Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6650541 Napisano: 22.10.2019 13:47:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

asantesana napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś zna datę powiadamiania z Wawelu (Auchan)? W regulaminie widzę datę wyboru codziennie + główna 21.10, ale kiedy planują powiadomić laureatów?

Napisałam do nich na FB, odpisali "Dzień dobry, gdy nasze Jury przeanalizuje wszystkie zgłoszenia i wytypuje zwycięzcę nagrody głównej, skontaktuje się z nim telefonicznie." 

Nie podali żadnej daty, chociaż właśnie o to pytałam emotka

Wg regulaminu wybór laureata głównego powinien być 21.10, więc ktoś taką odpowiedzią przyznaje się do łamania regulaminu, bo dopiero zamierzają wybierać  emotka

Przeciez strona FB nie łączy sie zawsze z organizatorem konkursów  emotka  I odpowiadaja regułkami na odczepnego jak pani w Biedronce zapytana o konkretny produkt - "nie dotarł" albo "wyprzedany...". 
Ktoś siedzi na kompie dzien cały, ma płacone za "kontakt", dodanie kilku fotek -  odpowiada za kilkadziesiąt stron FB nie mając nic wspólnego z organizowanymi promocjami emotka  

Tyle to ja też wiem. Ale na fb ktoś wypowiada się w imieniu organizatora, więc słowa powinny być wiążące. A organizator powinien dbać o swoje imię. Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

asantesana

#6650508 Napisano: 22.10.2019 12:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zazdrosnica napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś zna datę powiadamiania z Wawelu (Auchan)? W regulaminie widzę datę wyboru codziennie + główna 21.10, ale kiedy planują powiadomić laureatów?

Napisałam do nich na FB, odpisali "Dzień dobry, gdy nasze Jury przeanalizuje wszystkie zgłoszenia i wytypuje zwycięzcę nagrody głównej, skontaktuje się z nim telefonicznie." 

Nie podali żadnej daty, chociaż właśnie o to pytałam emotka

Wg regulaminu wybór laureata głównego powinien być 21.10, więc ktoś taką odpowiedzią przyznaje się do łamania regulaminu, bo dopiero zamierzają wybierać  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6650500 Napisano: 22.10.2019 11:58:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś zna datę powiadamiania z Wawelu (Auchan)? W regulaminie widzę datę wyboru codziennie + główna 21.10, ale kiedy planują powiadomić laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6650399 Napisano: 21.10.2019 20:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy ktoś ma informacje odnosnie konkursu E w kauflandzie? Brak info od kiedy i do kiedy, regulaminu też nigdzie nie ma emotka

Nie...a albedo pomimo próśb mailowych o regulamin - olewa sprawę. 

Pytałam w BOK - też nie mają, "przedstawiciel im nie dowiózł". A konkurs trwa od 17.10, nie wiadomo tylko do kiedy. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6650003 Napisano: 19.10.2019 22:04:37 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie wkurza że dostałam się do testów produktu na katar na familie, produkt do mnie nie dotarł a do 23 października mam wystawić mu opinie emotka

Czy dobrze rozumiem, że w podanym terminie trzeba dostać kataru, żeby przetestować produkt?

Może do produktu dołączają saszetkę z wirusem? emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6649846 Napisano: 18.10.2019 18:58:29 w Dziś cieszę się z.....
asia670 napisał(a):

Długo tu nie byłam.Cieszę się dziś,że usiadłam i znowu mogę BYĆ.Pisałam kilka miesięcy temu o odejściu mojego taty-dostałam od Was wtedy tyle wsparcia emotka Los jednak zsyła mi cały czas "niespodzianki" od dłuższego czasu-już nie płaczę,obróciłam to w śmiech,że dostałam pakiet all inclusive - w krótkim czasie wypadek i lezenie prawie pół roku w gipsie,krótko po tym podejrzenie raka u syna,kilka miesiecy później dachowanie syna na autostradzie w UK,  bo zasnął z przemęczenia-auto do kasacji,wzięli go helikopterem do szpitala.Policja powiedziała,że cud że żyje.Miał tylko uszkodzone kręgi szyjne.Nie minęły dwa miesiące- ja dowiaduje sie,ze mam raka-szybka operacja,ale jest narazie ok.Po kilku miesiacach utrata pracy/bo firma zakończyła dzialalnośc po ponad 30 latach/.Odejście taty.A teraz jestem po wylewie.3 tygodnie-schyliłam się tylko,żeby schować naczynia i szast-prast-ból w głowie nie do opisania.Szybki tel.po karetkę i do szpitala...Wyszłam kilka dni temu I CIESZĘ SIĘ ŻE MÓWIĘ,ŻE JESTEM NA CHODZIE.ŻE ZWYCZAJNIE ŻYJĘ MOI DRODZY!To cudowne widzieć swoich najbliższych,słońce,piękną jesień tylko za oknem.Byłam juz wtedy na "zjęździe" i powiem Wam,że pożegnałam się już z dziećmi i mężem.Widocznie jednak to nie był jeszcze mój czas.Mam moze cos do zrobienia jeszcze??? Może mam dalej grać w konki i siedzieć sobie na tym wspaniałym forum emotka -bo to prawie moje drugie życie tutaj!!!Pozdrawiam Was ciepło i życze wszystkim przede wszystkim zdrowia,zdrowia,zdrowia i oczywiście wspaniałych wygranych.

