Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6291876 Napisano: 28.11.2016 13:46:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dodawałam dzisiaj wyniki z konkursu i nie miałam możliwości dopisać, ze wyniki dotyczą VIII etapu, tzn. dopisałam w nawiasie, ale po opublikowaniu pojawił się sam link. Jak inni dopisują dzień, etap? Wg mnie brakuje tam "okienka" na ewentualne dopisanie etapu, dnia czy jakiejś istotnej dodatkowej informacji dotyczącej wyniku.

Jeśli dodajesz wpis z poziomu forum to nie ma takiej możliwości, jeśli jednak dodajesz link do wyników z poziomu opisu konkursu to tam masz możliwość wpisując to w treść komentarza...

Tak tak, już wszystko kumam, dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6291846 Napisano: 28.11.2016 13:11:44 w SZUKAM....
Szukam po jakim czasie zrealizowano Wam zamówienie na okulary Rookie z BelVity? Zamówiłam prawie tydzień temu i po przyjęciu zamówienia nastąpiła cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6291782 Napisano: 28.11.2016 11:43:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dodawałam dzisiaj wyniki z konkursu i nie miałam możliwości dopisać, ze wyniki dotyczą VIII etapu, tzn. dopisałam w nawiasie, ale po opublikowaniu pojawił się sam link. Jak inni dopisują dzień, etap? Wg mnie brakuje tam "okienka" na ewentualne dopisanie etapu, dnia czy jakiejś istotnej dodatkowej informacji dotyczącej wyniku.

Ja dopisuję zwykle po linku, bez żadnych zawiasów. Może użyłaś kwadratowych i dlatego wycięło? Mam wrażenie, że nawiasy kwadratowe "" tutaj spełniają jakąś specjalną rolę, są formantem, a nie tylko znakiem graficznym.

Nie, dodałam w okrągłych nawiasach, ale chyba już wiem o co chodzi - dopisałam przy pierwszym linku (forumowym), a w postach widzę przy drugim (bezpośrednim). Tak czy siak brakuje mi jakiegoś "uregulowania" takich dopisków. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6291773 Napisano: 28.11.2016 11:37:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dodawałam dzisiaj wyniki z konkursu i nie miałam możliwości dopisać, ze wyniki dotyczą VIII etapu, tzn. dopisałam w nawiasie, ale po opublikowaniu pojawił się sam link. Jak inni dopisują dzień, etap? Wg mnie brakuje tam "okienka" na ewentualne dopisanie etapu, dnia czy jakiejś istotnej dodatkowej informacji dotyczącej wyniku. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6291703 Napisano: 28.11.2016 10:03:00 w Biedronka
Ale mnie przestraszyliście z tym Edenem, bo u mnie paragony leżą i miałam się dziś zabrać za konkurs. 
Co jedna agencja to większe patałachy... Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, joan 0

asantesana

#6291702 Napisano: 28.11.2016 09:54:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dojechały bony do ITM z konkursu Tchibo (Incubi) - DPD.
Sprawdzajcie zawartość, bo protokoły są w środku koperty, u mnie kurier sobie otworzył nie w mojej obecności i dał mi otwartą kopertę bez słowa wyjaśnienia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6290397 Napisano: 24.11.2016 21:56:48 w Biedronka
giulietta napisał(a):

asantesana napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czy Andruty są promocyje czy nie? Takie mi mąż przyniósł. Niby gerard ale nie ma znaczka biedrony. Musi być i to i to?

Nie musi być znaczka Biedronki, ja tez takie kupiłam.

a ja tych bez logo Biedronki nie kupiłam chociaż były takie i takie, bo... "4. Konkurs obejmuje towary wyprodukowane przez dr Gerard, to jest produkty opatrzone znakiem towarowym dr Gerard oraz produkty opatrzone znakiem towarowym „Biedronka” wyprodukowane przez dr Gerard (w tym przypadku informacja o producencie znajduje się na etykiecie produktu), dostępne w sprzedaży w sieci sklepów pod nazwą „Biedronka” na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej w okresie od dnia 24 listopada 2016 roku do dnia 14 grudnia 2016 roku („Produkty Konkursowe”)."

Chyba nie rozumiem Twojego wpisu, dlaczego nie kupiłaś bez loga Biedronki  emotka  Wytłuszczenie powinno obejmować pełne zdanie, czyli łącznie z "wyprodukowane przez dr Gerard". Czyli są 2 możliwości zakupu:
- słodycze wyprodukowane przez dr Gerard i opatrzone logo dr Gerard
- słodycze opatrzone logo Biedronki, ale wyprodukowane przez dr Gerard  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6290167 Napisano: 24.11.2016 17:51:01 w Smolar
rpk napisał(a):

o.lukasz napisał(a):

ktoś zna się na przepisach i wie co napisać w zgłoszeniu do GIODO
żeby ich ruszyli?

