Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fragles

fragles

#2822768 Napisano: 06.11.2009 03:19:30 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

agicho napisał(a):

dostałam odpowiedź z adresu reklamacje@medias...

Adres, na który składa Pani niniejszą reklamację jest przeznaczony tylko
i wyłącznie na rozpatrywanie reklamacji dotyczących technicznej
działalności serwisu a nie wydawania nagród w konkursie.
Organizator podjął decyzję, z którą Państwa zaznajomił.
Decyzje Komisji konkursowej są ostateczne i nieodwołalne.
Udział w konkursie jest dobrowolny.
Wysyłając SMS zgłoszeniowy zgadza się Pani na warunki stawiane przez
Organizatora.

Chciałbym nadmienić, że nasza firma (MediaS Mobile) jest tylko i
wyłącznie koordynatorem konkursu. Wszelkie reklamacje dotyczące wydania nagród
proszę kierować do Organizatora konkursu

.

emotka emotka emotka

bo nie do medias mamy wysylas a chyba do aha no i trzeba pisemna nie mozemy meilem emotka

zaraz zaraz, przecież MediasMobile jest od weryfikacji, a w regulaminie do reklamacji jest podany adres mailowy właśnie ... Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2822623 Napisano: 06.11.2009 02:43:43 w Paragony
truli napisał(a):

tez mam paragon herbal tesco pw emotka

i ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2822419 Napisano: 06.11.2009 01:52:17 w Carrefour konkursy
anik01 napisał(a):

sa ulotki w carrefourze i tam jest napisane jakie produkty biorą udział w promocji wedel
trzeba niestety czytać dokładnie te ich ulotki emotka

z ulotkami jak w Knorze różnie bywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2821874 Napisano: 06.11.2009 11:47:54 w Carrefour konkursy
kalisto1986 napisał(a):

fragles napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie: czy na knorr carrefour odsyłacie email czy polecony? bardzo proszę o odpowiedź emotka

Jakbyś nie wysłała i tak nie dotrze emotka Moja siostra miała trzy razy taki problem, potem trzeba pisać reklamację i cudem dokumenty się znajdują... Nawet jak wyślesz mailem to Ci odpowiedzą, ze dokumenty nie dotarły z powodu winy Poczty Polskiej, serio...

ja zawsze sle meilem jak jest taka mozliwosc tylko na koniec prosze o odpowiedz zwrotna czy wszystko dostarczone emotka zawsze mi odpisuja

mi nigdy nie dopisali, że dotarły dokumenty, widać wolą kobiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2821868 Napisano: 06.11.2009 11:47:01 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonilam do media s i okazalo sie ze niby list do nich nie dotarl i dlatego nie ma hasla ale pan byl wyraznie przestraszony jak zaczelam zadawac niewygodne pytania, sprobuje zadzwonic na poczte i spytac czy list doszedl

w oddawczym w Łodzi Pani nie moze udzielic mi informacji czy przesylka dotarla, moge zlozyc pisemnie reklamacje,na ktora odpowie poczta (do 14dni) tylko co z tego jak czas na reklamacje w medias minie emotka

facet twierdzi, że komisja konkursowa rozpatruje reklamacje i oni nie maja nic do tego emotka , moja siostra ma dowód nadania listu (łącznie z kopią jego zawartości), trzeba zareklamować i może łaskawie uznają, ale nawet jak list dotarł, co potwierdzi reklamacja na poczcie to nagród już może nie być, bo i skąd ? I co wtedy ? Moim zdaniem losowo odrzucili część danych z paragonami z numeru 7135 żeby mieć bony na numer 7141.

