Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6683836 Napisano: 17.02.2020 21:35:17 w Pożegnanie Amif
sarenka napisał(a):

asantesana napisał(a):

sarenka napisał(a):

Nie było mnie przez kilka dni na forum i dopiero teraz przeczytałam tę smutną wiadomość.
Czy macie dokładne informacje dotyczące pogrzebu: gdzie  i kiedy?
Może udałoby mi się przyjechać...

W środę o godz. 12 w kościele św. Bartłomieja w Mogile (to właściwie część Krakowa). Stary, mały kościołek (nie w tym dużym opactwie). 

Postaram się przyjechać...
A wiesz na jakim cmentarzu będzie pochowana?

Podobno na tym cmentarzu tuż przy kościele. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6683832 Napisano: 17.02.2020 21:28:22 w Pożegnanie Amif
sarenka napisał(a):

Nie było mnie przez kilka dni na forum i dopiero teraz przeczytałam tę smutną wiadomość.
Czy macie dokładne informacje dotyczące pogrzebu: gdzie  i kiedy?
Może udałoby mi się przyjechać...

W środę o godz. 12 w kościele św. Bartłomieja w Mogile (to właściwie część Krakowa). Stary, mały kościołek (nie w tym dużym opactwie).  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6683801 Napisano: 17.02.2020 19:31:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

atanerka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Lisner 2 rybki za 14 zł mogę mieć czy każda osobno brać? 

może być razem

Dziekuje , a wysyłali już SMS z akceptacja z weekendu?

ja nie mam potwierdzenia z weekendu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6683798 Napisano: 17.02.2020 19:24:05 w Pożegnanie Amif
delvitto napisał(a):

moja cegiełka poszła, ale na te dane, co otrzymałam na pv, więc nie wiem, czy te xxx by przeszło, przy innej okazji przetestuję.

Przechodzi, przelewy docierają bez problemu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683754 Napisano: 17.02.2020 17:03:38 w Pożegnanie Amif
beta76 napisał(a):

witam. Znałam amif 20lat pracowałyśmy razem. Czasami dostawalam od niej drobiazgi z wygranych, rzadko tu zagladałam bo amif była najlepszym info. Dziś tu weszłam bo wiadomo myśli w głowie tłoczą się ciągle.Bede w środe na pogrzebie mogę napisać czy Wasz wieniec dotarł.

Napiszę priv. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, darog 0

asantesana

#6683642 Napisano: 17.02.2020 12:11:38 w Pożegnanie Amif
Jutro przed południem jestem umówiona z bubbą w kwiaciarni, zamówimy kwiaty w takiej formie, aby kwiaciarnia dostarczyła je na miejsce i żeby było dobrze. Mam plan, aby były w kolorach e-konków (zieleń, biel, czerwień). Napis prosty, taki jak zaproponowała malenka89, aby nie było kontrowersji. We środę rano bubba (dziękuję) podejdzie zrobić zdjęcie, aby uciąć spekulacje co do urody kwiatów. Następnie odczekam 2-3 dni, aby już wszystkie wpłaty zostały zaksięgowane i pomyślimy nad formą wyboru celu charytatywnego, aby uniknąć kolejnych kontrowersji. Mam nadzieję, że uszanujecie nas, bo od wczoraj nie robię nic innego, tylko zajmuję się tym tematem i odpisywaniem na pw.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683614 Napisano: 17.02.2020 11:36:29 w Pożegnanie Amif
Kochani, mnie ręce opadły, poważnie. Jeśli ktoś chce przejąć inicjatywę, ja chętnie oddam pałeczkę i przeleję wpłacone pieniądze. Nie mogę siedzieć i czekać z założonymi rękami, ponieważ okaże się, że kwiaciarnia nie zrobi zamówienia na czas, a wiązanki nikt nie dostarczy na cmentarz. Bubba poszła na rekonesans do kwiaciarni, czekam na info od niej i jesteśmy umówione na wspólne wybranie. Jeśli ktoś chce to zrobić lepiej, zapraszam na priv, przeleję wpłacone pieniądze i mówię to z pełną powagą i szacunkiem.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683546 Napisano: 17.02.2020 10:33:15 w Pożegnanie Amif
bubba napisał(a):