Nie wiem o co wam chodzi emotka Smolar to agencja chyba najbardziej przychylna graczom. Nie są doskonali i czasem im się też jakaś wpadka zdarzy. Takie życie. Co ciekawe u mnie na telefonach żadnego sms  nie było. Może wysłali tylko na numery z "czarnej listy" emotka

Ciekawe co byś powiedział/a, jakby Ci się "czasem" jakaś wpadka zdarzała. W sumie to przy 500+ można być nawet zadowolonym, w końcu państwo jest przychylne dla tych z wpadkami...   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6290150 Napisano: 24.11.2016 17:37:28 w Smolar
petunija1 napisał(a):

Dalej idą przeprosiny na numery,co nie brały udziału w Tetley... emotka

Idą nawet przeprosiny na numery, które nie dostały gratulacji, a na te, które dostały - nie. Oj, ktoś tam powinien za to beknąć.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6290028 Napisano: 24.11.2016 16:29:54 w Smolar
zazulek napisał(a):

Każdemu może nawalić system! Szybko wysłali przeprosiny

Ale komu wysłali te przeprosiny, bo ja nie mam na żadnym numerze. Może tym co faktycznie grali i się przedwcześnie ucieszyli, bo reszcie na pewno nie.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6289989 Napisano: 24.11.2016 16:17:22 w Smolar
moninn napisał(a):

Zadzwoniłam, informują, że bramka Orange źle wysłała sms'y i już wysyłają ponowne o błędzie.

Tłumaczenie jeszcze głupsze od wpadki, bo smsy są na każda sieć.  Wyświetl w wątku >>
2 brucee, darog 0

asantesana

#6289891 Napisano: 24.11.2016 15:50:27 w Smolar
specjal napisał(a):

Ktoś pod koniec pracy "nie tę" wajchę pociągnął... emotka

Dzięki Bogu to nie dróżnik na kolei, jakby tak każdy pracował...
Ps. Kolejno na wszystkie telefony używane w Smolarze przychodzi sms o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6289829 Napisano: 24.11.2016 15:34:04 w Smolar
Monika11 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Monika11 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja pierdzielę, dostałam sms, ze wygrałam zestaw kenwood z Tetley w ITM, tylko że ja nie grałam w tym konkursie...

haha, ja też emotka aż mi się ciepło zrobiło emotka

ja też mam a nie grałam

i na drugi numer też taki sam !!! O Bosze, Smolarze co Ty tam wyprawiasz?

ja z tego numeru grałam na gary i patelnie

A ja w loterii Coca-Coli i w Kasztelanie, czyli maja mix bazy danych. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6289823 Napisano: 24.11.2016 15:31:57 w Smolar
estrelitta napisał(a):

Monika11 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja pierdzielę, dostałam sms, ze wygrałam zestaw kenwood z Tetley w ITM, tylko że ja nie grałam w tym konkursie...

haha, ja też emotka aż mi się ciepło zrobiło emotka

ja też mam a nie grałam

i na drugi numer też taki sam !!! O Bosze, Smolarze co Ty tam wyprawiasz?

Może ktoś zadzwoni i powie im, żeby się młotkiem stuknęli? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6289817 Napisano: 24.11.2016 15:28:20 w Smolar
Ja pierdzielę, dostałam sms, ze wygrałam zestaw kenwood z Tetley w ITM, tylko że ja nie grałam w tym konkursie... Wyświetl w wątku >>
2 mia, paula9891 0

asantesana

#6289801 Napisano: 24.11.2016 14:54:14 w Biedronka
tusienka napisał(a):

Czy Andruty są promocyje czy nie? Takie mi mąż przyniósł. Niby gerard ale nie ma znaczka biedrony. Musi być i to i to?

Nie musi być znaczka Biedronki, ja tez takie kupiłam. Wyświetl w wątku >>
1 karkocka 0

asantesana

#6289371 Napisano: 23.11.2016 21:48:53 w Biedronka
A czy w tym konkursie jest jakaś lista produktów, mam każde opakowanie oglądać, czy przypadkiem nie zostało wyprodukowane przez nich dla biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6288783 Napisano: 23.11.2016 09:31:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
HOLLY napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy są aktualnie jakieś konkursy, gdzie trzeba kupić słodycze? Nic nie widzę, a muszę kupić.

Nestle w ITM

O, dzięki, jakoś mi się to z dzieciuszkowymi rzeczami kojarzyło. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6288776 Napisano: 23.11.2016 09:25:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy są aktualnie jakieś konkursy, gdzie trzeba kupić słodycze? Nic nie widzę, a muszę kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6287817 Napisano: 21.11.2016 15:42:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Incubi wysyłało już bony z konkursu „Tchibo – rodzinny początek dnia"? W regulaminie jest 14 dni od rozwiązania, a to chyba już dawno minęło... Wyświetl w wątku >>
0 0