Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6676773 Napisano: 24.01.2020 10:36:05 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Gdziekolwiek bym nie trafiła: grupa na serio, Grupa towarzyska, grupa dotycząca jakiegoś zagadnienia ZAWSZE ale to ZAWSZE CZYTAM że ooo kiedyś to było fajniej, kiedyś to była grupa/forum, a teraz to jest bez sensu. I wiecie co? Polecam wszystkim TEDex Jacka Walkiewicza "Pełna moc możliwości" gdzie mówi o tym, że nie ma stabilizacji. I warto doświadczać różnych rzeczy i na tym życie polega. A nie na tym, że kiedyś było lepiej i tacy fajni ludzie byli... Myślicie że fajni ludzie tylko byli? Że już nie spotkacie innych fajnych?
Czytam to i czytam i zawsze na chwilę robi mi się odrobinę przykro. Bo jakoś zawsze dołączam do tych grup/forów już po tym mitycznym "kiedyś było fajniej i fajni ludzie pisali..." I założenia już wiadomo że fajnie nie jest, bo fanie było...
A jestem tu półtora roku. 

Życzę Wam dostrzeżenia nowych fajnych ludzi i tworzenia codziennie nowych fajnych czasów

Brawo! Przyznam, że zaczęłam wczoraj pisać podobny tekst i go wykasowałam, bo uznałam, że to nie ma sensu emotka  To tak jak czytanie, że w naszym dzieciństwie to było super, bo to, tamto i siamto, a teraz jest fatalnie. Czyżby każdemu było tak super czy tylko pamięć już nie ta...? Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6676004 Napisano: 22.01.2020 09:22:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jestem uparta jak osioł! Wiem ze nigdy nie trafię w bramkę IQ Marketing i dalej próbuję... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6675934 Napisano: 21.01.2020 20:09:26 w Kaufland konkursy
frodo napisał(a):

bruce napisał(a):

Ktoś może widział na horyzoncie budżet?  emotka

Z mojej perspektywy go nie widać emotka

Z perspektywy nowej gazetki też nie emotka Wyświetl w wątku >>
2 frodo, brucee 0

asantesana

#6675851 Napisano: 21.01.2020 17:23:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Fantasia - z którego dnia są dzisiejsze wygrane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6675517 Napisano: 20.01.2020 21:11:44 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Kasiu koniecznie do weterynarza, ja jak byłam mloda i glupia tez tak kupilam psa- 15 lat temu .Okazało się,ze miał swierzba i inne rzeczy. Fakt,że byc moze wtedy uratowałam mu zycie, bo wątpie, ze wlasciciel leczylby go tyloma antybiotykami i zastrzykami co my. Co drugi dzien musial byc kąpany w specjalnym płynie, na szczescie wyzdrowiał.

Widzisz, Aniu, to ja już nie taka młoda jest,ale nadal naiwna i głupia.Ja jak ja, ale moja mama lat 59 powinna powiedzieć mi, abyśmy tego psa nie brały,a to właśnie ona bardziej nalegała.Naprawdę miałam szczere intencje, nie chciałam,aby ten piesek został np. utopiony,ech mam nadzieję, że nie jest jeszcze bardzo chory i będzie szczęśliwy z nami.

Kasiu, nie traktuj tego wszystkiego jak atak na siebie, każdemu zdarza się robić głupotę. Ja się ciesze, że taka sprawa wyszła na forum, może kilka osób nauczy się jak działać w takiej sytuacji, może kilka osób puknie się w głowę, gdy przyjedzie po psiaka do takiej hodowli i go nie weźmie, może choć jedna osoba powie znajomemu, że robi głupotę itd. Ważne, żeby coś z tym zrobić, bo ja taką pseudohodowlę znam z bliskiego otoczenia, na pozór biedni, małe dzieci, w rzeczywistości cwaniaki do szpiku kości. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6675304 Napisano: 20.01.2020 12:23:22 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Od wczoraj jestem szczesliwa wlascicielka jamnika szorstkowlosego.Suczka ma 2 i 5 miesiaca.Moze ktos z.Was moglby mi doradzic jakas sprawdzona karme?

Ten "jamnik szorstkowłosy" to rasowy? Trudno mi sobie wyobrazić, żeby jakikolwiek legalnie działający hodowca, któremu zależy na zwierzętach, oddał szczeniaka bez udzielenia multum informacji, min. o najlepszej dla danej rasy karmie.