Można też ogarnąć temat bezpośrednio przez kwiaciarnię, np http://cupido.krakow.pl. Dzwoniłam i oni mają dowóz do Mogiły gratis. Około 15 minut przed ceremonią będzie wieniec dostarczony. Pani mówi że 300 zł to już piękny wieniec będzie, zaznaczyła też że przez pocztę kwiatową będzie dużo drożej (nie wiem, nie mam doświwdczenia). Jeśli będzie potrzeba iść i osobiście złożyć zamówienie i "dopilnować sprawę" mogę to ogarnąć, mam bardzo blisko. Niestety w środę nie będę mobilna, więc nie mogę osobiście zawieźć. 

I to jest konkretna pomoc, dziękuję, napiszę zaraz na pw. Widzę, ze to na pl. Bieńczyckim, tam faktycznie mają ładne kwiaty. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6683478 Napisano: 17.02.2020 09:39:14 w Pożegnanie Amif
Kochani, po pierwsze nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Po zakupie wieńca powiem ile zostało, ale patrząc na Wasze zaangażowanie, to uzbiera się niemało. Po drugie, większość (ja również) jest za celem charytatywnym i takie założenie było od początku. I szczerze myślę, że Amif byłaby z tego powodu zadowolona. Z uwagi na okoliczności jestem za fundacją związaną z onkologią, ale wyborem zajmijmy się, gdy będzie wiadomo ile mamy funduszy, bo pieniądze będą pewnie jeszcze spływać 2-3 dni.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683349 Napisano: 16.02.2020 21:34:21 w Pożegnanie Amif
W takim razie zajmiemy się zamówieniem wieńca i dostarczeniem przez pocztę kwiatową razem z malenka89
Podaję swój nr konta:
Zbiórka zakończona
Niech to będą wpłaty 5-10 zł. Jest nas sporo, więc jeśli po zamówieniu ładnego wieńca coś zostanie, wpłacę na cel charytatywny, oczywiście poinformuję Was o wszystkim.

Proszę także o propozycje napisu tutaj, który będzie umieszczony na szarfie - musi być godny konkursowiczów.

ps. Wiem, że zdania będą różne na temat koloru, wielkości, celu itd. Nie jesteśmy w stanie spełnić oczekiwań wszystkich, więc jeśli ktoś pisze do nas na pw, to proszę tylko o bardzo konkretne informacje.       Wyświetl w wątku >>
1 dysia 0

asantesana

#6683329 Napisano: 16.02.2020 20:59:16 w Pożegnanie Amif
malenka89 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Kochani, nie mam możliwości transportowych zawieźć sama wieniec, więc jeśli nie znajdzie się nikt chętny, mogę jutro sprawdzić poczty kwiatowe w Krakowie i warunki dostawy takiego wieńca. Ewentualnie jutro podam nr konta, pozostałą kwotę wpłacę na jakąś fundację związaną z onkologią. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto będzie mógł dotrzeć na miejsce osobiście z wieńcem. 

super! Ja sprawdzałam na stronie Poczty Kwiatowej to są ceny od 150-250 zł + 20 zł szarfa + 20 zł dojazd. Chętnych jest wielu, więc myślę, że 5-10 zł wpłaty będzie ok, chyba że ktoś będzie miał ochotę wpłacić więcej. 

Ceny są bardzo różne, 150 zł to takie malutkie. Może po prostu zależnie od zebranej kwoty wybierze się wielkość. Nie piszcie już proszę kto się dołoży, jutro podam informacje.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683314 Napisano: 16.02.2020 20:45:54 w Pożegnanie Amif
Kochani, nie mam możliwości transportowych zawieźć sama wieniec, więc jeśli nie znajdzie się nikt chętny, mogę jutro sprawdzić poczty kwiatowe w Krakowie i warunki dostawy takiego wieńca. Ewentualnie jutro podam nr konta, pozostałą kwotę wpłacę na jakąś fundację związaną z onkologią. Chyba, że znajdzie się ktoś, kto będzie mógł dotrzeć na miejsce osobiście z wieńcem.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6683306 Napisano: 16.02.2020 20:39:33 w Pożegnanie Amif
I ja się dorzucę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6683195 Napisano: 16.02.2020 11:54:08 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
bruce napisał(a):