czytaj komisja w Agencji AHA ! mimo, że wg regulaminu oni są powołani do weryfikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2821866 Napisano: 06.11.2009 11:46:18 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonilam do media s i okazalo sie ze niby list do nich nie dotarl i dlatego nie ma hasla ale pan byl wyraznie przestraszony jak zaczelam zadawac niewygodne pytania, sprobuje zadzwonic na poczte i spytac czy list doszedl

w oddawczym w Łodzi Pani nie moze udzielic mi informacji czy przesylka dotarla, moge zlozyc pisemnie reklamacje,na ktora odpowie poczta (do 14dni) tylko co z tego jak czas na reklamacje w medias minie emotka

facet twierdzi, że komisja konkursowa rozpatruje reklamacje i oni nie maja nic do tego emotka , moja siostra ma dowód nadania listu (łącznie z kopią jego zawartości), trzeba zareklamować i może łaskawie uznają, ale nawet jak list dotarł, co potwierdzi reklamacja na poczcie to nagród już może nie być, bo i skąd ? I co wtedy ? Moim zdaniem losowo odrzucili część danych z paragonami z numeru 7135 żeby mieć bony na numer 7141. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2821846 Napisano: 06.11.2009 11:41:40 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

renya napisał(a):

Moze mogłaś wysłać polecony ze zwrotnym potwierdzeniem lub kurier.Ja tak miałam jak wygrałam laptopa,dzwoniłam wtedy do agencji i pani odpowiedzialna za konkurs sama zasugerowała kuriera.30 dychy poszły ale wszystko dotarło na czas.
Ten konkurs jest chory,od początku.Nigdy więcej nie wezmę udziału w konkursie organizowanym przez AHA.Zero poczucia odpowiedzialności emotka
Może faktycznie trzeba tak nagłośnić sprawę,żeby już żadnych zleceń nie dostali,w końcu siła tkwi w nas konkursowiczach.To my dajemy im zarobić,schodzą produkty,zarobek na sms...

w takim razie na mojego laptopa tez wysle kurierem bo juz poczcie nie ufam

a moim zdaniem to nie wina poczty, choć ta święta nie jest... oni nic nie sprawdzają tylko zawsze tak odpowiadają Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2821838 Napisano: 06.11.2009 11:40:03 w Carrefour konkursy
sylwika76 napisał(a):

Mam pytanie: czy na knorr carrefour odsyłacie email czy polecony? bardzo proszę o odpowiedź emotka

Jakbyś nie wysłała i tak nie dotrze emotka Moja siostra miała trzy razy taki problem, potem trzeba pisać reklamację i cudem dokumenty się znajdują... Nawet jak wyślesz mailem to Ci odpowiedzą, ze dokumenty nie dotarły z powodu winy Poczty Polskiej, serio... Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2813044 Napisano: 03.11.2009 05:35:55 w Paragony
aendrius1 napisał(a):

fragles napisał(a):

szukam paragonu z 21.10.09 czekolada Cote d'Or z Tesco PW
mam paragony na Sekrety z Tesco

odblokuj mnie na PW(mama paragony z 21.10 z czekolady)

ale ja nikogo nie mam w zablokowanych emotka nawet nie wiem jak to sprawdzić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2812948 Napisano: 03.11.2009 04:49:50 w Paragony
szukam paragonu z 21.10.09 czekolada Cote d'Or z Tesco PW
mam paragony na Sekrety z Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2807221 Napisano: 02.11.2009 12:17:35 w Żegnamy zmarłych
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
[*] 0

fragles

#2804667 Napisano: 31.10.2009 08:59:04 w Rossmann
taaga20 napisał(a):

ja podałam taką nazwę że nikt jej nie podał emotka powiem wam jutro bo do dziś trwa konkurs i może mnie ktoś zdubluje emotka

ja pominąłem listę i wymyśliłem swój prywatny kraj, co ,mi tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2804663 Napisano: 31.10.2009 08:57:53 w Rossmann
polec napisał(a):

ciasssteczko napisał(a):

taaga20 napisał(a):

ja podałam taką nazwę że nikt jej nie podał emotka powiem wam jutro bo do dziś trwa konkurs i może mnie ktoś zdubluje emotka

a skad taka pewnosc, jesli nazwy panstw mialy byc ze strony ministerstwa? tez odnosze wrazenie, ze beda mieli duzo dubli emotka

w regulaminie jest napisane, że ewygrywa pierwszy któy nazwę podał z tego co pamiętam. A o co chodzi z tym ministrestwem, bo nie kumam ?? emotka

pewnie byli tacy fachowcy, co podali wszystkie kraje zaraz po północy jak się zaczął konkurs emotka
jak dla mnie głupio odtwórczy konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2794254 Napisano: 28.10.2009 03:36:24 w Carrefour konkursy
malenka89 napisał(a):

