Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rkvi

rkvi

#6259180 Napisano: 23.09.2016 16:48:20 w SZUKAM....
andii napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam informacji, czy do Windomatic Vileda były dołączone protokoły przekazania nagrody?

hmn... ja z paczki sprzątaczki Vileda - miałam tylko list gratulacyjny emotka  ale nie wiem czy o ten konk Ci chodzi emotka

Tak, o ten konkurs mi chodzi, wymieniłam się z forumowiczką i myjka nie działa. Gwarancja w środku jest, ale nie podbita i nie wiem co robić  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6259177 Napisano: 23.09.2016 16:34:43 w SZUKAM....
Szukam informacji, czy do Windomatic Vileda były dołączone protokoły przekazania nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6258216 Napisano: 22.09.2016 11:50:11 w SZUKAM....
Szukam kogoś, komu został zbędny protokół przekazania nagrody na Windomatic. Wymieniłam się na niedziałający model emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257806 Napisano: 21.09.2016 16:04:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
bezaczek7 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy jest ktoś, kto nie wygrał w konkursie Soaraya najlepsza pod słońcem? Mam wrażenie, że tam nagradzali każde zgłoszenie, a nagród nie było aż tak wiele, chyba ok 200? Wysłałam tam naprawdę marne zdjęcia i jestem zdziwiona, że to nagrodzili o.O Jedyne wytłumaczenie, to że im zgłoszeń brakowało emotka

Moje dwa zgloszenia nie wygraly nic, jedno mms, drugie mail  emotka

Może jeszcze dziś powiadomią trzecią turę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257404 Napisano: 21.09.2016 07:56:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Czy ktoś mógłby napisać ile się czeka na zwrot od WiemJakKarmić z Pedigree? Sprawnie to załatwiają czy raczej się czeka?

A pod jaki adres wysyła się paragony? Czy trzeba wypełnić jakiś formularz, aby uzyskać zwrot? Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257310 Napisano: 20.09.2016 21:05:36 w SZUKAM....
sylwik napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Poszukuję regulaminu z lidlowej sorai emotka

ja również emotka

I ja szukam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257291 Napisano: 20.09.2016 20:27:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Jak macie opisany paragon Soraya z Lidia? Bo u mnie "balsam do opalanie spf10" i zastanawiam się, czy taki coś przejdzie, czy może jechać po pieczątkę? No i w sms jest mowa o tylko o wysłaniu skanu paragonu, nie ma o oświadczeniu nic, a regulamin się już nie otwiera emotka  Czy ktoś może orientuje się, czy trzeba słać jakieś oświadczenie?

Kupowałam 4 różne produkty na ten konkurs, na jednym też mam takie oznaczenie bez nazwy firmy i takie wysyłam.  Chyba wiedzą jak oznaczają produkty i myślę że będzie ok. A skoro w sms żadnej prośby o oświadczeniu nie ma to ślę póki co sam paragon. 

Dziękuję za odpowiedź emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257278 Napisano: 20.09.2016 20:13:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisany paragon Soraya z Lidia? Bo u mnie "balsam do opalanie spf10" i zastanawiam się, czy taki coś przejdzie, czy może jechać po pieczątkę? No i w sms jest mowa o tylko o wysłaniu skanu paragonu, nie ma o oświadczeniu nic, a regulamin się już nie otwiera emotka  Czy ktoś może orientuje się, czy trzeba słać jakieś oświadczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6257176 Napisano: 20.09.2016 17:07:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Soraya poinformowała już wszystkich? Sms już też posłali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6255667 Napisano: 16.09.2016 19:01:05 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonów do Polo na loterię z torebkami Batycki. Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6255599 Napisano: 16.09.2016 16:15:15 w Wygraj mi / Wygram za...
Szukam osoby, która pomogłaby wygrać głośnik z Milki, będę miała tylko jeden paragon i chciałabym tylko jeden malutki skromniutki głośniczek na własny użytek emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6248371 Napisano: 31.08.2016 23:21:18 w Kupię...
Kupię bony do Ikea. Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6247308 Napisano: 29.08.2016 22:06:45 w Giełda Kodów ; )
Szukam kodów Kinder Chocolate. Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6245199 Napisano: 24.08.2016 08:23:39 w SZUKAM....
Szukam informacji, co mogło zostać nadane wczoraj Pocztexem z Warszawy, gabaryt XXL? Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241676 Napisano: 16.08.2016 22:59:39 w Udane wymiany - polecane nicki:)
aleksiak napisał(a):