To ja cieszę się, że JESTEŚ emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6649745 Napisano: 18.10.2019 13:24:56 w SZUKAM....
malenka89 napisał(a):

Szukam z czego najbardziej się cieszycie będąc na jakiś targach, gdzie wręczają gratisy? Smyczki, jakieś magnesy, czapeczki, kubeczki? Będę zamawiać dla wujka, który ma firmę budowlaną i zastanawiam się co wybrać, chciałam coś z takich lepszych kubeczków  http://regalo.pl/kategoria-produktu/do-picia/kubki-ceramiczne/  ? I do tego wiadomo jakieś mniejsze rzeczy typu długopisy i smyczki.

Dla mnie lniane/płócienne siatki zakupowe zawsze w cenie i jeszcze po ulicy chodzi się z reklamą emotka  Zrobiłabym nadruk z domkiem, skoro to firma budowlana i ciekawe/zabawne hasło reklamowe. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6648019 Napisano: 11.10.2019 16:18:30 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Otwiera Wam się regulamin? 

Nie, przekierowuje na główną. A bez regulaminu nie ma co grać, bo potem się okaże, że to nie o ten "nr paragonu" chodziło...

Na podanej stronie fb też nie widzę ani słowa... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6646958 Napisano: 09.10.2019 10:02:14 w Smolar
joan napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

A co to za spam konta co piszą o tej loterii w różnych watkach? Nie chce mi się wierzyć, że to od Smolara....

Może ktoś od Loyalty Point? Może nikt nie zgłosił się po nagrodę i próbują wyczaić, czemu w to nie gramy? 

No własnie też mnie to zaczęło zastanawiać, bo 2 dni przed końcem nagle widzę dziwne nicki wciskające kit o koleżance, której udało się wygrać i na mailu mam z wczoraj info, ze mogę utracić milion pkt. Sprawdziłam, nie mogę utracić, bo mnie nie ma na liście laureatów. Czyżby się zorientowali, że żaden laureat nie zgłosił się po nagrodę? Co za akcja... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6645874 Napisano: 04.10.2019 22:22:00 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

wkurzałam się długo, teraz to już mam powoli depresję przez uciążliwego sąsiada, najchętniej bym się wyprowadziła emotka emotka emotka

Jak ja Cię doskonale rozumiem... 10 lat życie wg harmonogramu sąsiada z nastoletnim synem (dzień i noc), wkurzanie się, łzy i niechęć do wracania do domu... Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

asantesana

#6645340 Napisano: 03.10.2019 13:29:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka-p napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

magisterek napisał(a):

slomkab napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

próbowaliście płacić kartami od Ramy w Biedronce? Na stronie jest nieaktywna

A jest nieaktywna?myslalam ze mozna placic od razu

U mnie przy sprawdzaniu salda wyskakuje info, że nie ma takiego nr karty emotka czyli niekatywna

u mnie to samo

Miałam właśnie o to pytać, bo u mnie taka sama sytuacja

A próbował ktoś płacić w sklepie? Bo może nie wprowadzili tych kart do systemu sprawdzania, ale w sklepie działają? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6644955 Napisano: 02.10.2019 11:37:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi karty z Ramy Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6644694 Napisano: 01.10.2019 17:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób czekających na zaległe paczki z bonami Yasumi od Versusa, czy ma ktoś jakieś nowe wieści? Powinny dotrzeć do 20.08, potem odpowiadali, ze czekają na dostawę i wysyłka będzie do końca miesiąca (września), niestety nadal głucha cisza. Ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6643293 Napisano: 26.09.2019 11:25:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

aerdna napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

elmex / meridol C4 macie zwrotki?

Jeśli słałaś z orange to mnie w Henkelu na nr 4321 nie przyszła.

właśnie orange. słać z innej sieci?

Oni mają notoryczny problem z orange, ale pisałam przy okazji jakiegoś innego konkursu i odpisali mi, że zgłoszenie doszło, więc ja nie dubluję, co ma być to będzie. Ale Elmex jeszcze trwa, więc może do nich napisz.

Potwierdzam, że dzisiaj nie ma zwrotek na 4321 w Orange

właśnie przyszła emotka

Z wczorajszego zgłoszenia też, naprawili emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

asantesana

#6643289 Napisano: 26.09.2019 10:59:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

Jeśli słałaś z orange to mnie w Henkelu na nr 4321 nie przyszła.

właśnie orange. słać z innej sieci?

Oni mają notoryczny problem z orange, ale pisałam przy okazji jakiegoś innego konkursu i odpisali mi, że zgłoszenie doszło, więc ja nie dubluję, co ma być to będzie. Ale Elmex jeszcze trwa, więc może do nich napisz. Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

asantesana

#6643282 Napisano: 26.09.2019 10:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

Jeśli słałaś z orange to mnie w Henkelu na nr 4321 nie przyszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6642452 Napisano: 23.09.2019 22:57:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
chaber20 napisał(a):

Do konkursu Farmio, na paragonie mam pozycję "Jaja Klatkowe 10L". Jak myślicie pojechać do sklepu po adnotacje że to Farmio?

To był konkurs ogólnopolski, nie sieciowy, więc ja bym poszła po adnotację i pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
1 chaber20 0

asantesana

#6640569 Napisano: 17.09.2019 12:07:13 w Informują
androm napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł

biorą adres czy tylko informują i tyle?

Tylko informują. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

asantesana

#6640567 Napisano: 17.09.2019 12:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł

o, żesz. jakby nie mogli puścić smsów...

Zaczęli informowanie od pierwszych dni czy od końca?

Od środka, albo na chybił trafił emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6640545 Napisano: 17.09.2019 11:55:36 w Informują
Nałęczowianka dzwoni z nr 61 początek z bonami 50 zł Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0