Czy psa dostałaś w prezencie? Bo dziwne mi się wydaje, że ktoś najpierw bierze psa, a potem się zastanawia, jak się go obsługuje.

Przepraszam z góry za drążenie tematu, ale być może karma to Twój najmniejszy problem... emotka

Nie, nie ma rodowodu, jeśli o to chodzi.W sobotę mama znalazła na olx ogłoszenie.Pani najpierw w ogłoszeniu twierdziła, że chce oddać 4 pieski za darmo.Gdy mama zadzwoniła do tej kobiety, okazało się,że Pani chce za tego pieska 400 złotych. Gdy przyjechałyśmy na miejsce o umówionej godzinie, kobieta ta na początku wykręcała się,że nie może nam teraz pokazać szczeniaczków, bo niby śpią. No to powiedziałyśmy jej z mamą, że w takim razie wrócimy za jakąś godzinę.Na to ona zaprowadziła nas od razu do ciemnej, drewnianej komórki-chlewika, gdzie w skrzyni przykrytej dyktą leżały pieski emotka  Pani powiedziała, że wyniosła je rzekomo przed chwilą,aby się z matką nie gryzły.Urodzone 31 października zeszłego roku, zostały tylko odrobaczone.Nie miały żadnych szczepień, gdyż kobieta nie pojechała z nimi do weterynarza, bo nie ma samochodu.Wobec tego ostatecznie przystała na kwotę 300 złotych.Pieski nie były zaniedbane,ale warunki, w jakich przebywały pozostawiały wiele do życzenia.

O Matko Bosko, Kasiu...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6675008 Napisano: 18.01.2020 23:42:33 w Allegro.pl - bez linków
kukuleczka napisał(a):

czy wystawiając na allegro na cel charytatywny płacę prowizję??
Nie wiem czy dobrze zrozumialam regulamin

Nie, jeśli mowa o wośp, to nie ponosisz żadnych opłat. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6674816 Napisano: 17.01.2020 21:02:13 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

synk napisał(a):

wkurza mnie wypalenie. Tak zawodowe, jak i konkursowe. Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce

Przerabialam to ponad rok temu. Dlatego rzucilam i jedno i drugie emotka i wyjechalam co prawda nie w Bieszczady, ale spelniac marzenia i przekraczac (ba totalnie zrownac z ziemia) wszystkie moje mozliwe granice komfortu. Byl to zdecydowanie najciezszy rok mojego zycia, ale i za razem najlepszy! Niczego nie zaluje!

Napiszesz coś więcej? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

asantesana

#6674764 Napisano: 17.01.2020 18:46:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

We wcześniejszych edycjach informowali na drugi dzień. Jak dobrze pamiętam, ostatnio to było kolo 16.00  emotka

Dlatego przypuszczam, że już poinformowane, ale gdyby jakiś laureat lub "znajomy" laureata mógł potwierdzić, to byłoby miło. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6674604 Napisano: 17.01.2020 12:37:04 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

onmyown napisał(a):

Wyluzuj. Wystarczy być tylko trochę bardziej ogarniętym, aby zauważyć pewne tendencje  Jeżeli po rozwiązanym konkursie w mdw nagle hurtem chwalą się osoby, które nie potrafią poprawnie napisać posta na forum, można dojść do pewnych wniosków

Brawo za odwagę, wreszcie ktoś to głośno powiedział.

emotka Ja bym jeszcze dodała, że można nauczyć się wróżbiarstwa - gdy widzę osobę x i y w mdw, wiem, że za chwilkę wpisze się osoba z.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6674466 Napisano: 17.01.2020 08:15:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Milka będzie dziś informować tak jak zawsze?

Wg regulaminu wybierają dzisiaj za wczoraj i pewnie będą się spieszyć z powiadamianiem, mają mało czasu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6674183 Napisano: 16.01.2020 13:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest ktoś, kto jeszcze nie dostał bonu z konkursu "Twój czas by olśniewać" w Kauflandzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6673977 Napisano: 15.01.2020 18:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy moglibyście z tymi bombonierkami przenieść się do wątku RMF? Błagam, przekopanie się przez bombonierki, żeby zobaczyć co nowego to jest koszmar... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6671859 Napisano: 09.01.2020 14:38:37 w Smolar
olunka napisał(a):