Ale sami zobaczcie, że im to wszystko wisi emotka
Ja na ich miejscu robiąc taką pomyłkę robiłabym wszystko żeby jak NAJSZYBCIEJ tą sprawę zakończyć tak żeby każdy był zadowolony.
A oni w ogóle nie dbają o swoją reputację i o ludzi.

ale oni mylą się w każdym konkursie i mają wszystko gdzieś Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2794037 Napisano: 28.10.2009 02:24:14 w Carrefour konkursy
toudikot napisał(a):

kaki22 napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonilam do media s - zwyciezcy z 7141 sa wytypowani - pani powiedzial ze jesli jeszcze nie wyszly smsy z informacja to jest to kwestia kilku dni

a ilu ich jest powiedział?

kaki22 napisał(a):

toudikot napisał(a):

dzwonilam do media s - zwyciezcy z 7141 sa wytypowani - pani powiedzial ze jesli jeszcze nie wyszly smsy z informacja to jest to kwestia kilku dni

a ilu ich jest powiedział?

nie pytalam ale pan ma dzisiaj dobry humor wioec mozecie spokojnie dzwonic emotka

zawalili wysyłkę nagród z InterMarche, zawalili finał Kryształowego Spa to się cieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2793927 Napisano: 28.10.2009 01:54:14 w PODZIĘKOWANIA
taaga20 napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Teraz ja mam okazje złozyc podziekowania dla fraglesa za stypendium dla jednego z moich dzieciaków emotka emotka

ja też się przyłączam do bardzo wielkich podziękowań emotka emotka

nie ma za co cała przyjemność po mojej stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2793840 Napisano: 28.10.2009 01:32:00 w PODZIĘKOWANIA
kadjas123 napisał(a):

Teraz ja mam okazje złozyc podziekowania dla fraglesa za stypendium dla jednego z moich dzieciaków emotka emotka

no coś Ty kobieto emotka dobro powraca emotka tak po prostu Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2793815 Napisano: 28.10.2009 01:27:46 w Rossmann
eveline22 napisał(a):

fragles napisał(a):

eveline22 napisał(a):

czy ktoś brał udział w finale konkursu pranie czystym relaksem?

ja nie dostałem pytania finałowego emotka

hmmm jak to? Dziś dostałam od nich 3 sms-y
1 Z przyczyn technicznych wielki finał konkursu pranie czystym relaksem odbedzie się w dniu dzisiejszym jeszcze dzis otrzymasz od nas smsa z instrukcja do gry
2 Witaj w wielkim finale konkursu aby zagrac o wyjazd do kryztalowego spa wyslij sms na nr ....
pyt finalowe 3Witaj w wielkim finale czy marka rex byla objeta nimniejszym konkursem

jak zawsze Medias Mobile dało ciała, finał miał być 26.10.09 przesunęli o dwa dni i jeszcze do mnie nic nie dotarło, szkoda słów, zawalają wszystko z a co się wezmą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2793752 Napisano: 28.10.2009 01:07:34 w Rossmann
eveline22 napisał(a):

czy ktoś brał udział w finale konkursu pranie czystym relaksem?

ja nie dostałem pytania finałowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2786670 Napisano: 26.10.2009 01:44:20 w Rossmann
wowczek napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

79magda napisał(a):

Nie mam maila emotka

ja tez emotka emotka

i ja emotka

ani ja emotka

ja też nie emotka nie odebrałem jak dzwonili we wtorek i już drugi raz nie miałem telefonu
Wyświetl w wątku >>
0 0