Polecam serdecznie rkvi - szybko, miło, słownie emotka

A ja polecam aleks83, interesy z nią, to czysta przyjemność:)  Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241674 Napisano: 16.08.2016 22:51:07 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

rkvi napisał(a):

ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam kogoś, kto miał podobną sytuację: pani na Poczcie najprawdopodobniej zamieniła mi naklejki w listach poleconych i list, który miał dojść do Poznania wyświetla się, że dotarł do Szczecina. Czy jest szansa, że listy dotarły we właściwe miejsca? Wykluczam swoją pomyłkę.

ale przecież list tak czy siak ma adres, prawda? 

Prawda, ma, ale pytam, bo nie wiem czy listy doszły prawidłowo. Bo jeśli nie, to przepadną mi nagrody za ponad tysiąc zł:/ 

ile tych listów było? 2 czy więcej? może sprawdzisz numery odwrotnie? a najlepiej zadzwoń jutro tam, gdzie miały listy dotrzeć i zwyczajnie zapytać o to, czy już są

ale numery listów są po sobie, jak uważasz że nakleiła kogoś przed tobą numer lub za tobą to wystarczy sprawdzić kolejny numer.

Ja wysyłałam dwa listy: jeden do Szczecina, a drugi do Poznania. I na potwierdzeniu z Poznania mam, że dotarł do Szczecina, a na potwierdzeniu ze Szczecina, że dotarł do Poznania 

no czyli nie ma problemu, listonosz bierze adres podany na kopercie, więc nie ma możliwości aby list nadany do poznania dostarczył w Szczecinie.

Dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję, że tak właśnie się stało emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241662 Napisano: 16.08.2016 22:24:37 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

Szukam kogoś, kto miał podobną sytuację: pani na Poczcie najprawdopodobniej zamieniła mi naklejki w listach poleconych i list, który miał dojść do Poznania wyświetla się, że dotarł do Szczecina. Czy jest szansa, że listy dotarły we właściwe miejsca? Wykluczam swoją pomyłkę.

Prawda, ma, ale pytam, bo nie wiem czy listy doszły prawidłowo. Bo jeśli nie, to przepadną mi nagrody za ponad tysiąc zł:/ 

ile tych listów było? 2 czy więcej? może sprawdzisz numery odwrotnie? a najlepiej zadzwoń jutro tam, gdzie miały listy dotrzeć i zwyczajnie zapytać o to, czy już są

ale numery listów są po sobie, jak uważasz że nakleiła kogoś przed tobą numer lub za tobą to wystarczy sprawdzić kolejny numer.

Ja wysyłałam dwa listy: jeden do Szczecina, a drugi do Poznania. I na potwierdzeniu z Poznania mam, że dotarł do Szczecina, a na potwierdzeniu ze Szczecina, że dotarł do Poznania  Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241646 Napisano: 16.08.2016 21:58:04 w SZUKAM....
ziolko napisał(a):

rkvi napisał(a):

Prawda, ma, ale pytam, bo nie wiem czy listy doszły prawidłowo. Bo jeśli nie, to przepadną mi nagrody za ponad tysiąc zł:/  Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241630 Napisano: 16.08.2016 21:29:15 w SZUKAM....
Szukam kogoś, kto miał podobną sytuację: pani na Poczcie najprawdopodobniej zamieniła mi naklejki w listach poleconych i list, który miał dojść do Poznania wyświetla się, że dotarł do Szczecina. Czy jest szansa, że listy dotarły we właściwe miejsca? Wykluczam swoją pomyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

rkvi

#6241105 Napisano: 15.08.2016 14:35:46 w Kupię...
Kupię aparat Nikon Coolpix AW130 ( ten żołty, który do wygrania był w Wedlu). Poproszę o pw z ceną. Mogę się również wymienić.

Wyświetl w wątku >>
0 0