w wynikach pojawiło się - sensodyne w Lidlu

a są podpięte wyniki? ktoś wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6671590 Napisano: 08.01.2020 17:00:10 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Każdemu z nas jest łatwo mówić, że chętnie oddamy organy po śmierci (no bo faktycznie po co nam one). Ale podjęcie tej decyzji kiedy nie dotyczy ona już nas samych tylko najbliższej osoby (męża, siostry, dziecka) i dopuszczenie tej myśli, że to już koniec, że cud się nie zdarzy, kiedy przecież ta osoba niby nie umarła, niby oddycha (choć przecież to ta cała aparatura podtrzymuje ją przy życiu). To chyba zawsze jest trudne. Trzeba mieć naprawdę dużo siły.

Dlatego warto rozmawiać - za życia. Moja rodzina wie, że w razie takiej sytuacji ja sobie życzę, aby moje organy komuś się przydały. Za mało wiemy o bliskich, za mało rozmawiamy.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6671454 Napisano: 08.01.2020 13:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

A gdzie wyląduje potem tych 3000 opakowań po zużytym płynie E? Może jeszcze testujących obciążą opłatą recyklingową. To jakaś kpina. Jeszcze takich cudów nie widziałam. emotka

Nie tylko opakowań, w każdym zostanie jeszcze 3/4 płynu, który trzeba wylać.
Ale ja myślę, że to akcja typu "nikt nie odeśle, bo się nie opłaca" - wysyłka płynu o wadze 2 kg to koszt ok. 15 zł minimum, płyn można kupić w promocji za 18-20 zł, a można zużyć tylko 450 ml. Do tego papierologia. Będę bić brawo za głupotę temu, kto to odeśle. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6671393 Napisano: 08.01.2020 11:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

https://www.smola...sfakcja-Gwarantowana - serio?;/

"odesłać na swój koszt produkt promocyjny wypróbowany przez uczestnika wraz z unikatowym kodem alfanumerycznym otrzymanym po prawidłowym zgłoszeniu do promocji" emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6671060 Napisano: 07.01.2020 11:07:54 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ja loguję się ZALOGUJ PRZEZ ALLEGRO
potem doładowuję się przy płatnościach za
Allegro Paczkomaty24/7 InPost  maksymalny rozmiar 41 x 38 x 64 cm, waga 25 kg   8,99 zł

wchodzę w zakładkę ALLEGRO ---->>> IMPORT ALLEGRO INPOST i tam są dane osoby, która kupiła u mnie daną rzecz, potem wybieram tylko gabaryt, opłacam i mam emotka i to 8,99 zł kosztuje emotka

mam nadzieję, że wytłumaczyłem poprawnie emotka

Czarna magia dla mnie emotka
Możesz napisać, gdzie się logujesz przez allegro? Jakaś strona, czy jest odnośnik na allegro?

i podaję dane do logowania się do allegro

Chodziło mi o stronkę, ale już znalazłam, to ta?
https://manager.paczkomaty.pl/auth/login
Dzięki pioge, dobry człowieku, już chyba kumam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6671052 Napisano: 07.01.2020 10:57:12 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

ja loguję się ZALOGUJ PRZEZ ALLEGRO
potem doładowuję się przy płatnościach za
Allegro Paczkomaty24/7 InPost  maksymalny rozmiar 41 x 38 x 64 cm, waga 25 kg   8,99 zł

wchodzę w zakładkę ALLEGRO ---->>> IMPORT ALLEGRO INPOST i tam są dane osoby, która kupiła u mnie daną rzecz, potem wybieram tylko gabaryt, opłacam i mam emotka i to 8,99 zł kosztuje emotka

mam nadzieję, że wytłumaczyłem poprawnie emotka

Czarna magia dla mnie emotka
Możesz napisać, gdzie się logujesz przez allegro? Jakaś strona, czy jest odnośnik na allegro? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6671032 Napisano: 07.01.2020 10:08:15 w Allegro.pl - bez linków
pioge7 napisał(a):

8,99 bo tyle kosztuje ta usługa... wiecej nie zapłacisz za taka przesyłkę to allegro sobie ustaliło i wpisało taką cenę za każdy gabaryt. emotka  Więc i tak dobrze 

A jak korzysta się z tej usługi allegro paczkomaty? Gdzieś trzeba się rejestrować, czy działa to jakoś z automatu? Wyświetl w wątku >>
0 0