wy! Po zamówieniu wieńca zostało 1426 zł, jestem z Was naprawdę dumna. Tak jak pisałam wcześniej, kwota ta zostanie podzielona na 2 cele, ogólny i indywidualny. 

1. Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (713 zł) -tutaj wybór po prostu nie mógł być inny, skoro pomoc zwierzętom najbardziej leżała na sercu Amif i sama tam jeździła niosąc dobro. Przyznam, że zaskoczyło mnie Wasze duże poparcie dla tej propozycji (tutaj i na pw), ale bardzo się z tego cieszę.
http://www.schronisko.krakow.pl/Nasze_potrzeby,_czyli_jak_pom%C3%B3c/
2. KacperBoruta (713 zł) potrzebujący najdroższy lek świata, który trzeba przyjąć do 2 roku życia– argument zielonejszpilki, że to najstarsze dziecko z potrzebujących i ma najmniej czasu na zebranie pieniędzy jest przekonujący.
https://www.siepomaga.pl/kacpi-boruta

Postaram się dodać tutaj dowody przelewu, a jeśli jeszcze wpłynie jakaś zabłąkana kwota, wpłacę już osobnym przelewem na jeden z wymienionych celów.
Mam nadzieję, że taki wybór zadowoli większość z Was. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6684003 Napisano: 18.02.2020 14:23:42 w Pożegnanie Amif
Zgodnie z tematem wątku oraz zdaniem większości zamówiłyśmy w lokalnej dobrej kwiaciarni klasyczny wieniec w kolorach e-konków (kwiaty czerwone, białe i zielone). Wieniec zostanie dostarczony do kościoła. Bubba podejdzie jutro, gdy będzie gotowy i zrobi zdjęcie. Poprosiłam też osobę, która będzie na miejscu o zadbanie o to, aby wieniec dotarł z kościoła na cmentarz, obiecała zrobić to własnoręcznie (dziękuję).

Tak jak napisał pionas imalenka89, pieniądze można wpłacać maksymalnie do końca tego dnia tak, abym jutro popołudniu (w dniu pogrzebu Amif) mogła przelać pozostałą sumę na odpowiedni cel. Jutro podam jaka to jest kwota (pieniądze jeszcze wpływają), natomiast po wielu przemyśleniach postanowiłyśmy podzielić ją na 2 części. Pierwsza niech zasili ogólne konto fundacji/stowarzyszenia, drugą przeznaczymy dla konkretnej osoby (dziecka). Zatem już dzisiaj proszę Was o propozycje pod tym wpisem, wybierzemy spośród nich. Propozycja musi zawierać nazwę, link i krótki argument dlaczego. Ogólniki nie będą brane pod uwagę. Proszę też o nie komentowanie propozycji innych, każdy może podać swoją. Wierzę w Waszą pomoc! Wyświetl w wątku >>