Nie podoba mi się, że od kilku minut strona główna forum, przeglądana tradycyjnie na kompie, padła mi w ten sposób, iż wszystko mam po lewo (bez przenośni, ofkors  ;) ) - nie mam kolorów, typowego układu, niczego... emotka

pionas, strona w wersji tradycyjnej padła w przeglądarce chrom, pod edgem działa, nie wiem jak inne przeglądarki. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6682818 Napisano: 14.02.2020 15:09:06 w Żegnamy zmarłych
Jestem w ciężkim szoku, było nam dane nawet poznać się osobiście, bo koło mnie mieszkają jej rodzice. No nie mogę uwierzyć... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6682585 Napisano: 13.02.2020 20:26:40 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

@asantesana dowód możesz w każdej chwili zmienić, więc jego numer też. Zaś Pesel jest nadawany raz na całe życie.

Nie szkodzi, ale na mój pesel nikt nie weźmie kredytu, a na nr dowodu już tak. Poza tym pesel w tej chwili zastąpił nr Nip, więc agencje mają prawo wymagać do celów rozliczeniowych (oczywiście przy odpowiedniej kwocie). Nawet RMF robiło konkurs na pesel, który był publikowany.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6682345 Napisano: 13.02.2020 11:12:30 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

ziolko napisał(a):

pikawka napisał(a):

Muszę odesłać potwierdzenie odbioru nagrody. Wymagają nr dowodu i PESEL. Czy PESEL jest obowiązkowy?  

Zależy, jaki konkurs i jaka wartość nagrody.. tego nie ma w Twoim zapytaniu

Rower. Wartość 700 zł. Dałam nr dowodu A chcą jeszcze PESEL. 

Ja nie mam problemu z podaniem nr pesel, natomiast nigdy nie podaję nr dowodu.  Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

asantesana

asantesana

#6681700 Napisano: 11.02.2020 11:31:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Victoria33 napisał(a):

Sama wprowadziłąm w świat konkursów i loterii koleżankę, czego żałuję. Nie wygrywa ona w konkursach, nie wygrywa w loteriach sieciówek (no może czasem się uda, gdy może towar odsprzedać). Za to wygrywa po kilka nagród loteriach ogólnoplskich - bramkowych (coccoilino, surf, paczka- sprzątaczka, tic- tac). Wszędzie tam, gdzie wymagany jest paragon, a nie trzeba otwierać opakowania, żeby odczytać kod. Jaki ma patent? Otóż pracuje w małym sklepie. Gdy nie ma klientów, sprawdza na kasie jaki będzię kolejny numer paragonu, wysyła smsa z tym numerem, a gdy uda jej się trafić w otwartą bramkę, nabija produkt na kasę i drukuje zwycięski paragon. Kreatyność nie ma granic.

No i rozwiązanie takiej sytuacji jest banalnie proste. Uwaga! Podpowiadam agencjom: wystarczy chcieć wszystkie paragony zgłoszone do loterii przez daną osobę. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6681681 Napisano: 11.02.2020 10:54:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Asantesana: Jedna rzecz tylko ludzi nakręca. Anonimowość. Tak samo jest z hejtowaniem ludzi. Pod swoim nazwiskiem? Gdzie tam!
Joan: Ludzie nie ogarniają nawet trzech telefonów. Jak agencja dzwoni drugi raz, bo czegoś im brakuje, odbierający nie zawsze pamięta, kogo z rodziny na ten numer podał. I co wtedy?  emotka

Ależ on nadal będzie anonimowy - w innej agencji, czy na innego słupa emotka  Póki nie ma konkretnych, jasno określonych konsekwencji, proceder będzie sobie kwitł.  Wyświetl w wątku >>
0 0